Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Nekem csak ennyi jutott
De saját zsebből egyiket se fizettem volna ki. Asszonynak van egy Huawei P Smart 2019-e, az pl. nekem is elég lenne. Max cipelném a nyaralásra a Sony kompakt kamerát mellé. Ennyi "kényelmetlenség" belefér az árkülönbözetbe. -
direwolf
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Azért na! Előző telóm Samsung S7 volt. A merüléssel nem vitázom, de szoftveresen semmivel sem rosszabb a Huaweinél. Ahol az egyik botlik, ott a másik villant, és fordítva. És itt erősen számít, hogy ki mire allergiás.
Nekem pl. Huaweiből nagyon hiányzik az a végtelen egyszerű két kattintós módszer, hogy egy videót vagy képet ki tudok rakni TV-re. (nem képernyőtükrözéssel, hanem dlna!) -
tal-garius
aktív tag
válasz
piocasember
üzenetére
"felsír a dunaújvárosi kohó összes dolgozója, hogy nekik miért nincs ilyen technológiájuk" - ez tetszik
csak nem újvárosi?
Én sajnálom, hogy Huawei-t amerika ellehetetlenítette. Minden termékükkel meg vagyok elégedve, óra, telefon, router stb. -
F-ECT$
titán
válasz
piocasember
üzenetére
Lehet, hogy a Snapdragonos Samu sem egy akku bajnok, de azzal el lehet lenni egy napot, az Exynosnál 10-20%-kal jobb általában.
-
pontyos
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Ugyebár, ezért tettem fel a kérdést
Én nem használok alapban semmilyen appot, csak telefonálok, illetve nagyon kevés Google navigáció néha napján, illetve egy fotó szerkesztő app, meg a bank app plusz Viber. Insta, Face.
Háttérben semmi nem fut, minden értesítés kikapcsolva, gps kikapcs, stb.
Viszont a fotózás nagyon fontos nekem, így ha már lepnék akkor az az elsődleges szempont. -
knox83
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
+1
-
balintka
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Nem volt egyértelmű, de a Snapdragon változatra gondoltam, annak az üzemideje és merülése is rendben van.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
piocasember
üzenetére
Törölve.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
piocasember
üzenetére
Alkalmazások - Alkalmazásindítás-nál a Messenger ki van véve az automatikus kezelésből és jobb felül a 3 pötty Manuális kezelésnél mindhárom (Auto-Másodlagos-Futtatás a háttérben) engedélyezve van rá
-
AtHoS
nagyúr
válasz
piocasember
üzenetére
Akkor én elég "szerencsés" vagyok messenger részen, mert egy értesítés sem maradt eddig ki (pedig gyakran kidobálom a futó appok közül). Gmail APP-ot viszont nem használok
-
hodostamas
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
+1
-
Tutu7030
veterán
válasz
piocasember
üzenetére
A xiaomi telefonok is pont ilyen random módon kezelik a messenger értesítéseit. De ez szvsz a messenger nyűgje (részben), nem a telefonoké. Engem az jobban zavar, hogy elküldök a messengerben egy üzenetet, és sokszor egy-két órán keresztül is "elküldve" a státusza és csak sokára vált kézbesítettre.
-
Technoman
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Szintén két banki alkalmazást futtatok (az egyik napi használatban) a P30 Pro-n
Én úgy oldottam meg,. hogy rátöltöttem egy neves cég vírusvédelmi appját. (nem free-t)
Kezicsokolom és kész. -
kapasz
tag
válasz
piocasember
üzenetére
Nekem egy Android 8-as off S7-esen fut vagy 5, akkor én veszélyben vagyok? (Nem érzem úgy.)
Szerintem nem kell túlaggódni a verziószámokat, frissítéseket, ha az ember nem kattingat felelőtlenül.
-
F-ECT$
titán
válasz
piocasember
üzenetére
Az esetek 99%-ban a felhasználó tehet arról ha ellopják az adatait. Nincs olyan biztonsági rés most, ami miatt veszélyben lenne a telefonod.
-
balintka
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Szerintem jól gondolod, de ahogy a többiek is írták, azért a júniusi szint még nem olyan vészesen elavult. Az nagyobb gond lenne, ha mondjuk tavaly októberi lenne. Lehet már csak negyedévente jön majd a P30 Pro-ra frissítés, de ez is jó, csak jöjjön.
-
Muerte68
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Szerintem ez még bőven jó telefon,a frissítés szerintem nem létszügséglet általában nem sok értelme van
A honor gugli támogatás szerintem gyanús egy cég nekik miért engednék akkor csak átneveznék a telókat
A pixel nem kicsit túlárazott cucc és már nem olyan mint az elsők voltak inkább egy alma utánzat árban is -
knox83
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
A frissítés miatt kár lenne cserélni. Ez a telefon nagyon el lett találva, személy szerint csak akkor fogok cserélni ha valami must have készülék jön, bár nagyon szűk az a réteg amit el tudok képzelni. Kollégám vett 13 prot. Oda meg vissza volt a kamerától meg az éjszakai képektől, mellé tettem az enyémet és kuss lett. Egy 2.5 éves telefonról beszélünk..
A pixel 6 pro egy nagyon jó alternatíva lehetne de nem vagyok hajlandó ping pong ütővel járkálni, 0.6 centivel nagyobb. Sokat számít.. (nekem legalább is) A sima meg nem annyira vonzó.
Lehet a honort is ki fogják csinálni, szóval én nem ugranék bele.. -
F-ECT$
titán
válasz
piocasember
üzenetére
hogy ha P30 Pro-ról váltani kell
Szerintem még semmi miatt sem kell, esetleg lehet.október végén még a júniusi biztonsági frissítésnél tartunk
Emiatt meg pláne nem kell.mert jelenleg egyetlen csúcskészülék sincs, ami opció lehetne
Én megvárom még a jövő évi telefonokat, de egy Xiaomi 11T Pro, Oneplus 9RT nem lehet olyan rossz.Honor 50 és a Pixel 6
A Honor 50-ről nem sokat olvastam, és a Pixel 6-ról is csak a beharagozókat, de ez utóbbi valóban jó lehet.rohadt drágán vegyünk majd egy marék kompromisszumot
Szerintem jövőre már nem. Vagyis inkább azt mondanám, hogy 200k körül lesz még egy kis kompromisszum, de 300k környékén már lehet majd olyat venni, ami mindenben jobb, mint a P30 Pro. -
Ernesst
aktív tag
válasz
piocasember
üzenetére
Szerintem az utoljára kiválasztott lesz az alapértelmezett.
-
válasz
piocasember
üzenetére
Igaz ez a messengerre is, és nem csak a Huawei telefonoknál. Van hogy csak akkor van értesítés ha feloldom a kijelzőt, pedig be vannak kapcsolva a hozzá tartozó engedélyek. Több fórumon is panaszkodtak erre, de van akinek rendben működik.
-
válasz
piocasember
üzenetére
Köszi! Egyelőre úgy tűnik jó, majd még tesztelem.
-
anonymus89
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Melyik rendszer én úgy emlékszem ha hosszan tartod az ujjad a megjelenő sim1/sim2 ikoknon akkor kapásból feldobja.
-
yodee_
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
-
balintka
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Amikor én az S10+ topicban le mertem hasonlót írni, majdnem megköveztek ezért
. Hiába vagyok Samsung párti alapból, de ami jó, el kell ismerni.
Sebességben csak az S20+ 5G-m éri el a P30 Pro-t (bármit mutasson is az Antutu), az S10+ fasorban nem volt mellette.Döbbenetes volt nézni, mikor bekapcsolás után az S10 percek múlva frissítette a programokat és a messenger üziket, az lement kb. fél - 1 perc alatt a P30-on.
-
xcsabo
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Hol vetted végül?
-
Ernesst
aktív tag
válasz
piocasember
üzenetére
Előző ősszel majdnem S20 FE-t választottam, végül P30 Pro lett. Elégedett vagyok, mégis bennem maradt a kíváncsiság, jól esik ilyesmit olvasni.

-
válasz
piocasember
üzenetére
Meg kéne kérdezni a forgalmazókat hogy gyári a garancia vagy ők vállalják. Vagy még a szolgáltatóknál ha van még.
-
xcsabo
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Van a hardverapron most egy új 125-ert. Nem írja mekkora.
-
Brain75
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Esetleg náluk.
[link] -
xcsabo
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Árgépen nézted?
-
xcsabo
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
A New 256-os.....
-
xcsabo
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
A New editon jóval olcsóbb. És abban 3.1-es hattertar van már.
-
törölt tag
válasz
piocasember
üzenetére
Őszintén szólva nem tudom. Szerintem 6 GB RAM-mal is gyors. A Honor 9 a viszonyítási alap. Az 4 GB RAM-mal is igen gyors még most is.
-
F-ECT$
titán
válasz
piocasember
üzenetére
A Turbado-t pl mindenki ajánlotta, aztán egyik napról a másikra eltűnt.
-
törölt tag
válasz
piocasember
üzenetére
Szia!
Én itt vettem, azelőtt a Honor 9-et is itt vásároltam, eddig egyik telefonnal sem volt semmi probléma.
-
F-ECT$
titán
válasz
piocasember
üzenetére
Ha nem kell garizni akkor jó. De ha kell, akkor ezzel is várható majd egy rossz tapasztalat.
-
sajby
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
VOdafone 179ezer.
Az is egy opció. -
F-ECT$
titán
válasz
piocasember
üzenetére
Én keresnék egy jó helyről vett használatát normális garanciával.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Én szintén mindent bekapcsolva tartok, Mi Band4-el együtt, két SIMmel, de nem lógok a telefonon egész nap, ezért arról nem nyilatkozom, de beti több alkalommal Messengeren hívjuk az ősöket a gyermekkel, kamerával, 30+ perces beszélgetéswk ezek, minden hiba nélkül. Pedig vastag Spigen tok van rajta, de nem volt bajom a melegedéssel
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Én hasonló módon használom, bár navigáció az kevésszer kell, de a gps nonstop bekapcsolva egyéb appokhoz.
Biztonsági frissítések rendszeresen jönnek, de kb 1-2 hónap csúszással(jelenleg januári biztonsági frissítés van).
Én augusztusban váltottam Samsung S9+-ról akkumulátor problémák miatt és egyáltalán nem bántam meg, remek telefon. -
válasz
piocasember
üzenetére
Nekem a Xiaomikkal nem volt még gondom, Note8 Pro, Note9 Pro, Mi Note10 Pro, most egy Mi10T Prot vettem abba költöztem bele eddig jó, volt Oneplus 7T azzal sem volt gondom. De vettem egy Honor 20 Prot is hátha tovább viszi az Androidot ha már eladta a Huawei. Ha nem nézelődök tovább.
-
Macika66
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Nem kap Huawei Android 11-et, egyik modell sem.
Jól behülyítették az újságírók a népet, mindenütt keverik az EMUI 11-et az Android 11-gyel...
A jelen (politikai) helyzet szerint... -
knox83
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
+1 dettó. Szerintem sokan vannak így sajnos
Én még a honorba bízom hátha lesz google később, de lehet hiú ábránd.. -
válasz
piocasember
üzenetére
Előszőr én is néztem a S20 FE telefont, de S10 Litet vettem amiben SD proci van, nem melegszik, jó az akku idő, és az én véleményem jobb mint az S10+. Visszalépés nem lenne amúgy én is párhuzamosan használom őket. Egy dolog még hogy amcsik miatt meddig lesz még meg a támogatás. Én ezért próbálgatok különböző telefonokat hogy ha nem változik a helyzet mire váltsak.
-
balintka
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Nekem van P30 Pro és most jött meg pár napja egy S20+ 5G, és volt S10+ a múlt hétig, szóval van összehasonlítási alapom.
1. Szerintem nem nagy visszalépés, a P30 Pro nagyon gyors telefon. Most adtam el az S10+t, azt verte nem kicsit a Pro sebessége, az S20+ 5G érte el ezt a gyorsaságot, amit a P30 Pro tud (mindegyiket energiatakarékos módban használom). Persze az Antutu nagyobb különbséget mutatna, de napi használatban nagyon jó a P30.
2. Elég nehezen jönnek Samsung-hoz képest, kb. 2 hónappal korábbi biztonságira frissül. A Samsung ebben verhetetlenül jó (sajnos?).
3. Szvsz már nem fogja megkapni.
4. Nagyjából hasonló szint, DXOmark 1 ponttal jobbnak hozza a P30 Pro-t az S20 FE-nél.
Samsung-on a készenléti merülés jelentősen magasabb, ez az S10+nál is szembeötlő volt.
-
szemesi69
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
A fiamnak samsung FE van, nekem p30 pro, akksiba megeszi a samut, tegnap unalmamban nyektettem kicsit 7 óra 50 perc kijelző időnél 34 százalékon volt 1 nap pár órája ment. A samu kijelző szebb, az biztos, más különbséget nem látok átlagfelhasználás szinten. Keveset telefonálok, viszont sokat lógok közösségi appokon, 2 sim van benne, gyors telefon. Android 11 nem lesz valószínűleg, de emui 11 már jött sokaknak, nekem még nem. Frissítés kissé lasabban jön mint samura, de jön
Röviden ennyi, ha ez segít a döntésbe 
Tegnap este volt töltve este 8 körül vettem le töltőről. -
F-ECT$
titán
válasz
piocasember
üzenetére
1. Komoly nem, de valamekkora igen.
2. Egyelőre kb havonta, de hosszú távon nem számítanék erre.
3. Elvileg, de nem biztos, hogy megkapja.
4. Szerintem jobbra.
5. Aksi is jobb, 1 napig elmegy lazán 7-10 óra SOT-tal. -
válasz
piocasember
üzenetére
-
válasz
piocasember
üzenetére
Ezt tudja a gyári is... 2 sim-et használok és a sim management-nél ha nem adok meg alapértelmezett sim-et a híváshoz, akkor minden hívás előtt rákérdez és csak rá kell bökni, hogy sim1 vagy sim2.
-
yodee_
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Ezt tudja az alap huawei message is tudja!
-
thesound
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Ha csak szimpla sms kell, akkor Textra.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
ez a telefon hivatalos szoftverfrissítő programja. Ami frissítés itt megjelenik, akár most, akár a jövőben, nyugodt szívvel feltelepítheted!
-
Zozi43
újonc
válasz
piocasember
üzenetére
Köszönöm.. Agyalok... De tényleg igazából semmi gondom a Mate10pro al... Csak a fotó ami megfog... Bár teljesen jó a mate is... El semmiképp se adom, marad.. Max a gyerek örökli az S7 helyett... De még agyalok.. Jön a p40pro... Várok egy évet lehet a mate 10 bírja....
-
pepetech
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Csak lábjegyzet gyanánt megjegyzem, hogy én pont 2 napja kértem vissza páromtól az s10+ telefont mert hidegrázásom volt a p30 pro-tól. Sok dolog azért fals az állításaid közt. Az s10+ és p30pro közt akkuban körülbelül 30 per lehet a Huawei javára de a Huawei alakja nagyobb is ne feledjük. Támogatás terén jobbnak érzem a samsungot és nem a frissítésre gondolok. Hanem ami bele van rakva a telefonba azt úgy ahogy megtervezték használni is tudom pl Bluetooth 5.0. kamera terén sok különbséget nem tapasztaltam (átlag felhasználás mellett) a zoom ami plusz a huaweinek de soha nem használtam a 3 hónap alatt. És ami érdekesebb számomra hogy hiába majdnem egyforma méret a telefon fogásra mégis jobbnak érzem a számít de ez is mind egyéni preferencia. Ergo nem akarom a huaweit nagyon lehuzni sok Huawei telefonom volt de a p30pro már nem az amit régen megszoktam p8-al kezdtem és mate 9-ig mind megvolt utána samsungos kihagyás történt és úgy látszik ott is maradtam mert 3 hónap alatt sem tudtam azokat az apróságokat elengedni amit a Samsung tud a Huawei pedig nem. Így távozok is a csoportból és boldog új évet 😊.
-
Aryon87
félisten
válasz
piocasember
üzenetére

-
knox83
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minecraft
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De saját zsebből egyiket se fizettem volna ki. Asszonynak van egy Huawei P Smart 2019-e, az pl. nekem is elég lenne. Max cipelném a nyaralásra a Sony kompakt kamerát mellé. Ennyi "kényelmetlenség" belefér az árkülönbözetbe.
csak nem újvárosi?
Én nem használok alapban semmilyen appot, csak telefonálok, illetve nagyon kevés Google navigáció néha napján, illetve egy fotó szerkesztő app, meg a bank app plusz Viber. Insta, Face.
. Hiába vagyok Samsung párti alapból, de ami jó, el kell ismerni.
Sebességben csak az S20+ 5G-m éri el a P30 Pro-t (bármit mutasson is az Antutu), az S10+ fasorban nem volt mellette.