- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
válasz
piocasember #15883 üzenetére
Van a hardverapron most egy új 125-ert. Nem írja mekkora.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15894 üzenetére
Na feldobta nekem is meg az erste reklámot is szuper
-
Private Space váltás animációt nem lehet kiszedni valahogyan? Nem értem, hogy minek kellett beiktatni... Nem találom sehol sem a beállítást
KNorbi esetleg? Te vagy a nagy animáció ellenes
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #15892 üzenetére
Nekem az AppGallery-ben van. 2021 március 3.és április 3. között tart a kampány. Info
Ferenczi Áko, direwolf nincs véletlenül a régió másra állítva? (telefon, Támogatás app).
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sztyepadzso #15892 üzenetére
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15890 üzenetére
Ez milyen játék? Vagy miben?
-
andor80
senior tag
Sokkal jobb lett emui 11 en a a távkapcsoló.Pontosabb gyorsabb
-
Brain75
senior tag
válasz
piocasember #15865 üzenetére
Esetleg náluk.
[link] -
Samanbacsii
őstag
Sziasztok, fr nélkül működik jól? Vagy legalább wipe cache? Jó hír, hogy utána is megy a gyári rögzítő!
-
direwolf
őstag
Sziasztok!
Az EMUI 11 frissítés óta nem tudok részt venni a Huawei App promó játékaiban, mert azt írja "Sajnos nem kaphatsz díjakat".Előtte ez nem volt gond. Be vagyok jelentkezve, az adataim rendben vannak. Van ötlete valakinek?
Az akku statot meg tényleg jól lebutították, nem értem miért korlátozták 24 órára -
Luciano
tag
Köszönöm a gyors válaszokat srácok. 2 napja már én is Watch Gt2 vel használom. Úgy tűnik barátok leszünk. Szép napot
-
xcsabo
senior tag
válasz
piocasember #15883 üzenetére
Árgépen nézted?
-
xcsabo
senior tag
válasz
piocasember #15881 üzenetére
A New 256-os.....
-
xcsabo
senior tag
válasz
A New editon jóval olcsóbb. És abban 3.1-es hattertar van már.
-
törölt tag
válasz
piocasember #15872 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom. Szerintem 6 GB RAM-mal is gyors. A Honor 9 a viszonyítási alap. Az 4 GB RAM-mal is igen gyors még most is.
-
piocasember
tag
válasz
F-ECT$ #15873 üzenetére
3 telefont is vásároltam tölük az évek során. Ismétlem, értem a kockázatot, de jelenleg hivatalos forgalmazónál már alig van és rohadt drágán. Gyakorlatilag egy kijelzőcserét már ki is fizettem, ha mondjuk az Auchannál megveszem 220ért. Én csak tapasztalatot kérdeztem azok közül, akik jelenleg a
piacon vannak. Mondjuk a Turabdo nem átlagos szürkeimportos volt, hanem lízingelt telefonokat árult, azért bukott. Tudomásom szerint nem mindegyik szürkeimportos működik ezen az elven. -
F-ECT$
titán
válasz
piocasember #15870 üzenetére
A Turbado-t pl mindenki ajánlotta, aztán egyik napról a másikra eltűnt.
-
törölt tag
válasz
Szia!
Én itt vettem, azelőtt a Honor 9-et is itt vásároltam, eddig egyik telefonnal sem volt semmi probléma.
-
F-ECT$
titán
válasz
piocasember #15868 üzenetére
Ha nem kell garizni akkor jó. De ha kell, akkor ezzel is várható majd egy rossz tapasztalat.
-
piocasember
tag
Köszönöm, de használtat soha! Egy rossz tapasztalatom volt, nem untatlak a részletekkel, azóta nem merek. Szürkeimportost már vettem korábban. Szerencsére egyiknél sem kellett garanciát igénybe vennem.
-
sajby
senior tag
válasz
VOdafone 179ezer.
Az is egy opció.
-
F-ECT$
titán
válasz
Én keresnék egy jó helyről vett használatát normális garanciával.
-
piocasember
tag
Sziasztok! Mivel hivatalos forgalmazónál már nem vagy csak 200ezer fölött lehet kapni, melyik szürkeimportossal van tapasztaltotok az alábbiak közül? Köszönöm szépen!
[link] -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15861 üzenetére
9. valameddig lehet visszamenni, de nem teljesen, ha jól tudom. Aryton(ugye?) próbálta az alfát megtaláni, de nem jutott el teljesen, legalábbis amit akart, és régen volt(egy kamera-feature), nem kapta vissza.
-
törölt tag
válasz
Tutu7030 #15857 üzenetére
Így van. Az EMUI 11-re frissítés után is működik még a 10.1 hívűsrögzítő. Viszont, ha esetleg gyári visszaállításra kerül sor vagy valami miatt el kellene távolítani a hívásrögzítőt, a 10.1 verziót már nem lehet visszarakni, nem települ az app, csak az új, 11-es verzió.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
F-ECT$ #15860 üzenetére
Én nyomtam egy factory-t, telepítettem az új hívásrögzítőt, parádé. Nekem az új akksi kijelzéssel sincs gondom, nem nagyon szoktam nézegetni amúgy sem, szóval ha nem ment az akksiidő/fényképezés rovására ez a frissítés akkor marad..
Más: A HiSuite programmal (ha valaki elég türelmes) visszamehet a legelső verzióra amivel a telefont kiadták?
-
norrberth
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15858 üzenetére
Én sem!
Minden jó -
Ferenczi Áko
addikt
Nah, végre én is végigtoltam a frissítéseket, kb 1 éve nem frissítettem a telefont.. Most a legújabb fe van rajta, Emui 11-el.. Milyen animációk miatt bosszankodtak itt páran? Nem vágom.. :)
-
voncci
aktív tag
Valahogy mintha most a 11-el nagyon halk lenne Bluetooth fülessel a zene hallgatás
lehet ezzel valamit kezdeni srácok??? Ez így nagyon gáz
-
válasz
#44059648 #15845 üzenetére
Köszi
Épp aktuális lesz, mert ebben a pillanatban jött meg az EMUI 11 updatem.
Másik kérdés. Annak idején az első SIM slotban másik szolgáltató SIM kártyájával inicializáltam a telefont és azóta folyamatosan arra jön az update, pedig már nem is használom. Hogyan lehet ezt kilőni és megetetni vele az aktuális szolgáltatóm, tudja valaki?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
piocasember #15848 üzenetére
Én szintén mindent bekapcsolva tartok, Mi Band4-el együtt, két SIMmel, de nem lógok a telefonon egész nap, ezért arról nem nyilatkozom, de beti több alkalommal Messengeren hívjuk az ősöket a gyermekkel, kamerával, 30+ perces beszélgetéswk ezek, minden hiba nélkül. Pedig vastag Spigen tok van rajta, de nem volt bajom a melegedéssel
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
piocasember #15848 üzenetére
Én hasonló módon használom, bár navigáció az kevésszer kell, de a gps nonstop bekapcsolva egyéb appokhoz.
Biztonsági frissítések rendszeresen jönnek, de kb 1-2 hónap csúszással(jelenleg januári biztonsági frissítés van).
Én augusztusban váltottam Samsung S9+-ról akkumulátor problémák miatt és egyáltalán nem bántam meg, remek telefon. -
piocasember
tag
Sziasztok! Pár napja írtam, hogy a Galaxy s20 FE összes hibájával tele lett a púpom és már a "majdnem vásárlásnál" tartok P30 Pro ügyben. Néhány utolsó tanácsot kérnék azoktol, akik hasonlóképp használják a készüléket, mint én!
Szinte mindent telefonról intézek. Email, böngészés, bankolás, Waze a kocsiban, Huawei Watch Fit egész nap csatlakoztatva, két simmel használom, wifi, mobilnet, bluetooth, GPS egsész nap bekapcsolva, néha online tv is megy, fotózás minősége pedig igen fontos a gyerek miatt, de automatán használom. Játékra nem kell. Már a Szókereső sincs telepítve. Tudom, a frissítés az achilles sarka a Huaweinek, de talán egyszer piacra dobnak egy készüléket, amit rendszeresen ellátnak biztonsági frissítéssel, nem kell félnaponta tölteni és nem lesz tele idegesítő hibákkal, valamint tudok messengeren beszélni úgy 20 percet, hogy közben nem tilt le melegedés miatt. Egyszóval, ha van valali, aki hasonló dolgokra használja, legyen kedves segítsen! A 128/6 változatot néztem ki és rizikós lesz, mert hivatalos forgalmazónál még mindig 200 fölött van az ára. Korábban több Huaweiem is volt Turbadotól, de szerencsére egyiket sem kellett szervizelni! -
törölt tag
Ha az előző, 10.1 verziójú hívásrögzítő app még fel van telepítve, akkor el kell távolítani és csak utána lehet a 11-est felrakni. A telepítés után a hívásbeállításokban az automatikus hívásrögzítést még be kell kapcsolni. Nálam az engedélyekkel nem kellett bajlódni, minden engedély be volt kapcsolva alapból. Közvetlen [link]
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Van EMUI 11-re telepíthető hívásrögzítő!!! [link]
Működik! -
Peti N95
aktív tag
válasz
anonymus89 #15841 üzenetére
Én majdnem két évig használtam a Galaxy Watch-ot, a Mate 10 Pro-val is, utánna ezzel a telefonnal. Mind a kettővel küszködtem! Ha eltávolodtam a telefontól, még fel nem oldottam a telefont, nem csatlakozott vissza magától. Ha csatlakoztatva volt, úgy is sokszor kussba volt az óra, újraindítás után mindig 1-2 napot jó volt, utánna megint egyszercsak nem jöttek át az értesítések! Gondolom Samsungal jól működik együtt, Huaweiel annyira nem. Én ezt tapasztaltam. A Huawei a Huaweiel viszont teljesen hibátlan.
-
New Bluestar
tag
Köszi mindenkinek a választ !
Próbálgattam mindent, de még nincs, de akkor nem késtem le majd jön . -
Luciano
tag
Sziasztok srácok,használ valaki közületek a telefonnal Huawei Watch Gt2?Esetleg pár mondatban leirná a tapasztalatok ha ideje engedi? Köszönöm előre is
-
Macika66
őstag
válasz
hodostamas #15822 üzenetére
3G-re is elég visszalépni, ott legalább van HD Hang...
-
törölt tag
válasz
voncci #15813 üzenetére
Ha EMUI 11 frissítés után csinálsz gyári visszaállítást, a 10.1 verziójú hívásrögzítő app nem fog települni. A múlt héten csináltam gyári visszaállítást az EMUI 11 frissítés után, és nem sikerült telepíteni a hívásrögzítőt.
Az xda.developers Huawei P30 Pro fórumán legalább 2 téma foglalkozik a hívásrögzítővel. Többen is azt várják, hogy Indiában a Huawei P30 Pro megkapja az EMUI 11-et és akkor talán majd valaki kirakja a hívásrögzítő linkjét. A 10.1 verzót is indiai telefonról mentették le. A Huawei Central cikke szerint Indiában március végén kezdik el kitolni az EMUI 11-et a P30 Pro-ra.
-
F-ECT$
titán
válasz
realmadrid #15829 üzenetére
Az AccuBattery elég jó ebben, ha mért már legalább 10-et.
-
CSAVI38
tag
válasz
Ez volt a megoldás, köszi
-
attila770
csendes tag
Sziasztok! Kétéves a P30 pro telefonom, az Accubattery alkalmazás 85 % -osnak mutatja az akksiját,szerintetek az okés ,korának ez megfelelő?
Köszönöm! -
F-ECT$
titán
válasz
Nekem megy volte-n is.
Az eredeti problémára: esetleg nem az a gond, hogy nem gyári a tárcsázód?
-
CSAVI38
tag
HELP! Olyan telefonszám hívásakor, ahol menü van és a továbblépéshez ki kell választani 1-9 ig, hogy melyikbe lépek, nem mükődik a funkció. Hiába nyomom a számot, pittyen, de nem történik semmi. Ez mitől lehet? Valamilyen beállítás? Biztos hogy a telefon a gond mert másik telefonról ugyanazon a számon müködik. Mindkét simről probáltam, de egyiken sem jó, tehát nem sim probléma.
-
darkmann
őstag
válasz
New Bluestar #15811 üzenetére
A támogatás app-ban próbálod? Mert mindenkinek csak ott adja fel az EMUI 11-et.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vodafonenál tegnap előtt megjött.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Nekem telenoros simmel szokott jönni. Telekom sokáig ül rajta.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Nem mindenki. A frissítések esetében a "rollout" akár 8 hétig is eltarthat a Huawei zárt rendszerű, automatikus frissítési metódusa alapján: link
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Mindenki megkapta már az EMUI11-et ?
Nekem semmi trükkel (régió átállítás+Express VPN, Hisuite) sem jött még meg. -
njnl
aktív tag
Észrevettem egy számomra hasznos újítást Emui 11-nél. Lehet többféle rezgés verziót állítani ébresztéseknél, illetve a sim kártyák értesítéseinél. Régóta zavart, hogy nem lehet más fajta rezgést használni.
-
Sztyepadzso
őstag
-
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #15806 üzenetére
Az 5ghz sebessége nagyobb de sokkal rövidebb is a hatótávja. Nekem archer c5 routerem van, itt külön lehet az 5ghzt és a 2.4ghzt is szórni. Nekem 5-ön megy mert ha megnézed egy speedtesttel akkor elég nagy a különbség, illetve a lakás sem nagy. Mondjuk egy ajtót becsuksz és mindjárt lassul, vagy a másik szobában kb el is megy. Viszont a házban (10 emeletes) mindenki 2.4-en tolja ami olyan interferenciát okoz mint az állat, lassul az effektív átviteli sebesség. Most mértem is egyet 2.4 = 65 mbps, 5 = 108
+ a router se mindegy milyen szabványt tud es mit tud kitolni magából... -
Sztyepadzso
őstag
Amennyire én tudom, az 5GHz-nek sokkal szarabb az áthatolóképessége. Szeritnem, ha elég sok fal van közted, meg a router között, akkor kénytelen lesz.
Nekem anno a Xiomi Mi Home egyik első verziójánál volt szükségem arra, hogy a beállítás közben a 2.4 GHz-et lássa, és csatlakozzon, csak én át tudtam nevezni... Egyébként mi miért íru k a "," helyett "." - ot a 2 és a 4 közé? Az csak az angolszászoknál dívik, nem?
-
anonymus89
addikt
válasz
Daffni2 #15801 üzenetére
használd a callrecordert a téma összefoglalóban tökéletesen működik.
Hívás beállításokban bekapcsolod utána a híváselőzményekben már egy kattintással tudod visszahallgatni egyébként meg a sounds mappába teszi. -
válasz
Zsoleszhun #15762 üzenetére
Lehet hogy félre nyomtam kezdésnél, csak általánosságban kérdeztem ha valaki tudna megoldást. Most pillanatnyilag nem használom, de megnézem majd hogy a Huawei storban van e Firefox, Opera. Majd ha lesz időm végig böngészem.
-
Daffni2
addikt
Sziasztok, találkozott már valaki olyan problémával, hogy a külső tárcsázó programok nem működnek?
TrueCaller, és más jónak minősített alkalmazások, nem indítanak hívást hiába állítok be bármit.Sajnos a saját tárcsázóban az előzményekben nem lehet keresni, végig kell lapozni, hogy a keresett hívást megtaláljam.
Fizetős verzió volt mindegyik egy darabig működtek, de 2-3 napja egyik sem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged