- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
majdnemkocka
tag
válasz
realmadrid #20204 üzenetére
Nézd meg/kérdezd meg a MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás topikban is.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
realmadrid #20204 üzenetére
85.000 ft körül.. Szerintem..
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
realmadrid #19596 üzenetére
És fent van a VDF.HU.... egyéni verzió? A telefon névjegynél látod, legalul.
-
direwolf
őstag
válasz
realmadrid #19527 üzenetére
Köszi a választ! Nem cserében gondolkodom, hanem családban mit ajánljak. Leginkább akkuidő érdekes, nem a tudás. Persze a fotós képességek azért fontosak, de úgy gondolom az említett típusok nem problémásak ilyen téren.
-
Dani1969
csendes tag
válasz
realmadrid #18901 üzenetére
Én ezzel a programmal szoktam letiltani azt ami nem kell https://adbappcontrol.com/en/
-
Ernesst
aktív tag
válasz
realmadrid #18901 üzenetére
-
NoOne1976
őstag
válasz
realmadrid #18659 üzenetére
Én a januári szerviz napok keretében cseréltettem akkumulátort egy P20 Proban. 3500 Ft volt. Nem hiszem, hogy nagyságrendi eltérés lenne egy O30 Pronál.
Korábban az volt a gond, hogy csak képernyővel egyben engedte a cserét a Huaweii, de ezt feladták. Cserélhet a szerviz csak akksit is. -
szemesi69
addikt
válasz
realmadrid #18659 üzenetére
Igen
-
yodee_
őstag
válasz
realmadrid #18358 üzenetére
Pár nappal ezelőtt jeleztem, hogy minden kérdés nélkül cserélik az akkut a hivatalos szervizben a papírok felmutatásával.
-
thesound
addikt
válasz
realmadrid #18324 üzenetére
A utolsó előtt képekhez hasonlót én is szoktam csinálni. Full automata módban. Ami zavar nagyon a felhőnél az a teljesen citromsárga szín. A valóságban nem ilyen. Pont tegnap is készítettem egy ilyet, de nem tudom hogyan lehetne korrigálni.
-
válasz
-
norrberth
addikt
válasz
Van a képeken valami mókolás?
-
Nikaré
őstag
válasz
Jó képek!
Automata módban készültek? -
kenzoli
csendes tag
válasz
realmadrid #17720 üzenetére
Győrben 2-3 óra alatt kész volt. Addig sétáltunk egyet a belvárosban.
-
törölt tag
válasz
realmadrid #17656 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Nem mókolok a szoftverrel én sem.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
realmadrid #17654 üzenetére
Mitől lett volna jobb? Már a legutolsó frissítéssel is elb@szták a dolgot azzal, hogy aki esetleg vissza akar térni a 10-es rendszerre, nem tud a Hisuite-al, csak alternatív megoldással. Amivel nem is lenne baj, csak a frissítés adott egy uprgade-et az USB csatlakozónak, ami a downgrade után nem kommunikál a számítógéppel. Ennyit a frissítésekről.
-
törölt tag
válasz
realmadrid #17651 üzenetére
Szerintem a pegasus-ügy egy nagy lufi/gumicsont meg kacsa/kamu.
Nekem ma napközben volt olyan, hogy annak ellenére, hogy a hangerő max-ra volt véve, 1-2 netes videó lejátszásánál, illetve egy hívásnál alig hallottam valamit. Ellenőriztem a hangerő beállításait, megnéztem, hogy a tok jól van-e felrakva. Nem találtam semmi hibát. Aztán később már minden rendben volt, a videók és hívások hangereje is megjavult.
Arra tippelek, hogy a google appok frissítései kavarhattak be, mert sokat cikkeznek most pl. arról. hogy a Maps esetében a hangalapú navigációnál páran majd' becsináltak ijedtükben, mivel a normál hang helyett egyszer csak egy mély férfihang szólalt meg. (Pedig Halloween még odébb van.
) [link]
Az optimalizálóban töröltem a felesleges fájlokat és utána minden rendben volt.
-
knox83
senior tag
válasz
realmadrid #17368 üzenetére
Elég jól sikerült :) kár a gms hiány miatt... Talán majd a honor megcsinálja a "sajátját"
-
mirci18
addikt
válasz
realmadrid #17368 üzenetére
GMS nélkül minek is?
-
F-ECT$
titán
válasz
realmadrid #15829 üzenetére
Az AccuBattery elég jó ebben, ha mért már legalább 10-et.
-
válasz
realmadrid #15011 üzenetére
Gmail annyira nem zavaró, azt szoktam rendszeresen ellenőrizni. Le is tiltottam az értesítéseit, mert folyamatosan küldené amennyi nyavaja jön a spam mappába... Hiába iratkozok le, nem használ...
-
direwolf
őstag
válasz
realmadrid #14048 üzenetére
Én olyant nem írtam
-
direwolf
őstag
válasz
realmadrid #14046 üzenetére
Mármint a hátlap? Az semennyire.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
realmadrid #14043 üzenetére
Véleményem szerint ez lehetne izgalmas hír is. Miért ne válhatna a Huawei megoldásából egy használható, harmadik opció a piacon? Az innovációnak a versenyhelyzet mindig jót tesz. Viszont ezek a cikkek sajnos - amennyire most én látom - egymás találgatásai alapján találgatnak. Kíváncsi leszek, végül mi is lesz végül? Dehát előbb utóbb megtudjuk.
-
kp78
addikt
válasz
realmadrid #14043 üzenetére
Én ezt nem olvastam, de épp vmi ilyesmit vizionáltam.
Mi leszünk, vagyis már vagyunk a Huawei laboratórium a kisegerei
Csak nehogy a jó kis telefonunkat szétb@rmolják.
Mert simán lehet, h a Google is nekiáll, és majd telepítget nekünk ezt-azt, h ne működjön annyira jól a telefonunk. Sok ember ugye észre sem veszi, mert minden engedélyezve van, Play Store app-ok wifi-t szagolnak és már frissülnek is nekik, meg minden egyéb a háttérben. -
hodostamas
addikt
válasz
realmadrid #10379 üzenetére
Most felmentem wifire, egy ideig !Jel volt, de közbe hozta a 200mbitet. Utána megjavult.
-
pontyos
senior tag
válasz
realmadrid #10371 üzenetére
Az ikon a felső sarokban ultra szívás, akkor is ott van ha nem csatlakozik, semmi nem utal arra, hogy lecsatlakozott. Egy áthúzott ikon tájékoztatna, vagy ne mutassa !!
Ez a 195 előtt is ilyen volt nálam
-
macy
addikt
válasz
realmadrid #10368 üzenetére
Rendszer, frissítés-visszaállítás-hálózat visszaállítása.
-
thesound
addikt
válasz
realmadrid #10362 üzenetére
Nekem 2-3 napja nem csinálta. Mióta a .195-ös szoftver van fent és nyomtam egy forget-et az eltárolt wifire.Ahogy beírtam, ránéztem a telóra és felkiáltójeles
, viszont megy a net rajta wifin.
-
macy
addikt
válasz
Nekem pont most jött elő ez a sz@rság, ráadásul azt írta ki, hogy kapcsolódás megtagadva. Csináltam egy hálózat visszaállítást, meg újraindítottam a telót. Eddig működik.
-
F-ECT$
titán
válasz
Passz. Általában megjavul magától, vagy wifi / teló restarttól.
-
zsizsef
senior tag
válasz
realmadrid #7406 üzenetére
Igen.Honnan van a tok? Milyen?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Csukott állapotában csak néhány másodpercig jelenik meg a kijelzés. Nincs AOD a tokkal.
-
F-ECT$
titán
válasz
Használok ilyen tokot, 10-esem van, nincs gond. Mi nem működik nálad?
-
kosmoo81
tag
válasz
realmadrid #7332 üzenetére
A clearplex mennyibe kerül most? Voltam grazban és rakattam egy mobileoutfitterest előre.
35 euró volt, a következő alkalommal ha cserélem akkor 10 lesz.
Picit fura mert nem üveg de a célnak megfelel! -
katokacaj
tag
válasz
realmadrid #7332 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen 😊😊
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
realmadrid #7204 üzenetére
Nálam ennyi volt, ment magától minden szépen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
realmadrid #7201 üzenetére
Beteszed a Digis simet, ha csatlakozol wifire akkor Vowifin hívsz, ha nincs wifi VoLTEn megy.
-
Ladybird66
tag
válasz
realmadrid #5070 üzenetére
Igen. Tökéletesen!
Ui: tudok válaszolni egy üzenetben több embernek???
-
F-ECT$
titán
válasz
realmadrid #4236 üzenetére
Nekem eredeti van, de ott sincs tovább kijelzés szerintem.
-
F-ECT$
titán
válasz
realmadrid #4223 üzenetére
Mit értesz "hamar" alatt?
Egyébként az eredeti is "csak" 5500 Ft, ez messze a legbarátibb a konkurens gyártók hasonló tokjai között.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
realmadrid #4223 üzenetére
Az eredeti is olyan.
-
sirály69
őstag
válasz
realmadrid #3598 üzenetére
P30 pro nincs a listában....
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Szia! Véletlenűl sem akarok kötekedni, de mivel ez egy P30 Pro topik, muszáj megjegyeznem, hogy ez ránk (topiklakókra) nem érvényes.. Ez az "akció" csak olyan telefonokra érvémyes, aminek a kijelzője nincs lekerekítve.
Még mielőtt valaki nagyon beleélné mágát!
-
Aryon87
félisten
válasz
Azert az aprobetus reszt is erdemes elolvasni. P9-cel pont egy ilyen napon voltam bent, csak ugy ingyen nem raknak fel foliat, fott is az ott dolgozok feje a tudatlanok miatt, akik azt hittek besetalnak, majd ingyen kapnak foliat.. Csak akkor ha javitani kell a telefont.
-
Gabes13
tag
válasz
realmadrid #3372 üzenetére
Nem tudom /hiszem. A talk back-hez van köze ennek az app-nak. Ahogy írtam azon a nevén is van a play aruhazban az alkalmazas
-
norrberth
addikt
válasz
realmadrid #3279 üzenetére
-
poczy
csendes tag
válasz
realmadrid #3227 üzenetére
Telenor, szintén semmi.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
realmadrid #3101 üzenetére
Nekem Telenoros és nekem is 153as van még, nem jött frisssítés, rákeresve sem.
-
hodostamas
addikt
válasz
realmadrid #3058 üzenetére
Alapertelmezett sim: 2
3g ikon viszont az 1es simnel van. -
törölt tag
válasz
realmadrid #2932 üzenetére
+1 majd a p50 pro váltja a p30 prot :)
-
Chrys_
addikt
válasz
realmadrid #2925 üzenetére
"
Huawei friss tájékoztatása szerint egyébként "az összes eddig megjelent, felhasználók által már megvásárolt, valamint kereskedelmi forgalomban elérhető okoseszközén most és a jövőben is változatlanul elérhetők lesznek a legújabb Google és Android frissítések".
"Ez azért elég optimistán hangzik tőlük. Majd a Google (vagy inkább Trump) eldönti.
De legyen igazuk. -
norrberth
addikt
válasz
realmadrid #2887 üzenetére
Én zoomoltam de nem lehet eleget
-
adomok
tag
válasz
realmadrid #2844 üzenetére
Tudnál egy képet lőni a kijelző széléről?
-
adomok
tag
válasz
realmadrid #2788 üzenetére
Nyertél! 😃 Igaz, hogy egy Nokia 1610 volt az első mobilom, de fogalmam sincs mi lett vele. Nokiából egyet tartottam meg, ami egy 5730 XPRESSMUSIC.
-
adomok
tag
válasz
realmadrid #2782 üzenetére
Igazából már régen nem gondolok üzletileg egyetlen telefonra sem. Régebben én is eladtam a készülékeimet és az árát beforgattam az újba. Persze akkoriban elég sűrűn cseréltem telefont. Jelenleg egy S7 egy S9 és egy G7 is pihen a szekrényben 😃
-
T. Peet
tag
válasz
realmadrid #2738 üzenetére
Köszi az infót, neked is kidboy_46. Szombaton feltetek egy teljes kijelzőt fedőt
-
zaphod78
tag
válasz
realmadrid #2753 üzenetére
Nekem van ilyenem is, nagyon jó
Főleg, hogy a csipesz részét külön is fel lehet tenni az állványra. Erős szélben nekem kellett. -
Aryon87
félisten
válasz
realmadrid #2755 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
realmadrid #2753 üzenetére
Na, ez jónak tűnik, pláne hogy forgatható is.
-
Aryon87
félisten
válasz
realmadrid #2747 üzenetére
Tripod.
-
T. Peet
tag
válasz
realmadrid #2727 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy a clearplex hogy vált be? Írtad hogy az elején még kicsit zavaros volt, kitisztult szépen?
Gondolkozom rajta, hogy szombaton feltetessem rá. -
válasz
realmadrid #2533 üzenetére
Én automatán szoktam fotózni Al móddal. De te is tesztelheted, különböző felbontással és képformátummal, be és kikapcsol Al móddal, és kitöltve a gépre nagy képernyőn visszanézheted.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
realmadrid #2670 üzenetére
Nem, maga az Android és a security patch nyílt forráskódú.
A Play áruházra vonatkozik csak az, hogy a használatban lévőkre. Android-ot bárki használhat Play nélkül.
Egyébként nem nagyon van mitől parázni. Próbálták már ezt kisebb hallal (ZTE) is eljátszani, de nem lett belőle végül kitiltás.
Meizu-t is próbálták kiherélni, aztán mi lett a vége? Csinálnak Snapdragon-os telefonokat és szent a béke. -
jano_77
nagyúr
válasz
realmadrid #2670 üzenetére
és vajon meddig tart majd eg következő update alkalmával egyszerűen eltávolítani ezeket akár az összes telefonról?
Sosem szerettem a bizonytalan dolgokat, inkább biztonsági játékos vagyok, így nem kockáztatok most sem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
realmadrid #2668 üzenetére
A biztonsági frissítés az nyílt forráskódú, szóval miért ne lenne?
Kínában is folyamatosan frissül az EMUI, csak ott nincs Google szolgáltatások. Gyakorlatilag a Google szolgáltatások lehetnek egyedül letiltva, de a hír szerint azok pont nem lesznek. -
Ixion77
addikt
válasz
realmadrid #2536 üzenetére
Igen, mert bosszant hogy a "teszt"-nek nevezett bevételgeneráló fércmunkákból a lényeges információk, ami alapján racionális döntést lehetne hozni, hiányoznak. Pl. hány kameratesztben látsz mozgó lényeket fotózva? Mert az egy dolog hogy épületeket meg egy helyben mozdulatlanul álló modelleket egyre jobban megörökítenek a telefonok, de egy "élő" pillanatot (táncoló pár, felugró gyerek, strandolók, stb.) nem lehet velük fotózni. Megy mindenhol a "DSLR-szintű"-zés, de még a kamera shootout-okból is hiányoznak a referenciaképek. Megveszik az emberek 300e-ért a telefont abban a hitben hogy ebben aztán milyen hiperszuper fényképezőgép van, de ez csak relatívan értendő. Pedig ha valaki tényleg jót akar, 200e-ért már lehet venni valóban jó fényképezőgépet is, 100e-ért meg egy jó középkategóriás telefont.
Ezzel nem azt mondom hogy a P30Pro rossz telefon, mert nem az. Kiváló telefon, zenés-táncos felárral. De szó nincs arról hogy egy jobb valódi fényképezőgép képességeivel vetekedhetne. Mint ahogy semelyik másik telefon sem. -
Ixion77
addikt
válasz
Auto. Sajnos szerintem a többi nem sokat ér az alábbiak miatt:
AI mód: Néha ugyan felismeri hogy mi lehet a képen, de sajnos akkor sem csinál mást mint aránytalanul túlhúzza a szaturációt. Esetleg hosszabb vagy rövidebb záridőt választ.
Pro mód: Sajnos ennek használatakor kikapcsolja a multiexpozíciós eljárást. Annak hiányában a felvétel sokkal zajosabb lesz, különösen gyengébb fényviszonyok esetén. Pl. beltéren az arcok csak ugyanolyan részlettelen pacák mint a régebbi telefonokkal. Ráadásul kikapcsolja az optika korrekciók nagy részét is, így vignettálás és színtorzulás jelenik meg. A dinamika is csökken.
Raw: Mivel a raw konverterekben nincs ehhez a telefonhoz gyári profil, ezért kínszenvedés normális színeket kidolgozni. Neki lehet állni saját profilt készíteni, de nem éri meg a szenvedést.
Talán felbosszantok pár telefonmániást a véleményemmel, de az én (FF DSLR-hez szokott) szemem szerint hiába ez a telefon a ma kapható egyik legjobb fotós mobil, minőségi fotók készítésére (amit kiraknék a falra) ez sem alkalmas. A többire meg tökéletes az auto mód: lefotózni egy árat vagy terméket a boltban, vagy egy névjegykártyát. De igazság szerint erre ennél jóval olcsóbb telefonok is megfelelnek. Mozgó gyerekről használható fotót készíteni beltérben egyikkel sem lehet. A mobilon kicsiben még kinéz valahogy, de monitoron már nagyon látszik a túlzott feldolgozás. Például auto módban túl van tolva a microdetail / structure algoritmus erőssége. Ez pl. Samsungon S10-en nincs, de ott meg cserében olyan halo-k vannak, hogy ihajj. A színeken is lenne mit csiszolni, kíváncsi leszek mit hoz a legfrissebb update. Remélem nem csak megnövelték a telítettséget...
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Én auto / AI, van ahol nagyon sokat javít de van ahol teljesen összekuszálja a színeket szerintem. Manuállal nem kísérletezgetek egy ideje
-
tibcsi0407
félisten
válasz
realmadrid #2526 üzenetére
Igazatok van: [link]
Alapesetben nem szokott így lenni, de itt elmondják, hogy a Huawei erre is gondolt.
Akkor szerencsére a korábbi kommentem érvénytelen.
Ha megnézel pár másik videót a srác csatornáján, akkor meglátod, hogy milyen a vízszigetelő cucc és, hogy milyen könnyen ki tudja szakítani. -
perzeus
tag
válasz
realmadrid #2508 üzenetére
Békéscsabán miért 8000.-ft? Bekaphatják! Rákérdeztem ott, de azt mondták, egységes árazás van...Akkor mégsem?
-
Spyd
csendes tag
válasz
realmadrid #2409 üzenetére
Szia
Megjött a frissítés és most már működik a tok is -
hodostamas
addikt
válasz
realmadrid #2466 üzenetére
Igen, 1-2 óra és már alig látod. Felraktam a nem tokbarátot. Reggelig nem rakom rá a tokot hogy száradjon.
Nyugodtan tapizhatod
Hál istennek két helyen ahol nagyobb ütést kapott és sérült a régi fólia, alatta makulátlan a kijelző
-
hodostamas
addikt
válasz
realmadrid #2456 üzenetére
Igen, es utestol is ved, tesztelve. Ma megyek csereltetni.. Sajna nem segitett a hajszarito se.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
realmadrid #2422 üzenetére
Legyen benne, hiszen Te azt szeretnéd, hogy mindig fussanak.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
realmadrid #2420 üzenetére
Automatikus indításnál tedd manuálisan on-ra az összes kapcsolót a kérdéses alkalmazásoknál.
-
Geri89
aktív tag
válasz
realmadrid #2409 üzenetére
Sziasztok! Szóval a Smartview tok...Én igaz nem netről rendeltem, hanem helyben vásároltam, de ahogy a tokba tettem, működött tökéletesen. Semmit nem kellett kapcsolni, magától érzékelt mindent..
VISZONT! Azt tudni kell, hogy tokon keresztül az értesítés kezelése szégyen.. Csak a nem fogadott hívást, sms-t jelzi a kijelzőn becsukott állapotban, egyéb értesítéseket (pl. gmail, gyári email, messenger, viber, stb..) nem..Az ügyfélszolgálatnak írtam, először azt írták, hogy a következő frissítésben javítva lesz.. Múlt héten ugyebár a frissítés megérkezett, de változás nem történt.. Ismét írtam nekik, most már azt írták, hogy ez ilyen, csak ennyit mutat.. Miután megírtam, hogy korábban itt kaptam az infót, hogy jó lesz, írták, hogy sorry, korábban félretájékoztattak.. szóval ez szerintem gáááz.. A tok nem rossz, de ha tudom, hogy ilyen, nem biztos, hogy ilyen választok.. (én 7000-ért vettem helyi GSM boltban)
-
bébi67
aktív tag
válasz
realmadrid #2326 üzenetére
Én is féltem, hogy nem fogom hallani, mert 2 kHz-en tök süket vagyok. Ez ugye a beszéd sáv közepe. Ipari környezetben ( hangos gépek között) is kiválóan hallom a másik felet. Gyakorlatilag olyan, mintha volna hagyományos hangszórója. Ez miatt nyugodtan megveheted.
-
hodostamas
addikt
válasz
realmadrid #2330 üzenetére
átlagba kb 70%on használom, cska akkor tolom fel maxra ha a másik fél halk.
-
válasz
Engem az jobban zavarna, hogy halatszik amit a másik beszél,sokan ezt írják legalább is....
-
hodostamas
addikt
válasz
Nem a leghangosabb készülékem eddig, ha a másik fél halk akkor necces.. amúgy teljesen érthető
-
hito
nagyúr
válasz
realmadrid #2313 üzenetére
További beszámoló: szeretem
gyurma888:
Megnéztem ahol nem ér rá a szélére, ugyanolyan a kép, mint ahol van rajta fólia. Erről ennyit...
Azon a 2mm-en te meg nem állapítod. Mivel láttam a két szememmel, amit leírtam (iPhone fehér házán ahol rálógott sárga volt), engem nem fogsz tudni meggyőzni az ellenkezőjéről, bár biztos nem is célod
Lényeg, hogy én ezért pénzt nem adnék (főleg ennyit), van akinek nincs vele gondja.
-
csejani
csendes tag
válasz
realmadrid #2174 üzenetére
Hát ez picit bajosabb mert most költöztem haza Angliából és én ott rendeltem Amazonon nem tudom itthon ez mennyire munkodokepes de speedshopon szerintem a tok kapható az üveget viszont passzolom hirtelen.
-
jose999
senior tag
válasz
realmadrid #2161 üzenetére
Mindhárom szolgáltatónál független a visszajelzések alapján
-
Potyesz85
csendes tag
válasz
realmadrid #1887 üzenetére
Nekem gyári tokom van, arra mehetett a nem tokbarát fólia is, mivel nem lóg rá a kijelzőre.
-
kokler146
tag
válasz
Szia nekem gyári szilikon tok van hozzá
-
T0rnad0
addikt
válasz
MM-es "tokbarát" fóliát rakattam fel, Spigen Rugged Armor-ral tökéletes.
-
bébi67
aktív tag
válasz
realmadrid #1739 üzenetére
Igen, elég hangos. Én 2 kHz-en tök süket vagyok, de 3/4 hangerőn is tökéletesen hallom. Akkor gondolhatod milyen jól szól.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
realmadrid #1739 üzenetére
Szerintem igen. De ez egyén függő, autó függő. Nyilván ha üvölt a rádió, nem fogod hallani.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
realmadrid #1667 üzenetére
Ezt valaki próbálta már ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged