- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
-
Dzsekó
addikt
-
Dzsekó
addikt
válasz
Brain75 #18523 üzenetére
Ez a Hisuite nálam kimaradt. Mindegy lesz..om, 2 év múlva ugyanilyen lesz. A képeket a galériámból nem törölte ki. Viberen meg úgyse néztem.
Most már csak két dolog nincs meg:
1. appgallery frissítés letiltása (csak appgallery kikapcsolást és frissítési értesítések kikapcsolását találtam
2. viber frissítés play áruházból (ez most meglett, tegnap nem talált semmit, ma megtalálta a 2022-es legújabbat, érdekes...) -
Dzsekó
addikt
válasz
Brain75 #18520 üzenetére
Sajnos nálam elveszett minden adat. Nálam nem volt frissítés play áruházban, csak megnyitás, ezért az appgalery-ből nyomtam frissítések alatt egy eltávolítást, gondolván, hogy a saját frissítését távolítja el. Erre ez a barom leszedte az egész vibert. Ne használtam biztonsági mentést, így minden elveszett. Arra akartam használni a biztonsági mentést, hogy ha cserélek másik android-os telóra, akkor egyszer megcsinálom, és az új telón visszaállítom. De a huawei fiókos mentéssel kitörölhetem. Elég szemét húzás tőlük, hogy így próbálják kétségbeesetten magukhoz láncolni az ügyfeleket. Sunyi módon nem play áruházból fissíti magát a teló. Most feltettem play-ből az előző verziót és appgaleryben jelzett viber frissítésre nyomtam egy mellőzést. Ha ennek ellenére rá fog frissíteni, akkor kikapcsolom az egész appgalery-t a fenébe. Egyszer már jártam így, amikor windows phone-ról jöttem át, azt gondoltam, hogy androidra váltva ez többször nem fordulhat elő. Mindegy, 2 év múlva úgyis ugyanolyan lesz, mint most. Huawei most szerzett nálam egy rossz pontot.
Utólag átgondolva, hogy mit lehetett volna máshogy csinálni. Semmit, biztonsági mentésem nem volt, Huawei fiókról nem engedett átváltani, frissíteni nem tudtam play áruházból, csak ez az egy verzió maradt, hogy eltávolít és play-ből feltesz. Most beállítottam heti google mentést, ha újra megszivat a huawei, akkor legalább heti mentésem legyen.Ui: Azért durva, hogy play áruházban még viber 2021-nél tartanak, appgaleryben meg már 2022-es viber van. No comment...
-
törölt tag
válasz
Brain75 #18509 üzenetére
A mostani, 16.8 verzióra nálam hétfőn frissült a Viber. A kérdés az, hogy mi volt beállítva a biztonsági mentés gyakoriságának az alkalmazásban. Nálam pl. naponta van backup. Ha leszeded ezt a mostani verziót és felrakod az előzőt, talán nem sok üzenet vész el.
Szerintem érdemes lenne visszajelzést írni, hogy lehessen választani, hogy a Google-ra vagy a Huawei-fiókba történjen a mentés.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Brain75 #16301 üzenetére
Csináltál frissites után factory resetet? Mert ugyan így jártam én is. Először mikor frissült 11-re, simán csináltam biztonsági mentést. Majd visszaraktam a 10-es emuit, és elfelejtettem kikapcsolni az automatikus frissítést, éjjel lefrissült a telefon. Mondom csinálok megint egy biztonsági mentést, de úgy, hogy előtte nem reseteltem, és nekem sem engedte egyben,csak külön külön.. aztán inkább otg kábellel telefonról pendrive-ra mentettem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macska topik
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged