Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
-
-
anonymus89
addikt
válasz
miklós67
üzenetére
Köszi a visszajelzést, most én is vezeték nélkül töltöm csak nem a cp60-as gyárival így lassaban is tölti valamelyest kb 3-4 óra.
Én biztosan maradni fogok 9.1-en nem látom értelmét illetve csak erről hallottam, hogy legjobban bírja az akku.
Úgyis szeretném hóvégén akkucserére gariba leadni Így utána mindenképpen picit odafigyelve a töltési mechanizmusra.
Elnézést ha ezzel lavinát indítottam el nem állt szándékomban. -
Dzsekó
addikt
válasz
miklós67
üzenetére
Akku fogyasztás néző része rosszabb lett. Fotó galéria is új kinézetet kapott, nekem nem tetszik. Ha a hangerő gombot benyomod oldalt, a 10-en két érintéssel lehetett némítani, most csak rezgés és csengés van. Be kell menni fogaskerékkel a beállításokba, ott lehet némítani. Az új rezgés ütemek jók, fakopáncsra állítottam a vibert, jobban megérzem a tokban és meghallom az asztalon. A 10 és 11 ötvözete kéne. Frissítek, mert valamit elrontanak, de jönnek új dolgok, meg hibajavítások is. Illetve nem idegesít, hogy állandóan szól hogy frissítés áll rendelkezésre.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
miklós67
üzenetére
Támogatás hiánya miatt cseréltél telefont.
Most itt a támogatás és nem rakod fel.
Egyébként röviden sem előnye, sem hátránya nincs. Kb ugyanúgy merül, ugyan olyan gyorsan pörög a rendszer, kamera sem változott minőségben. Ha sokszor nézed az akku fogyasztást, SOTot, talán ott van egy kis elcseszés, én már nem nézem. Merül, töltöm. Nekem az ujjlenyomat olvasó tűnik gyorsabbnak, de többen megcáfoltak, hogy az sem változott.
Én csináltam egy full resetet és újként ismét telepítettem minden általam használt dolgot. Így új mintát kellett felvenni az újjlenyomatolvasónak, lehet ezért lett gyorsabb a több mint egy éve felvettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest