- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Ferenczi Áko #19919 üzenetére
Sima S21-nek nagyon gyenge az üzemideje, ilyen szempontból nem volt jó választás. Sajnálom h nem vált be.
-
balintka
addikt
Van még aki nem kapta meg az EMUI 12-t? Nálam még mindig semmi.
-
balintka
addikt
válasz
direwolf #19526 üzenetére
Sima S22 üzemideje biztos h gyengébb lesz, nézd meg a gsmarena.com adatai között az akksi teszt értékeket.
A tavalyi S21+ és Ultra és az S22 Ultra üzemidejei jobbak lehetnek a P30 Pro-nál, a készenléti merülés mindig magasabb viszont Samsung-on. Nekem S20+ 5G van, annak gyengébb, de az S20 széria volt talán az utóbbi időben a legrosszabb ezen a téren.
-
balintka
addikt
válasz
Pinyo16689 #19461 üzenetére
Nekem sincs még...
-
balintka
addikt
válasz
Pinyo16689 #19339 üzenetére
Nekem is 174. Független euronics-es a telefon. 2020 júliusi. Nekem is mindig utolsóként jön a frissítés.
-
balintka
addikt
válasz
piocasember #18846 üzenetére
Nem volt egyértelmű, de a Snapdragon változatra gondoltam, annak az üzemideje és merülése is rendben van.
-
balintka
addikt
Van még akinek nem jött meg a frissítés? Nekem még semmi.
-
balintka
addikt
válasz
Ferenczi Áko #18689 üzenetére
Ez igen. Így nagyon naprakész lesz a telefon. Nekem gondolom pár nap míg megjon. Ti előbb szoktátok megkapni.
-
balintka
addikt
válasz
DonDragonka #18611 üzenetére
Nekem is az.
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #18415 üzenetére
Pont annyi nekem is
2020. július elején vettem. Az akksija és a telefon általános sebessége nagyon tetszik, jó fotókat is csinál. És hát baromi szép az auróra kék.
Egyedül a frissítések csúszása, elmaradása zavar.
Van mellette S20+ 5G (ez nagyon jó mindenben, kivéve akksi) és játszós trutyi telefonnak egy Samsung A31. Ez utóbbi menni fog 1-2 hónap múlva, egyelőre marad a P30 Pro az S20+ mellett, aztán nyár felé meglátom, mi lesz a megmaradt duóval.
laczkaba: Nekem van valahol asszem, talán 64-es vagy 128-as, csak nem tudom eladjam-e.
-
balintka
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17974 üzenetére
Nekem még semmi, de én mindig pár nappal később kapom meg, mint itt a többség.
-
balintka
addikt
válasz
#44059648 #17971 üzenetére
Jól emlékeztem akkor.
Köszönöm/köszönjük a részletes magyarázatot, így már értem én is akkor a helyzetet. Végül is így azért saját forrásból, de gondoskodnak a hibajavításokról. A végeredmény nagyjából ugyanaz, persze így tényleg nem lehet hivatalos nyilván. Csak maradjon meg ez a támogatás minél tovább. De ha az EMUI 12-t a mostani A10-re kapjuk 2022 Q1-ben, akkor azt feltételezi, hogy legalább addig lesz még támogatás, max negyedévente, mint most.
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #17962 üzenetére
Ezt nem olvastam, csak véletlenül ráhibáztam akkor. Egyetértek, nem a Huawei-jel van a gond, hanem a másik féllel.
Szerintem felmennek ezek a hibajavítások rendesen, mivel nevesítve vannak a Google-féle számozás szerint. De hogy maga az Android miért marad 2020 augusztusi, azt nem tudom.
-
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #17954 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Használt piacon nem túl sok az értéke, értékállósága 0, és én a minőségében sem hiszek túlzottan. Kollégámnak egy régebbi Redmi Note-ja 1-1,5 év után bekrepált. Elővette utána újra az 5 éves Samsung-ját használni, amíg nem vett másik telefont (ami szintén Xiaomi lett, ezek után
).
Nekem a P30 Pro mellett Samsung-jaim vannak, voltak, azokkal sose volt minőségi/szoftveres gond. Egyedüli problémájuk a nagyobb készenléti merülés. Ebben verhetetlen a P30 Pro.
-
balintka
addikt
válasz
piocasember #17895 üzenetére
Szerintem jól gondolod, de ahogy a többiek is írták, azért a júniusi szint még nem olyan vészesen elavult. Az nagyobb gond lenne, ha mondjuk tavaly októberi lenne. Lehet már csak negyedévente jön majd a P30 Pro-ra frissítés, de ez is jó, csak jöjjön.
-
balintka
addikt
válasz
Sztyepadzso #17121 üzenetére
Nálam is volt, h egyszerre nem mentek le a program frissítések. Nem csak a P30 Pro-n, hanem Samsung S20+ 5G-n is. Valamilyen Play áruházas probléma lesz ez.
-
balintka
addikt
Van más is aki még nem kapta meg a márciusi frissítést? Még mindig 147-en vagyok.
-
balintka
addikt
válasz
direwolf #17045 üzenetére
Nem csak az én véleményem ez, h cserben hagytak minket.
Én nem tudom, de ebben a kémkedésben nem hiszek. Inkább azt vallom, h maga Amerika a legnagyobb kém. Szerintem ezt csak ráhúzták a H.-re, mert nem tetszett nekik, h a "fejükre" nőtt egy kínai gyártó szinte a semmiből. Eltúlzott ez az egész, a többi gyártó is gyűjt használati adatokat a telefonokon...
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #17032 üzenetére
Nem tud semmit se tenni a magyar support, nekik is maximum csepegtetik az infót, tehetetlenek.
Ez a szoftveres dolog az amiben egyértelműen gyengébbek mint a Samsung, mind a frissítések, mind a szoftveres hülyeségeik terén. Pedig a rendszer nagyon gyors a Pro-n, kár érte.
-
balintka
addikt
válasz
#44059648 #17030 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Nem érdekes az, h nem lesz rá A11, jó nekünk a 10-es is, de arra adják már ki normálisan a frissítéseket. Még kb. 1 évig.
Lehet példát venni a Samsung-ról terméktámogatás terén, ami után kapaszkodtak eddig. Felháborító, h egy csúcskategóriás telefonnal így elbántak.
Harmony OS nekem meg nem kell, én GMS-sel vettem a telefont, nem kértem ilyet rá...
Én is tervezem a váltást, főleg emiatt, megyek vissza Samsung-ra (eddig is az volt minden telefonom, de a P30 Pro megtetszett, ezért is vettem meg tavaly). Megvárom milyen lesz az S21 FE.
-
balintka
addikt
válasz
direwolf #17007 üzenetére
Lassan senkinek se lesz Huawei-e. Kár érte, mert a P30 Pro már megszorongatta a Samsung-ot, egyértelműen jobbnak találom, mint az S10+t (azt már eladtam). Kicsit a szoftveres hülyeségeken kellett volna faragni csak nekik.
knox83: Szerintem a legjobb a 90 Hz-es középutas megoldás.
-
balintka
addikt
válasz
Dzsekó #16996 üzenetére
Nem a mostanrol van szó hanem arról hogy hamarosan teljesen leáll a frissítése a telefonnak. És onnantól egyre nő a rizikó. Nyilván mindenki addig használja amíg jól esik neki. Én nem fogom túl sokáig ha elmarad a frissítés. Eleve nem is egy telefonom van, rotacioban cserélgetem őket, már a p30 a legrégebbi.
Az csak egy kompatibilitási dolog h a program megy 6.0n de nem jelenti azt h biztonságos is. Akármilyen kemprogram beferkozhet az ilyen korú rendszerekbe.
-
balintka
addikt
válasz
Dzsekó #16993 üzenetére
Nem az én gondolatom, mások szerint pl. a mobilos bankolás miatt nem mindegy, vannak-e biztonsági rések a rendszerben.
Mindenesetre elnézve a P30 Pro-k használt árát, azért eléggé rányomta a márkára a bélyeget az ismert mizéria.
bandigyerek: Nem a haverod vagyok, h bolondnak nevezz, hátrébb az agarakkal! Azt is azért kötve hiszem h "sokáig" lenyom bármit! Már most is sok van, ami ilyen-olyan szempontból vagy összességében jobb nála. Én már az S20 FE SD-t is annak tartom. És az még nem is a csúcskategória.
-
balintka
addikt
válasz
Zsoleszhun #16987 üzenetére
Én mondjuk Samsung párti vagyok, szóval előnyből indulnak ezek
. Illetve idegesítenek a Huawei hülyeségei: bekapcsol töltéskor a kikapcsolt telefon, és hogy mindig automata fényerővel indul a telefon. Tudom ez feature
.
GMS nekem kell, napi szinten játszom pl. a Real Racing 3-mal, nekem nem opció olyan rendszer, ahol ez nem lenne elérhető.
-
balintka
addikt
válasz
direwolf #16983 üzenetére
Azt látom a gyakorlatban, h a P30 Pro-ra gyakorlatilag elvágták a frissítéseket (A10 alapon is), így eléggé zsákutcának tűnik a dolog... Nagyon szép meg gyors telefon, de valószínűleg hamarosan mennie kell emiatt...
Ja, én is utálom eléggé, de a mostaniaknál már egész minimális, S20+nál már teljesen jó, S10+on se volt már zavaró.
-
balintka
addikt
válasz
Zsoleszhun #16978 üzenetére
Üzemidőben már az Eyxnos-os is jobb a gsmarena szerint, a snapis meg annál is jobb. Kamerában jobb kemény 1 ponttal DXOmark szerint a P30 Pro, magyarul egyforma. A kijelző sík, ami meg inkább előny, mint hátrány nálam. És ott a 120 Hz. És évekig lesz rá szoftverfrissítés.
-
balintka
addikt
válasz
norrberth #16976 üzenetére
Ezt azért felháborítónak tartom a Huawei részéről. Azt még elfogadjuk, hogy A11-et nem kapunk az ismert okok miatt, de azért azt már nem tartom korrektnek, hogy a meglévő 10-es rendszerre is sz.rnak nagy ívben. Egy ilyen árkategóriás telefonnál, ami ennek is volt az új ára... Emiatt is gondolkodom, hogy megválok tőle és S20 FE snapdragon-t veszek helyette második telónak. Az már mindenben jobb a Pro-nál, ráadásul stabil szoftvertámogatással rendelkezik. Csak nem olyan szép.
-
balintka
addikt
válasz
Zsoleszhun #16747 üzenetére
Akkor emiatt lenne már a P50-ben a Sony kamera. Gondoltam ez áll mögötte.
-
balintka
addikt
válasz
Pinyo16689 #16711 üzenetére
Én szeretem, a Samsung telóimon is azt használom.
-
balintka
addikt
válasz
Pinyo16689 #16701 üzenetére
Én a Samsung-ot használom.
-
balintka
addikt
válasz
knox83 #16521 üzenetére
Ennyire jó, illetve az S21 Plus-ban pontosan ugyanaz a kamera rendszer van (-ToF kamera), mint a tavalyi S20 Plus-ban.
Nekem van S20 Plus 5G, az is nagyon jó képeket csinál. Most volt hibája, h a vakus képek mindenkinél ködszerűek lettek, ezt most javították a legutóbbi frissítéssel (még nem teszteltem azóta).
-
balintka
addikt
-
balintka
addikt
válasz
piocasember #16000 üzenetére
Amikor én az S10+ topicban le mertem hasonlót írni, majdnem megköveztek ezért
. Hiába vagyok Samsung párti alapból, de ami jó, el kell ismerni.
Sebességben csak az S20+ 5G-m éri el a P30 Pro-t (bármit mutasson is az Antutu), az S10+ fasorban nem volt mellette.
Döbbenetes volt nézni, mikor bekapcsolás után az S10 percek múlva frissítette a programokat és a messenger üziket, az lement kb. fél - 1 perc alatt a P30-on.
-
balintka
addikt
válasz
Likantropia #15927 üzenetére
Egyértelműen a P30 Pro. Az S10+t nemrég adtam el, 1-2 szoftveres dolgot leszámítva toronymagasan verte a P30 Pro (mondom ős-Samsungosként). A N10 Lite nem említhető vele egy lapon sem, ahogy a többiek is írták. Vedd meg a P30-at, amíg kapható, jól sikerült telefon.
-
balintka
addikt
válasz
piocasember #15737 üzenetére
Nekem van P30 Pro és most jött meg pár napja egy S20+ 5G, és volt S10+ a múlt hétig, szóval van összehasonlítási alapom.
1. Szerintem nem nagy visszalépés, a P30 Pro nagyon gyors telefon. Most adtam el az S10+t, azt verte nem kicsit a Pro sebessége, az S20+ 5G érte el ezt a gyorsaságot, amit a P30 Pro tud (mindegyiket energiatakarékos módban használom). Persze az Antutu nagyobb különbséget mutatna, de napi használatban nagyon jó a P30.
2. Elég nehezen jönnek Samsung-hoz képest, kb. 2 hónappal korábbi biztonságira frissül. A Samsung ebben verhetetlenül jó (sajnos?).
3. Szvsz már nem fogja megkapni.
4. Nagyjából hasonló szint, DXOmark 1 ponttal jobbnak hozza a P30 Pro-t az S20 FE-nél.
Samsung-on a készenléti merülés jelentősen magasabb, ez az S10+nál is szembeötlő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN