- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
B613-on zárképernyőn nincs időjárás infó?
-
törölt tag
-
Tompie
őstag
hi!
Régebben már volt szó arról, hogy a kamera "zörög" ha megrázom a telefont. Eddig nekem tuti nem csinálta nemrég vettem észre, ha pl rugalmas helyre teszem le pl ágy akkor hallom azt a hangot. Kamera jól működik. A kérdés az, hogy eddig nem csinálta most igen ez okozhat vmi anomáliát vagy ne foglalkozzak vele?
köszönöm -
törölt tag
Mert rossz helyen van az ajánlott felirat. A 3 gombos alatt kellene lennie, majd áthelyezem.
Nem mindig rar fájl, és 3.0 -nál P7 alatt már nincs erre opció, csak 2.3 -nál.
3 gombos amúgy wipe -ol, de ez benne is van. Tehát ami a belső tárhelyen van, azokat a dolgokat törli.
Szerk.:
HA pl. mp3 -ra gondolsz, akkor azt bárhonnan beolvassa az SD -ről (IS). Én most 3 különböző helyre másoltam be, és mindegyiket ki tudtam választani. -
Jozsó
tag
Szombaton észrevettem, hogy a telefon nem talál semmilyen műholdat. Soha. Gondoltam, hogy akkor itt az ideje, hogy én is felrakjam az EMUI 3-at. Az OTA frissítés nem ment, úgyhogy maradt a nehezebb módszer. Megcsináltam a mentést (ez rendben volt, ilyet se csináltam eddig), majd próbálkoztam a leírás alapján a "két gombos" módszerrel. Mert erre volt írva, hogy ajánlott. Viszont azt az ellentmondást nem tudtam feloldani, hogy ott az van írva, hogy "A letöltött, tömörített fájlt (tehát ne bontsd ki) másold át az SD kártya gyökerébe.". Ez ok, viszont utána, hogy "Ez esetben a telepítő .zip fájból dolgozik, így ettől eltérő kiterjesztés nem fog működni." Viszont a letöltött fájl mindig RAR! Most akkor újra kellett volna tömörítenem? Végül maradt a háromgombos módszer.
Amire viszont így elsőre nem számoltam, hogy a csengőhangjaimat is letörlöm, viszont azt nem mentettem a backuppal.
Meg tudná vki mondani, hogy hol van az a csengőhang direktori, ahonnan standardban veszi ezeket fel?
-
vzoli1987
aktív tag
vkinek jött már unlock code? jó hónap lassacskán már eltelt, gmailről és mailboxról is küldtem és semmi eddig...
-
zeon.hu
nagyúr
Porterocka!
KangVip project menühöz nincs valami leírás?
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Xposed vajon menne a B613-on?
Vagy alapból az EMUI nem szereti? -
törölt tag
Huawei Cloud+ beállítás KangVIP ROM alatt:
A Huawei 5 giga ingyenes tárhelyet biztosít a felhasználók számára, ami egyelőre sajnos Magyarországról (sem) érhető el.
Ide menthetők a névjegyek, SMS -ek, fényképek, jegyzetek...stb., de Telefo-kereső funkció is kapcsolódik hozzá.
Regisztráció:
Az alkalmazásból is lehet regisztrálni, de csak telefonszámmal, ami költségekkel járhat az aktiváláshoz szükséges SMS miatt. Erre megoldás a webes felület, ahol gyorsan és egyszerűbben megoldható.
1. Weboldal.
2. Töltsd ki a szükséges adatokat, majd a végén tegyél a lap alján egy pipát a regisztrációs feltételek elfogadására, végül zöld gomb.VPN app letöltés, régió átállítás:
3. Tedd a telefont repülő módba.
4. Kapcsold be a WiFi -t, majd a Play áruházból töltsd le EZT az alkalmazást.
5. Nyisd meg az alkalmazást.
6. Connect to Hong Kong
7. Pipa és OK gomb.
8. Értesítőn engedélyezd a kapcsolatotHuawei Cloud+:
9. Jelentkezz be az alkalmazásba a Meglévő gombbal. Használd a regisztráció során megadott mail címet és jelszót.
Ezután már kikapcsolhatod a VPN -t és a repülő módot. Az alkalmazás működni fog.
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9250 üzenetére
Mert a gyári csomagban minden benne van. A Huawei féle Swype/Swipe meg nem kicsi. Durván 190 mega, ha jól emlékszem. Frissítésekkel együtt.
Majd ma meglesem, tegnap már nem volt energiám hozzá.
Most a Cloud tárhellyel próbálkoztam. Elvileg megoldható átveréssel, csak valamiért nem akart tegnap betölteni a regisztrációs weboldal...
-
Kácsa
aktív tag
Sziasztok !
Csatlakozom a P7 tulajokhoz,tegnap vettem a MM-ben egy ilyen csodamasinát, Y300 után nagy ugrás. Összehasonlíthatatlanul más minőség.Gyorsan fel is frissítettem B609-re. -
törölt tag
-
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #9255 üzenetére
Azt se vágom minek ilyet lehozni. Pláne ismerve az idejáró "keménymagot". Elolvassák azt a cikket, aztán persze teljesen másként alakul minden (mivel fals az infó), utána meg a gyártót gecizik 300 hozzászóláson keresztül, hogy miért nem tartják magukat az ígéretükhöz. Amatőr cikk, egy amatőrtől, nem kéne ezt a vonalat erőltetni.
-
GSPLR
senior tag
Valaki nyugtasson meg, hogy itt az oldalon olvasható Xiaomi-s hírnél szereplő grafika csak valami kreálmány. Ugye nem idén hozza a Huawei a P9-et? Nem kéne a Sony hülyeségét követni, bőven jó évente az egy flagship.
-
Alister71
nagyúr
Kíváncsi lennèk már a lollipora. Az 5.1.1-es verzió már jó, a Nexus 7-es is èszheztèrt, megszüntek a korábbi hibák. P7 meg elèg erős ahhoz, hogy gond nèlkül futtassa.
-
Merseyside
tag
Elköszönök, srácok. Tegnap eladtam a P7-et (kényszerből) és vettem egy Sony XPERIA Z2-őt. Köszönöm a segítséget és a türelmet mindenkinek. Már nagyjából belaktam a Z2-őt, eddig nagyon jó. Akit esetleg érdekelnek a tapasztalataim, PM-ben szívesen válaszolok
-
zeon.hu
nagyúr
L05-07 romon nem megy a swype for huawei billentyűzet, hibajelzéssel folyton leáll.
(Ugye nekem csak arra kellett, ha a swype dragon vacakolna, ami régebben előfordult, ezen a romon hibátlan eddig) -
jegenye77
addikt
Skype nál mindig felugrik az értesítőbe, hogy nagy fogyasztású alkalmazás fut. Ilyenkor rányomok, hogy ne figyelmeztessen többet. De eltelik pár perc és megint ott van. Minden beszélgetésnél többször is.
Kilehet ezt valahogy teljesen lőni? -
zsoltix
tag
Sziasztok! Neha kirja a telefonom, hogy a hely nem talalhato. Ezt melyik program csinalhatja?
-
zeon.hu
nagyúr
KangVIP-el a szolgáltató kijelzés a zárképernyőről is eltüntethető.
-
Merseyside
tag
A mikesa féle 609-re csak simán CWM alól fel lehet tenni a general 609-et? Nem kavar be semmit?
-
Cunaja
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9231 üzenetére
ok,pedig reméltem,hogy eleve nekünk készült
nfc-t nagyrészt automatizálóval ki tudom váltani.
viszont ha rájössz, hogy lehet kiszedni és használhatóvá tenni más romokban is az advanced setingset, szerintem sokan feltennék,annyira jó.
linket nézted, amit küldtem? sajnos nem nekem szól.kösz, már én is megoldottam. a mentésből visszaállítás kavart be.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9227 üzenetére
Szerintem nem lehetséges, mivel alapban a hardver nem képes rá. Mert nem L10 ROM, és a fejlesztőnek sem az van.
Ez olyan, mint amikor adaptált ROM -nál nem megy a led. Szintén orosz és kínai OPPO vagy Jiayu ROM -nál Cubot -on vagy Alcatel -en használva. Mai napig nincs rá megoldás, mert az eredeti ROM -on RGB led van, a cél készüléken meg sima fehér. Vagy csak szimplán más a ROM vezérlése, ami MIUI ROM -oknál fordul elő.
-
KKrisz751
aktív tag
Tudom off. De ezen megakadtam.. ezt a brutál FM transmitterét.
Még a kocsi riasztóját is árnyékolja. Nem tudom távirányítóval kapcsolni csak ha az ajtó mellett állok. Ha távolabb megyek akkor nem kapcsol. Ha kihúzom a transmittert, akkor 20-30M ről kapcsol. nyit stb... -
zeon.hu
nagyúr
porterocka:
a KangVip fejlesztőinél nem lehetne rákérdezni az NFC-re? -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9221 üzenetére
Inkább a Magyar Vízilabda Szövetség kapcsán kellene egy SE változat, ha már támogató.
Csak ugye itthon nem lenne sok értelme a lakosság száma és az életszínvonal miatt. Külföldön meg ki tudja mennyien vennék.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #9221 üzenetére
Szerintem a P7 úgy jó ahogy van. De gondolom a nyáltelefonoknak is megvan a cèlközönsège.
-
Atlantisz48
őstag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9210 üzenetére
Igen, a méretük is más. HA ez elég lenne, akkor update.app -ből is ki tudnám szedni.
Nálam amúgy rendesen megy, bár fel kellett hozzá telepítenem a Viber -t, meg aktiválnom. Mindegyiknél így jelöli.
(#9211) zeon.hu:
Nem lehet a téma hibája. Szedd le a Viber -t és tedd újra. Hátha... -
törölt tag
Valaki dobjon már fel egy telepített SystemUI.apk -t.
system/app/ mappában van. ROOT kell hozzá. My-RoM -ból vagy B609 -ből.
Köszi.
-
törölt tag
válasz
sourcecode #9204 üzenetére
Amíg nincs kinyitva a BL, addig kb. semmit nem tudsz csinálni. A folyamat le van írva az összefoglalóban, a folyamatosan frissüliőre katt rá, ami a blogomba vezet.
Amit leszedtél az EMUI oldaláról, az a nyílt forráskód, ami csak akkor jön jól, ha fejlesztő vagy. A témához nincs köze.
Viszont ROOT -nál az EMUI 2.3 -as részt nézed, Neked meg 3.0 van. Azt alatta találod. DE majd térjünk vissza erre, ha ott "tartunk".
Lord Vader:
Szívesen. -
sourcecode
újonc
Sziasztok a segítségetek szeretném kérni root kérdésben.
Próbáltam rootolni az összefoglaló leírása szerint...
CWM telepítése nem megy mert azt írja h nincs device :/
A kérdés az lenne h van egy olyan nevű fájl ami letölthető (p7flashtool.zip vagy mi 😀)
És abban van egy olyan file amit ha elindítok akkor alap megkérdezi h melyik recoveryt akarom telepíteni na itt kiválasztom h melyiket szeretném meg is csinálja magától de a bootloader résznél megakad mert nincs kinyitva.
A tényleges fontos kérdés h h tudom kinyíttani? Meg ha kinyítom akkor így menne-e?
Leszedtem az emui oldaláról a P7 Source code.tar.gz-t de nem tudom h mit kezdjek vele. Ezt az unlock bootloader résznél találtam az oldalon. B609-es OTA van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest