- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
-
-
anonymus89
addikt
válasz
miklós67 #16594 üzenetére
Köszi a visszajelzést, most én is vezeték nélkül töltöm csak nem a cp60-as gyárival így lassaban is tölti valamelyest kb 3-4 óra.
Én biztosan maradni fogok 9.1-en nem látom értelmét illetve csak erről hallottam, hogy legjobban bírja az akku.
Úgyis szeretném hóvégén akkucserére gariba leadni Így utána mindenképpen picit odafigyelve a töltési mechanizmusra.
Elnézést ha ezzel lavinát indítottam el nem állt szándékomban. -
Dzsekó
addikt
válasz
miklós67 #16596 üzenetére
Akku fogyasztás néző része rosszabb lett. Fotó galéria is új kinézetet kapott, nekem nem tetszik. Ha a hangerő gombot benyomod oldalt, a 10-en két érintéssel lehetett némítani, most csak rezgés és csengés van. Be kell menni fogaskerékkel a beállításokba, ott lehet némítani. Az új rezgés ütemek jók, fakopáncsra állítottam a vibert, jobban megérzem a tokban és meghallom az asztalon. A 10 és 11 ötvözete kéne. Frissítek, mert valamit elrontanak, de jönnek új dolgok, meg hibajavítások is. Illetve nem idegesít, hogy állandóan szól hogy frissítés áll rendelkezésre.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
miklós67 #16594 üzenetére
Támogatás hiánya miatt cseréltél telefont.
Most itt a támogatás és nem rakod fel.
Egyébként röviden sem előnye, sem hátránya nincs. Kb ugyanúgy merül, ugyan olyan gyorsan pörög a rendszer, kamera sem változott minőségben. Ha sokszor nézed az akku fogyasztást, SOTot, talán ott van egy kis elcseszés, én már nem nézem. Merül, töltöm. Nekem az ujjlenyomat olvasó tűnik gyorsabbnak, de többen megcáfoltak, hogy az sem változott.
Én csináltam egy full resetet és újként ismét telepítettem minden általam használt dolgot. Így új mintát kellett felvenni az újjlenyomatolvasónak, lehet ezért lett gyorsabb a több mint egy éve felvettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest