- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Ebben az esetben úgy tudod kikapcsolni,hogy ügyfélszolgálatot felhívod,és kéred hogy kapcsolják ki a VoLTE funkciót. Nekem automatikusan kapcsolt be pár hónapja,ki akartam kapcsolni,de a telefonban nincs rá funkció. Akkor jártam utána,és tudtam meg hogy ez esetben csak így lehet kikapcsolni.
-
spileraaa
senior tag
válasz
mirci18 #16198 üzenetére
jah nem igazán találok hasonló telefont főleg olyat ami kompatibilis is a digivel
nem is értem a gyártok ennyire vakok hogy mire lenne igénycsak azért fordult meg a fejemben a váltás mert most el tudnám adni 55 ezer Ft-ert a mate 10 prot ( már van rá vevő) és egy mate 20 pro vagy P30 pro csak újabb lenne és ha sikerülne garanciálist elcsípni az ingyenes aksi cserét is kitudnám használni ( volt több ilyen hirdetés is feladva de többségéről kiderült nincs meg a garanciajegy hozzá)
-
anonymus89
addikt
válasz
spileraaa #16194 üzenetére
Most mind2 van nálam pont döntés előtt állok de ami tetszik a mátéban az a vékonysága, letisztultsága. A széle nem annyira gömbölyített és persze az értesítő led megléte számomra.
A kijlező felbontásából fakadóan a kijelzője egy picit szebb viszont nincs olyan érzékeny, mint a p30 pro-nak. -
AtHoS
nagyúr
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
anonymus89 #16189 üzenetére
-
anonymus89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16187 üzenetére
Ha postapont akkro sajnos igen de van más út is a p30 prora.
-
sajby
senior tag
EMUI Frissítés és kamera kapcsolatában történt valami változás ?VAgy maradt a régi szinten a készülék? Csak mert erről nem sok szó esik.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Akksicserére adnám le a készülékemet, Veszprémben lakom.. A Támogatás alkalmazásban amikor rákeresek a Huawei postapontra, Székesfehérvárt adja ki legközelebb.. Ez azt jelenti, hogy el kellene mennem Fehérvárra, hogy leadjam a készülékemet garizatni?
-
Elar
senior tag
Sziasztok
A múltkori frissitésnél sajnos aktiválódott a Volte.
Nekem nem jön be.
Többször nem dobja ki a hívást, meg fura dolgokat produkál a telefon.
Szóval kikapcsolnám.
De nem tudom hol kell
Segítenétek hol kell kikapcsolni? -
mirci18
addikt
válasz
spileraaa #16168 üzenetére
Én tavaly vettem 8/256-sat 1.5 évesként 130-ért.
Nagyon jó vétel.
Kamerában sokkal jobb.
Nekem előtte Mate 10 pro volt. Eddig az ötszörös zoom meggyőző. Persze a többi kamera is eszméletlen képeket készít. Plusz eddig az akku kezelés is jobb volt.
Amit utálok benne az a hajlított kijelző és az fizikai ujjlenyomat olvasó hiánya.De ez a telefon előrelépés mindenképp.
-
Luciano
tag
Köszönöm szépen srácok a sok segitő szándékot. Valami hasonlóra gondoltam én, vagyis észrevétel olyan volt mintha nem 100 % töltötte volna fel mégha azt is írta ki. Az appot használom, csak kíváncsi voltam a gyári megoldására. Szép napot
-
törölt tag
válasz
mateo91 #16173 üzenetére
Helló!
Ez NEM az EMUI 11 miatt van! Tavaly szeptember óta használom az appot. Akkor cserélték le a régi TV GO-t. Eleinte jó volt a hangminőség, de valamikor decemberben elromlott. Nekem is szaggat rendesen, bizonyos tv csatornáknál egészen szétesik a hang. Jó néhányszor küldtem visszajelzést a fejlesztőnek, a Play Áruházban az értékelésnél, illetve a T ügyfélszolgálatának email címére, de mindig valami semmitmondó sablon választ kaptam, ide-oda irányítottak át. Magyarul magasról tojtak rám. Nemrégiben kitoltak egy frissítést az apphoz, de semmi javulás. Szerintem azt kellene tenni, hogy minél több felhasználó visszajelezzen nekik, hogy ez az app nagyon nincs rendben. Amíg csak néhányan jeleznek nekik vissza, észre sem veszik. Pedig az app értékelése a Play Áruházban nem mondható túl fényesnek. Legutóbb 2,4 volt.
A számítógépen Edge böngészőt használok, ott a tv go nem megy, mindig más és más hibaüzenet jelenik meg.
-
petfoto
tag
válasz
spileraaa #16168 üzenetére
Szia! Én M10Pro-ról váltottam.
Nem különösebben jelentős lépés. Nekem fontos volt a wireless charger. Lényegesen jobb a kamera P30pro-ban. Viszont a hátlapi ujjlenyomat olvasót hiányolni fogod, az előlapi üveg alá épített gyengébb sztori, de megszokható. Akkuidőben is sokkal jobb a P30pro.
Én nem bántam meg a váltást, de jó érzés néha használni a M10Pro-t néhanapján... Pl amikor az Android System web viewösszesz@rja magátjátssza az eszét... -
kirkri
addikt
Ma egy érdekes dologba futottam bele. Tegnap beüzemelték a telepítők a napelemrendszerem, egy Huawei inverterrel. A hivatalos monitorozó programja a Huawei inverternek a Google Playben azt írja a P30 Pro telefonomra, hogy ez az alkalmazás nem kompatibilis az ön készülékével, így nem tudom letölteni.
Azt gondolnám, hogy ha valamilyen telefonon nem várható inkompatibilitás, az biztosan egy Huawei készülék, szóval meglepődtem. (Ehhez képest a nejem Samsung telefonjára vígan telepíthető az app.) -
mateo91
tag
Skacok, van olyan aki használ telekom tv go-t ?
Mióta emui 11 van nagyon szaggat az adás.
Alkalmazás volt már frissítve, tettem újra is de semmi nem segít.
Más telefonon tökéletes. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16169 üzenetére
-
spileraaa
senior tag
mate 10 pro után a p30 pro menyire lenne jó vétel? jelenleg menyit érdemes adni értük használtan?
-
p2pp
őstag
Videót nem tudok feltölteni, de Emui 11 óta néha kifagy a böngésző. Vagy 10x fel és le próbáltam görgetni, de semmi. Meg sem nyikkan. 🙂
-
bagyulus
tag
Az emui 11 alatt a mozgó aod hogyan működik ?
-
knox83
senior tag
válasz
anonymus89 #16162 üzenetére
Feltettem én is aztán meglátom mennyire tetszik. Ez a gyári jelzés 11 alatt egy fostenger.
-
anonymus89
addikt
-
pity02
tag
válasz
Luciano #16157 üzenetére
Szia, eddig nem használtam, de van egy tippem, ami nem biztos, hogy igaz.
Egyszer valami töltésfigyelő progi nekem azt jelezte, hogy 102 %-ra töltődik az akku.
Persze a telcsi ott is 100-at jelzett.
Csak gondolom, hogy ha ezt bekapcsolod, akkor nem 102-re, hanem mondjuk 101-re, vagy 100-ra töltődik.
A kijelzőn ugyanazt fogod látni, mint előtte (100-at), csak esetleg 99-re picit gyorsabban merül majd, mint előtte. -
Luciano
tag
Srácok használ valaki intelligens akumulátor kapacitás [kép]
töltést? Én mikor úgy töltöttem ugyanúgy 100%töltötte fel, de valójában kevesebbre mondjuk 80-90%?Vagy rosszul értelmezem ezt a funkciót?
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #16153 üzenetére
Lehet benne igazság. Viszont ez már az 5. Huawei készülékem, és bár volt, hogy egy-egy frissítés félrement, de végül mégis reszeltek rajta és jó lett. Ez egyéni vélemény, és egyébként meg ismerem az érzést: pl. a P10-emre amikor megérkezett a 8-as droid, menekültem vissza a 7-esre, lagolt, akadt, melegedett, rémes volt. Pár frissítéssel később mégis jó lett, végül 9-esig frissült, ma is rendben van szerintem (sebesség, akku).
-
anonymus89
addikt
válasz
Sztyepadzso #16149 üzenetére
Legjobb megoldás még mindig az adb shell szerintem és kb 1 perc alatt megvan.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
norrberth #16151 üzenetére
De jó.. Csak bennem mindig van egy olyan gondolat, hogy a gyártók a frissítésekkel szépen lassan ráveszik az usert arra, hogy cserélje le a telefonját: üzemidő, kamera rontása stb.. Lehet hogy a Huaweinek nem ez az üzletpolitikája, de van ahol sajnos ez van.. Meg van egy megszokott rendszer amit használok, nem szeretek váltani.. Garis lesz az akksim, utána lehet hogy frissítek..
-
norrberth
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16142 üzenetére
Miért mentél vissza a 10 re?
11 nem jó? -
törölt tag
válasz
knox83 #16146 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést!
Időlözben választ kaptam a Huawei Support-tól. A hiba nem a készülékeinkben van, hanem a Cloud app bugos.
"Tájékoztatjuk, hogy a Cloud 11.0.0.313 verziója alatt kimutatásra került az Ön által is tapasztalt anomália. Illetékeseink már dolgoznak ennek javításán, így a következő verzió, azaz a 11.1.0.300 verziófrissítéssel kerül megoldásra a rendellenesség."
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Ferenczi Áko #16148 üzenetére
Ez se fogja, ha jól emlékszem, végleg leállítani.
De nekem a 9-10 között volt ez, aztán magától ritkult az üzenet.És nekem is letöltötte, de nem találtam, h töröljem.
-
-Maci-
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16144 üzenetére
A fejlesztői beállításokban is van egy "automatikus rendszerfrissítés" opció.
-
törölt tag
Üdv!
Tegnap este először néztem rá a Huawei Cloud automatikus mentési funkciójára azóta, hogy megjött az EMUI 11. Valami miatt nem működik a mentés. Korábban, ha volt eifi-kapcsolat, a mentés megtörtént. Most, EMUI 11 frissítés és gyári visszaállítás után, elindul a mentés, de néhány máspdperc múlva azt írja ki, hogy a mentés nem fejeződöttt be, mert bizonyos adatok nem érhetők el. A mentési beállításokhoz nem nyóltam.
Másnak is van ilyen tapasztalata?
Az is eszembe jutott, hogy a Huawei oldalán lehet valami gubanc, mert pl. a Huawei-fiók beállításainak módosításához szükséges ellenőrző kód, hol megjön SMS-ben, hol meg nem (emailben mindig megjön), illetve nemrég próbáltam hívni az ügyfélszolgálatot, de nagy csend van a vonal másik végén.
-
-Maci-
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16142 üzenetére
Beállítások/rendszer és frissítések/szoftver frissítés
Ezen belül fogaskerék a jobb felső sarokban. Ott tudod kikapcsolni. -
Ferenczi Áko
addikt
Ki tudom valahogy kapcsolni azt, hogy ne kelljen minden reggel arra ébrednem, hogy a telefon megkérdezi, hogy éjjel, időzítve vagy bármikor telepítse az 11-es emuit? Bár én arra sem adtam neki engedélyt, hogy magától letöltse, direkt kikapcsoltam az automatikus letöltést.. Az 11-es előtti utolsó fw van fent. Előtte nem volt ez a gond, amikor a 11 előtti 3. biztonsági fw volt rajta..tök szépen kussban volt a telefon..
Amit letöltött telepítő file-t, azt megtalálom valahol, hogy le tudjam törölni? Ha máshogy nem megy akkor visszalépek még 1-2 biztonsági frissítést, hogy ne nyaggason az emiu 11 telepítés miatt.. -
thesound
addikt
válasz
Pinyo16689 #16139 üzenetére
Nem lehet. Aut. működik 2 erősséggel.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Zsoleszhun #16138 üzenetére
Sziasztok!
Az Aod fenyerejet lehet valahol állítani?
(Ne haragudj, nem válaszolni akartam... :). )
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16134 üzenetére
Legközelebb nem fogod elfelejteni
-
knox83
senior tag
válasz
Huu biztos kibxsztam volna az ablakon
-
xcsabo
senior tag
válasz
Részvétem
-
anonymus89
addikt
válasz
Szerintem még az is kevés mert az ertesítések akkor is jönnek.en most is azt preferálom ha adb shell-en keresztül disablere van állítva a hwouc service.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
F-ECT$ #16133 üzenetére
Én tegnap/ma megszoptam. Visszaálltam 10-es Emuira, belaktam, és elfelejtettem kikapcsolni az automatikus frissítés letöltés/éjszakai telepítést.. Reggelre kéri a telefon a pin kódot, mondom mi a f*sz? Akkor már sejtettem, hogy beszoptam, szóval ma kezdettel mindent elölről.. 😬
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #16129 üzenetére
Én napi 5-6 órát nyomkodom a telefont (munkaeszköz is), és semmi Google hibát nem tapasztaltam. Mondjuk még 10.1 van rajta, ajánlgatja a 11-et, de eddig nem tettem fel.
-
süti5
őstag
Megvettem a vodánál a telót, ki is hozták, tényleg független
Azóta már le is szedték a voda oldaláról a P30 pro 128 gb-osát, de a 256-osból sincs készleten, szerintem mindkettőt elkapkodták a népek, mint én is.
Nagyon szuper teló eddig, szép is, masszív, de még fel kell fedeznem -
kp78
addikt
válasz
Sztyepadzso #16129 üzenetére
Én ezért sem engedem a Play Store-s frissítést automatikusra, inkább hetente 1-2-szer megnyitom, és megnézem, h mi szeretne frissítést.
Ez az Android System WebView is ott figyelt tegnap este (is) 2021.03.22-es dátummal.
Fb, Messenger és társai is gyakorlatilag naponta frissül(ne), aztán egyszer csak vmelyik verzió nem működik, de arra a rendszer már lehet, h frissítette nálad... -
Sztyepadzso
őstag
válasz
vlesi69 #16127 üzenetére
Nekem a Pro nem, feleségem P30-a viszont produlálta:Viber, Waze, Tumblr azonnal kilépett.
Szeritnem ahogyan frissíti magát a telefon, úgy lehet, h valaki "átaludta" a rossz kiadást, vagy addig nem használta különösebben a telefont. Ne felejtsük el, hogy amikor az itt hozzászólók panaszkodtak, már kint volt a megoldás.
-
norrberth
addikt
válasz
kirkri #16123 üzenetére
Leszeded az appot, berakod a G pay mögé a revolutot.
És megfog újra jelenni a fiókszolgáltatások alatt a G pay menü.Utána törölheted a G pay appot.
Megy app nélkül is csak a fiók alól.
Nekem se jelent meg semmi.
Kellett az app elindítani az egész folyamatot.Ez full jogtiszta az app.
Alkalamzás ellenőrzése, le is tudod ellenőrizni.
Amennyiben a Google Play-ből töltünk le egy alkalmazést az is egy apk-t tölt le majd összehasonlítja a digitális aláírást és side-loadolja az apk-t. Mivel a Play egy ismert forrás ezért nem kell a külső forrásból származó alkalamzások telepítésének engedélyezése. Viszont mivel az APKMirroron található apk-k teljesen megyeznek a Google szereverein lévőkkel és ugyanazzal a digitális aláírással rendelkeznek így megtudunk róla bizonyosodni, hogy pontosan ugyanaz az alkalmazás van nálunk amit a Google Play Store is telepítene.
Mindössze annyi a teendő, hogy a hivatalos store oldalra látogatunk, persze azon az eszközön ahol telepítve lett az alkalmazás és amennyiben itt látszik, hogy az alkalmazás telepítve van így tudjuk, hogy a package és a digitális aláírás szinkronban van a Google Play sotre által ismert verzióval, ergo ugyanaz az alkalmazás van telepítve amit a store is telepítene megfelelő régión.Nekem is apk mirroros
Egyezik a az aláírás Google LLC, és ott van Eltávolítás/ Megnyitás -
knox83
senior tag
A ma délelőtti akkumulátor témára reagálva: kicsivel több mint 1 napja szedtem le a töltőről, 52% van hátra és 3ó 45p a SOT. Szerintem nem lett rosszabb.
-
kirkri
addikt
válasz
Macika66 #16122 üzenetére
Igazából nekem sem ártott, mert az EMUI11update nekem nem települt 100%-osan. De ezt a GPay dolgot nagyon sajnálom, más lehetőség nem lévén leszedtem az APK Mirorról, de kíváncsi leszek holnap, hogy megy-e ezzel a megoldással rendesen az NFC fizetés, mert eddig a Revolut appban ott volt az NFC jel GPay-be intergált kártya mellett, most pedig hiányzik.
-
Macika66
őstag
-
sasoo
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #16081 üzenetére
kösz
-
kirkri
addikt
-
bb.bocs
őstag
Jsziasztok. Megjott nekem is a frissítés és 1 talán 6kb os frissítés ami 20adazorra ment fel kB... Azóta a telefon fura dolgokat csinál. Gmailt megnyitom bezarja, Facebook al bizonyos oldalánál csinálja ezt, ezenfelül elkezdett rezegni és folyamatosan rezgett... Ujraraktam a Gmailt, ujrainditottam nemrég a telefont amikor rezgett folyamatosan, és visszaallitotta a Gmailt a régi re valószínű... Más is találkozik ilyennek? Nem szeretném formázni a telefont. Mit tegyek?
tudom a Gmail lel is gond van... Gyarira tettem a Gmailt és így jó.... De vajon meddig [link]
-
Occon adom
aktív tag
[link] https://index.hu/techtud/2021/03/23/tomeges-hiba-osszeomlanak-androidon-a-google-alkalmazasok/
-
Dino69
aktív tag
-
Pepeninho
őstag
Srácok. Az egyszeri usernek akkor mi a megoldás? Én használom a telefont, nem tudok így belenyulkalni mint Ti. Tufa vagyok. Van valami huylebiztos megoldás, vagy legyen türelmem amíg jön frissítés?
-
sajby
senior tag
Van valakinek infó arról,hogy az Auchannál mit takar az HUAWEI P30 PRO DUAL SIM 128GB ALKONYAT szín?
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16102 üzenetére
Nekem az unicredit a phone clone után elcseszodott.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ernesst #16099 üzenetére
Nálam 4389.90-es van fent, .105-re kínálta a frissítést, de nem raktam fel még.
.138-as build-en nem vettem észre extra merülést, bár nem is nyomkodtam mostanában annyit a telót (kb. 82 órája vettem le töltőről és 2 óra a SOT /AccuBattery alapján/ 22% maradék akkuval...ja és sima P30)
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16100 üzenetére
Csak az a sok macera ne lenne a banki appok visszarakásával. Van erre jó megoldás? Mármint hogy ne kelljen újra regelni a banki appokat? Még megvan a P10-em. Lehet klonozom rá a p30 pro-t, utána meg vissza. Talán ez a legjobb. Mert a biztonsági mentesek nem mentik a banki appok adatait sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest