Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
-
tobias88888
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Használtam már olcsóbb sportkamerát (50 ezres) és a p30 pro-t is tengervízben (tok nélkül). Hasonló minőségű lett a kép, sok különbség nem volt (egyik se szuper)
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Szerintem a vízálló tok nem arra való(8000 Ft-ért), amire te használnád. Az arra van, hogy nálad legyen, ne a parton hagyd, vagy ne kelljen valakinek ott maradnia vele(IP68, tudom, de a balatoni trutyit vagy a sós vizet nem biztos h kedveli a telefon.), és a kijelző is használható marad, ami azt is jelenti, hogy magától ki-be kapcsolhat.
A Huawei csinált erre külön tokot, 10m-ig vízállót, de az kb 15-20000. Szerintem neked az kell a P30 Pro-hoz.
Tudom, hogy ezzel pont nem válaszoltam neked, de én ebben az eseten lehet, hogy az akciókamerát használnám, azt később lehet bringára szerelni, vagy amire akarod, arra lett kitalálva, hogy rázkódjon és ki is bírja. -
-
törölt tag
válasz
jegenye77
üzenetére
Az app volt letiltva vagy az értesítés?
Időnként, frissítés után előfordult már nálam is, hogy egy-két beállítást újra ki kellett kapcsolni a Google appban. Mindig adnak hozzá új dolgokat az apphoz.
Vannak olyan guglis appok (Fotók, Youtube), amelyek nálam le vannak tiltva, mert nem használom őket. Régebben megtörtént, hogy annak ellenére, hogy le voltak tiltva, az appok megjelentek a Play Áruház frissítendő appjai között. Azt hiszem, ebben a fórumban írta valaki, hogy ilyenkor fel kell frissíteni az adott appo(ka)t, aztán letiltani és akkor nem aktiválódnak újra. Nekem ez eddig bevált.
-
törölt tag
válasz
jegenye77
üzenetére
Szia!
A Google alkalmazás fut a háttérben, az dobálja fel ezeket. Ha nem használod az appot vagy a Google asszisztenst, akkor az appot le lehet tiltani.
Vagy:
A Google appot meg kell nyitni, a jobb felső saroknam a profilképre koppintani, majd a Beállítások menüpontot kiválasztani. Itt az Általános almenübe kell bemenni és ott a Discover opciót ki kell kapcsolni.
Az appon belül, a Beállítások menüben az Általános alatt van egy olyan, hogy Értesítések, azt is ki lehet kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi