- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
rolandrepasi #23059 üzenetére
0% os is csak akkor szabad ha amugy ki tudnad fizetni azonnal, de nem akarod. Egyebkent el kell gondolkodni hogy megengedheted e magadnak.
-
zkobee
újonc
válasz
rolandrepasi #21518 üzenetére
Én is sajnálom a márkát, azt gondolom, hogy az amerikai vádak túlzásnak minősültek, mivel itt már mindenki kémkedik valamilyen szinten.
Az 5 G nélkül abszolút jól megvagyok (szerintem egy átlagembernek tök felesleges), de a 4 G már nagyon fájna.....
-
StanDoFF
tag
válasz
rolandrepasi #21391 üzenetére
Az asszony Xiaomija ilyen. A legtöbb helyen elutasítja a terminal az otp-s kártyát simple appal, úgy, hogy van ahol meg engedi, míg nekem a p30 pro-val max csak forgatnom kell irányba, de elutasítás nagyon ritkán van.
-
D4v3
őstag
válasz
rolandrepasi #21391 üzenetére
Nekem sem volt ilyesmi gondom sosem. Kikapcsolt mobilnet, Revolut kártya és Wallet app.
-
hockeyapu
senior tag
válasz
rolandrepasi #21041 üzenetére
Van egy csomó szifonos topic, menj oda légyszíves!
-
Attila9711
tag
válasz
rolandrepasi #21038 üzenetére
igen-igen. Mindenkinek kikell tapasztalni..
-
Attila9711
tag
válasz
rolandrepasi #21034 üzenetére
Háááát.. most járt nálam egy 13-as iPhone.. gondoltam tesztegetem pár napig. Fél nap lett belőle, túl is adtam rajta.
Egyszerűen más, nekem nem jön be. Szerintem ez tényleg már szubjektív, ízlés dolga.
-
Bferibörs
addikt
válasz
rolandrepasi #20586 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben?
Kicsinyíteni szerettem volna,amit nem lehet.
Igen, a legújabb van fent -
Macika66
őstag
válasz
rolandrepasi #20112 üzenetére
50x-es zoomnál mégis melyik kamera kellene működjön? A nagylátószögű???
Nem természetes, hogy 5x-ös zoom felett már kizárólag csak az a kamera múködik, amely működésének van értelme? -
xcsabo
senior tag
válasz
rolandrepasi #20116 üzenetére
-
xcsabo
senior tag
válasz
rolandrepasi #20112 üzenetére
Elvileg a fő kamera kellene, hogy működjön.
-
xcsabo
senior tag
válasz
rolandrepasi #20109 üzenetére
Az 50x-es zoomnál melyik kamera működik nálad?
-
xcsabo
senior tag
válasz
rolandrepasi #20109 üzenetére
Lehet csinálok majd egy FR-t....
-
xcsabo
senior tag
válasz
rolandrepasi #20107 üzenetére
Milyen rendszer? Nálam csak 10-nél vált át. Emui 11-en még jó volt.
-
mycso
veterán
válasz
rolandrepasi #20055 üzenetére
Nekem is ilyesmi nem gyári van, mint a kollégának [link]
Lassan 3 éve használom és megy a super töltés.
A gyári kábeleim 1-1 év után, valamelyik csatlakozójuk előtt, nyakban megadták magukat. -
Occon adom
aktív tag
válasz
rolandrepasi #20055 üzenetére
Nem óhajtok a stílusoddal vitázni, de aminek van teljesítménye, értve az kábelre, az tudja átadni ezen teljesítményt. Ha tudja a minőségi termék a 66-100W teljesítményt, azaz minőségi a tudása, az képes arra aminek szánták. Semmilyen rézkábelre nincs ráírva hogy HUAWEI! A minőség dönt!
A linkeket nézve egyik sem gyári termék, csak minőségi, elvileg. -
Occon adom
aktív tag
válasz
rolandrepasi #19989 üzenetére
Elnézést, a hiányos promót, amit a cég nyomott buktam a szürkével 190 ropit!
De a hivatalossal ez 250 lenne, KÖSZÖNÖM!
Engem meg a fotózás nem érdekel annyira, de ahhoz nem is szóltam.
Ez telefon, nem fotózási minőségi termék, ez telefon, ha valaki ezt is zokon venné.
Reagáltam valamire ami érintett, remélem nem bonyolult még egyeseknek sem. -
xcsabo
senior tag
válasz
rolandrepasi #19963 üzenetére
Gondolom nincs 20 éves.... Nem kell lenézni mert ott a tojáshéj a seggén.
-
knox83
senior tag
válasz
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Előtte ezt nézd meg és mindenki! Huawei p60 Pro Google támogatással!
-
törölt tag
válasz
rolandrepasi #19954 üzenetére
Azért elképesztő, hogy milyen fékezhetetlen és vak gyűlöletet és rosszindulatot tudnak egyesek produkálni bizonyos ügyekben. Szerintem is ez a szürkeimportos ügy tette be a kaput. Na, de hogy ennyire...
-
knox83
senior tag
válasz
rolandrepasi #19937 üzenetére
Alaplap vs hátlap
mi a f. Az egész telefon 70 ezret ér de az alaplap 125..Kemény.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rolandrepasi #19937 üzenetére
-
Nikaré
őstag
válasz
rolandrepasi #19817 üzenetére
Ez igaz a sajátjával tudja super töltést, de nem kellett az elmúlt írásokban senkinek ez a funkció.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
rolandrepasi #19817 üzenetére
Ez hülyeség, linkeltem képet róla mikor hány W a töltés igénye a telefonnak, annyit kap.
A Kanóc se mindegy mennyi ampert ad át. [link]
A töltő képessége fontos és a normális minősége. -
xcsabo
senior tag
válasz
rolandrepasi #19793 üzenetére
-
Occon adom
aktív tag
válasz
rolandrepasi #19793 üzenetére
Ha neked most erre áll fel, van eredeti számlám az eladótól természetesen,
Áfás számla Made in Hungary, hogy min ment át, azt nem tudhatom, nincs ráírva a készülékre.
Látom a lényeget nem érted, de nem is akarod, ebben az országban van egy fő diner, akitől veheted a telót, akkor van rá minden, vagy eredeti vagy a mit fent írtak, ha más veszi meg a telót és itt eladja , az meg a pfűű de rossz ember , pedig az anyacég megkapta érte az árát.
Hogy Franciába 20Ft ba árulta itt meg 1020ba az senkit sem érdekel, lényeg az anyacég álláspontja a korrektség példája. De mint fent is linkeltem az itteni szerviz se 37 be kapja a kijelzőt, valszeg, jó esetben 10be és a fenti áron javítja meg, az korrekt?
Többet sosem veszek ilyen gyártói terméket! -
Occon adom
aktív tag
válasz
rolandrepasi #19790 üzenetére
[link] Miért is? Egyértelműen a Huawei Szerviz oldalán található adatok vannak megadva.
Javítás esetére a postai költségeket elvileg állnia kéne a Huaweinek, oda van írva , ha esetleg addig elolvastad.
Egyébként a terméket, a kijelzőt ennyiért adják, nem ennyiért veszik, és ha esetleg minőségi probléma merülne fel az átvétel során, a vásárlóvédelem a lóvét visszaadja, szóval ne keverjük a szezont a f..-l. Ott van vásárlóvédelem, itt a Huawei a vállalásait nem hajlandó teljesíteni.
Postai szervizszolgáltatás, hatálybalépés France, remélem ezen sorokat is meg tudod érteni! -
miklós67
csendes tag
válasz
rolandrepasi #19166 üzenetére
Nos úgy nézem nincs igazad. Az adott napi tevékenységet számolja, 0órától,azaz éjféltől. Hétfő hajnal8g volt töltőn ib fél6-ig. Most, kedden fél 7-kor 53%- on van és 48 percet ír képernyő időre. Éjszaka 8%-ot merült lekapcsolt AOD-vel é bekapcsolt wifivel és bluetooth-al.
-
szemesi69
addikt
válasz
rolandrepasi #19110 üzenetére
P8-t küldtem annak idején pixel hibával, garanciába javítják. Kb. 3 fehér pötty volt rajta.
-
NoOne1976
őstag
válasz
rolandrepasi #18982 üzenetére
Nekem is Telekomos, és a 174-esen van, nem talál frisdítést.
-
törölt tag
válasz
rolandrepasi #18982 üzenetére
-
direwolf
őstag
válasz
rolandrepasi #18867 üzenetére
Én nem hallottam még USA átnevelő táborokról, meg tömeges letartóztatásokról békés tüntetéseken. Ad abszurdum tömegbe lövésekről szép nagy tereken
És még olyan országokról sem hallottam amiket az USA lerohant volna és nem diktátorok vezették...
"Mindenki olyan elnyomót tűr meg amilyen megérdemel" -
Bagoly01
senior tag
válasz
rolandrepasi #18234 üzenetére
Sehol nem írtam hogy olcsóbban venném..
Nem 2 éves készüléket keresek ennyi. Majd eldöntöm hogy jó nekem ennyiért vagy sem.
Ehhez meg másnak nincs sok köze
Az hogy piszkálja a csőröd vagy sem, teljesen érdektelen a számomra.
. -
dbius
veterán
válasz
rolandrepasi #18232 üzenetére
Annyiért adod amennyiért akarod (azaz amennyiért vevőt találsz rá), de ezt privátban kellett volna, mivel topikban tilos hirdetni.
-
dbius
veterán
válasz
rolandrepasi #18230 üzenetére
másfélszeres áron a beszerzési árhoz képest? Korrekt ajánlat...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
rolandrepasi #16665 üzenetére
Köszi szépen!
-
oggy71
tag
válasz
rolandrepasi #13679 üzenetére
Hardveraprót is néztem, de az én kitételeimnek megfelelő készüléket ott sem találtam!
Szla, garlev 2 év gari, max 3 hónapos telo v új, ne legyen timbuktuba h megtudjam sasolni, 8/256 verz., szolg. nájn!, kb ennyi lett volna az elvárásom! -
Bensid
tag
válasz
rolandrepasi #12765 üzenetére
Köszi, de ma ne próbáld, felesleges időpocsékolás lenne. Fent van a Hold, ráadásul most jön a telihold. Várd meg amíg elkezd fogyni és próbálkozz nagyjából augusztus 8.-tól. Sok sikert!
-
gabesz839
senior tag
válasz
rolandrepasi #9336 üzenetére
Megvan köszönöm
-
válasz
rolandrepasi #9250 üzenetére
Itthon kapható? Vagy hasonló? Type C-micro usb átalakító, meg type c-usb átalakítóm van, külön külön, de valami hasonlót szeretnék ami így egyben van.
-
knox83
senior tag
válasz
rolandrepasi #9317 üzenetére
Nekem p20 pronál volt gondom frissítések után és a wipe cache oldotta meg. Csak egy ötlet
-
knox83
senior tag
válasz
rolandrepasi #9314 üzenetére
Csináltál wipe cachet?
-
Aryon87
félisten
válasz
rolandrepasi #9261 üzenetére
Ez esetben érthető. Akkoriban nekünk is buta laposunk volt (Technika), mióta megvan az LG okos, azóta meg felesleges is.
-
Aryon87
félisten
válasz
rolandrepasi #9257 üzenetére
Akkor nekem jutott egy rövid élettarmú kütyű. Azóta meg már nem kell, elvégre vezeték nélkül is képes ugyanarra.
-
NemMo
őstag
válasz
rolandrepasi #8548 üzenetére
Köszönöm! Nem is tudom miért nem találtam meg. Van a telefonomon gyárilag egy kijelzővédő fólia, de én utálom ha van bármi is a kijelzőn. Ha azt leszedem, akkor nem lesz tiszta ragacs vagy ilyesmi utána?
-
jeni
félisten
válasz
rolandrepasi #8463 üzenetére
igen az 1 hónap megnyugtat ilyen téren.
-
Crogan
tag
válasz
rolandrepasi #6283 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
rolandrepasi #6182 üzenetére
Akkor térünk vissza a normális kerékvágásba. Jöhet a 10-es Droid
Manuális kereséssel nekem is kiadta
-
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #5931 üzenetére
De mit kellene látnod, ha csak egy patch?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #5929 üzenetére
Pár napja írták, hogy jött egy patch.
-
subset
senior tag
válasz
rolandrepasi #5462 üzenetére
-
válasz
rolandrepasi #5218 üzenetére
-
asddsa
tag
válasz
rolandrepasi #4833 üzenetére
-
Varszegig
veterán
válasz
rolandrepasi #3712 üzenetére
Ez egyrészt ugyanaz, mint a redőnyön levő fogaskerék, azaz még mindig 3 érintés ugyanoda jutni, másrészt azért sokkal elegánsabb a redőnyről elérni valamit, mint egy minialkalmazásból. Meg lehet oldani, csak van ennél sokkal jobb megoldás.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #3237 üzenetére
Én is kikapcsolom sokszor. De sok esetben pedig nagyon hasznos.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #3235 üzenetére
Nekem nem lesz szerintem, inkább jövőhéten. Legutóbb is utolsó körben voltam.
Bár őszintén szólva, 100%-ig elégedett vagyok vele. 2 hónapja semmi bajom a telefonnal, a Oneplus már ilyenkor root-olva volt, meg le is cseréltem rajta a rendszert, mert az OOS-sel nem kevés bajom volt. (Igen, a sokat istenített egyáltalán nem AOSP közeli OOS-sel.)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #3233 üzenetére
De van olyan, hogy a .165 egyik régiónak, míg a .161 másiknak szól. Ezért mindkettőben szerepel az a szöveg.
Az is könnyen lehet, hogy mi nem is kapunk .165-ös frissítést.
A firmware finder-ből szedtem az adatokat, szóval ez az összes elérhető frissítés listájáról származik. -
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #3231 üzenetére
Igen, mert sok ember nem kapja meg a .161-et, hanem egyből a .165-öt például.
Ha hó végén vannak, akkor ilyet szoktak csinálni a következő hónap elején érkező frissítéshez. -
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #3229 üzenetére
Csak ebben már júniusi patch is van.
-
válasz
rolandrepasi #2897 üzenetére
+1
eversman-ebben is van igazság, de még mindig nem ez a lényeg🙄
Nem ezek a dolgok zavarnának engem sem leginkább, hanem amiket fentebb is írtam! -
válasz
rolandrepasi #2892 üzenetére
Nem érted a lényeget, itt most lehet dobálni a szart bárkire, de egy a lényeg!
Sajnos a mostani felállás szerint NEM éri meg Huawei terméket venni, legalább is normális áron mivel hatalmas bukóval lehet csak kiszállni belőle és senki sem a pénze ellensége szerintem! A funkciók amiről egyáltalán még semmit sem tudni hogy mi lesz ennek a vége, csak hab a tortán, vagy nem lesz semmi, vagy teljes szopás, DE A LÉNYEG, hogy bizonytalanságba taszították a felhasználokat, és ez minden, de se nem korrekt ,se nem egy elhanyagolható dolog...sfdrakex-Persze értem én ezt is, ti vagytok az átlag felhasználók akik magasról sz@rnak ezekre a dolgokra, de ti vagytok kevesebb %-ban hidd el!
-
Aryon87
félisten
válasz
rolandrepasi #2743 üzenetére
Nem izgat egyáltalán a botrány. Jó persze bosszant, hogy egy tudatlan vadbarom mikre képes, de remélem hamarosan beleül jó mélyen az almájába..
Bizony, szeretem kimaxolni, és ennél meg újabb lehetőségek tárháza nyílt meg. A zoom és a széleslátó képessége valami brutális.
-
Ixion77
addikt
válasz
rolandrepasi #2573 üzenetére
Ha visszaolvasol megtalálhatod, hogy én nem a P30P-t szidtam, hanem a teszteket, amelyekben nincsenek mozgó élőlényes tesztfotók, így az egyszeri felhasználókat erősen megvezetik. Kellenének ilyen képek, valamint fényképezőgépes referencia. Mutatok egy példát. Nem erre készült, ezért nem pont ugyanaz van a kettőn, de legalább egyszerre (ma) készültek, és még így is lényegesen többet mutatnak mint mondjuk a Prága képek (amiken szintén minden mozdulatlan).
Ez a kép a normál (legjobb) kamerával, eszetlen mennyiségű fény mellett (hogy ne legyen a pici érzékelő olyan nagy hátrányban) készült. Sőt olyat választottam amin még a fókusz is helyén van, és még nincs is rajta nagy mozgás (hogy az elektronikus shutter ne torzítsa el nagyon - így is meg van nyúlva rajta a gyerek feje):Ez pedig egy fényképezőgépes hasonló (amin látszik, hogy a gyereknek amúgy nem démonszemei vannak és nem zöld). Olyat választottam, amelyikből ugyanúgy kb. 25% van cropolva.
Hogy a kettő mennyire egy színvonal, vagy a különbség számít-e valakinek, azt a tesztek alapján mindenki maga hadd dönthesse el. De legyenek a tesztekben olyan képek, amelyek alapján ezt döntést meg lehet hozni! Aki épületeket szokott fotózni annak megfelelők a mostaniak, de aki gyereket / sportot / állatokat / stb., azokat totálisan félrevezeti!
(#2579) hodostamas: Azért mert ezzel a telefonnal a holdképek úgy készülnek, hogy az egy előre letárolt hold fotót ráretusál a képedre.
-
Aryon87
félisten
válasz
rolandrepasi #2567 üzenetére
+ Ferrari:
Koszi
Szigoruan Huaweihiaba ni, imadom, ezt mutatja hogy volt Honor8, Honor9, Mate10Pro utan most ez. Paromnak es anyamnak P9 van, nagymamanak meg P8lite (ami enyem volt, csak nekiadtam).
Nemnfoglak kimelni titeket a fotokkal, ma esztergomi kepsorozattal fogok jonni ejjel ha nincs ellene kifogas -
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #2461 üzenetére
Jól van az, pont az a lényeg, hogy ez a legkomolyabb probléma a telefonnal.
Egyébként a fenti 162-es update nem csak ilyen parasztvakítás lesz, elég sokat pofoznak még most is a kamerán. -
ferrari0819
tag
válasz
rolandrepasi #2252 üzenetére
Jaja akkor tuti az alapján megy, meg olvastam is már róla meg itt is volt szó erről. Csak gondoltam rá kérdezek hátha mégis
-
ferrari0819
tag
válasz
rolandrepasi #2246 üzenetére
Valóban gyorsabb lett és kicsit halványítottak is a mintáján nehezebb észrevenni világosabb helyen. Nekem marad minden eredetiben a főképernyőn már ami az appok helyét illeti, de azért nyomtam előtte egy képernyő képet.
-
ferrari0819
tag
válasz
rolandrepasi #2240 üzenetére
Van még Bájos mód, meg a legjobb pillanatok automatikus létrehozása, zenés videók létrehozása és az áprilisi biztonság javítás.
Majd kiderül, hogy ezek kinek mennyire lesznek érdekelt frissítések... -
Aryon87
félisten
válasz
rolandrepasi #2135 üzenetére
Ó megoldották ezt? Király
-
István971
tag
válasz
rolandrepasi #2038 üzenetére
persze, persze..irtam mennyi az annyi...
Egyébként meg pontosan az ilyen majmok mint ez:
https://www.youtube.com/watch?v=1amf3cR29bU
hatására gondolta, hogy esetleg meg kéne venni..
Ezentúl ha bármilyen telefont fogok venni tuti keresek egy közeli ismerőst aki legalább egy hónapja használja és annak a tanácsát fogom kérdezni, nem az ilyen fizetett reklám majmokét...Egyébként az értékelésied alapján úgylátom korrekt vagy de ne bohckodjunk, nem bukom el a pénzem, ennyiért meg pláne, amit fent írtam az korrekt ár érte..
Ma van nálam 6.ik napja kártyafüggetlen, nem szolgáltatós parádé. -
István971
tag
válasz
rolandrepasi #2033 üzenetére
Nagyon nyomatták a reklámokat és megnéztem egy két YUTUBE videót is.
Mondjuk az már akkor is egyértelmű volt hogy a videó az durván katasztrófa de a fényképeknél nem erre számítottam.
Adom is el, nekem nagyon nem jön be...
Ha valakit érdekel írjon privátban, Sajna nagyon drágán vettem 330, de 260 ba vihetitek. 8/256 fekete... -
MikeWazowski
veterán
válasz
rolandrepasi #1951 üzenetére
Akkor lehet ez már emui 9.1 fícsör. Nekem M20-am van.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
rolandrepasi #1817 üzenetére
És ezt hol lehet beállítani, hogy ennyi ikon legyen? Nekem csak 3X3-as...
-
T0rnad0
addikt
válasz
rolandrepasi #1921 üzenetére
Intelligens asszisztens/Gyorsindítók és gesztusok/Képernyő felébresztése
-
válasz
rolandrepasi #1817 üzenetére
Ok lehet beneztem de egy 4x4 siman elferne
-
fogtunder
nagyúr
válasz
rolandrepasi #1172 üzenetére
Két lehetőség van, vagy nem volt ilyen ajánlat a gyártó részéről, vagy mindhárom operátor egymástól függetlenül mondta, hogy köszöni szépen, ő nem akar ajándékot adni az ügyfeleinek. Innentől mindenki eldöntheti, melyiket tartja valószínűbbnek.
Amugy beszélnék én a telefonról is, csak még nem tudtam kipróbálni. -
fogtunder
nagyúr
válasz
rolandrepasi #1155 üzenetére
Ez érdekes, mert én máshogy tudom és én nem egy pult mögött ülök, hanem beszerzésen, bár tény, hogy egy másik operátornál.
Az ügyfélmenedzserektől származó infókat érdemes fenntartásokkal kezelni, mindig csak annyit tudnak, amit muszáj nekik, mert hajlamosak csacsogni, meg hozzákölteni dolgokat a valósághoz. -
hito
nagyúr
válasz
Ja, mindhárom szolgáltató. A telekomos ügyfélmenedzser meg nagyon tudományosan hangzik. Magyarra fordítva: eladó a pult mögött?
Hagyjuk a témát, nem az órás dologra akartam kihegyezni, hanem en bloc.
-
Astrolagoon
tag
válasz
Nem igaz a szolgáltatóm a Huaweihez küldött!Te komolyan azt hiszed ha hozzűádaott értékkel tuf egy terméket eladni egy szolgáltató amitr kampányt tud építeni azt visszautasítja?
Egyértelműen a Huawei nem adott ajándékot a szolgáltatós vásárláshoz. -
soko70
aktív tag
válasz
rolandrepasi #1102 üzenetére
Azaz nem OTA-n keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest