- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
-
pontyos
senior tag
válasz
Pinyo16689 #16494 üzenetére
-
pontyos
senior tag
Átvettem a New Edition változatot, ma este belakom a készüléket. Remélem vissza megy minden Google biztonsági mentésből.
-
Én eladtam a P30 Promat és sajnos szakítok a Huawei vonallal a gugli hiányában. De azért még kivárok hátha enyhül a nemzetközi viszály, vagy ha elég app lesz amit használnék a telefonon.
-
pontyos
senior tag
Hello, végül egy New Edition verziót rendeltem
kicsit kellett hozzátenni végül, így e mellett döntöttem
ha esetleg már a P50 vagy majd 60 lesz GMS akkor feleségem vagy a fiam megörökli
Tud valaki olyan helyet, ahol adnak a tört telőért valamit ? -
Dzsekó
addikt
Arcfelismerővel együtt tökéletesen működik, még ki is írja, hogy az arcomat az ujjlenyomat előtt felismerte vagy valami ilyesmit. Csak ugye ott van az a rohadt maszk... És akkor mindkettő sz@arakodik. Ami némileg segíteni szokott, hogy erősebben nyomom oda az ujjam, akkor nagy nehezen felold.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16481 üzenetére
Ha rasut a nap a kijelzore, nekem bekavar.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #16430 üzenetére
Valaki meg tudja mondani, hogy egy szervízes ember mennyi idő alatt méri ki az akku kapacitását?
-
süti5
őstag
Így 1-2 hét használat után P10-ről váltva egyértelmű, hogy számomra mindenben jobb a P30 pro, egy dolgot kivéve:
akárki akármit mond, lehet, hogy biztonságosabb modernebb meg minden az ujjlenyomatolvasó, de hogy használatban sokkal többször hibáz az biztos, néha nagyon felb*ssza az agyamat hogy harmadszorra sem nyitja a képernyőt. -
Pinyo16689
senior tag
Olvastam valahol, hogy pár hete kiadták a februári biztonsági frissítést. Megkapta esetleg már valaki? Bár már az áprilisinak kellene jönnie lassan..
-
-
Ernesst
aktív tag
A Huawei Central alapján úgy tűnik, a P30 Pro esetében is megkezdi a gyártó a Harmony OS tesztelését.
-
-
xcsabo
senior tag
válasz
anonymus89 #16463 üzenetére
Akkor vajh mi az?
-
válasz
Ferenczi Áko #16460 üzenetére
Ez sem teljesen helytálló....
-
Ernesst
aktív tag
válasz
xcsabo #16454 üzenetére
A Telekom oldala alapján:
"Jótállási jegy hiányában az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot - számlát vagy nyugtát – szükséges bemutatni és ezzel érvényesíthetőek a jótállásból eredő jogok."
Sajnos nem hiszem, hogy az adásvételi ezt kiváltaná. -
pontyos
senior tag
Akkor holnap Alza, 6/128 Fekete színben, reggel megyek is érte.
Egy dolgot nem tudok! Hogyha a komplett fiók biztonsági mentés be van kapcsolva az sms és a viber üzenetek is visszaállnak? Tele van fontos dologgal, most mentettem mindent.
Köszi -
xcsabo
senior tag
Úgy vettem a telót hogy szolgáltatónál vette online az eladó. Új volt még nem használta, de garipapírt nem adott. Azt mondta majd letölti. De nem válaszol az email-ekre. Szerintetek adásvételivel bevenné a Huawei javitasra? A Telekom sajna nem tudja ideadni a papírokat. Csak aki vette anno.
-
pontyos
senior tag
Köszi a tanácsot mindenkinek!
Mi10Tpro lehet alternatíva ha a fotózás nagyon számít? -
pontyos
senior tag
is is - illetve, hogy hogyan lehettem ekkora f.sz, hogy kiveszem a tokjából és...
Hétfőn kell egyet vennem, szóval ha van ötlet hol, szívesen fogadom, köszi!
Nem vagyok jártas teló boltokban -
pontyos
senior tag
Szevasztok! Sajnos a mai kirándulás alkalmával kiesett a zsebemből, és kijelző végig repedt, sarkain zúzódások, hátlapja a bal sarokban zúzódás, repedés...
Kizárt, hogy másik típust vegyek, ezért kérdezem, tudtok jó helyett ahol talán még biztosan vadonat új készüléket kapok?! Köszi -
Pocokmotor66
újonc
Nagyon köszönöm.
-
eversman
tag
válasz
Pinyo16689 #16440 üzenetére
2 éve van meg a P30 Pro, cégesnek kaptam egy Mi 10t Pro-t a héten, lassan lesz egy kis összehasonlítási alapom. Ami baromira hiányzik a Mi 10t Pro-ból nekem az az AOD, meg szerintem a Huaweihez képest kuszább a menüje, nem annyira letisztult, néha marha mód idegesítő. A Mi 10-ben viszont teljesen jó az értesítési led, meg a sík kijelző, illetve az akku, nekem tetszik a 144Hz is, de szerintem az csak az újdonság ereje, nyilván lehet vele flexelni. Átlagos userként én romolni nem hiszem hogy fogok, eddig teljesen használható azzal az SW-vel, amivel kijött a dobozból, a menü átláthatatlanságát kivéve. A 108 MPix vicces, el lehet vele bohóckodni, de ahol számít majd a minőség, ott a P30 Proval fogok lőni.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
F-ECT$ #16438 üzenetére
Sztem egy hasonló tudással bíró telefon, ami közel mostanaban jött ki, vagy tavaly, sokkal drágább. Én meg a Xiaomi mi 10 t proval szemezgettem, de olvastam a fórumot, és csak azt látom, hogy arról írnak, hogy milyen rom-rá kell cserélni, hogy jó legyen. Nekem ehhez nincs kedvem. Az S20 Fe jó lehet, de arról még azt írják, hogy melegszik, és a One ui is megoszto. Bár az Emui is az. Nekem ez a harmadik Huawei telefonom, én eddig elégedett vagyok vele. Sajnálom, hogy kicsinaltak, mint gyártót ezzel a Google szarral..
-
xcsabo
senior tag
válasz
Pocokmotor66 #16436 üzenetére
Mi9-re még jön a 11-es ha minden igaz.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pocokmotor66 #16434 üzenetére
Én már nem vennék ilyet, csak ha tényleg nagyon jó az ár.
-
sajby
senior tag
válasz
Simán,pláne jó áron
Nyilván kitudja milyen hosszú frissítési ciklusra már ne számíts,de tuti jó kis telefont kapsz a pénzdért -
Pocokmotor66
újonc
Én xiaomi mi9-ről váltanék.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Én is most vettem, úgy hogy először egy xiaomi mi 10tpro-t vettem, de elis adtam és jöttem vissza huaweire. Elötte p20pro-m volt hianyzott az a stabil rendszer, ezzel most visszakaptam. Én ajánlom.
-
Pocokmotor66
újonc
Sziasztok.
Lehetőségem lenne p30 pro-t újonnan venni kedvező áron.Érdemes még 2-év megjelenés után vagy inkább újabb tipusban gondolkodjak.Lehet jó vétel még mivel legalább 2-évet használnám.
Köszönöm. -
Sztyepadzso
őstag
Aki már cseréltette az akkut, annak hogyan zajlott a szervizes mérés? Nekik mennyi ideig tartott?
-
Dzsekó
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16421 üzenetére
Mennyi egy ilyen csere? 2 év garis telefonnál garanciaidőn belül ingyen csinálják?
-
Dzsekó
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16412 üzenetére
Nem semmi. Az üveg nincs odaírva, ebbe bele lehet kötni.
Hány évig bírta az akkud? Nekem most 1 év 2 hónapos és 2-3 naponta töltöm, de mintha 50% alatt gyorsabban merülne már, mint felette. Eddig egyenletes volt. 40%-al el tudtam indulni reggel, hogy estig bírta (persze nem vagyok nagy telefonnyomkodós, ez látszik), de most már előfordult, hogy 1-2x le tudott merülni, ha 40%-al indultam el. Most úgy vagyok vele, hogy 50% felett indulok el reggelente. 2 napot mindig kibír. -
thesound
addikt
Én nem vettem észre, hogy jobban karcolódna a P30 Pro, mint bármi más. JerryRigEverything videoiban is a telók 99%-a 6-os keménységnél kezd karcolódni, 7-esnél meg egész szép karcok keletkeznek, függetlenül, hogy az üvegre milyen nevet ragasztottak a marketingesek.
-
válasz
Ferenczi Áko #16416 üzenetére
nemhát csak egy kis pénteki troll engedtessék meg na!
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16414 üzenetére
Random kisbetűvel kezdi a mondatokat.
-
válasz
Ferenczi Áko #16412 üzenetére
mi az, hogy random? van rá magyar szó is, hogy véletlenszerű. hunglish?
-
válasz
Macika66 #16406 üzenetére
Hasonlóan gondoltam leadom a józsef körútiba, azzal kezdte a srác hogy a 4k kamerával korbevideózta majd észrevett egy melyebb karcot a hatlapi kamerán és kijelentette az törés. Kértem nézesse meg másik kollégával is a szervizes rögtön látta az csak karc persze ezek után még benyögte hogy 3 nap alatt lenne kész.
El is köszöntem. -
Lacccca87
addikt
válasz
Sztyepadzso #16402 üzenetére
Ez tipikusan annak az esete hogy megcsinálták ezer évvel ezelőtt ezt a tájékoztatót aztán azta is úgy van, és közbe meg értelme nem sok. (kivétel a hulladék kezelés)
-
kp78
addikt
válasz
Macika66 #16406 üzenetére
Nekem is "nevetséges" körülmények között került karc a P30 Pro-mra
De már rajta van, nincs mit tenni.
Most vettem rá ilyen fóliát, (üvegfóliát nem szeretem).
Már csak fel kell rá "varázsolni", és meglátjuk meddig bírja/védi. -
xcsabo
senior tag
Az asszony mi9 se-jének a kamera üvegen lett karc. Megakad benne a köröm. Pedig nem dobálja. Vigyázni kell rá. Az a legfontosabb. Bosszantó ha ilyen keletkezik. Polírpaszta esetleg használható mobilon?
-
Macika66
őstag
-
Dzsekó
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16399 üzenetére
Micsoda? Miért kell eltávolítani? 10 rugós UV fólia van a kijelzőn, ami a második, mert az első 2 hónap után buborékosodott, gariban felrakták ezt, ami 1 éve rajta van. Ezt úgy rakták fel, hogy kb. előtte 15 db-ot kukázott a srác, mert nem ment fel rá buborékmentesen. És ha egyszer ragasztós lesz az üveg, akkor kuka. Azt hiszem előbb törném el a szervizes kezét, mint hogy lekapná az üvegfóliát a telefonomról. Még akkor sem engedném eltávolítani, ha ingyen rakna rá megint 10 rugós Xpro üvegfóliát buborékmentesen. Mivel az első 2 hónap után lett az. A második alá extra ragasztómennyiséget kaptam, mert már kapkodott a srác, aki felrakta. Mondta, hogy a felesleg úgyis kifolyik, ami igaz is, viszont így a kényes sarkokra több jut/jut rendesen. Szóval ezzel szerencsém volt, de egy új felrakásnál nem biztos, hogy teljesülnek ezek az extra feltételek. Lehet, hogy én gondolom túl, de amennyit szívtam már fóliákkal... Amit nem értek, hogy Gorilla glass 5 vagy 6 van rajta és tök könnyen megkarcolódik. Állítom, hogy a gagyi védőüvegek nehezebben karcolódnak, mint ez a túl hype-olt Gorilla glass.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest