Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Ferenczi Áko #13193 üzenetére
Én is huawei mellett döntenék 1 hete váltottam samsung S9+-ról és ahhoz képest egy álom ez a telefon Míg a Samsunggal nem bírtam ki 1 teljes napot már az elején sem, ezzel 1.5 nap általában megvan, vagy egy nagyon húzós nap. Nagyon szuperek a samsung telefonok is de a fogyasztás nálam botrányos volt.
[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Tamagocsi123 #13353 üzenetére
Pontosan
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Májkülnájt #13819 üzenetére
4k
-
M@Db0Y
senior tag
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Sztyepadzso #13940 üzenetére
Én is így teszek, de az elmúlt kb. 1 hétben szenvedés a gmail értesítés céges fiókból. Soha nem kapcsoltam ki optimalizálást, de kínomban már azt is kilőttem+ beállítottam, hogy fusson a háttérben és így sem jó.
Egyébként most ránéztemn a storeban és elég sok negatív visszajelzés van pont az értesítésekkel kapcsolatban, szóval lehet, hogy van valami nyűgje ennek az új verziónak?? -
M@Db0Y
senior tag
válasz zsolt19900 #14138 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom a többieket. Augusztusban váltottam Samsung S9+-t, ahhoz képest egy álom. Sebességben, kamerában, de legföképp üzemidőben.
Sajnálom, hogy a p40-től már nem használhatja a google szolgáltatásokat, lehet, hogy meg tudnám szokni, de ennyi pénzért nem akarok mókolni pedig az elmúlt közel 3 hónap tapasztalata után szeretnék a jövőben is huawei telót venni. -
M@Db0Y
senior tag
Ugyan én csak S9+-al tudom összehasonlítani, de az éppen kibírt 1 napot, a p30 proval pedig 1.5 naponta kell csak töltenem.
A kijelzőbe épített hangszóró viszont nekem sem túl szimpatikus, mert tök hangos, de valahogy akárhova teszem a fülem, nagy zajban elég rosszul hallom, miközben körülöttem mindenki hallja mit beszélnek
Augusztus óta használom, de engem meggyőzött, ha nem lenne GMS még akkor is erősen elgondolkodnék huawei telón a jövőben. -
M@Db0Y
senior tag
válasz hodostamas #15288 üzenetére
Fotónál nálam 0,3 -0,5s között mozog és kb mégegyszer enyni idő, hogy lássam a kamera képét.
Nem tudom 9-en milyen gyors, csak azért írom, hogy legyen összehasonlítási alap, hátha egy cache törlés vagy reset hiányzik csak.. tudom én is utálom, de néha szükséges. -
M@Db0Y
senior tag
válasz Dino69 #15639 üzenetére
Már a P30 Pro-nál is aktiválódik auitomatikusan. Támogatott a telefon, sőt most hogy így belegondolok a céges flottában szerintem P Smart 2019 és újabb készülékeken automatikusan aktiválódott.
Elég sok P30 pro van nálunk( 25+db), de szerencsére stabil a VOLTE a Vodánál vele, nem panaszkodtak az itt felhozott rossz minőségre stb.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz piocasember #15848 üzenetére
Én hasonló módon használom, bár navigáció az kevésszer kell, de a gps nonstop bekapcsolva egyéb appokhoz.
Biztonsági frissítések rendszeresen jönnek, de kb 1-2 hónap csúszással(jelenleg januári biztonsági frissítés van).
Én augusztusban váltottam Samsung S9+-ról akkumulátor problémák miatt és egyáltalán nem bántam meg, remek telefon. -
M@Db0Y
senior tag
válasz VOLTCRAFT(1) #19721 üzenetére
Ez javított készülék volt? Ilyen képeket a szakszerűtlen javítás utáni TOF szenzor hiba miatt láttam már.
Ha letakarod a TOF szenzort akkor is ilyen képeket csinál?
-
M@Db0Y
senior tag
válasz VOLTCRAFT(1) #19727 üzenetére
Pedig én megesküdtem volna, hogy tof szenzor lesz, főleg, hogy javítva volt. De ha leragasztottad valamivel és úgyis előjön akkor akármi is lehet.
Minden lencsével előjön a jelenség vagy csak a főkamerával?
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Occon adom #19730 üzenetére
Ez inkább a szervizes hanyagsága.
Garanciális szempontból pedig mondj egy másik márkát aki a szürke importos készülékeket szó nélkül javítja.
Vidd vissza a vásárlás eredeti helyére és fogják javítani amennyiben van róla számlád. -
M@Db0Y
senior tag
válasz vivi.szivi #20266 üzenetére
Szokásos.... TOF kameránál van egy tömítés amit nem tettek vissza megfelelően. Ha letakart tof kamerával nem csinálja akkor egyértelmű a hiba.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz vivi.szivi #20268 üzenetére
Ezt ragaszd vagy takard le valamivel és nézd meg úgy. Ha nem jelentkezik a hiba akkor elrontották javítás közben. Küldd vissza.
[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
válasz vivi.szivi #20272 üzenetére
Biztos, hogy ToF szenzor. Keress rá a hibára és számtalan helyen megtalálod. A nem gyári kamera nem használja, azért lesz jó a kép. Ha teljesen le tudod takarni, hogy 0 fény jusson bele akkor a gyárival is jó lesz.
A másik problémára, hogy ferde nem tudok mit mondani.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Pinyo16689 #22018 üzenetére
Van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest