Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nálam, az egyszerű kivetítésnél, az asztali módnál, nem működik az egérpad, a telón, van akinél van ilyen probléma?
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
tag
-
tag
Nem lehet keresni ebben a fórumban?? Régen lehetett Ajánlottak egy jó fóliát a telóra de nem tudom visszakeresni
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
tag
Köszi!
-
tag
Sziasztok, tudtok erre a telefonra egy szuper hívásrögzítő appot?
Ami ki is irja a telefonszámot/nevet... Mert nem találtam még olyat mindegyik annyit ír csak hogy Private Number stb....Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
-
tag
A 240es frissítés után mennyi idő a 10es érkezése? Vagy ez változó?
-
tag
-
tag
Szisztok.
A legfrisebb szoftver van a teló, és most veszem észre hogy a gyári hívás rögzìtő nem megy mióta a telefon frissült.
Nem működik.... Van valakinek valami ötlete?Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
tag
Sziasztok
-
tag
Sziasztok.
Downgradelnék Emu 10 ről, egyszerű vagy bonyolult művelet?Hívásrögzítő miat...
-
tag
Hali!
Ha HiSuite-on lementem az összes adatot, sms, híváslista, alkalmazások és minden más, majd ezután vissza állók emui 9 re akkor vissza tudom rá rakni a HiSuite ról az összes adatomat? alkalmazások híváslista, sms-k, stb ?Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
tag
válasz Sztyepadzso #12388 üzenetére
Hát az durva
-
tag
válasz Sztyepadzso #12398 üzenetére
Volt egy olyan kérdésem amire nem kaptam választ pedig nekem életbe vágóan fontos lenne :)
Elmentek minden HiSuiteon a gépre... Appok, Hivaslista, SMS stb...
Ha utána váltok, 9 re telepitem csak a hívásrögzítőt, utána frissítek 10 re , akkor vissza tudok rakni mindent a telóra amit lementettem 10.1 alatt ?
-
tag
-
tag
Sziasztok. Letöltöttem az új hívás rögzítőt én is. Sajna nem tudtam telepíteni fent volt a régi...Az alkalmazásoknál ki töröltem egy Recorder nevű apk-,tUtána fel tudtam telepíteni a hívásrrögzítést, de nem találom a rögzített hívásokat. A Hangrögzítő apk-ra ha rányomok semmit nem csinál ahogy a rögzített hívásoknál sem...Van ötlet?Újra indítottam és minden oké!
Ezek után csak óvatosan a frissítésekkel
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok
Volt vagy van valakinek olyan gondja a telójávak hogy egyik napról a másika, van amikor recseg a hangszoró és van amikor tisztán szépen szól, illetve azt vettem észre hogy az akku gyorsabban merül mint eddig....
Gariztatta valaki már. Mire számíthatok szereintetek? Teló nélkül hetekig nem szeretnék lenniÜdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki mi a menete egy szervízbe való elküldésnek?
Egy ideje már akadozik a töltés vagy is ha mozgatom a telefont, érintkezéses probléma, másik kábellel ugyanaz valami a telefonban lévő csatlakozóval lehet , már nem régi, elkopott, vagy nem tudom... Nemsokára lejár a garancia és ha lehetne akkor ezt megcsinaltatnám....Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
tag
Sziasztok tudom már 100x le volt írva...
Szervízből most jött vissza a teló, Én még az előtt frissítettem emui 11 re és ment is a hívásrögzítés de visszajött alap 11 el ssehol semmi... Most visszarakom 10.1 et és utána hogyan tovább? Hogy kerül rá a hívásrögzítő?
Köszönöm a segítséget, fontos lenne
-
tag
válasz Ferenczi Áko #16227 üzenetére
Ez jó story :)
Töltő csatlakozó rész valószínűleg kicsit kopott ezért nem minden helyzetben tölt a telefon.... Ez a hiba kb 1 hónapja jelentkezett... 1 hónap mulva lesz 2 éves a teló...
Kb 1 éve leejtettem és a bal alsó sarokban egy pici sérülés kb 1mm, a kijelző alatti részen....
Csütörtökön adtam fel a telót, Hétfőn írtak nem javítják mert a sérülés miatt van a töltés hiba is :) Ma visszakerült hozzám...
-
tag
válasz Ferenczi Áko #16231 üzenetére
Felajánlották, hogy adnak árajánlatot de..... Ha esetleg azt nem fogadom el akkor az oda vissza postát kb 5000 ft és a bevizsgálás árát is kérik ami 7000 ft .... Szóval nem kértem ajánlatot ezek után amit műveltek, inkább megcsináltatom máshol...
Lehet tölteni csak közben nem nagyon lehet mozgatni, de nem is szoktam mert csak este kell rárakni hálistennek.. addig bírja :)[ Szerkesztve ]
-
tag
Mindenkinek aki esetleg a P30 Proját lecserélné egy Samsungra...
Ne tedd!!!!!!!!
2 napig használtam egy Note 20 Ultra 5G -t... Nem tudom más samsunggal mi a helyzet. De hiába drágább 2-300.000 ft tal, vissza fogod sírni a Hüvelyed :)Az akku borzalom a p30 pro 2 éves akksija megeszi az 1 hónapos note 20 ultra akksiját... Hiába a 12GB ram, aki valóban használja a telefonját több órát naponta az látja csak a különbséget... Instabil a rendszer. Néha többet gondolkodott mint a Huawei... Kamera passz...Talán egyszinten vannak... Soha többet samsung, inkább veszek egy új P30 Prot
Én is visszasírtam, de nem adtam el hála istennek... Csak leírtam a tapasztalatom, elnézést érte
-
tag
Nekem nagyon nem jött be a Samsung ... Persze ízlések, és pofonok...
Nézegettem videokat hogyan lehet varázsolni p40 re meg mate 40 prora guglit... Szerintetek? Működhet a valóságban ez? Vagy allandóan jönnének a hiba üzenetek hogy a " a szolgáltatás váratlanul leállt" stb, stb...
Google fiók, Gmail, nélkül nem tudok sajna létezni,
-
tag
Sziasztok. Az miért van hogy a híváslistában eltűnt az a lehetőség hogy rögzített hívást ott meg tudom nyitni, Csak a hangrögzítő alkalmazason keresztül tudom megnézni a hívásokat....
-
tag
válasz bontabela73 #16734 üzenetére
Köszönöm mester
-
tag
-
tag
Egy kis segítség kéne...
2 napja nem jön GMAIL értesítésem.
Eddig nem volt ilyen gond minden jól van beállítva automata szinkronizálás, stb... Nincs valakinek ötlete rá?
-
tag
Sziasztok. Májusban múlt 2 éves a P30 PRO-m.
Viszont mostanában elég sokszor tapasztalok laggolásokat. Gépelés közben is, vagy facebook posztoláskor, rányomok egy betűre és kell várni 2-3 másodpercet is mire megjelenik a karakter.
Ujrainditom utána egy darabig jó szokott lenni de van amikor naponta többször is újra kell inditanom.Szerintetek mi lehet erre a megoldás, vagy valami elcseszett szoftver frissítés jött rá?
-
tag
Kijelzőt cseréltetett már valaki? Ha igen hol és mennyit kóstált?
Sajna van egy repedés ami eléggé zavaró.Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
tag
Sziasztok. Megbolondult a telefonom.
Bármilyen wifire kapcsolódva azt írja hogy nincs internet elérés.
Kikapcsoltam a wifir. Mobilnet ről megy, e most is azt irja hogy nincs internet kapcsolat.
Van valakinek valami ötlete?
-
tag
Sziasztok!
Volt egy gyári visszaállítás a telón. És azóta valamiért, a kamera appból eltűnt az a kis fényerő csúszka , normál fotózási módban, amikor hosszan fókuszáltam valamire.
Tudja valaki hogyan lehet elő varázsolni???[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest