Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Alzánál is láttam, de az is külföldi, a meglévő hazai bolt ellenére. A garanciát ők intézik, nem a Huawei itthoni hivatalos szervizpartnere, már ha jól tudom. Vajon az Emag is ugyanígy teszi?
A szolgáltatókat nem néztem, de a Vodafone jó tipp lehet, ha szolgáltatói alkalmazásoktól mentes szoftverrel árulják.
A pandémia és a gyenge forint nem használt az áraknak.
-
balintka
addikt
Ez azért túlzás érte. Én július elején vettem a 256-os aurórát 219-ért az Euronics-ban. Azóta meg eltelt lassan 1 év. Ennyiért már nagyon éri meg, főleg az elvágott szoftvertámogatást is belevéve.
Viszont eddig volt 6/128-as auróra a Telekom-nál, azt kivették.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Szia nem hanem elsőtétedik és mikor elveszed a füledtől úgy is marad és sokszor lefagy, ha nem lehett letenni stb, jópárszor majd nem földhőz vágtam..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kp78
addikt
BestMarkt, mint forgalmazó gyári garit nem hiszem, h adott rá.
De ha vki fut még bele ilyen és hasonló akciós P30 Pro-ba, előre is , ha megosztja.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
"Lecsaptál" egyet?
Bontatlan, teljesen új példány?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
Sztyepadzso
őstag
Arra van megoldás, hogy amint 9-en vagy(most azt félretéve, hogy lehet - e még HiSuite-al visszamenni, vagy sem), AZONNAL befagyasztod a frissítések keresését, illetve azoknak az önkényes letöltését, majd az azt követő nyaggatást valahogy elűzöd a retkes pi*sába? Gondolok itt abd-re vagy valamire.
Anno a hívásfelvevő miatt visszatettem, és feszt nyaggatott. Amíg az indiaiak ki nem kaparták a gyári, újra működő appot a telefonjaikból, nem is frissítettem. Mostanában, mintha lassulna, gondoltam, hogy újraraknám, de nehezemre esik nekiállni.
-
Tutu7030
veterán
Utólag már én is, de sajnos már rajta van. A két év alatt jópárszor landolt a kijelővel lefelé a telefon, így a múlt héten rátettem egy ilyen uv ragasztóst. Kb 2 óra múlva 60 cm magasról a laminált padlón landolt, ez a szuper üveg meg körbe pattogott a szélén, meglett is egy-két halvány repedés rajta. Jobban jártam volna, ha nem teszek rá semmit, mert eddig a gyári üveg a betont is bírta. 😃
Szóval ezért érdekelne, hogy mennyire könnyen távolítható el a ragasztó. (azt hittem, hogy ez valami tartósabb védelem lesz majd, de nagyon nem)LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Occon adom
aktív tag
Eladtam, a vevő nem tudom mit állitott rajta, de ilyen fotót küldött. Beégve nem lehet mivel nem is használtam a telefont és a kis köríveknek meg inkább hátteres alakja van , a beégés nem ilyen, volt beégett telefonom, az homályos alak beégve ( Pokemon kijelzőkép volt úgy ) de ez valami háttérnek gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest