- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vexille
tag
Sziasztok!
A legfriessebb rendszerről mit lehet tudni? Mennyivel jobb mint a 9-es?
Én még a 9.1.0.260os build-en vagyok. Igaz hogy ront a kamerán a 10-es rendszer? Főbb hibák? Hívás rögzítőre van megoldás hogy működjön az eredeti? -
-
punky10
addikt
Sziasztok!Lenne egy problémám,hátha találkozott már valaki ezzel ,és tudja a megoldást.
A fiam P30 Pro telefinja jól működik,szereti is,de a Chrome és a Webviewer nem tud lefrissülni a Play áruházból.A Chrome frissítése elindul,2 mp múlva leáll,és ugyanott marad a frissítés gomb,nem frissül le,marad a régi verzió.A Web frissítése elindul,de 15 perc alatt sem történik semmi.
Ezek már az USA szankciók következményei lennének?De akkor a többi G-s cuccoknak sem lett volna szabad lefrissülni,de a YT,a Maps és a Gmail is frissült. -
oggy71
tag
Okos EOD-ot dejó lenne, ha megkapnánk!
Csak majd Emui 11 kell hozzá meg vmi 3D-s okosság, ami lehet nincs meg ebben a telóban.
Csak a fullos vasakban lesz, Mate 40-pro, meg talán Mate 30-Pro, esetleg P40Pro. -
njnl
aktív tag
Off téma, de hátha itt tudjátok rá a választ.
Az új iPhone 12-nél is felmerült a probléma, hogy nem tud 25/50 fps-t, így a videófelvételek vibrálnak mesterséges fényben.
Nah most én a telefonomnál (gyengébbek kedvéért P30Pro) csakis 30/60 fps-t találok és mégsem vibrál a kép. Ezt eltudja nekem magyarázni valaki?
Sz@r ájfon, hülye amcsik, gagyi ios kommentek kíméljenek.
-
Sátán44
addikt
Én is beújítottam egy 2 hónapos független 8/256-os változatra.
-
racerx
őstag
Majd esetleg 1 évesen, 140 ezerért, GMS-el (ha..)
.
-
norrberth
addikt
Csak a Huawei [link]
A DxOMark trónjára repült a Huawei Mate40 ProP50 Pro ra kivi leszek
-
Tulku
veterán
válasz
F-ECT$ #14170 üzenetére
Sajnos rengeteg problémám van vele, kezdve az ujllenyomat olvasástól a hektikus térerőig...úgy látom sikerült kifognom vagy egy nem teljesen jó darabot, vagy pedig valami bekattant nála és újrahúzással megoldható...
PL térkép azonnal bejön wifin, de ha mobil adaton indítom el akkor nem (holott ki van pipálva a wifi és a mobil adat is) miközben a waze és a maps go elindul...
Üzeneteknél képeket nem kapok meg és nem küldi el őket....hazudok; hektikusan néha elküldi, néha nem...illetve néha megkapom néha nem...
Szerintem szoftver lesz ez...ha nem akkor az fájni fog, mert ugyan garanciális, de múlt héten mérgemben földhöz vágtam és a hátlapja pókhálósra repedt, így nyilván minden hibát erre fog majd a szervíz, tehát vennem kell másik telefont... -
F-ECT$
titán
Hogy jutottál el eddig, miket próbáltál ki, hogy megjavuljon? (Nem rémlik, hogy írtál volna a problémáról korábban.)
A multimedia cuccokat én csak simán átmásolnám valahová, a telefonszámokat, sms-eket, híváselőzményeket menteni lehet google-be is, és biztos van valami Huawei megoldás is a többi mentésére, de még nem próbáltam.
-
Tulku
veterán
Elnézést a lúzer kérdésért, de mivel gmail nem küld levelet, a térkép nem indul el (Waze és maps go igen) ezért szeretnék utolsó esélyt adni a telefonnak és csinálni egy teljes reboot-ot...
Na most van kb 100 giga anyagom rajta (képek, zenék) illetve rengeteg telefonszám és egyéb ügyek...
Pontosan milyen folyamatot kell tennem, hogy teljesen törlődjön minden és szűz telefonként induljon újra, majd rá tudjam telepíteni az elmentett adatokat (pl mivel mentsem?)Előre is köszönöm!
-
nolan42
tag
válasz
Tetovaltembe #14163 üzenetére
Hali. Be lehet állítani az intervallumut, hogy meddig látszódjon.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Ha a selfie kamera mellett jobb oldalon bármi 1 cm-nél közelebb kerül a telóhoz akkor kikapcsolja a képernyőt. Ott van egy érzékelő a zseb érzékeléshez... De ha ezt úgy csinálja, hogy fekszik a teló egy asztalon és a kijelző nincs semmi által takarásban picit se, akkor vagy nagyon koszos a kijelző vagy hibás az érzékelő...
-
törölt tag
válasz
Szia!
Ellenőrizd le, hogy az időzítésnél mi van beállítva: egész nap mutassa vagy csak egy bizonyos időszakban.
Beállítások> Főképernyő és háttérképek> Always-On Display és azon belül az időzítés.
Az is lehet, hogy a fényerő nagyon alacsony és úgy tűnhet, hogy nem látszik semmi. Egyébként lenne még mit javítani ezen a részen, remélhetőleg későbbi szoftverfrissítések orvosolják majd a problémákat. Az EMUI 11 jellemzőinek leírásában benne van, hogy az AOD-n is javítanak.
-
törölt tag
Helló!
Az én telefonom is duál SIM-es és 2 SIM ikon van az Eszközök mappában:
Ha a Telekom HU nevűt megnyitom, egy menüsor látszik:
Nem használom egyiket sem, az infoSMS/infoMMS szolgáltatás pl. már nem is elérhető. Egyébként nem zavar. A másik ikon nem csinál semmit, mivel nincs a telefonban 2. SIM.
A háttérben futó alkalmazások ablakai nálam is szürkék először:
Ha azonban egy kicsit elcsúsztatom ezeket jobbra vagy balra, látható lesz, hogy mely alkalmazások futnak a háttérben:
-
Tetovaltembe
újonc
Sziasztok! Nem rég váltottam huawei p30 pro-ra, de van vele egy kis probléma. Eléggé bejön az always on display, viszont zavaró hogy néha fogja magát és eltűnik... Csak a sötét kijelző marad a helyén. Valaki tud tippet adni, hogy lehetne fixálni ezt a problémát? Előre is köszi!
-
-
Tyurp
kezdő
Sziasztok, valakinél előfordult hasonló dolog? Konkrétan a háttérben hagyott ablakok szürkék, nem tudni melyik-melyik. Néha meg rendesen megjelennek.
Megoldódott... A kijelzőlevágás okozta. Mik vannak
-
hatD
tag
válasz
tirszin #14129 üzenetére
"Valamint az is eléggé zavaró, hogy nem jegyzi meg, hogyan fotóztam legutóbb, minden kameraindítás után az alap fotómódban indul."
Próbáld meg, hogy nem a vissza nyillal, hanem a középső karikával (ugrás főképernyőre) hagyod el a kamera alkalmazást.
Megmarad az utólsó beállítás a kamera következő használatakor. -
kp78
addikt
válasz
szemesi69 #14153 üzenetére
Láttam, arra vonatkozott az első mondatban a "linkelt témát leszámítva", (amik amúgy valóban hasznosak is) csak nem fejtettem ki. Gondoltam, h esetleg rossz néven veszed, szóval bocsánat
, nehogy megharagudj rám, senki munkáját nem szólom le, amit egy közösségért tesz a szabadideje kárára. Ha erre jársz, vendégem vagy egy békesörre
Még1szer is
Mikor megvettem a P30 Pro-t én is örültem volna egy hasonló összefoglalónak, mint ami a P20 Pro-nál volt, amit tényleg tanácsos elolvasni kezdetnek, de mondták, hogy itt már olyan nem lesz, mert az az idők folyamán folyamatosan bővülő, hasznos dolgokkal/tanácsokkal/tapasztalatokkal van/lett feltöltve. Itt ez elmaradt sajnos.
Viszont a telefon specifikációja a teszt utolsó oldalán hamar fellelhető, ha vki arra kíváncsi. -
szemesi69
addikt
Megnézted rendesen? Az enyémben kicsit több van, viszont még nincs kész, mivel nem volt rá igény.. A jelenlegiben nem látom a szerviz díjakat, a gyári tokokat és azt sem, hol érdemes huawei telefont venni hivatalos viszonteladótól. Ha nem tudod értékelni más munkáját, akkor inkább ne szólj hozzá, ezzel csak magadat minősíted
A lehetőség neked is adott, mutasd mit tudsz összehozni, érdeklődve fogom olvasni
-
kp78
addikt
válasz
szemesi69 #14150 üzenetére
Gondolom azért nem, mert a jelenlegi összefoglalóban kb. ugyanez van a linkelt témát leszámítva.
A P20 Pro-nak volt anno igazán jó összefoglalója, de mikor megvettem a P30Pro-t (2020.05.) is mondták, h már nem várható, hogy vki összehozzon egy hasonlót ide. -
szemesi69
addikt
válasz
Sztyepadzso #14146 üzenetére
Én elkezdtem összefoglalót készíteni [link] , ajánlottam a kapitánynak felhasználásra, de mivel nem használta fel eddig, egyenlőre szüneteltetem, de ha van rá érdeklődés folytathatom
-
njnl
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #14146 üzenetére
Jó ötlet, viszont félek nem csak ezen múlik. De veszíteni való nincs vele.
-
njnl
aktív tag
válasz
#07400704 #14131 üzenetére
Akkor máshogy fogalmazok, ha ennyire a szívedre vetted.
Egy adott (felsőkategóriás) telefon topikjában 95%-ban csakis azt fogod kapni, hogy ez a világ legjobb telefonja, nehogy mást vegyél.
Vagyunk kevesen (magam is ide veszem) akik mondjuk ajánlják, de elmondják azokat a dolgokat amik annyira nem kiemelkedőek.Viszont ott van a kereső ami használatával rengeteg visszatérő kérdés kiszűrhető lenne és a topik nem a "milyen tok , milyen fólia és legújabban a milyen android/gugli /amerikaiszankciókamikigazakésmileszmostvelünk" körül pörögne.
Majd amikor jön a megnyugtató válasz és újra és újra jön a visszakérdés akkor válik valaki pöccsé mások szemében (magamra gondolok).
-
Varszegig
veterán
válasz
zsolt19900 #14112 üzenetére
Snapis Samu nem lesz Európában.
Samsung tuljok általában felszerelkeznek vésztöltőkkel otthontól a munkahelyig
-
andreas49
senior tag
Sziasztok
Hol lehet azt beállítani, hogy a zárképernyőn megjelenő óra és egyéb ne mindig ugyanazon a helyen legyen, mivel igy nagy az esélye a képernyő beégésre. Korábbi telefonomon kb. 30 mp-ként változtatta a helyét. -
M@Db0Y
senior tag
válasz
zsolt19900 #14138 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom a többieket. Augusztusban váltottam Samsung S9+-t, ahhoz képest egy álom. Sebességben, kamerában, de legföképp üzemidőben.
Sajnálom, hogy a p40-től már nem használhatja a google szolgáltatásokat, lehet, hogy meg tudnám szokni, de ennyi pénzért nem akarok mókolni pedig az elmúlt közel 3 hónap tapasztalata után szeretnék a jövőben is huawei telót venni. -
válasz
Ahogy Norbi is írja, vegyed vegyed
-
norrberth
addikt
válasz
Vegyed meg fele
Én szeretem nagyon..
-
válasz
zsolt19900 #14135 üzenetére
Nem, ezen egyáltalán nem látszik, pedig használom rendesen és előző gazdija is waze-t használt sűrűn
Remélem, hogy nem lesz gondom, mert jó kis telefon ez, nekem nagyon bejön.
-
F-ECT$
titán
válasz
zsolt19900 #14135 üzenetére
A Samsung gariban cseréli 2 éven belül.
-
Dzsekó
addikt
válasz
tirszin #14129 üzenetére
One HW camera. Ebben van 16:9, de ezt tudja a gyári kamera is, csak ott úgy hívják, hogy "Teljes képernyős" képarány.
Én az AR lencse miatt töltöttem le gyerekeknek. Valamiért a Pro-ban csak animáció AR lencse került, a sima lite-ban van kép mód (nyuszifül, kutyafül, stb.) is. A One HW cameránál ha kétszer vissza nyíllal lépsz ki, akkor abban a módban indul, mint legutóbb, még akkor is, ha utána négyzettel bezárod a progit. Hátránya, hogy majdnem minden belépéskor hirdeti a pro verziót, amit ki kell x-elni. -
kirkri
addikt
válasz
#07400704 #14131 üzenetére
Egyelőre nincs jele, hogy azokon a készülékeken, amelyeket a korlátozás előtt dobott piacra a Huawei bármilyen retorziót alkalmaznának. Szerintem ezt jogilag sem teheti meg a Google, mert a Huawei a gatyát is leperelné róluk. Nem véletlen az sem, hogy a New Edition verziókat is kiadhatta a Huawei, alaposan körbejárták, hogy az még nem számít új típusnak. Ha nem így lenne, akkor már az első napon levetették volna a polcokról a készülékeket jogvita miatt.Valószínűleg, ha a komponensek eltérése az adott modelltől egy meghatározott százalék alatt marad, akkor az még nem új típus, hanem csak egy upgrade. (Az elektronikai iparban sok hasonlóra van példa.)
-
-
tirszin
senior tag
Sziasztok, a kamerája miatt vettem egy P30 Pro-t.
Tényleg eléggé minőségi, de van pár dolog, amit szoftveresen lehetne javítani.
Tudtok ajánlani alternatív camera app-ot, ami legalább a főkamerával működik?
Nekem hiányzik a gyáriból egy ésszerű középút, a 16:9 képarány.
Valamint az is eléggé zavaró, hogy nem jegyzi meg, hogyan fotóztam legutóbb, minden kameraindítás után az alap fotómódban indul. -
válasz
zsolt19900 #14117 üzenetére
-
törölt tag
Sziasztok!
Kapja még a google frissítéseket a P30 pro?
Vagy hogy is van ez akkor, mit lehet tudni?
Gondolok itt arra, hogy ha teszem azt veszek egy ilyen telefont, frissülni fognak a google alkalmazások?
Azt tudom, hogy új droid verziót már nem fog kapni, de felröppent az a hír is, hogy a meglévő alkalmazásokat sem frissíti már. -
szemesi69
addikt
válasz
zsolt19900 #14117 üzenetére
Nekem még nem égett be egysem, átlag használat során, nagyon sokat használom böngészésre autó fényerőn. Viszont ha heti 5 napon navigálsz vele órákon keresztül, nagy eséllyel befog égni.
-
szemesi69
addikt
válasz
zsolt19900 #14115 üzenetére
Ez egyenlőre semmit nem jelent, hivatalos forrásból nincs megerősítve. Ahogy olvastam mire használnád, ennél is samsungnál is a kijelző hamar be fog égni.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Ferenczi Áko #14114 üzenetére
ha nem jött volna ez a hír, hogy "akár xy időtől rákényszerít(he)ti" a tulajokat a os váltásra, akkor nem is gondolkodnék tovább
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
zsolt19900 #14112 üzenetére
Nékem volt Mi Note 10-em, mellette a P30 pro.. Negyed óra alatt sikerült döntenem a Huawei mellett. A Xiaomi belaggolt, és nekem ez nem fér bele.. A Huawei azóta sem :) Nagyon cool telefon, példás akkumulátor idővel..
-
Samanbacsii
őstag
A zseblámpa funkciót át lehet tenni gombra?
-
zsolt19900
őstag
köszi köszi
igen mondjuk ezt is olvastam az s20 Fe-nél, hogy abból is várja a nép a snapis procival szerelt verziót, mert az sokkal jobb?! vagy valami ilyesmi dereng
Amúgy nagyjábóli felhasználási módom amire 5napot a 7ből használom a telefont az az, hogy becsücsülök a kocsiba, Waze aztán ha szól, hogy kellene kakaó akkor töltő, itt felnyomom 100%ra és leveszem és így tovább és így tovább, szóval ha bír a készülék 1napot kb. nettó (vagy hogy mondjam) az már nekem elengedő -
knox83
senior tag
válasz
zsolt19900 #14109 üzenetére
Úgy merülnek mint a Titanic...exynos egy forintot nem ér.
-
Varszegig
veterán
válasz
zsolt19900 #14109 üzenetére
"Az S-sek picit borsosabbak, de mégis Samu"
és az ezzel járó gyorsabb akkumerüléssel. Exynos, ennyi.
-
zsolt19900
őstag
Őszintén megvallva Samu s10+ (tudom picit koros már) és az S20 vagy S20+ ban gondolkodom vagy talán valamilyen Xiaomi Mi Note 10 Lite felé hajlok és ezek mellé jön a P30pro....
Az S-sek picit borsosabbak, de mégis Samu, talán barátibb és tovább tartó támogatással stb.... szóval ezért nehéz a döntés -
basaja
senior tag
Megvan a hiba... Én nem a gyári tárcsázó alkalmazást használtam, hanem a True Phone-t...
Amint töröltem, azonnal működött... User error...örömébodottá...
-
basaja
senior tag
[kép] Megadnám neki, de itt nekem szürke...
-
F-ECT$
titán
válasz
basaja #14101 üzenetére
Megkeresed az appot és az engedélyek alatt megadod.
-
basaja
senior tag
Hol tudom engedélyezni a mikrofon használatát?Valamiért nem fér hozzá a mikrofonhoz,sem a tárhelyhez....pedig minden engedély megadva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest