- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
piocasember #17895 üzenetére
Szintén két banki alkalmazást futtatok (az egyik napi használatban) a P30 Pro-n
Én úgy oldottam meg,. hogy rátöltöttem egy neves cég vírusvédelmi appját. (nem free-t)
Kezicsokolom és kész. -
volvoguy
addikt
-
kapasz
tag
válasz
Nekem egy Android 8-as off S7-esen fut vagy 5, akkor én veszélyben vagyok? (Nem érzem úgy.)
Szerintem nem kell túlaggódni a verziószámokat, frissítéseket, ha az ember nem kattingat felelőtlenül.
-
F-ECT$
titán
válasz
Az esetek 99%-ban a felhasználó tehet arról ha ellopják az adatait. Nincs olyan biztonsági rés most, ami miatt veszélyben lenne a telefonod.
-
balintka
addikt
válasz
Szerintem jól gondolod, de ahogy a többiek is írták, azért a júniusi szint még nem olyan vészesen elavult. Az nagyobb gond lenne, ha mondjuk tavaly októberi lenne. Lehet már csak negyedévente jön majd a P30 Pro-ra frissítés, de ez is jó, csak jöjjön.
-
piocasember
tag
Köszönöm szépen a válaszokat! Félreértés ne essék, nem vagyok frissítés fétis, de amikor két banki alkalmazás is fut a telefonon, akkor valahogy van egy kis félelem bennem, hogy nem frissül a telefon. Nem kattintok semmilyen gyanús linkre, nem töltök le ismeretlen alkalmazásokat, de azért örülnék, ha a legfrissebb biztonsági frissítések futnának a készüléken. Vagy rosszul gondolom?
-
Muerte68
addikt
válasz
piocasember #17889 üzenetére
Szerintem ez még bőven jó telefon,a frissítés szerintem nem létszügséglet általában nem sok értelme van
A honor gugli támogatás szerintem gyanús egy cég nekik miért engednék akkor csak átneveznék a telókat
A pixel nem kicsit túlárazott cucc és már nem olyan mint az elsők voltak inkább egy alma utánzat árban is -
knox83
senior tag
válasz
A frissítés miatt kár lenne cserélni. Ez a telefon nagyon el lett találva, személy szerint csak akkor fogok cserélni ha valami must have készülék jön, bár nagyon szűk az a réteg amit el tudok képzelni. Kollégám vett 13 prot. Oda meg vissza volt a kamerától meg az éjszakai képektől, mellé tettem az enyémet és kuss lett. Egy 2.5 éves telefonról beszélünk..
A pixel 6 pro egy nagyon jó alternatíva lehetne de nem vagyok hajlandó ping pong ütővel járkálni, 0.6 centivel nagyobb. Sokat számít.. (nekem legalább is) A sima meg nem annyira vonzó.
Lehet a honort is ki fogják csinálni, szóval én nem ugranék bele.. -
törölt tag
válasz
F-ECT$ #17890 üzenetére
Teljesen egyetértek. Figyelem én is az újonnan kiadott telefonokat, és mindig a P30-hoz hasonlítom azokat. Szerintem is érdemes még váeni, mert akárhonnan nézem, a P30 Pro még mindig nagyon jó.
A júniusi biztonsági frissítés sem ad okot a váltásra. Ez a készülék 2019. március végén lett bemutatva. Azóta már eltelt több, mint 2 év. Havi szintű frissítéseket már nem lehet várni. (Igaz, szeptemberben elindult egy júliusi patch, de nem lehet még tudni, hogy mikor ér ide, vagy ideér-e? [link] [link] )
A neten kering egy-két videü, amelyekben a P30 Pro-n HarmonyOS fut, teljes GMS-támogatással. Bem lehet tudni, hogy valódiak-e a videóban mutatott dolgok, illetve, hogy a HarmonyOS-re frissítéskor tényleg megmaradt-e a GMS, vagy csak utólag rátolták a csomagot. Meg még azt sem biztos, hogy a HarmonyOS-t kitolják-e Kínán kívül is.
Mindenesetre nekem még marad a P30 Pro, tavaly augusztus végén vettem. Aztán majd meglátjuk.
Mindenki maga dönti el. hogy vált-e és ha igen, akkor mire.
-
F-ECT$
titán
válasz
hogy ha P30 Pro-ról váltani kell
Szerintem még semmi miatt sem kell, esetleg lehet.október végén még a júniusi biztonsági frissítésnél tartunk
Emiatt meg pláne nem kell.mert jelenleg egyetlen csúcskészülék sincs, ami opció lehetne
Én megvárom még a jövő évi telefonokat, de egy Xiaomi 11T Pro, Oneplus 9RT nem lehet olyan rossz.Honor 50 és a Pixel 6
A Honor 50-ről nem sokat olvastam, és a Pixel 6-ról is csak a beharagozókat, de ez utóbbi valóban jó lehet.rohadt drágán vegyünk majd egy marék kompromisszumot
Szerintem jövőre már nem. Vagyis inkább azt mondanám, hogy 200k körül lesz még egy kis kompromisszum, de 300k környékén már lehet majd olyat venni, ami mindenben jobb, mint a P30 Pro. -
piocasember
tag
Sokszor felmerült itt a kérdés, hogy ha P30 Pro-ról váltani kell (márpedig lassan lell, mert az már vicc kategória, hogy október végén még a júniusi biztonsági frissítésnél tartunk), akkor mire, mert jelenleg egyetlen csúcskészülék sincs, ami opció lehetne. Ellenben most megjelent a piacon két új Google szolgáltatásokkal bíró jelentkező, a Honor 50 és a Pixel 6. Kérdésem, hogy a kettő közül valamelyik lehet-e esélyes kihívója a P30 Pro-nak vagy továbbra is várnunk kell, hogy végül rohadt drágán vegyünk majd egy marék kompromisszumot?
-
bokrosolajos
őstag
Köszi a válaszokat! A GT-ért kár
Band 4 Prot kaptam a telóhoz, az kezeli BT-on a gyári fényképező alkalmazást, csak szeretném az okoskarkötőt valami husisabb darabra cserélni.
Akkor a GT 2 Gt2 Pro jöhet szóba Huawei kínálatból.
Az outsiderek közül pedig a Honor Magic Watch? Ezt egyáltalán nem ismerem... De ha tuti kezeli, akkor lehet még érdekes!
A GT 2-es sorozaton lehet egyedi számlapot generálni, vagy csak azokat engedi ami már átment a kínai kommunipsta párt csekkolásán és le is tölthető? A jelenleg még működőképes Ticwris-en olyan óra háttérképet választok a képfájlok közül, amilyet szeretnék.
A Huawei honlapjáról viszont a téma editort / óralap editort sem tudom letölteni, mert nem engedi a link, hogy rákattintsak -
AtHoS
nagyúr
válasz
DonDragonka #17882 üzenetére
GT-nél nem találtam kamerát kezelő funkciót P30 telóhoz, pedig átnéztem a felső gombra elérhető menüpontokat az órán
-
punky10
addikt
válasz
DonDragonka #17882 üzenetére
A Band Es és a Band Fit is indítja a kamerát,de úgy tudom,csak újabb EMUI- val,a 9-cel talán még nem megy.
-
DonDragonka
őstag
válasz
bokrosolajos #17880 üzenetére
Huawei Band 4, Huawei Band 4 Pro
Huawei Watch GT, Huawei Watch GT2, Huawei Watch GT2 Pro
Ezekkel voltak párosítva már a P30Pro-hoz.
Gyári kamera appot a GT széria biztosan kezeli, legalábbis exponál, Band vonalon nem néztem ezt... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bokrosolajos #17880 üzenetére
Honor magic watch 2
-
bokrosolajos
őstag
A nagy okosóra kérdés!
Huaweinek vannak jóféle okosórái, de az áruk még használtan is necces, hogy megéri-e. (Jelenleg egy Ticwris RS-t használok, ameddig le nem merül, mert többé nem lehet tölteni)
Az lenne a kérdésem, hogy ki milyen (nem Huawei , vagy Samsung) okosórát használ a P30/P30 Prohoz, ami a gyári kamera alkalmazást is vezérli és nem kell külön appot indítani egy egyszerű fénykép elkészítéséhez?
Néznem kell valami újat... -
ZPKing
tag
https://www.aliexpress.com/item/1005001621497239.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4c174c4dHPCwyG
Igaz ehhez van autos adapter de ez eredeti. -
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
A gyári kábel amit a telefonhoz kaptam sajnos tönkre ment.
Tudnátok ajánlani olyat ami tutira tudja a szuper töltést?
Nem akarok valami hulladékra beruházni. -
törölt tag
válasz
Balúkapitány #17873 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Balúkapitány #17873 üzenetére
-
Dani1969
csendes tag
Üdv. Mindenkit, olyan kérdésem lenne hogy tud e valaki ajánlani egy jó hívás rögzítő app, ami a messenger is rögzíti, előre is köszönöm.
-
Muerte68
addikt
válasz
volvoguy #17865 üzenetére
Túl erős a háttér fénye ezzel nem tud az autómatika mit kezdeni,de ez egyiknél sem menne
A gép átlagol és ez jött ki,autómata módban nem lesz jobb
Vagy pro módban beállítod hogy az emberre mérje a fényt vagy úgy álj be hogy ne égesse ki a hátteret az erős fény
Utómunkával valamennyire menthető -
Muerte68
addikt
válasz
#44059648 #17864 üzenetére
Kicsit elbeszéltünk egymás mellett
Én a gogle támogatás nélküli droidra gondoltam ami a 40-es szériától van és ami miatt nem vennék mert az úgy nem az igazi legalábbis nekem úgy nem kell.
A frissítés nem hiányzik egyáltalán nem érdekel nem vagyok frissítés függő nagy részük parasztvakítás biztonság mögé dugva
Samsungon több volt vele a kár mint a haszon, egyikkel elrontották másikkal javították.Volt hogy új töltő kábelt meg fejet kellett vennem mert a frissítés után nem ismerte fel
A következő után megint jó volt
Úgyhogy nekem jó ez az emui frissítés nélkül is
Azt sajnálom hogy amíg nem lesz gogle támogatás a Huawei telókra addig biztosan nem fogok venni pedig egy nagyon stabil megbízható telefon sokkal jobb aksi kezeléssel és a leggyorsabb újlenyomat olvasóval.
Úgyhogy most ezzel húzom amíg tudom és remélem feloldják majd ezt a tiltást. -
törölt tag
válasz
Muerte68 #17862 üzenetére
Sajnos, az Android-támogatás a 10-es után tényleg negszűnt. De így is nagyon jól működik a telefon. Több fórumtársunk pl. visszaállt EMUI 9.1-re (a verzióra, amellyel a telefont eredetileg kiadták).
Nekem (sok más dolog mellett) nagyon tetszenek az EMUI-ba belerakott funkciók, amelyek az alap Androidban nincsenek benne. Pl. a rendszerszintű keresés, a QR-kód olvasó stb. És van hozzá hívásrögzítő (ez EMUI 9.1-nél még gyárilag fent van, EMUi 10-nél kivették, de lehet rá gyári hívásrögzítőt tenni még EMUI 11-en is).
-
-
Muerte68
addikt
Üdv mindenkinek,egy Samsungos kitérő után vettem ezt a telót amire még van rendes droid
Meg vagyok elégedve vele az ujjlenyomat sokkal jobb mint a samun az aksi is jobban bírja ilyenkor sajnálom hogy nincs gugli támogatás már -
xcsabo
senior tag
Fura... Nekem sem.
link -
bokrosolajos
őstag
Theme editort valaki használ?
A kínai oldalról nem tudom letölteni az EMUI 10-hez az editort, csak a 9-eshez. Nem tudom, csak nálam nem működik-e a link:
https://developer.huawei.com/consumer/en/doc/Tools-Library/theme_download-0000001050424897
Esetleg valakinek megvan még osztható felhőben? köszi -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok. Van kódja a telefonnak ami behoz egy service menüt? Shop a hardvert tudom tesztelni?
Köszi
-
törölt tag
válasz
borsosolajos #17842 üzenetére
Örülök, hogy sikerült a párosítás.
-
xcsabo
senior tag
Egy hálózati visszaállítás talán segíthet.
-
mati12
senior tag
Külföldön dolgozom. A néhány napja történt Huawei-is wifi és és mobiladat problémáig minden egyes határátlépés után automatikusan átállt a kinti illetve haza felé a hazai hálózatra.a telefonom. Azóta viszont semmi,nem kapcsolódik egyetlen hálózatra sem,se automata se manuálus hálózat választáskor sem. Minden egyes alkalommal csak a ki és bekapcsolás oldja meg a problémát. Mi lehet a gond? Esetleg más is tapasztalta már ezt a jelenséget?
-
xcsabo
senior tag
Miért kell böngésző? Nem jó a PH app?
-
F-ECT$
titán
1-2 napja megint akad a Chrome itt a fórum görgetése közben. Nálam van csak valami gebasz? Más böngészővel jó.
-
-
stnorcy
aktív tag
Üdv.
Esetleg ha valakit èrdekel.
[link] -
KorLaci
tag
válasz
borsosolajos #17839 üzenetére
Köszi a választ!
Közben beszéltem a Huawei vevőszolgálattal is. Azt mondták, hogy azon a készüléken, amin megy a Google ( P30pro) csak a Google féle készülékkeresés van, a Huawei féle nincs.
Ez van.
Üdv: KorLaci -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sztyepadzso #17837 üzenetére
Meglett! A hangos beszéd bevolt állítva, mint kepcsinalasi trigger.
-
piocasember
tag
Sziasztok! Volt már szó róla és a Huawei blogon van is leírás arról, hogy mit kell tenni, ha minden beállítás ellenére nem jön értesítés a Messenger üzenetekről. Ilyenkor a leírtaknak megfelelően a Messenger tárhely alatt megtörténik az adatok törlése és a gyorsítótár törlése is. Ez kb. pár órára segít, majd visszaáll a "rend". Wipe cache sem segít. Akinek volt ilyen problémája, esetleg segített valami más vagy inkább gyári beállítások visszaállítása? A probléma továbbra is az, hogy csak akkor látom az új Messenger üzeneteket, ha belépek az alkalmazásba. Köszönöm szépen!
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
A telefon amikor nyitva van a kamera alkalmazás random fényképeket csinál magától. Gondolom valami "AI" miatt, de nem jöttem rá, hogy kapcsolom ki. Vagy csak elég. ha a kamera kezelőfelületénél az AI lehetőséget kikapcsolom? (bár szeretem azt az opciót)
köszi
-
törölt tag
válasz
Lacccca87 #17831 üzenetére
Szia!
Én is Viber-t használok, de nem tapasztaltam az általad leírt jelenséget. (Nem használom a youtube, illetve youtube zene appokat) Viszont pár nappal ezelőtt, a hírek olvasása közben épp egy videót néztem (lehet, hogy youtube videó volt, már nem vagyok benne biztos) és volt egy bejövő hívás egy barátomtól. A vudeó lejátszása leállt és csak a beszélgetés befejezése után folytatódott.
Keresgáltem a neten, és úgy tűnik, hogy nem a Viber-rel van a baj. Ez az Android rendszerből adódhat. Valószínűbb az az opció, hogy azért van akadás, mert több olyan app fut egyszerre, amelyiknek hozzáférése van a mikrofonhoz és a kimeneti hangszóróhoz, és ha az egyik app épp használja ezeket, akkor a többi nem fér hozzá. Elég, ha a hozzéfréssel rendelkező app csak meg van nyitva, nem feltétlenül szülséges, hogy az app igénybe is vegye a mikrofont, illetve a hangszórót (ezért fordulhat elő, hogy akkor is akadás van, ha csak üzenetet írsz és küldesz Viber-en).
Mondjuk, a teljesítmény mód kipróbálásának eredményére kíváncsi lennék én is.
-
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok. Vibertol nektek is docog mas alkalmazas ha eppen irtok valakinek? Nekem a youtbe zenelejatszas akad meg mindig mikorbelkuldom az uzenetet. Ez normalis?
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Balúkapitány #17824 üzenetére
Bárhogy állítgattam mindig életre kelt a zsebemben. Volt hogy üzeneteket küldött. Instagramozni is szeretett. A másik problémám, hogy többnyire RAW-ban fotózom mobillal is. Az a52s ezt nem tudta, normálisan működő Gcam sem volt rá. Páromnak viszont ezek nem számítanak, nála többnyire táskában van, ott nem csinál ilyeneket.
-
KorLaci
tag
A kép lemaradt. [kép]
-
KorLaci
tag
Üdv!
Szeretném bekapcsolni a Huawei telefon keresés funkciót, de nem találom, hogy hol kell. A leírás szerint a Cloudban kellene bekapcsolni, de nekem nincs olyan.
A 11-es Emui van a P30 pro-n. -
Balúkapitány
tag
válasz
Pistike1985 #17809 üzenetére
Pistike1985 Mi volt a gondod az A52s-el, miért nem tudtad elviselni?
-
winfos
tag
Sziasztok!
Hydrogel fólia volt a telefonomon amit le kellett szednem, és így fel is tűnt elég sok karc a kijelzőn. Én szintén hydrogel fóliát vettem de ez gondolom más fajta mert itt elég szépen átlátszanak a karcok.
Akinek van tapasztalata melyik az a fajta ami a kisebb karcokat eltűnteti?
köszönöm
-
ferrari0819
tag
Sikerült is, valahol mélyen az Outlookon beállításain belül meg találtam,egy alapértelmezett böngésző használata pontot. Azért köszönöm a segítséget nektek!
-
ferrari0819
tag
-
babhun
aktív tag
Sziasztok! Járt már valaki úgy, hogy elkezdett berepedni a kijelző üvege? Az én telefonom sajna elkezdte, az aljától jön felfelé a repedés. Nem esett le, semmi külső behatás nem érte. Februárban lesz 2 éve, hogy vásároltam. Garancia ilyenkor felejtős?
-
xcsabo
senior tag
válasz
Sztyepadzso #17815 üzenetére
Nem lehet hogy nem ide akart írni?
-
Nikaré
őstag
válasz
ferrari0819 #17814 üzenetére
Szia!
Beállítások
Alkalmazások
Alkalmazások
Chrome
Megnyitás alapértelmezés szerint
.... -
Sztyepadzso
őstag
válasz
ferrari0819 #17814 üzenetére
Tessék?
. Ennek semmi értelme.
Felteszem, van egy Gmail-es fiókod(xyz@gmail.com) Oda kapsz levelet. Tedd fel, ha nem lenne, a Gmail appot, és állítsd ott be a (gmail-es) fiókodat. És akkor az jelez, ott nyitja meg.
Ha a gyári kliensben beállítottad az email(gmail vagy akármilyen) fiókodat, akkor azon jelenik meg. Szedd ki onnan, és nem fog jelezni.(Beállítások/ alkalmazások/alkalmásbeállíták/E-Mail)
Ha másik email szolgáltatónál vagy(yahoo, outlook, freemail, mittudomén), és van neki, akkor letöltheted annak a saját email-kliens appját, vagy egy egy olyat, ami univerzális(a beépített is ilyen), azaz szolgáltatótól függetlenül vehetsz fel fiókokat.
A Chrome egy böngésző. Ott url-t nyitsz meg(azaz webcímet, pl prohardver.hu), és ha beállítások/alkalmazások/alapértelmezett alkalmazások /böngésző-ben a chrome van beállítva , akkor egy _bárhol_ megjelenő, kattintható url(azaz link) azon keresztül fog megjelenni "beágyazott" ablakban, vagy egyből az appban.
A Bing meg nem Böngésző, hanem egy keresőmotor, mint a Google vagy a Yahoo.
Az EU versenyjogi rendelete miatt a telefon valamikor felajánlja, hogy nem csak Chrome létezik, hanem Edge/Firefox/Opera, stb. ,meg nem csak Google, hanem Bing, Yahoo, Ecosia, stb. Felteszem, itt kattintottál az Edge/Bing párosra, vagy csak a Bingre, és azt látod, ha megnyitod az appot. Ha a Bing nem tetszik, így tudod átállítani. -
ferrari0819
tag
Sziasztok! Abban tud valaki segíteni, hogy ha jön email és megnyitom akkor ne a gyári alkalmazásba nyissa meg hanem pl Chromeba, mivel abba van mentve minden adatom. Már kerestem a progiknál hogy törlöm vagy tiltom de nem találtam. A Microsoft Bing böngésző az de az alkalmazasoknál nincs benne.
Köszönöm!
-
piocasember
tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
Ernesst
aktív tag
válasz
piocasember #17810 üzenetére
Szerintem az utoljára kiválasztott lesz az alapértelmezett.
-
piocasember
tag
Sziasztok! Létezik olyan beállítás, hogy az új névjegyeket automatikusan Google fiókba mentse és ne a telefonra? Tudom, ki kell választani felül, amikor elmentem, de állandóan elfelejtem.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
#44059648 #17808 üzenetére
Neten vannak imei kérdező oldalak. Nekem feketelistásra dobta ki. Szóval valami tuti nem ok. Visszavitték és visszaadták nagy nehezen a pénzt. Vásároljam le... Mondom ezek után még egy használt nem kell. Akkor vigyek újat... Nem akart pénzt visszaadni. Muszáj volt megemlíteni a rendőrséget. 😕 Hoppá egyből visszakapták a pénzt. Elszaladtam a MediaMarktba és vettem egy Xiaomi Mi 11 lite-ot. Már bánom hogy eladtam a Redmi Note 10 pro-m. Aztán előfizetés hosszabbítás mellé lett egy Samsung Galaxy A52s 5g. Gondoltam hogy az jó lesz mert az órám is Samsung. Hát 1 hétig tudtam elviselni. Neki adtam páromnak és vettem egy P30 pro-t. Hát nem mondom hogy boldog vagyok. De ez a Xiaomi, legalább nem lesz letiltva. 😁
-
törölt tag
válasz
Pistike1985 #17807 üzenetére
Helló!
A szolgáltatód saját üzletében le tudják ellenőrizni, nem saját üzletben nincs hozzáférésük ilyenekhez.
Pár évvel ezelőtt olvastam egy sztorit. Valaki a szolgáltató nem saját üzletében (nem a márkaboltjában) vett egy telefont. Teljesen új volt, eredeti csomagolás, minden OK-nak tűnt. Az illető hazament és berakta a SIM-kártyát, de telefonálni nem tudott. Aztán bement a vásárlás helyére, ott nem tudták megállapítani, hogy mi baj van. Az illetőt elküldték a szolgáltató saját üzletébe és kiderült, hogy a telefon IMEI-száma feketelistán volt. Kiderült utána, hogy a szolgáltató nem saját üzletét üzemeltető cég vezetője egy raklapnyi "kamionról leesett" (lopott) telefont vett "jó" áron. Az egész szállítmány telefon tiltás alatt volt. A Tékozló Homáron volt a cikk.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
xcsabo #17805 üzenetére
Szuper. Én nemrég vettem egy P30 pro-t GSM-ből. Aminek szintén csak a 2. slot működik. Engem igazából ez nem zavar, hacsak nem kell attól tartani hogy idővel azt is letiltják. Természetesen papírom is van a vásárlásról. Meg hát a gsm-es örök garanciát ad letiltás ellen. Azt hittem csak hibás a slot, vagy valami szoftveres bug. Utána tudok járni valahol hogy le van-e tiltva?
-
xcsabo
senior tag
válasz
hali13 #17804 üzenetére
Először befenyegettem, hogy megyek a rendőrségre ha nem cselekszik, de miután kaptam egy olyan SMS-t amit nem tennék ki az ablakba, el is küldtem a feljelentést azonnal. Szerencsére lefotóztam anno a személyiét, lakcímkártyáját, meg az adás-vételit is amit mellékeltem. Most várok mi lesz. Mindenesetre tanulságos az ügy....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest