- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
padi68
senior tag
válasz
Ernesst #17665 üzenetére
Ahogy #17661DonDragonka ajánlotta:
Itt esetleg, próbáld meg...
Ez egy webes felület.
Huawei Mobil Cloudlépj be a telefonon keresztül QR kód olvasóval , majd a böngészőben tudsz mindent beállítani, törölni...
https://cloud.huawei.com/home#/homeBferibörs: neked is küldöm.
-
padi68
senior tag
válasz
DonDragonka #17661 üzenetére
-
-
Macika66
őstag
válasz
jani528 #17694 üzenetére
A fagylaltos kép kivételével (de az is majdnem) minimális fénymennyiség van.
Csodát nem tud tenni egy ilyen kiváló minőségű kamera sem, fényt nem tud varázsolni.
Úgy tűnik nekem, SOHA nem használtál DSLR-t, azzal azonos helyzetben ennél sokkal rosszabb minőségű képeket tudnál kihozni.
Becsüld meg, hogy ilyet is tud, mert ez azt jelenti, hogy olyan helyezetben is tudsz vele fotózni, amelyben egy profi, félmillió+ -os gépeel nem lehetne (vaku nélkül)... -
jani528
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #17691 üzenetére
Feltöltöttem ide néhány képet: https://drive.google.com/folderview?id=1ja-3rLQiJHf1cHm8SO3clAHaoA870oVW
Ezekere a képekre nem mondanám hogy jó.
-
jani528
csendes tag
válasz
volvoguy #17666 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is ez a probléma áll fent mióta megvettem (ez a New Edition 8/256 Gb változat), a képek 90%-ban f*os minőségűek, elmosott, pixeles nem a valóságot tükrözik és amikor exponálok a színtelítettség kb. a harmadára ugrik vissza ami az elkészült képnél szintén látszik. Ha videózom és akár minimálisan is belenagyítok gusztustalan lesz a minőség. (4K ban kicsit jobb). Konkrétan bármelyik középkategóriás telefon veri minőségben. Nokia Lumia 1020 összehasonlítva nagy csalódás de még a Mate 20 Lite telefonom is szebb képeket csinált.
Vip Phone-nál vettem és még garanciális, szerintetek érdemes beküldeni garanciába javíttatni vagy ez nem lesz jobb?
-
Bennyboy
őstag
Voltam ma Mom-ban és szerencsére szó nélkül cserélték a fóliát
-
AtHoS
nagyúr
Nincsenek nagy igényeim, elég ha ennyit tud
- beállítások mentési lehetősége -> exportálása
- telepített programokhoz gyűjtő felület (ne ömlessze az arcomba a telepített programokat)
- ebben a gyűjtő felületben mappa rendszerű szortírozási lehetőség
- pár alap gesztus a főképernyőn pl. értesítősáv lehúzása bárhol, duplakoppos lezárás
- főképernyő és prg. gyűjtőfelület ikon elrendezés egyéni beállítási lehetősége pl. 5x7 elrendezésgyorsban ennyi ami hirtelen eszembe jutott, de ebből az első sor ami a minimum.
Mindössze 2 képernyő van nálam, így a körbe forgatásra nincs szükségem, azt az APP gyűjtőben kapcsoltam beAmúgy Nova-t használom (jelenleg vezérlőgombok helyett gesztusvezérléssel), de Apex is ott van a tarsolyban, viszont Nova nálam eddig problémamentesen teljesít (bár tényleg alacsonyak az igények nálam
) így Apex tesztelését konfigolását nem is néztem meg....jó pár éve még rendben volt x10 mini pro-n
-
AtHoS
nagyúr
válasz
xcsabo #17675 üzenetére
Nem tudom mi a hivatalos eljárás. Én nemrég bevittem a P30-at kedvezményes akkucserére a helyi FirstPhone-ba. Belenéztek a teló adataiba és IMEI alapján megállapították, hogy garanciális, így egyetlen papír bemutatása nélkül cserélték garanciában az akkut+kijelzőt+hangszórót(meg ami ehhez tartozik)
-
toroki
csendes tag
Sziasztok,
Használtan vettem egy ilyen telefont (11.0.0.159 c431e8r2p4) és most szembesültem vele, hogy nem működik az nfc. Se fizetés, se fájl átvitel. A My Huawei szerint van még kb. 3 hét garancia, de semmi papírja nincs már...
Javítják, vagy vigyem vissza az eladónak?
Köszi előre is.
Ja, és mint ha az automata fényerő is változna ugyanannál a megvilágításnál.. -
Nikaré
őstag
Hi!
Van arra beállítás, hogy körbe lapozható legyen a főoldal vagy ne is keressem mert nem állítható be így? -
xcsabo
senior tag
P10nél volt hasonló. Ott kocogtatás után megjavult.
-
volvoguy
addikt
válasz
volvoguy #17258 üzenetére
Hali! Olyan gondom van, hogy abszolút nem vagyok a hátlapi főkamera minőségével megelégedve.
A fotók fele mosott, zajos, olajfestmény szerű eletlen. Az arcok kivehetetlenek.
Mindegy hogy portré, sima, auto vagy nagyfelbontás.Ha a személy messzebb van 2 méternél neadjisten 3m távolságból botrányos sokszor.
Lehet fókusz gond van, nem tudom vagy az arcot nem ismeri fel...de még mielőtt eladom...adjatok tippet hogyan javíthatok ezen?
Beállítások már vissza lettek állítva.koszi!
-
Bferibörs
addikt
válasz
DonDragonka #17663 üzenetére
-
DonDragonka
őstag
Azt nem értem, hogy nektek mi történik ha a Tárhely Kezelése feliratra böktök? Semmi? Mert nekem akkor megmutatja mi van és milyen címszó alatt mentve a drive-on és ott lehet is bőszen törölni, mentést, képet, videót, tartalmat, bármit...
Nektek az a megoldás nem működik? -
DonDragonka
őstag
válasz
padi68 #17660 üzenetére
Itt esetleg, próbáld meg...
Ez egy webes felület.
Huawei Mobil Cloud -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
#44059648 #17658 üzenetére
Nem máson töltöm ki mérgemet, de amióta világ a világ, a frissítésekkel csak rosszabbak lettek a telefonok. Egyébként meg teljesen rendben van a telefonom, köszöni szépen, csak nem azzal a szoftverrel használom amivel szeretném, ennek ellenére hivatalos OTA frissítés van rajta. 😉
-
törölt tag
válasz
Ferenczi Áko #17655 üzenetére
Ne haragudj, de ne máson töltsd ki a mérged, légy szíves.
Ha rendbe szeretnéd hozni a telefont, ezt tudom ajánlani. A P9-et egyszer sikerült tégla közeli állapotból visszahoznom ezzel.
-
törölt tag
válasz
realmadrid #17656 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Nem mókolok a szoftverrel én sem.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17655 üzenetére
Számomra bejöttek a sorrendbeli “rendszerváltások”. Nem szeretnék régebbire visszamenni. Eszembe sem jut szoftverezni, ha elégedett vagyok.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
realmadrid #17654 üzenetére
Mitől lett volna jobb? Már a legutolsó frissítéssel is elb@szták a dolgot azzal, hogy aki esetleg vissza akar térni a 10-es rendszerre, nem tud a Hisuite-al, csak alternatív megoldással. Amivel nem is lenne baj, csak a frissítés adott egy uprgade-et az USB csatlakozónak, ami a downgrade után nem kommunikál a számítógéppel. Ennyit a frissítésekről.
-
realmadrid
aktív tag
Jó lett volna a 12-es rendszert még megkapni. Azt hiszem jövőre vagy előbb másik márkát kell választanom sajnos.
-
törölt tag
Úgy néz ki. hogy jön még biztonsági frissítés. Habár ez itt még nem a mi régiónk. [link]
A múlt havi, júniusi javításokat tartalmazó frissítésre sem nagyon számítottam már, azt gondoltam, hogy a június végi, viszonylag nagy méretű frissítő csomag az utolsó, és tessék.
-
törölt tag
válasz
realmadrid #17651 üzenetére
Szerintem a pegasus-ügy egy nagy lufi/gumicsont meg kacsa/kamu.
Nekem ma napközben volt olyan, hogy annak ellenére, hogy a hangerő max-ra volt véve, 1-2 netes videó lejátszásánál, illetve egy hívásnál alig hallottam valamit. Ellenőriztem a hangerő beállításait, megnéztem, hogy a tok jól van-e felrakva. Nem találtam semmi hibát. Aztán később már minden rendben volt, a videók és hívások hangereje is megjavult.
Arra tippelek, hogy a google appok frissítései kavarhattak be, mert sokat cikkeznek most pl. arról. hogy a Maps esetében a hangalapú navigációnál páran majd' becsináltak ijedtükben, mivel a normál hang helyett egyszer csak egy mély férfihang szólalt meg. (Pedig Halloween még odébb van.
) [link]
Az optimalizálóban töröltem a felesleges fájlokat és utána minden rendben volt.
-
xcsabo
senior tag
Nekem tegnap produkált egy érdekeset. Felhívtam az asszonyt, és már a hívás közben is de miután letettük akkor is valami búgó hang jött a hangszóróból. Kihangosítva beszéltünk. Egy újraindítás megoldotta. De akkor is fura.
-
olloczky
senior tag
Sziasztok!
Feleségem P30 Pro-ján tapasztalja azt sokszor, hogy hiába kapcsolja ki a wifit, mégis 1-2 perc után bekapcsol magától és pl messenger üzenetek jönnek. Előfordul akkor is, ha nem használjla a telefont, de van, hogy csak akkor jön ez elő, ha felnyitja a képernyő zárat, van, hogy megnyit egy internetet nem igénylő appot (pl számológép) és akkor is bekapcsol a wifi. Ti tapasztaltok ilyet? Hogy lehet ezt kiküszöbölni? Google nem igazán segített, már próbáltam.
üdv
-
Balúkapitány
tag
válasz
Ferenczi Áko #17630 üzenetére
Fájlcserélő pl: Syncthing
-
Ferenczi Áko
addikt
Ezt a választ kaptam a P40 Pro topikban.. Ha ez így van, akkor fekete pont a Huaweinek:
"
Üdv!
Ez a P40 Pro topik, nem a P30 Pro. Kezeld fenntartással amit ide írunk mert a Te telefonod nem pont ilyen.
Mindenesetre a Huawei TILTJA a downgrade-t újabban, több telefon esetén is. Ezt soha nem közölték hogy miért, egyszercsak, bizonyos verziószámtól kezdve nincs többé ilyen gomb.
Nyilván lehet itt trükközni pendrive dloaddal, meg firmfinderrel... de én nem ajánlom. Az egyik mellékhatás pont az USB képesség elvesztése.
Ha valaha frissítettél erre a verzióra ami után eltűnt a downgrade opció, akkor jobb ha már nem mész ettől régebbi szoftverre vissza. Nem véletlenül nincs rá lehetőség a HiSuiteban.
Minden bizonnyal frissült valamelyik komponens firmware-je a telefonon amit a régebbi szoftver már nem ír vissza régi verzióra, ezért nem működik. Valószínűleg a gyorstöltéssel függ ez össze amúgy mert arra írták hogy folyamatosan fejlesztik, ehhez bizony ilyen jellegű frissítés is kellhet.
Naszóval. Ha szeretnél USB képességet akkor frissíts a legújabb verzióra. Nincs más lehetőséged, a régi verzión soha többé nem fog működni az USB, bármit is csinálsz. Azt végleg elvesztetted azzal hogy új verzióra frissítettél akár csak egyszer is. Innentől már csak az új verzión lesz USB-d.
Én azt javaslom, hogy miután a beállítások menü, szoftverfrissítés funkciójával megtetted ezt, csinálj egy gyári visszaállítást vagy kapcsold be az oem feloldást (hogy a különböző zárolásokat feloldd) majd eRecovery-ből gyaluld le mégegyszer a szoftvert és töltsd le onnan a legújabbat, ezáltal biztosítva a teljes újraflashelést, hogy a többi partíció, esetlegesen az új töltésvezérlő/USB firmware is újra legyen írva.
Ettől még a régi szoftveren nem fog működni az USB-d. De az újon igen." -
zoltan77
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17632 üzenetére
Szerintem meg frissitsd le otan 11-re, akkor megoldódik a problémád, és kezd előről a visszalépést 10-re a leírások alapján.
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17639 üzenetére
A linkben lévő leírás tesztelt, barátom készítette, ha elakadsz, keresd meg privátban.
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17635 üzenetére
Ezen soha nem volt c432, azt ne próbáld!
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17633 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
zoltan77 #17631 üzenetére
Nah beleolvasgattam a p40 pro topikba amit javasoltál, ugyan ez volt a problémája a srácnak.. Elvileg nem olyan romot downgradelt, ami alapból a telefonon volt..Abban szeretnék segítséget kérni(akár privátban )hogy akinek dual simes P30 pro-ja van, megírná nekem a legutolsó 10.1-es(tehát a 11-es emui előtti legutolsó frissítés) build számát,régió számát(Cxxx)?
-
zoltan77
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17630 üzenetére
Szia. Olvastam nemrégiben a p40 pro topikban, ha valaki visszalépet romcserével, hogy tudja telepíteni a gms-t, akkor fordultak elő ilyen problémák, hogy a gép nemlátta a telefont. Ilyenkor frissítés oldotta meg a dolgot csak. Mert valószínűleg nem az a rom került a telefonra ami eredetileg rajta volt, vagy a huawei így akarja gátolni a visszalépést.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nikaré #17628 üzenetére
Én már feladtam.. Nem látja a telefon, hogy géphez van kötve. Se itthon, se máshol.. Visszaállítás ROM csere után meg volt, de semmi.. Tanácstalan vagyok.. 11-es emuira meg nem akarok visszaállni csak emiatt, stabilabbank érzem a 10-es rendszert.. Elengedem a dolgot.. Tudtok olyan fáljcserélőt ajánlani, ami működik kábel nélkül is, és látom vele a telefon tartalmát stb..?
-
Nikaré
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17626 üzenetére
[Itt] nézd meg hátha ...
-
padi68
senior tag
Sziasztok, hol tudok dolgokat törölni, hogy ismét legyen szabad hely a cloudon?
Köszönöm Á
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17623 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17621 üzenetére
Anyu ezer éves Huawei p8 lite-ját egyből felismeri.. Mint ha a telefonban csesződött volna el valami, de hát akkor hogyhogy a legfrissebb emiuval meg látja a laptop, meg fel is ugrik az USB csatlakozási lehetőség. ?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nikaré #17619 üzenetére
Engem az jobban zavar, hogy a telefon nem kérdezi meg amikor csatlakoztatom a számítógéphez, hogy mit szeretnék csinálni: Csak töltés, fájlok átvitele stb... Kb mindent próbáltam már.. Még a telefon szervíz menüjében is próbáltam az usb csatlakozásokat másikra rakni,de semmi.. Egyedül a legfrissebb emuinál kérdezi meg az, ami egyébként alap dolog kellene, hogy legyen..
-
Nikaré
őstag
Milyen kijelzővédő fóliát vagy üveget használtok?
-
Nikaré
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17618 üzenetére
Ez egy driver, a telefon és a HiSuite kapcsolatához szükséges.
Okozott problémát ennek hiánya az újra telepített Windows és a telefon kapcsolódásakor. -
Kleroo
veterán
Hey!
Streamelésre használnám a telót.
Vettem egy SYNCO külső mic-et, ami Jack-el megy telóba.
Megvettem az usb-jack kábelt, de nem jó.
Jack-es headsetem(mic-es) hibátlanul megy vele, azt a micet használja minden app, tehát az usb-jack kábel jó.
De Syncot rádugva nem. Próbáltam minden kombinációban, 3 és 4 pólusos kábellel...semmi.
hangrögzító, opencamera(külső hangeszközre állatva), semelyik app nem mukkan meg vele. Vagy kuss, vagy beépített mic megy.Van bármi tipp mi a péklapátot kell tenni, hogy megegyen külső mic-et
-
Nikaré
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17607 üzenetére
Szia!
Azt nem tudom mi minden került fel a Windows -ra utólag, de adok egy tippet hátha...
HDB Interface
Utólag kell megadni neki!
Ezt általában a Windows nem szedi össze.
Remélem segít! -
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17613 üzenetére
Köszi. Fura hogy 11es nincs fent.
-
norrberth
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17611 üzenetére
Ez még engem is érdekelhet
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17601 üzenetére
Honnan szereztél gyári romot?
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenczi Áko #17607 üzenetére
Miért kell, hogy lássa? Nem elég a wireless kapcsolat?
-
Ferenczi Áko
addikt
Feladom.. az összes létező usb illesztőprogramot(a rejtetteket is) töröltem, újraraktam, a telefont is újra raktam, de egyszerűen a 10-es EMUI rendszernél nem látja a laptop a telefont.. 11-nél egyből.. :/ Megpróbálok együtt élni vele, hátha nem is olyan rossz..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17603 üzenetére
Na, olvasgattam picit az xda fóromukon, többen is írták ezt a problémát, hogy downgrade után nem látta a gép a telefont,csak töltődött.. Újra kellett telepíteni az illesztőprogramokat a számítógépen és utána jó lett..(most ezt próbálom majd ki, aztán írok, hogy mi lett a vége..)
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17603 üzenetére
Kábel?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sikerült visszaállni 10-es emuira, most viszont laptopra dugva a telefont, nem jön fel az USB opció, hogy csak tölteni szeretném, vagy fájlátvitel stb.. Már próbáltam régebbi hisuite-okat is telepíteni a számítógépre meg a telefonra is,de semmi..Tipp?
-
törölt tag
válasz
Lacccca87 #17593 üzenetére
Remélhetőleg lesz még új akksi akkor is a telefonhoz.
2017 szeptemberében vettem a P9-et. 1 évvel később beadtam szervizbe, mondtam, hogy gyorsan merül. Egyébkként ez annak idején sok más P9 tulajnál is így volt. Lehet, hogy gyenge akksival szerelték fel a magyar piacra szánt készülékeket.
Nekem még kicserélték az akksit, de másoknak, akik pár nappal, illetve 1-2 héttel később vitték a P9-et akksicserére, már nem cserélték ki. Ők utalványt kaptak, amelyet új telefon vásárlására használhattak fel. Nagyon valószínű, hogy kifogytak a P9-hez való akksikból. Ez 2018 őszén volt, a telefon 2016 tavasz végén jelent meg. Ezért írtam, hogy remélhetőleg, talán lesz még a garancia lejárta előtt új akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!