- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
pont AA miatt kérdeztem volna de olvasgatva látom eljött az idő a nyugdíjazásra...két hónapja tönkrement az újlenyomat olvasó de azon még túltettem magam. Basszus 3,5 éves, gyári fólia a kijelzőn - igaz a sok vakarás lászik már rendesen
, munka telefon reggeltől estig kényelmesen bírja... minden működik rendesen, stabil stb... Szívem szerint nyúznám még de lehet jön másik már. A legjobban működő szeretett telóm volt!
Feljebb olvastam akkor Magic6 Pro-n működik hibátlanul a wireles AA?... -
Samanbacsii
őstag
Köszönöm a válaszokat ujjlenyomatolvasó hibával kapcsolatban!
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
P30 pro ujjlenyomat leolvasó akadozva működött majd újra indítás után végleg eltünt a beállításokból is...hardware adta meg magát vagy szoftware probléma lehet? Lehet szerviz lesz akkor tudtok ajánlani megbízhatót?...
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Van már tapasztalat gyári üzenetrögzítő működik a 12 verzióval? Illetve ajánljátok a frissítést? Most dobta fel.
-
-
Samanbacsii
őstag
Igen, tudom... Pár havonta felteszem a kérdést de nem is válaszolnak. El vannak foglalva a pislogás méréssel, meg, hogy 4000 méteren ha golfoznak hány kalória... Nonszensz. Okos funkciók fel sem merülnek, sport óra funkciókat keresnek. Annyi az okos funkció, hogy pótol-e egy műtőt ha a nagyi agyvérzést kap. Ja!... És kijön-e 7400.- Forintból ha kínai.... Mindegy, csak még próbáltam.
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan okos órát ami a diktált szöveget magyarul leírja? -
Samanbacsii
őstag
Sziasztok, térerő csökkenést nem tapasztaltatok?... Emui 11...
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok, fr nélkül működik jól? Vagy legalább wipe cache? Jó hír, hogy utána is megy a gyári rögzítő!
-
Samanbacsii
őstag
171. után működik a gyári hívásrögzítő?
-
Samanbacsii
őstag
A zseblámpa funkciót át lehet tenni gombra?
-
Samanbacsii
őstag
Azt tapasztaltam, hogy ha a kihangosítást visszaveszem normál kijelző hangszóróra majd újra kihangosítom akkor kb. 10mp mire vissza erősíti az eredeti hangerőre. Másnál is?
-
Samanbacsii
őstag
Mirrorlink et használ valaki autóban? Esetleg Superb?...
Androidauto megy...
-
Samanbacsii
őstag
Ma könnyes szemmel hallgattam meg az első rögzített hívásokat...
-
Samanbacsii
őstag
Tényleg... Arcfelismerés sötétben hogyan?...
-
Samanbacsii
őstag
Az mondjuk nagy szippantás ha 10.1 - en végleg eltűnik a hívás felvétel...
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! T-s Dominó kártyán bekapcsoltattam a Volte-t de nem írja ki, A2. slotban van, menüben bekapcsolva. Nálatok sem írja ki?
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Sztyepadzso #10467 üzenetére
Lehet engedélyezned kell csak a belső adattárhoz a hozzáférést.
-
Samanbacsii
őstag
P30 pro-t lehet rollback 9re vissza?
-
Samanbacsii
őstag
128Gb és a 256Gb között van kamera különbség?
-
Samanbacsii
őstag
Észrevettem, hogy Kedvenceknél a gyakori hívások listája nem frissül. Sőt, igen nagy hülyeségeket mutat. Mindekinél ok?
-
Samanbacsii
őstag
Érdekes, hogy nem a 15w qi töltőt keresitek... Pont ebben egyedülálló a Huawei...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
legenda007 #8555 üzenetére
Hu... Azééé' mikó ráb@sz a dióra...
-
Samanbacsii
őstag
Én hetente egyszer töltöm maxra a gyári töltőjével.
Hétköznap fél-fél óra autós zsinórnélkülivel...
-
Samanbacsii
őstag
Huawei Freelace van valakinek? Többen panaszkodnak akikkel beszélek, hogy gyakran ám véletlenszerűen a beszéd alatt olyan hang van mintha celofánt csörgetnék folyamatosan. Nem csúszkál a nyakamon a pántja. Mi lehet? Szoftver hiba? Telefon? Bt?
-
Samanbacsii
őstag
Használtok hanghívást? A kacifántosabb nevekhez nem lehet hangmintát rögzíteni? Ti, hogy oldjátok meg?
-
Samanbacsii
őstag
Nekem ma jött 178-as frissítés 714 Mb... Másnak is van már?
-
Samanbacsii
őstag
válasz
katokacaj #7385 üzenetére
Hall! Ezt ajánlom. Passzív és aktív hűtés, üvegre és rácsra is mehet. 20 Watt. 35 perc alatt több mint 10%-ot tölt világító képernyővel, Waze futott alatta. Szerintem a hűtés nagyon fontos.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Ladybird66 #7075 üzenetére
Köszi, a Revoluton belüli a leírása szerint nem játszik mert töröl minden kontaktot a Revoluton belül. A "Felhasználók és fiókok"-ban kikapcsoltam de sajna a neveknél továbbra is bent hagyta.
-
Samanbacsii
őstag
Használ valaki Revolut-ot? Hogyan lehet a névjegy alól kiszedni a Revolut küldés - kérés menüpontot?
-
Samanbacsii
őstag
baszodeka33
"Már csak balrol jobbra lehet eldobni értesítést ...
... a csúfos bukás után a meggyalázott felhasználó könnyes szemét remegve csukja be a frissítések felett és beszopatott lelke kimondja az végítéletet: ... amugyis S10+t kellet volna venni inkább." Nagy dolgok ezek... -
Samanbacsii
őstag
válasz
ferrari0819 #6968 üzenetére
Szerintem csak SMS, híváslista. Telefonkönyv lejön Googleról. (Most néztem még a témák nagy része sincs 10-re felkeszitve). A többit appot ha akarsz próbálkozni egyesével mentésből, de mást, készülék beállítást, app. mentést nem tennék vissza.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Samanbacsii #6923 üzenetére
Info: Erste appok, hangfelvevő működik. Google, Gmail, Musicmatch fekete.
-
Samanbacsii
őstag
Voda. -> sírok pityogok.
-
Samanbacsii
őstag
Közben eszembe jutott, hogy vennék egy Bluetoothos fülhallgatót. A Huawei Freelace lett. Állat... [link]
-
Samanbacsii
őstag
Nekem most jött egy 240-es frissítés... októberi biztonsági.
-
Samanbacsii
őstag
Vodafone se OTA, se Hicare se Hisuite...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
tobias88888 #6537 üzenetére
Hát "mérni" nem tudom. A hang minősége jóval jobb mint a Honor8 volt, a hívott felek elmondása szerint. Autóban kihangosítva összehasonlítva az előzővel messze jobban értettek mint a H8-cal.
Akkor "működik" ha a másik oldal is Volten csatlakozott. Ha van ikon - miután akkor is van ha nem beszélsz - azt jelenti részedről "adottak a feltételek".
DIGI-n automatikusan jött (ezt írja is vhol a DIGI mobil ismretetőjében) a Vodán be kellett kapcsoltatnom. Céges Redme van. -
Samanbacsii
őstag
Szerintem igen. Kérdezz rá, hogy engedélyezve van-e az előfizetesedhez a VOLTE. mondd, S8ad van bár ez mindegy... Engedélyezze a szolgáltatást ez a lényeg. Esetleg még régebbi sim játszhat de ez csak tipp. 4g vagy 4g+ már fél siker. Nekem még 9es droid van. Állitottál a beszélgetés alatti adatforgalom prioritásán? Ha igen tedd alaphelyzetbe.
-
Samanbacsii
őstag
Beltéri, lámpafényes képek nektek nem sárgák?
-
Samanbacsii
őstag
válasz
ferrari0819 #6373 üzenetére
Nekem Phone clone nal most először sikerült a vibert képekkel együtt atmenteni honor 8rol a p30ra.
-
Samanbacsii
őstag
Tudom kellemetlen vagyok de ébresztő zenéjét hol tudom változtatni?..
-
Samanbacsii
őstag
Videónál az fps "Automata" milyen beállítást takar?
-
Samanbacsii
őstag
Érdekesség: Vettem egy Xiaomi Mi 20w qi autós tartó töltőt. 30 perc alatt 12%-ot (66-78%) töltött, folyamatosan aktív kijelző és futó Waze mellett.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
tibcsi0407 #6253 üzenetére
Na, ja nem kedvelem az Alit, nem találtam Paypalt rajta... voltak más problémáim is velük. Mindegy rendelek a Nillkin oldalról.
-
Samanbacsii
őstag
Nem jön vkinek Nillkin +1 védőüveg? ...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Ladybird66 #6197 üzenetére
A Sp....hop ban 1900,- Nillkin szilikon, átlátszó. Most vettem ehhez jön majd Nillkin üveg.
-
Samanbacsii
őstag
Köszi!!! Tényleg jó kép!
Hopp! Ezt ismered? ...Most akadtam rá... Tudom nem újdonság...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Sztyepadzso #6166 üzenetére
Szóval ne takarjuk le a tekercset?...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Sztyepadzso #6166 üzenetére
Jó nagy ez a teló (nekem most fog megjönni) ha oda elfért a lemez...
Gondolkoztam még a Dension qi töltős tartóján de szerintem ott nagyon bemelegszik a teló. Napfény + töltéskor keletkező hő és nincs hűtés a szellőzőből...
-
Samanbacsii
őstag
Használ valaki mágneses autós tartót? Ha igen nem zavarja az indukciós töltést? (Mármint a teló hátulján lévő fémlap)
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Üzenetrögzítőre van megoldás?
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Szolgáltatói telón (Vodafone) működik a dual sim? Másik szolgáltató kártyája működik vele?
-
Samanbacsii
őstag
válasz
ferrari0819 #5890 üzenetére
Szia, az működik, hogy beszélsz és leírja magyarul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged