Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
Igazat kell adnom macika kollégának. Tényleg van benne ilyen védelem. Azaz nem lehet teljesen feltölteni sem lemeríteni biztonsági okokból. Valszeg a ráírt kapacitás ezt az értéket tükrözi. Egy sima 18650-es akku is ha pl. 2.5 volt alá merül akkor károsodik. Szintén ha 4.2 volt fölé telti valami szar töltő. Az eszköz elektronika kell erre vigyeljen ha nincs magában az akkunban.
-
O.CS
aktív tag
válasz
direwolf
üzenetére
Mondok egy másik példát, ami miatt hülyét kaptam.Nem tudtam beállítani külön a csengőhang és az ébresztő hangerejét
Jó, mi?! Vagy reggel kaptam szívgőrcsöt amikor üvőltött az ébresztő, vagy nem hallottam napközben amikor halkan csőrgött..
Amikor megvettem a P40Pro telefonomat örültem mint majom a farkának, hogy mindent külön tudok állítgatni a telefonon. -
Lacccca87
addikt
válasz
direwolf
üzenetére
Részemről tényleg lezártnak tekintem ezt a dolgot, de azért majd nézz egy jó erős arányszámot hogy ki az aki meg akarja érteni hogy mi hogy működik a telefonon és ki az aki egyszerűen használni akarja. Megsúgom marginális a megértők tábora, ami nem gond, sőt jó dolog hogy van akit ez köt le csak nem kellene ráhúzni hogy "átlagos" felhasználókról beszélünk, mert nem azok.

-
subset
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
Nagyon-nagyon akciósan került hozzám az s22u csak azért vettem meg. 4-500 ezrest soha nem adnék telefonért, bár ahogy a forint árfolyamunk alakul....
De ja, csak túl van hypolva tényleg semmi extra, túl jó telefon még mindig a p30p
.
Az átköltözésen meg még gondolkodom, az anyagi helyzetem alakulásának függvényében...A kijelző mérete az ami vonzó benne, bár normál tokkal nekem már kezelhetetlen a mérete. Egy karbon tokban viszont csak picivel nagyobb mint a p30p egy normál tokban.
Meglátjuk... -
punky10
addikt
válasz
direwolf
üzenetére
Mondjuk nem S21,csak A71,de a Messenger itt is késik rendesen.Nem az enyém a telefon,hanem a feleségemé,de ha kapunk valami üzenetet közös csoportba,akkor a Honorra, hamarabb megjön,mint a Samura.
Pedig annak nem olyan agresszív a memóriakezelése...
És én is azért vettem a 70-es szériaból Samut,mert az legalább SD procis... -
F-ECT$
titán
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Bocsánat, pontosítanék.
Úgy értettem, hogyha az automatika ellére ki akarod kényszeríteni a periszkópos kamera használatát, akkor kell 5+-ra növelni a zoomot.
De, ahogy én tapasztaltam, a periszkópos kamera nem támogatja a 60fps-t, emiatt ott mindenképpen a főkamera silány digitális zoomja fog érvényesülni.
Én azt gondolom, hogy nem csak a távolság, de - a fotóhoz hasonlóan a fénymennyiség is- alapján kezdi el váltogatni a kamerát, egy előre definiált formula szerint. Ha kevés a fény, sír közben, hogy kevés, vagy sok a fénymennyiség(villog egy napocska +/- jellel) -
Occon adom
aktív tag
válasz
direwolf
üzenetére
Az igazsághoz tartozik, hogy a Huawei adta Franciaországba ennyiért a telefont, a készülék onnan lett ideszállítva, és adta el az eladó az áfás számlával.Hogy ki az eladó az nyitott kérdés, webáruház... passz a tulaj ki lehet és honnét került oda.
Ez megint a rendőrség és az APEH dolga volna, és nem a vásárlóé.
Garancia ügyileg, ha egy készülék gyári hibás, akkor jellemtelen dolog a garanciával ezt játszani, gyártói hibát köteles kell legyen javítani, akárhonnét van a telefon, azt a gyártónak kell állnia és nem az itteni magyar disztribútornak, max készít róla egy papírt.
Példa, ha egy Merciről kiderül, hogy rossz a légzsák, de a kocsinak már 5. tulajdonosa van akinél az első német volt, a gyártó azt a szériát országtól függetlenül berendelteti és ingyen javitja.Megjegyezném, sokat vásárolok pár ezer forintos dolgokat az Ebay , Aliexpress oldaláról, de ott is jobb a vásárlóvédelem mint itt.
-
Nikaré
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Egységes az EU -ban, csak nálunk nem mert harcolnak a mi érdekünkben, az ő zsebükre.
Persze jogaid vannak csak nem tudod érvényesíteni.
Lassan ott tartunk, hogy külföldi cégtől, külföldön vásárolt termékek jogilag (jobban) rendezettek.
Persze mindig van kivétel.
Most, hogy inflálodik minden szerintem egyre több ilyen "olcsósított" megoldás lesz. Sajnos. -
Macika66
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Ne feledd, ha nem tiszta a számlázás, az ÁFA-fizetés, az adócsalás.
Az adócsaláson kapott cégek ügyfeleinek kártalanítása nem a gyártó cég feladata...
A "szegény" kereskedőket nem korlátozzák nemzeti szinten, pusztán csak a számviteli törvények és az adózási törvények betartását írják elő, nem szabadon választható módon... -
Sztyepadzso
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Jogos, amit írsz, nem lehet megqrni, de ha minden stimmel, és a telefonnak nem kell nagy különbségekkel dolgoznia, vagy nincs sötét vagy mozgó téma, azaz a körülmények ideálisak, akkor összevethetőek a képek
Az utóbbi évek épp a "fizikát megqurni nem lehet" miatt mentek el a többkamerás rendszerek, a 40(10), 50(12,5) stb. MPx-ek, és a szoftveres okosságok irányába. Ez utóbbit lehetővé tette a teljesen általános 8magos SoC és PC szintű memória, meg a telefonok általános írási/olvasási sebessége, ami miatt pikk-pakk megcsinál (pl a P30 Pro) is pár felvételt, amiből aztán összegyúrja az "ideális" fotót. A lumia 1020 két felvétele között van pl 3-5 másodperc, addig nem tudok újat lőni.
Sajnos más dolgok kivesztek(xenon, Pureview oversampling) , a filterek száma meg csak emelkedik. -
balintka
addikt
válasz
direwolf
üzenetére
Sima S22 üzemideje biztos h gyengébb lesz, nézd meg a gsmarena.com adatai között az akksi teszt értékeket.
A tavalyi S21+ és Ultra és az S22 Ultra üzemidejei jobbak lehetnek a P30 Pro-nál, a készenléti merülés mindig magasabb viszont Samsung-on. Nekem S20+ 5G van, annak gyengébb, de az S20 széria volt talán az utóbbi időben a legrosszabb ezen a téren.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
direwolf
üzenetére
Általában itt negatívan szoktak itt a Samsungról nyilatkozni, persze nyílván vannak kivételek.Nem nagy durranás sem az S21 sem az S22, ha pld.fotós tudásban vetnénk össze a P30 Próval vagy más téren.Én is nézegettem, mint lehetséges utód, de nem igazán fogott meg.Tudásához képest túl van árazva kissé.Szerintem abszolút középszerűek az említett típusok, tartok tőle, hogy nem lenne meg az az érzés közel három év távlatából, hogy még mindig milyen jól teljesít a mezőnyben. De csak lesz valaki, aki érdemben válaszol.

-
Sumptuous
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
Teljesen off: Próbáltad a StartAllBack-et? Tudom ajánlani minden windows 11 usernek. Nekem pl. a folyamatos tálca gombok összevonásával volt a gondom.. Ezzel vissza lehet kapcsolni a régi, nem összevont gombokat is. Illetve lehet vele alacsonyabbá tenni az egész tálcát. Meg még ezernyi más dolgot tud..

-
Sztyepadzso
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Sajnos nem, de indirekt hathatsz rá:
Kikapcsolod az automata frissítést, ami kiatt feszt nyaggat, majd frissíted a Huawei saját appjait, a maradékra, ami mindenfajta mirrorról származik, az ignorálásra böksz. Onnantól kezdve elvileg nem jön fel többet.Szerk:úgy értem az az app. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
direwolf
üzenetére
Akkor ez nem placebo.. Mert nálam is ez a helyzet.. :/ Egy hete kb nem bírja ki nap végéig a telefon, holott tavaly augusztusban lett cserélve gariban az akksi, és pöpec volt minden egészen április elejéig.. Az emui 12 előtti előtti szoftververzión vagyok.. Szóval valószínűleg nincs köze a frissítéshez, hanem valami más szopat minket..
-
rolandrepasi
tag
válasz
direwolf
üzenetére
Szerintem mindenki rossz felé ül a lovon... Az USA sem különb. Annyiban más hogy a régi ,,eszközöket" lecserélte modernre. De közben szinte ugyan azt műveli mint Kína, Oroszország stb... Nem véletlen szankcionálják sz@rrá a google, facebook stb. nagy tech cégeket világszerte.
-
gazso75
aktív tag
válasz
direwolf
üzenetére
Én se vennék sose saját zsebből telefont ennyiért. Adta a cég, így jó. Imádom egyébként. Azóta adtak egy S21-et, ment a gyereknek 2 nap után. Nem bírtam.
Drága telefon témára. Ha valakinek kell a flagship, attól a naptól kezdve ahogy megvette, kezdjen el 5-10.000-akármennyi Ft letenni egy boritékba minden hónapban. A 2-3 éves cserére összejön az ára az újnak(vagy egy jelentős része), és nem fáj annyira. -
piocasember
tag
válasz
direwolf
üzenetére
S7-tel nem is vitatkozom. Az még a régi idők telefonja. Nekem az utóbbi két év tendenicája nem tetszik. Egyébként amíg megvolt az S20 FE kifejezetten tetszett a szoftveres része. Már nem emlékszem pontosan mik akasztottak ki a merülésen és a melegedésen kívül, de egy két dolog még él bennem.
Például egyetlen Huawei telefonomat sem kellett még levennem az vezetéknélküli autós tartó/töltőről, de a Samsung rendszeresen merült a töltőn
. Jó, ez a melegedéshez tartozik, de az is kiakasztott, hogy kétszintes a lakás, ezért a lenti wifi mellé kellett egy az emeletre is. A Huawei automatikusan váltott a két routert között, míg a Samsungnál állandóan manuálisan kellett ezt állítgatnom. Mineden telefonnak megvannak a maga hiányosságai, de a Huaweinél van számomra a legkevesebb kompromisszum. Volt Mate 10 Pro, P20 Pro és most a P30 Pro. Egyébként a koronát nálam a Mate 10 Pro viseli. Imádtam. -
Nikaré
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Lehet félre értettél.
Én pl. azért szakítottam meg a kapcsolatot a Samsunggal mert az amúgy is drága készülékeivel az esetleges garanciális ellátásuk botrányosan kuka volt az én esetemben. Többször is.
Pedig nem vagyok kekec (amíg sarokba nem szoritanak)
Ezek után semmilyen készüléket nem vettem/veszek tőlük.
Nem a flagship a lényeg.
-
Macika66
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Én nem hiszem, hogy szerencsés dolog ilyen cuccoktól elzárni magunkat, csak mert drága.
Egy 4.000 USD-s karóra, egy félmilliós okostelefon egy x milliós autó, egy értékes új motorkerékpár, nehogy azért ne lehessen már az enyém, mert fájna, ha összetörrik, stb...
Akkor mi az értelme az életnek? -
knox83
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
Egyáltalán nem használom. Egyébként az lehetséges. Párszor próbálkoztam vele régen és most is, ott éreztem valami negatív változást. Pl a p20 pronál kifejezetten szar volt az AI már az elején, utána jött a p30 pro ahol írták mennyit javítottak rajta, milyen jó lett. Már nem látszik.
-
Balúkapitány
tag
válasz
direwolf
üzenetére
Mivel nem vagyok jártas a fotógráfia szaknyelvében ezért pontosan meghatározható konkrétumok nélkül tudom kifejezni magam.
A mobilkamerák működési rendszerét sem tanulmányoztam behatóan.
Én csak ennyit látok:
2019 november elején vásároltam a mobilt ekkor - mondjuk úgy - egy kompakt fényképezőgép szintjét hozta.
2019 November végén az AI már másképp viselkedett.
Ekkor egy, mondjuk, bridge fényképezőgép szintjén működött, ami még nem jelentené azt, hogy rosszabb lett, csupán amit eddig szinte teljesen az AI-ra bízhattam és magától megoldott, arról innentől kezdve magam kellett gondoskodjak HA ugyanazt a minőséget akartam megközelíteni amit első perctől kaptam a géptől (ritkábban sikerül).
Hardcore olvasóknak ajánlott rész:
Tehát én az AI működésének a megváltozásáról beszélek, ami közvetve kihathat az elkészült képek minőségére is az én szakavatatlan kezemben, aki pl. a Pro módot abszolute mellőzi.
Szóval ugyanaz a kamerarendszer összességében gyengébb képmínőséget produkál úgy ahogyan azt én használom!
Meglehet önmagában tudhatja azt is amit kezdetben - hiszen nem a kamera alkatrészeiben történt csere - csak már automatikusan nem adja készen a kezedbe.
Akik rendelkeznek kellő fotografikus ismeretekkel azok a kamera műküdésében bekövetkezett változást is lehetséges, hogy letudják követni. Nekem ez nem sikerült az elvárt mértékben. Mert nem fogom bogarászni a Pro módot. Az automatika képességeire vágyom.Én is szeretnék már olvasni valaki olyat aki érti-tudja egy mobil kamerarendszerének minden aspektusát, mert avval, hogy a mesterséges intelligencia megváltozásának a foghalmával a levegőbe itt puffogtatok attól még nem lesz az irományom kellően pontos és szakszerű. Meg hosszúra nyúlik.
-
Dzsekó
addikt
válasz
direwolf
üzenetére
Szerintem két lépcsős volt.
1. Lépcső android 9->android 10
2. Lépcső emui 10->emui 11Én utóbbit éltem meg, pl. Eltűnt a direkt 40MP-10MP állítási lehetőség, helyette van nagy felbontású kép meg jpg L. Az eredeti jobban tetszett. A galéria elrendezése és a fájlok működése is jobb volt az emui 10-en. Viszont a ritmusos rezgés és a folyamatos megjelenítés fejlődése pozitív az emui 11-en.
-
subset
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
Igen, pontosan ahogy írod, "elektromosságot" kell mérni.
Egy igazi EKG 10-12 elvezetéses, egy ilyen eszköznél - mondjuk egy okos-óránál csak 1 elvezetés (elektróda) van, de ez is elég az "alapfreki"
dokumentálásához ami sok esetben jól jöhet
Itt van egy különálló Magyar eszköz, szintén 1 "elvezetéses". Nagyobb tudású de az elv u.a. mint mondjuk a GWA2 -ben. Egy mikroproci rögzíti a tested elektromos megnyilvánulásait egy áramkörben, ami óra esetén a csuklód és a másik kezed valamelyik ujja. -
subset
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
Tapasztalatból mondom sajnos, hogy az ecg (ekg) pedig igen is hasznos tud lenni...
ha dokumentálni kell bárhol, bármikor a szívfrekvenciádat az adott pillanatban. Igaz, hogy csak egy kis "felbontású képet" kapsz...de jobb mint a semmi !
Persze nem egy kínai vacakkal értendő a dolog -
balintka
addikt
válasz
direwolf
üzenetére
Nem csak az én véleményem ez, h cserben hagytak minket.
Én nem tudom, de ebben a kémkedésben nem hiszek. Inkább azt vallom, h maga Amerika a legnagyobb kém. Szerintem ezt csak ráhúzták a H.-re, mert nem tetszett nekik, h a "fejükre" nőtt egy kínai gyártó szinte a semmiből. Eltúlzott ez az egész, a többi gyártó is gyűjt használati adatokat a telefonokon...
-
balintka
addikt
válasz
direwolf
üzenetére
Lassan senkinek se lesz Huawei-e. Kár érte, mert a P30 Pro már megszorongatta a Samsung-ot, egyértelműen jobbnak találom, mint az S10+t (azt már eladtam). Kicsit a szoftveres hülyeségeken kellett volna faragni csak nekik.
knox83: Szerintem a legjobb a 90 Hz-es középutas megoldás.
-
knox83
senior tag
válasz
direwolf
üzenetére
Érdekes amúgy ez, ahány ember annyi féle szemlélet. Aki használt 120hz-es kijelzőt azt mondja soha többet nem akar visszamenni 60-ra mert úgy érzi szaggat

Amúgy szerintem is csak egy újabb "feature" amivel el akarják adni a szarjukat. Szépnek szép a 120hz de hogy az üzemidőt mennyivel rövidíti.. Használhatjuk inkább a drasztikus szót is a 60hz-hez képest. Na pont ezért nem kell..majd ha a 120hz tudja a 9-10 órát mint a p30 pro akkor visszatérhetünk rá...tudom most az jön hogy van 60 meg 100 wattos töltés minek nekem ilyen üzemidő mikor 25p alatt feltölti a telefont. Hát aki így gondolja az járjon töltővel mindenhova, én biztos nem fogok. -
balintka
addikt
válasz
direwolf
üzenetére
Azt látom a gyakorlatban, h a P30 Pro-ra gyakorlatilag elvágták a frissítéseket (A10 alapon is), így eléggé zsákutcának tűnik a dolog... Nagyon szép meg gyors telefon, de valószínűleg hamarosan mennie kell emiatt...
Ja, én is utálom eléggé, de a mostaniaknál már egész minimális, S20+nál már teljesen jó, S10+on se volt már zavaró.
-
válasz
direwolf
üzenetére
Nem tudom milyen van nálatok, de a 12-es miui-ra panaszkodik nagyon, hogy a 11 után a videó felvételnél dobálja el a frameket és kezd hevülni, illetve a dual sim funkció is megzavarodott, meg a merülés sokkal intenzívebb ugyanolyan használat mellett... Össze - vissza jöttek az updatek meg a patchek hónapról hónapra ami azt eredményezi, hogy ez korántsem volt kész állapotban, inkább a konkurencia miatt hamar kihányták a piacra alapos tesztek nélkül, aztán gondolom úgy voltak vele, hogy majd a júzerek úgyis jelentik...
Hála az égnek nem érint engem, de meg tudom érteni, hogy ki van az ismim.
Elvileg mentik a menthetőt, mert most jött ki egy stable update, de hát ki tudja hányszor hangzott ez már el korábban
Jómagam tervezem a kollégám P30 Pro--ját is megvenni majd idővel ha eladja, hogy legyen tartalékba, mert nekem ez a telefon kb 10 évig lazán fogja hozni azt amit én elvárok tőle
Sensitive infót meg nem tárolok rajta, nem hat meg ha nem jön többé security patch, szóval mondhatni, hogy a kezemből fog kirohadni
Lehet 2040-ben majd guiness-be kerülök vele 
-
Macika66
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Az igazság ezzel szemben az, hogy amit TE látsz 0-100%-nak, az a valóságban 20-80% közötti érték, gyárilag van korlátozva az akksi tölthetősége-meríthetősége.
Egyszer valaki hibásan / félreérthetően leírta ezt, azóta kitörölhetetlenül beivódott a köztudatba.
Tehát nincs semmi értelme, hogy a 20-80% közötti 100 felosztásból is csak a 20-80 % közé töltsd...
Ártani persze nem árt az akksinak, csak értelme nincs, főleg nem az, ami miatt csinálnád... -
Lacccca87
addikt
-
válasz
direwolf
üzenetére
Nem vagyok sértődékeny, dehogy. Nem tud felrobbanni, hisz erre hivatott a töltésvezérlő, nem? Értelek, elhiszem, de én tapasztalatból írtam, hogy gyorstöltéssel van használva a kezdetektől és az elvárt szintet hozta előző tulajnál és nálam is (2 nap), tehát nem tapasztalható degradálás
Nem akartam még hitelesebb cikket keresni (láttam, hogy reflektáltál a hitelességre), hirtelen az volt az első találat, de nem is mélyülők bele olyan szintre, mert van rengeteg dolgom így is
Valamelyik Samsunggal járta meg egyik volt kollégám, hogy rendelt egy utángyártott gyorstöltőt Aliról, mert a felesége töltője meghalt és oda adta a sajátját. Sajnos pár hónap után valami történt, mert láthatóan csökkent az üzemidő ugyanolyan felhasználási szokások mellett ami miatt szervízbe vitte és ott derítették ki, hogy a töltés vezérlő részében valami meghalt és ezért fordult elő az, hogy hiába jelezte a teló a 100%-ot, valójában 60 - 70%-on volt... Sajnos rávágta, hogy az Alis töltő miatt lehetett és ezért már nem is vállalták gariban a javítást. Talán alaplap csere lett a vége, de nem vagyok biztos benne, hogy alaplapra volt-e integrálva vagy sem a vezérlő rész.
Azért a 230 az 5V ágra az elég vad, ott már komoly gondok lehetnek ha ilyen előfordulhat
Értelek a nagy árammal kapcsolatban is, elhiszem, de ettől független ahogyan korábban is írta valaki ugyanúgy használom, hogy este fel hajnalban le a gyári töltő és gyári kábelről
Arra esküszöm amivel a gyártó tesztelte és garantálta biztonságos működést
Peace
-
válasz
direwolf
üzenetére
Mi volt a butaság, nem értelek
(Elég sértő egyébként...) Félni nem félek én, csak tudatos felhasználó vagyok. Persze, hogy kell, de ha silány minőségű klónozott chipekkel lett legyártva valamelyik konténerhajó hasában útközben, akkor a "hiba esetén" amiről írtál te is, lehet, hogy a telefon töltésvezérlőjét is haza vágod, mert nem tudhatod, hogy milyen védelem áll benne, de a gyáriban ez a kérdés nem merül fel
Ilyen alap dolgokat azért tudok, hogy a telefon vezérli a töltést, ennyire azért otthon vagyok a dologban elhiheted, de ha nem az sem baj
Utolsó mondatodra pedig én reagálnám azt, hogy te terjeszted a butaságot, mert egyáltalán nem amortizálódik, hiszen azért van a töltésvezérlés. Itt egy cikk, igaz angol, de ha nem egyéb, akkor dobd be google fordítóba...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Jó, mi?! Vagy reggel kaptam szívgőrcsöt amikor üvőltött az ébresztő, vagy nem hallottam napközben amikor halkan csőrgött..

.

a samsung.com-on.

Itt van egy