- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevp
csendes tag
Tapasztalatok a 11.0.0.153 frissítéssel? Tegnap érkezett.
-
Dhampir
félisten
válasz
Zsoleszhun #16881 üzenetére
Köszönöm, hogy megírtad.
-
riczer
tag
A biztonsági javítás szintje másnál is 2021 február 1. Ha jól emlékszem a google havonta ad ki frissitést. Mink miért nem kapunk?
-
kp78
addikt
válasz
Zsoleszhun #16881 üzenetére
Fólia meg legtöbbször úgysincs a P30 Pro-n.
-
Dhampir
félisten
válasz
Zsoleszhun #16876 üzenetére
Írják, hogy használat apró jelei találhatóak rajta. Ezzel kapcsolatban milyen tapasztalatotok van, előfordult már, hogy semmilyen külsérelmi nyom nem volt látható egy ilyen módon meghirdetett, újracsomagolt terméken?
-
L SYSTEM
csendes tag
8 hónap használat után eladtam a crystal szinű 8/256-omat , mert gondoltam lecserélem.Nézegettem,olvasgattam,majd vettem egy kék 8/256-ot
szeretem ezt a telefont
-
válasz
Zsoleszhun #16868 üzenetére
A BestMarkt forgalmazza az Emagon keresztül. Lehet hogy egy vissza vett készülék, és csak akkor derül ki ha megrendelik hogy ki a forgalmazó és előtte honnét lett vásárolva.
-
hori-zoli
tag
Üdv mindenkinek!! Gyári búvártokot keresek ehez a telefonhoz, vagy beszerzési lehetőséget!
Ha valakinek van infoja kétem jelezze! Előre is köszönöm!! -
kp78
addikt
Fent BestMarkt, lent Emag.
Az igazság odaát van.
Meg kell kérdezni, ha vkit komolya(bba)n érdekel.
A 400e-s kék Mobi Store-s -
sajby
senior tag
válasz
Zsoleszhun #16868 üzenetére
Forgalmazza a(z): BestMarkt én ezt látom
-
xcsabo
senior tag
A New editon 256-os 180 körül van árukeresőn.
-
sajby
senior tag
válasz
Zsoleszhun #16864 üzenetére
És vajon gyári gari volt hozzá?MErt nem emagos volt,hanem más viszonteladó.
-
Foose
addikt
Nekem aurora van bibibí
-
kp78
addikt
válasz
Zsoleszhun #16858 üzenetére
Amikor már ők is azt írják, h használat apró jelei láthatóak rajta (karcok talán??), az nem biztos, h annyira jó
Vagy legalábbis alaposan "megnézős" vásárlás előtt.
A kék 400e-ért igazi bestbuy -
Zsoleszhun
addikt
Aki venne még ilyen telefont az most lecsaphat egy újracsomagoltra az emagon:
Huawei P30 Pro Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 256GB, LTE, Naplemente újracsomagolt
254.810 Ft164.900 Ft -
xcsabo
senior tag
Én 2 hónapja vettem. Újonnan. Van 2-3 jó évem?
-
-
pontyos
senior tag
-
pontyos
senior tag
Helló! Nem akar jönni semmilyen frissítés mostanában. Remélem nem maradunk ki
én újból két évre vettem a New Edition -t. Nem találok alternatívát.
11 ultra nekem tepsi -
knox83
senior tag
A korábbi honor 50-es témához: lesz gms.
-
Egy kis segítség kéne...
2 napja nem jön GMAIL értesítésem.
Eddig nem volt ilyen gond minden jól van beállítva automata szinkronizálás, stb... Nincs valakinek ötlete rá?
-
Beaumont
aktív tag
Ma megjött az Mi11 Ultra. Első benyomások: a képe nagyon szép, van súlya, nehéz.
Hétvégén belakom. Ami furcsa volt, hogy másolásnál mindent át tudtam vinni, kivéve az sms-eket és jópár appot. Ezeket manuálisan majd állítgathatom. Dark mode nem tökéletes. Működik, de bizonyos appok nagyon furán jelennek meg vele... Banki appok pl. Huaweinél ez nem volt probléma.
Kamera. Csak pár próbaképet lőttem vele. Párhuzamosan a huawei-el. Xiaominak nagyobb a látószöge alapból, és például szobában világosabb, tisztább képet készít alapból.
Jövőhéten megyek természet közelbe jobban tudom tesztelni.Gyári fólia hálisten ezen is van, nem kell szenvedni a felrakással. Tokot még alig kapni hozzá normálisat, alin van, de onnan nagyon későn jönne meg...
-
-
piocasember
tag
válasz
anonymus89 #16816 üzenetére
Emui 11. Így van, de ha már beírtál akár egy betűt is, eltűnik a SIM ikon. Semmi gond, bénéztam! Most már megjegyzem, hogy a szöveg beírása előtt kell kiválasztani, hogy melyik kártyáról menjen az üzenet.
-
HankMoody
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG G7-ről váltottam, és feltűnt, hogy nem túl fehér a fehér a kijelzőn. Mintha sárgás lenne, hiába játszom a színmóddal és színhőmérséklettel.
Más is tapasztalja ezt? Van valami egyéb beállítá erre?
Mondjuk van gyári fólia a telefonon, de nem gondolnám, hogy ez befolyásolja.
Köszi a válaszokat! -
Ernesst
aktív tag
válasz
lilricsi #16817 üzenetére
Az, hogy a P30 Pro mennyire lassulhat majd az évek során a frissülő Play szolgáltatások, egyebek miatt, eléggé nehéz kérdés. Biztonsági frissítésekre sokáig már nem számítok. Mindezek ellenére nagyon rendben van a készülék. Az EMUI rendszerről meg csak annyit, hogy még megvan a 2017-es P10-em is (igaz, az EMUI 9-ig frissült csak), de még mindig pörgős mobil.
-
lilricsi
tag
Sziasztok,
Telefon vásárlása előtt állok. Számomra a megfelelő zoom kamera az elsődleges szempont. Mit gondoltok, meddig tudna kiszolgálni egy p30 pro? Az se lesz baj, ha kicsit lassú később, böngészés, messenger, email lenne még használva.
Köszi,
Patrik -
anonymus89
addikt
válasz
piocasember #16814 üzenetére
Melyik rendszer én úgy emlékszem ha hosszan tartod az ujjad a megjelenő sim1/sim2 ikoknon akkor kapásból feldobja.
-
yodee_
őstag
válasz
piocasember #16812 üzenetére
-
piocasember
tag
Sziasztok! Két simmel használom a telefont és a Messages alkalmazásban nem találok olyan beállítást, hogy kérdezzen rá melyik simmel akarom küldeni az üzenetet! Létezik, hogy nem lehet ezt beállitani?
-
válasz
#44059648 #16807 üzenetére
Nekem is a gyári rögzítő van és tökéletesen működik root nélkül. Értesítésekkel sincs bajom a gyári launcher-el szintén. A Nova nem garantált, hiába szép és jó, egyszerűen sehol nincs leírva, hogy ajánlja a gyártó, szóval ha gond van vele, akkor arról nem a telefon gyártója tehet.
-
racerx
őstag
Hát az átköltözés az nálam is kb 2 nap
. De a legtöbb általam használt programnak (meg amúgy a normálisabbak mind), van van mentése, ami mindent elment, rádásul drive-ra , ugyhogy ez se akkrora gond mint évekkel ezelőtt. Így hirtelen, Nova, Adguard,Business Calendar, Chronus, Fuelio, Poweramp, Solid Explorer, True phone, Textra..Ha ezeket is előről kéne mindíg akkor 1 hét lenne
-
dbius
veterán
válasz
racerx #16808 üzenetére
Ha lehetne minden telepített alkalmazásról (azaz pontosabban fogalmazva az alkalmazás adatairól) mentést készíteni, akkor valóban nem lenne szükség rootra.
De sajnos nem lehet (sem Hisuite, sem google, se 3rd party appal, se adb-vel, mindegyik csak részben, és csak néhány applikáció adatairól tud mentést készíteni), amit részben megértek, de fájó, mert sok alkalmazást használok és egy-egy költözés egyik készülékről másikra fájdalmasan hosszú tud lenni teljeskörű és visszaállítható mentés hiányában.
#16807: Nem használom, mert skvalex szoftvere jóval sokrétűbb és finomhangolható.
-
racerx
őstag
Nálam a Nova jó, semmiféle ilyesmi nincs vele.Hívásrögzítőt nem használok, rootoléás meg custom romok meg abszolút nem érdekelnek már (xiaomira elő pillanatban felment az eu rom, de hogy ott is mindenféle magisk modullal, meg egyebekkel használhassam pl a banki appot, stb stb), szerintem a root már nem olyan létszükséglet mint anno Pl a HTC Desirémen hehe
. Ezt is meg az előző P20promat mindenféle hard reset, meg egyéb nélkül használom 2 ill 1 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged