Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Az lesz
-
Nfsman20
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Én 3 hete elvittem volna alku nélkül annyirét, csak nem voltam hajlandó előre utalni, mert ő meg egy nyomorult képet nem volt képes a készülékről csinálni...
plusz kocsikázzak érte szolnokra, mert a posta sem játszik. Hát akkor fakk... vettem mástól 85k-ért. -
törölt tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Szia!
Lehet, hogy inkább szerviz, ha egyetlen bankkártyával sem működik..
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Gondolom a Spigen rugged armor-ban nincs fém lapocska....
-
szotadi
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Szia! Megérkezett, vidéki szervíznél érdeklődtem. Gyári alkatrészekkel dolgoznak kijelző+akku (ez állítólag egyben van) + hátlap 130.000 Ft
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Meg is érkeztek.
az ujjlenyomatot újra fel kellett venni az üvegfólia miatt

-
sajby
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Spigen párti vagyok.
-
Diokhan
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Köszi, nagyon tetszik a kép, amit csinál. Korábban úgy nyilatkoztam, hogy nem jó képet csinál, de rájöttem, hogy én nem ismertem eléggé a kamerát és a telefont.
-
yodee_
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Az nem a P30 pro töltője... Max P30 lite-é
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Az enyémen üvegfólia van és rendesen érzékel. A samun fólia nélkül vagy sima fóliával működik de nem százas, üvegfóliával semmi.
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Nekem is 10 ből tíz. A Huawei és a Xiaomi ujjlenyomat olvasói jók, a Samsungoké vacak.
-
Technoman
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Hhmmmm, hát nem tudom.....
- "rendes" fólia (azaz törés ellen nem véd)
- akinek láttam a telóján ott svsz. nagyon matt volt a kijelző
- drága, ugyanennyiért már neves üvegfóliát is feltetetek + arra még 1 hónapos gart is vállalnak
- itt még egy 1 napos "regenerálási" idő is van
(természetesen a fentieket csak a saját szemszögem ill. felhasználásai szokásaim tükrében írtam, ha te egy belvárosi hipszter vagy, aki nem hagyod el az "aranyháromszöget" -azaz romkocsma/albi/meló- akkor neked lett kitalálva
) -
Technoman
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Nálam 8-9/10.
De tegyük azt is hozzá, ha túl zsíros/nedves a kezed, akkor nem mindig old fel elsőre (volt olyan aki evés közben ill vizesen nem nyomkodott? Annak állom a mai ebédjét) Ha jól tudom uez a helyzet akkor is, ha védelem nélkül használod.
Nekem azért fontos a masszív, neves üvegfólia mert a telót néha, extrém körülmények között is szoktam használni (túrázás) és ugye tudjuk, hogy melyik az erősebb, a Huawei vagy a szikla.... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Nálam 10/10. Másfél éve.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Itt hagyom az utókornak akit érdekel az auto update kikapcsolása illetve a hisearch kikapcsolása:
update disable: adb shell pm disable-user com.huawei.android.hwouc
hisearch disable: adb shell pm disable-user com.huawei.hisearchNe kövezzetek meg érte és nem is ajánlottként írtam akit érdekel kipróbálja akit nem annak nem.
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Néha le kell venni és megtörölni.
-
kenzoli
csendes tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Kijelzőcserére service módba rakva küldtem el a p30pro-t, teljes törléssel(fr utáni állapotban, de már beüzemelve) kaptam vissza. Nyilván a javítás után ki kellett próbálniuk, hogy kifogástalanul működik-e, és erre talán(?) a service mód nem a legjobb megoldás.
Az akkucsere még hátra van, arra személyesen viszem majd, mert azt mondták 1,5-2 óra alatt megvan és megvárható, ráadásul ahhoz elég service módba tenni a készüléket.
Kíváncsian és reménykedve várom, hogy valóban így legyen.
Egy mail-váltás után felvették garanciális javításra, de jelenleg alkatrész(akku)hiánnyal küzdenek, várják a szállítmányt és jeleznek, ha vihetem a telót. Eddigiek alapján nagyon segítőkészek, korrektek, csak ajánlani tudom Őket (FirstPhone Győr).
-
F e Z o
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Aki kapott már garikiterjesztést, az erre a +6 hónapi garikiterjesztésre nem jogosult.
Mod. : Azonban 2022.01 helyett 2022.07-ig lett garis a telefonom.

-
F e Z o
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Én egyszer már kaptam ilyen támogatás hosszabbítást, így gondolom nekem ez már nem jár, legalábbis végigtúrtam a menüpontokat, de sehol sem találom..
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
A Spiegen Neo Hybrid alá nem megy por (atom passzos tok), viszont kicsit nehéz.
-
xcsabo
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Nekem van egy fekete ha kell. Nem használtam. Nem szeretem a szilikon tokokat.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Olyan tokot ne vegyél, illetve senki ne vegyen, ami átlátszó szilikon és túllóg a kamera szenzoron, mert esti fotózásnál ha villan a vaku, az összes képet tönkre teszi..
-
törölt tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Szia!
Nem mindegyik gyári tok, de itt még lehet kapni a P30 Pro-hoz. Régebben sokkal több volt. Itt vettem hozzá gyári okostokot, meg vízállót is. Most már csak ennyi van. [link]
-
Foose
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Mondom, ahol találtam, ott is azért annyi mert nem csak a töltőfej hanem kábel is. [link] de már teljesen mindegy, leadtam a rendelést edigitalnál.
-
Foose
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Hát, már megrendeltem. Edigitaltól. Közben rájöttem hogy máshol azért 10000, mert kábel is van hozzá. Nekem nem kell kábel. Tudom mi a pontos típus-cikkszám, itt van előttem

-
Foose
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Hát, ha ez gyári 40w-os cucc, akkor furcsa hogy ilyen olcsó.. Mindenhol 10000. Hát nem tudom, ezzel a bolttal is mi van, Messengeren sem elérhetőek. Azt akartam csak megtudni a firstphone-tól hogy náluk van-e gyári 40W-os töltő a telómhoz. [kép]
-
piocasember
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Emui 11. Így van, de ha már beírtál akár egy betűt is, eltűnik a SIM ikon. Semmi gond, bénéztam! Most már megjegyzem, hogy a szöveg beírása előtt kell kiválasztani, hogy melyik kártyáról menjen az üzenet.
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Én sem használom a gyári töltőket, de a kábelt sem, van egy 2A dupla kimenetes töltőm meg egy 1.8 méteres kábelem azt használom, a tabot az órát a hangszórót is azzal töltőm. Eddig nem volt szükségem a gyors töltőre.
-
miklós67
csendes tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Szia! KB 1 éves a telefon. Először úgy töltöttem egy darabig, hogy 20 wattos töltővel, kábellel. Aztán pár hét múlva meglett a 15w wireless és azóta 1-2 alkalmat kivéve csakis arról töltöm. Nem szoktam pirosig meríteni csak elvétve. A wireless nem egészen 3 óra alatt feltölti. A gyári 40 wattos meg 1 óra. Így ez kB arányos. Szoftverben be van kapcsolva a kímélő akkutöltés. Tegnap nagyon ráértem és megint összejött kB 9,5 óra képernyőidő. WiFi bt állandóan be van kapcsolva. Ha elmegyek otthonról, akkor a mobilnet is. 2sim van. Szóval nem kell túlaggódni. Sztem csere nélkül is elmegy az akkuja jópár évig. Azt hittem az iPhone 4-esemnél nem lesz strapabíró b telefonom, de lehet hogy lett. Azt kB 7-8 évig használtam és csak a támogatás hiánya miatt cseréltem. Ezzel nem tudom meddig leszek meg. Igyekszem rá vigyázni. De már így is eltörtem 2 elöl-hátul üveges, alukeretes tokot. Szerencsére a telefonnak semmi baja, pedig nagyot esett és nagyot szólt.
Kérdeznék is! Akinek már fent van a 11, érdemes végülis félteni? Nem ront semmin? Nem ront el semmit? Hangfelvevő van rá azt látom. Más egyéb előny/hátrány? Köszönöm előre is a válaszokat.
Egyelőre nem merem frissíteni az utolsó 10-es verziót.
Meg beválalni a macerát, ha vissza kellene váltanom. -
Beaumont
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Mobvoi Tichwatch Pro 2020
-
Macika66
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Ráteszem, amikor eszembe jut (rendszerint pirosnál már), kivéve ha egész napra elmegyek, mert szeretek - bármennyinél is tartok - 100%-kal elmenni egész napos távollétre.
Hagyom 100%-ig feltöltődni, de SOHA nem hagyom rajta tovább, ha elérte a 100%-ot... -
ufonauta
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Lehet tisztába kéne tenni az akku töltési mizériát. A mai akkuk (nem úgy, mint a régi NiCd és NiMH akkuk) már nem annyira kényesek a teljes lemerítésre és feltöltésre. Inkább töltési ciklus szerint dobják be az unalmast. Mondjuk egy akku 500 töltési ciklust bír, akkor az azt jelenti, hogy 500 teljes töltés az élettartama. De ha mondjuk 30%-on elkezded tölteni és 80%-on leveszed a töltőről, akkor csak 50% ot töltöttél rá és el használtál fél töltési ciklust (80-30=50%-ot). Íly módon töltve ezer töltést kéne kibírnia. Nyílván ezek elméleti számok, de nem hiába adnak két év garanciát a gyártók a mostani telefonok akkujára.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Az ora, es a 2 kartya itt is megvan. Beszelgetesre hasznalom a legkevesbe.
Allando netkapcsolat viszont igen, spotify, podcast hallgatas, sorozat nezes meloban, meg futasnal is aktivan mer. Ennyi. Masodik nap igy is kb 20 szazalek korul van estefele. -
Beaumont
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Az accubattery app hulyeseget allit. Akkor 100 nap utan mar nem lenne jo az aksi.
Jomagam 2 naponta toltom ejszaka, mint az egyik forumozo tars irta alattam. Akkor fullra es kibirja ujabb 2 napig az en hasznalati szokasaimmal. -
válasz
anonymus89
üzenetére
Jómagam 2 nap használat után olyan 20% vagy max 15 körül felrakom egész éjjelre a saját gyári töltőjére és reggelig le sem veszem. Ez így megy már több mint egy éve és teljesen jó az állapota, ugyanúgy kibírja a 2 napot mint az elején.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
E telefon elott nekem egy Mate 20X volt, na amig azt nem eri el, nekem megfelel.
-
Foose
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Én meg pont ellenkezőleg.. Csak a gyári töltőt használom

-
bb.bocs
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Tiltotta anno az alkalmazás, túl sokat akar tudni XD. Koszi
-
xcsabo
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Akkor vajh mi az?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Ez a GDRP (GPRD? Vagy GRPD?) miatt van így, ha jól tudom, hogy radíroznak a hivatalos szervízekben, de nyilván ez oda van írva a papírra, vagy online űrlapra, amit bevitelkor/beküldéskor ki kell tölteni.
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Kijelzőt és aksit.
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Én P10-et vittem szervizbe, már egyből az átvételnél csinálták az FR-t.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Alapértelmezetten bekapcsolt állapotban volt eredetileg, úgy emlékszem.
-
DirtyFREE
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Megpróbálom ma, aztán majd jelentkezem, hogy segített e.

-
DirtyFREE
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Igen több évig használtam a másik Huawei telefonomban.
-
Dzsekó
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Azt az értesítő LED-et de utálom. Éjjel össze vissza villog RGB-ben. Azt sem tudom melyik szín micsoda. Hála az égnek, hogy ebben a P30-ban nincs. Van a családban egy ilyen RGB-s csoda, ezt lefekvés előtt mindig kijelzővel lefelé fordítom. Volt egy régi Y3-as, annak a kamera köré raktak ilyen RGB csodát, baromi erős fénnyel. Azt a telefont éjjel kikapcsoltam. Sokkal jobb az always on, látom, hogy mik jöttek, mert más az ikonja. Egyet megcsinálhatnának még, ha jön értesítés, akkor is kijelezze az akku %-át. Ezt még nem sikerült megugrani 11-es EMUI-val sem, pedig bíztam benne, ha már a fakopáncs rezgés sikerült nekik.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
-
knox83
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Feltettem én is aztán meglátom mennyire tetszik. Ez a gyári jelzés 11 alatt egy fostenger.
-
proper
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Köszi
-
Peti N95
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Én majdnem két évig használtam a Galaxy Watch-ot, a Mate 10 Pro-val is, utánna ezzel a telefonnal. Mind a kettővel küszködtem! Ha eltávolodtam a telefontól, még fel nem oldottam a telefont, nem csatlakozott vissza magától. Ha csatlakoztatva volt, úgy is sokszor kussba volt az óra, újraindítás után mindig 1-2 napot jó volt, utánna megint egyszercsak nem jöttek át az értesítések! Gondolom Samsungal jól működik együtt, Huaweiel annyira nem. Én ezt tapasztaltam. A Huawei a Huaweiel viszont teljesen hibátlan.
-
sajby
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Akkor érthető
CSak abból indultam ki,hogy az alaplapon kívül mindent cseréltek szöveget elolvastam 
-
mirci18
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Hónapok óta kifutó modellnek írják mégsem lesz olcsóbb.
Szerintem kár rá várni. -
sajby
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Eladó?
-
knox83
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Nem kellett igénybe vennem még. 5 éve csak huawei telefonjaim voltak nekem is. Egy ilyen körrel most rosszul járnék mert turbados a telefonom..
-
knox83
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Egy kisebb gazdasági totálkár
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Mi maradt eredeti?
Mi volt a baja? -
norrberth
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Régebben fórumon azt írták nem ajánlott.
Darabos lesz az animáció. -
norrberth
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Ezeket nem szabad kikapcsolni.
0.5x tedd őket. -
knox83
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Volt p20 pro és bátran mondom a 2 óra pluszt SOT-ban a 30 javára, ha nem többet. A kirin 970-980 között nagy volt az ugrás.
-
njnl
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Ez most vadi új, biztosító adta törés után. Előtte már 1 évig használtam az előző P30pro telefonom, a tapasztalatom annak tudatában is írtam. Most direkt figyeltem, hajnali 3-kor húztam le töltőről, 93%-on vagyok, képernyő idő szinte nulla (15 perc). Amíg nem jött meg az új, a régi Honor 8-am használtam, hát ilyenkor derül ki az mennyivel régebbi modell

basaja
Én használom, jól működik. Amikor problémám volt vele mindig az alkalmazások törlése és újrarakása oldotta meg.
-
njnl
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Itt többen írják, hogy igen. Én most végigzongoráztam 9. valamennyiről a rendszereket és nem vettem észre nagy különbséget, sőt nekem kimondottan hiányzott az AOD, a gyorsmenü, a gyári sötét mód stb.
Kb 1%-ot merül éjszaka óránként két simmel, és minden kapcsolatom aktív (mobil adat, Bluetooth, GPS, NFC) viszont Ne zavarj mód engedélyezve.
Napközben maximum 7 óra kijelzőidőt tudok produkálni aminek java Face, Youtube, Netflix szigorúan mobilnettel. -
törölt tag
válasz
anonymus89
üzenetére
HiSuite-tal elvileg vissza lehet állítani korábbi szoftververzióra. Nem tudom, hogy meddig lehet visszamenni, még soha nem próbáltam. Elég sok macera lehet vele, adatvesztés, visszaállítás, illetve előfordulhat, hogy valami gubanc történik.
Bár korábban itt többen is írták, hogy EMUI 9.1-en gyorsabb a telefon, de szerintem nem érdemes ennyit bajlódni ezzel a dologgal.
-
riczer
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Zárképernyő értesítések
-
riczer
tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Egészség-4pont jobb felső - beólvasás-beállítások-értesítések
-
törölt tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Helló!
Ezt a kérdést feltettem a Huawei Magyarország Support-nak pár nappal azután, hogy megvettem a telefont. A következő választ kaptam:
"A Lépésszám megjelenítése funkció alapértelmezetten engedélyezve van, és Magazin feloldás használatakor nem lehet manuálisan letiltani.
Nyissa meg a Témák alkalmazást, töltsön le egy témát, majd válassza a Magazin feloldás letiltását." -
darkmann
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
AOD-t nyugodtan használhatod, alig fogyaszt.
-
F-ECT$
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Hát talán picit sok, nekem olyan óránként 0.5% rémlik, ha nyugalomban van a telefon. De ha gyenge a térerő, akkor lehet több is.
-
F-ECT$
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
A telefonálás majdnem annyit eszik, mint a kijelző: óránként ~10%.
Rádugom a vezetékre, és egész este rajta van, szupert töltés bekapcsolva - én a leszarom típus vagyok, így is csak olyan 1%-ot degradálódik csak az aksi 1 hónap alatt.
Kb 2.5 - 3 éves korában, amikor már nem bírna ki egy napot, meg már a sebessége sem lesz megfelelő, meg a frissítések se jönnek meg lesz már olyan fényképező az újakban, amik láthatóan elverik ezt, akkor meg úgyis veszek valami újat.
Akku cserénél nem cserélnek kijelzőt és ha hivatalos szervizben csináltatod, akkor talán az IP68 is marad.
-
F-ECT$
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Én mindent "szart" bekapcsolva tartok (2 sim van, okosóra nincs), mert úgyis töltöm minden este. Így kb 1%-ot fogyaszt óránként, tehát minimális nyomkodással 2-3 nap van benne, de mivel nyomkodom is, így lefekvés előtt már csak 20-30% szokott benne lenni 5-6 óra SOT-tal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
plusz kocsikázzak érte szolnokra, mert a posta sem játszik. Hát akkor fakk... vettem mástól 85k-ért.
az ujjlenyomatot újra fel kellett venni az üvegfólia miatt