Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz balintka #12396 üzenetére
Jó neked, az enyémen (és talán a többségnek) nem volt
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Tav-Csoves
őstag
válasz balintka #14810 üzenetére
Ne haragudj rájuk, nem önszántából csinálta a Huawei...
Ez is csak politika. Talán Joe bácsival jobb lesz. Talán.[ Szerkesztve ]
-
-
bontabela73
aktív tag
válasz balintka #14879 üzenetére
Úgy tűnik, hogy HA lesz még nagyobb frissítés az EMUI 11 urán, az NEM Android 11 lesz. A Huawei az ismert körülmények miatt (kereskedelmi tilalom) lecseréli az Androidot HarmonyOS-re, vagyis Android + EMUI helyett HarmonyOS + EMUI lesz. A P30 Pro szerepel a kompatibilis eszközök listáján. [link]
Da pacem, Domine!
-
xcsabo
senior tag
válasz balintka #16009 üzenetére
Én sem veszek már samut ha nem muszáj. Jó ez p30 pro nagyon. De P10 sem volt rossz. Csak ugye ez az üveg szendvics a görbülő széllel elég sérülékeny. A P10 sokszor esett és nem lett semmi baja. Ezt jobban féltem valamiért. Ha megnézi az ember az eladó használt kínálatot, sok az ilyen-olyan sérüléssel árult készülék az újak között. A P10 max karcolódott a tokban.
-
Foose
addikt
-
Dzsekó
addikt
válasz balintka #16994 üzenetére
"a mobilos bankolás miatt nem mindegy, vannak-e biztonsági rések a rendszerben."
Ebben lehet valami, de ha a bank azt írja az appjánál, hogy pl. android 6.0-tól támogatott, akkor ott gondolom, hogy nagyobb biztonsági rés lehet, mégis támogatja. Szóval nem tudom, hogy annak pl. milyen kockázata van, ha régi telóval bankolsz, pedig sokan ezt teszik. A P30 Pro még nem olyan "elavult sz@r".
-
Dzsekó
addikt
válasz balintka #16997 üzenetére
"Az csak egy kompatibilitási dolog h a program megy 6.0n de nem jelenti azt h biztonságos is. "
Az első fele így van, ahogy írod, viszont ha olyan nagy biztonsági kockázata lenne, akkor a bankok tiltanák ki legelőször az adott android verziót. Sőt még az is megoldható lenne, hogy adott telefontípusokat ne engedjen bankolni az adott bank, ha kiderülne, hogy biztonsági kockázata van. Mondjuk ha Android 10-en kiderülne valami rés, de azt a javítást a Huawei-ek nem kapnák meg. Más kérdés, hogy ilyenkor mindig van kivétel (pl. 2014 után először 2017-ben a Windows XP is megkapta a Wanna Cry javítást). De ezek már csak elméleti fejtegetések.
-
miklós67
csendes tag
válasz balintka #16997 üzenetére
Ha jól értem, majd nyugodtan lehet frissítenünk a Harmony-ra, mert megmaranak a Googles dolgok amik fent vannak. Szóval még jó darabig használhatják a támogatásmániások is.
https://www.huaweicentral.com/google-apps-still-working-after-upgrading-to-harmonyos-from-emui-dont-need-to-panic/[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz balintka #16990 üzenetére
"Én mondjuk Samsung párti vagyok"
Ezzel nagyjából be is határoltad magad. Ha így deklarálod a nézeteidet, azzal be is korlátozod a valóság ezen szeletéről alkotott képed. Olyan ez mint hogy az Intel fanok sosem vennének AMD-t, mert mindig találnak pár alkalmazást ami jobban fut az adott Intel procin, pedig úgy 90-95%-ban az adott áron jobb AMD-t kapsz évek óta.
A Samsung akkuidői szimplán hazugság (erről nem vagyok hajlandó vitázni sem, mert van pár Samsungom, a P30pro szarrá ver minden Samsungot). A 120Hz egy rohadt aljas parasztvakítás, mert azon kívül, hogy a UI-t minimálisan fluidabbnak látod, zéró haszna van, de ezzel aztán lehet marketing bullshiteket lövöldözni tonnaszám.
A mai top mezőnyben az esztétikán kívül két dolgot kell nézni: akkuidő, és kamera. Minden más eltörpül ezek mellett, mert alig van különbség. És ebben a kettőben a p30pro messze a top mezőny élén játszik még mindig."I've seen things you people wouldn't believe"
-
bontabela73
aktív tag
válasz balintka #17029 üzenetére
Teljesen egyetértek. Tervezem, hogy megírom a véleményemet nekik. Itt is és az xda-developers fórumokon is azt olvasom, hogy sokan akarnak/terveznek mártkát váltani. Ezt meg is tudom érteni. Nem értem, hogy a Huawei nem veszi észre, hogy nagyon sok ember nem kér az újabb, GMS nélküli készülékekből? Inkább azokat a készülékeket kellene támogatniuk, amelyen még a GMS megvan. Sokkal több ember maradna az ügyfelük.
Most nagyon reménykednek a HarmonyOS-ben, hogy na, majd az nagy dobás lesz, és hogy majd ez az OS tudja futtatni majd a Google appokat is. Nekem ezzel kapsolatban vannak kételyeim és fenntartásaim.
A Google nem úgy adta ki a tanúsítást erre a készülékre, hogy a GMS csomag Androidon futhat? Megengedné-e a Google, hogy az új OS alatt is fussanak az alkalmazásai?
Azért, mert a P30 Pro-t több, mint 2 éve adták ki, a felhasználóit nem kellene így hanyagolni.
Da pacem, Domine!
-
direwolf
őstag
válasz balintka #17037 üzenetére
Ezt most úgy írod, mintha folyamatosan jönnének a frissítések a Samsungokra, pedig ez nagyon erős csúsztatás (mint írtam korábban nekem is van/volt pár). A flagshipek 2 évig megkapják szinte azonnal, aztán átkerülnek egy negyed/féléves ciklusba. 4-5 év után már csak elvétve jön egy-egy. Ez eddig a Huaweinél is hasonló volt. A P30pro egy állatorvosi ló, mert pont a szankciók közepébe esett. Szerintem nem tudják mit tegyenek vele.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- További aktív témák...
- KERESEK Számlaképesen 1db iphone 16 pro készüléket!
- Eladó/cserélhető új állapotú iPhone 12 Pro Max, Pacific blue, 89% akksi, 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue (89% akku, független, makulátlan)
- Motorola Moto X4 64GB Dual + fekete koponyás tok
- Samsung Galaxy Note 7 FE-Arany/Korall kék - Független
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest