Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Vikthor
üzenetére
Ha messenger képes lezárt képernyőnél jelezni, akkor ennek a programnak sem jelenthet gondot
Akksi optimalizáció kikapcsolva?
Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások / "3 pontos menü" / Speciális hozzáférés / Akkumulátor optimalizálás -> itt a szűrőt állítsd "Összes alkalmazásra", utána a kívánt appot kikeresed és optimalizáció tiltása
Illetve alkalmazásindítás:
Beállítások / Akkumulátor / Alkalmazásindítás -> itt az adott app melletti kapcsoló legyen "ki" állásban, és a kézi kezelés mindhárom opciója legyen bekapcsolva
Esetleg multitaskingban lelakatolni, bár ez nem szükséges az értesítések megjelenítéséhez lezárt képernyőnél.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Vikthor
üzenetére
na ácsi, akkor ott az app beállítása lesz hibás, vagy nincs neki megadva minden értesítési szint.
Az onpage egy elég régi név a szakmában, kizártnak tartom, hogy lezárt képernyő mentén nem kapnának orvosok vagy IT szakik incidens értesítéseket...
Menj rá az alkalmazásra az alkalmazások között és nézd meg, hogy az értesítéseknél mi van beállítva... Vagy magában az alkalmazásban a beállításoknál lehet erre opció, de azt kizártnak tartom, hogy több milló ember(kis túlzással) rohangál állandó bekapcsolt képernyővel csak az onpage miatt -
süti5
őstag
válasz
Vikthor
üzenetére
Hmm sokáig én is így voltam ezzel mint amit írsz.
Én 15 éve 3,7-ért vettem új swift sportot, mai napig meg van megbízható stb.
2016-ban családi kocsi kellett, nézegettünk jó párat de vagy egyik sem fogott meg vagy túl drága lett volna. Aztán szembe jött ez a hirdetés, és én még akkor is nagyon pesszimista voltam, vizionáltam hogy mindig lerobbanok vele, sok km van benne stb.Életem egyik legjobb döntése volt hogy végül belevágtunk, igaz nem olyannak való aki megveszi és feléje se néz, tisztességgel karban kell tartani, igenis költeni rá, viszont nagyon meghálálja. Rozsda egy szem sincs rajta, és ami a lényeg, soha nem hagyott ott sehol az utóbbi öt évben, a kényelme, tágassága mindenért kárpótol.
Szóval megértem a gondolkodásod, mert én is ilyen voltam, de hidd el, simán hozza kényelmi és minden téren egy régebbi megbízható autó a maiak színvonalát, pluszban sokkal kevesebb az elektronika is benne. Ettől függetlenül nyilván ha tehetném, egy új volvora elcserélném, de sajnos nincs 10+ millióm erre ez tény.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Pont te nem nézted a másik szemszögéből. Bocs. Rögtön leszóltad a guriga alatti - idézem - romhalmazokat. Leirom csak hogy tisztánlass. Első kocsim 5 kilóért vettem kb. 20 éve. Másodikat 1.5mft-ert kb. 15 éve. A harmadikat már 4.5mft-ert. De akkor is sértő a beszolasod.
-
-
süti5
őstag
válasz
Vikthor
üzenetére
5 éve 800 vagy 900 ezerért vettünk egy 99-es évjáratú Volvo V70-est, még a kocka típusút, 4 légzsák stb. benne van, bazi vastag ajtók, fejed felett is is plusz merevítés, több mint 1500 kiló és hidd el, sokkal nagyobb biztonságban érzem benne magam mint jó pár mai autóban, szóval nem lehetetlen
-
firemanus82
senior tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Használathoz egy megjegyzés. A linkelt cikkhez képest, pl az Skodamban úgy működik a dolog, hogy osszedugom a kocsi USB portjaval, majd a kocsiban a megfelelő menupontbol el kell indítani (Skoda nál) a smart linket. De ez autotipusonkent eltérő
Viszont nekem mindig angolul olvassa fel az értesítéseket (SMS, messenger). Van rá megoldás hogy magyar nyelven tegye ezt?
-
Aryon87
félisten
válasz
Vikthor
üzenetére
A 16:9 keparanyt ne vard, nem fogjak megcsinalni, ahogy a tobbi gyarto se. S6, G4 hasznalta csak, de ok is elvetettek ezt, es mentek 4:3-ra a kovetkezo generacional.
Fotozz ugy ahogy van, utana megvagod a kivant aranyra es voila.
Vagy atallitod arra es csokkentett felbontassal fotozol. -
nozs23
addikt
válasz
Vikthor
üzenetére
Az utóbbi három évben a Huawei, előtte semmit nem találni erről a kategóriáról. Igen, nonprofit, tehát még jobban kell nekik a pénz.
Nem véletlenül kapta, mint írtam, vannak kiemelkedő tulajdonságai és hiányosságai is. Egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy a legjobb kamerás telefon a piacon. -
nozs23
addikt
válasz
Vikthor
üzenetére
TIPA - Sponsored by Huawei.
Mióta megvan a kategória az aktuális P nyeri meg. Zoomot és az éjszakai képminőséget szerintem senki nem vitatja el tőlük, de az általános nappali képminőségben nem ők a legjobbak. -
Silenzio
addikt
válasz
Vikthor
üzenetére
Ez se feltétlenül igaz, a P30 Prónak van videós portrémódja, elmossa a hátteret, elég faszán néz ki. Persze nem 100%-os, de elég DSLR-like felvételeket lehet vele csinálni. Ilyesmit az S10 nem tud.
(#1354) Astrolagoon: szerencsére nincsenek szar napjaim, mert S10-et nézegetek. El tudom képzelni, hogy nem zavarna a P30 Pro, lehet le is cserélem rá az S10-et, de a pentile Samsungos időkben bizony a fehér nem fehér volt, hanem pszichedelikus mikroterrakotta. Szeretem az Azték mintákat, meg az art decót is, de nem kijelzőben. Szemész nekem biztosan kell, de tartok tőle, hogy neked is. A Youtube-os részletesség összehasonlító videód meg annyira hasznos, mint bicebócának a futócipő.
-
hito
nagyúr
válasz
Vikthor
üzenetére
De messze járunk még mindig attól a képminőségtől
Valamelyik nap böngésztem át a régi 808 képeimet. Valami elképesztő még mai szemmel is. Természetesen szolgáltatásban és millió dologban nem veheti fel a kesztyűt egy csúcshardverrel szerelt androidos készülékkel, de ha kizárólag a képminőséget nézzük, párja nincs a mai napig.
-
-
-
Astrolagoon
tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Nem merek konkrét példát hozni mert mindenki másképpen hall mások az igényei de ezen a vonalon nézegess olvass teszteket:
[link]
[link]
Illetve zsebbe be és mehhet a bt+kábel is. :
[link]
ÉS utoljára de nem utolsódac (hihihih...)
[link]Ezek kicsit kényelmetlenné teszik de hangban előrelépés mind szerintem.
Mindenképpen a BT es100 és a saját fülesed fejesed vezetéken vagy BTn a legjobb megoldás ...Szerintem.Vagy külön dap egy shanling m0 már annyira de annyira kicsi mégis nagy hang vagy egy [link] ő is kicsi hatalmas hang... -
Astrolagoon
tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Ha mindenképpen vezetlkes megoldás akkor szerintem vegyél egy type c dac/ampot.Kis madzag gumóval de az meg még a HTCt is lelépi.Persze majd hallgasd meg magában a telefont de szerintem elsírod magad és nem az örömtől.Aztán lehet csalódok.Én évekig szenvedtem ..aztán feldtam és külön dapot használok zenére ,bár most éppen én is egy jó minöségű wireless rendszert akarok összerakni.ES100 meg valami LDAC fejes +néha fiio f9 pro balanced kimenetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mióta megvan a kategória az aktuális P nyeri meg. Zoomot és az éjszakai képminőséget szerintem senki nem vitatja el tőlük, d