- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #11098 üzenetére
milyen sd van benne? biztosan az, ami rá van írva?
mondanám, hogy teszteld a h2testw-vel, de nincs olvasód.
viszont egy fake és/vagy hibás sd lehet a hiba oka.
persze a windows is lehet, de én ahhoz nem értek. -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #11095 üzenetére
kösz igy már települ a driver és a hisuit kiirja hogy csatlakozás,de feldob egy ablakot, hogy a készülékre is fel kell telepiteni a hisuitot, folytatom e , a folytatás gombra kattintva ujra kiirja, hogy csatlakozás de csak pörög a karika és egy idő után vagy ujra ugyan azt az ablakot feldobja vagy azt hogy nincs csatlakoztatva a készülék.
kártya olvasom nincs a gépen.
Win7 64bit
A windows intéző is felirmeri,de csak a belső tárolót nem a SD kártyát igy sokra nem tudom igy használni -
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #11094 üzenetére
windows?
tedd fel ezt, univerzális adb driver.
próbáltad hisuit nélkül is?.vészmegoldás: vedd ki az sd-t, tedd a gépbe és másold rá.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #11092 üzenetére
nincs usb-micro usb flashdrive-od?
ráteszed, arról meg mehet a telóra.ha gépre kötöd, be van kapcsolva telón az usb hibakeresés?
szerk:
USB kapcsolati módok:
Ahhoz, hogy a számítógép és a telefon egymással kommunikálni tudjon - tehát nem csak passzív módban csatlakoznak -, szükség lesz az USB hibakeresés bekapcsolására.
Ennek bekapcsolása:
Beállítások --> A telefonról --> Build-szám -ot addig bökdösd, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagyEzután megjelenik egy újabb menü a Beállítások -ban, ide lépj be: Fejlesztői lehetőségek
USB hibakeresés -re bökj rá.Amennyiben USB -n keresztül kapcsolod össze a számítógépet a telefonnal, a következő lehetőségek közül választhatod ki a csatlakozás módját:
- Csak töltés
Passzív mód. Ebben az esetben csak áramot vesz fel a gépből. Lassabban tölt, mint ha hálózatra csatlakoztatnád a telefont.
- USB flash meghajtó
Kizárólag a telefonban lévő SD kártyát olvassa. Ez esetben, az SD kártyát ideiglenesen leválasztja, amíg a kapcsolat él.
- Médiaeszköz (MTP)
Ez esetben a számítógépen a meghajtók között megjelenik a telefonod, a belső tárhelyet és az SD -t is látod.
- PC Suite (HiSuite)
A HiSuite a Huawei saját, számítógépre telepíthető programja. Telepítheted a telefonról is a csatlakozás során, illetve a gyártó weboldaláról is letölthető. Az első csatlakozás után tudod engedélyezni ezt a kapcsolati módot. -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #11091 üzenetére
Megnyitom a zipet és a dload mappát szeretném másolni sdre de nem engedi másolni vagyis nem hozza létre a mappát a telón.
Ha USB-vel kapcsolom össze a telefont akkor meg vagy nem nyitja meg a SD kártyát vagy nem megy a másoláss az intézőn keresztül a hisuit sem kapcsolódik a telefonal usb-vel.AIRdroidon is próbáltam de oda meg csak kategóriákba lehet másolni.
Ugyhogy egyenlöre nem tuodom miért van ez, hogy sehogy nem kapcsolódik és nem tudok másolgatni oda-vissza mappákat
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #11089 üzenetére
igen igy akarom telepiteni, a mega driveról le is szedtem zipben ezt tömöritettem ki és csak a mappát akarom átmásolni a telóra,de nem engedi , csak ha a sima appot másolom mappa nélkül vagy ha a telefonon megcsinálom neki a mappát.
meg a rom mellett mellékelt leirásban van szó valami screen applikációról is, ez mit csinál és fontos e feltenni, mert a leirás alapján a rom telepités után kell megtenni ez már nem autómatikus
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #11087 üzenetére
idézet:
"B609 -nek van egy úgynevezett general verziós változata, azt ajánlott feltenni. ~1.2 giga a tömörített fájl, amiből a dload mappát kell az SD kártyára másolni a benne lévő app fájlal, aztán 3 gombossal indítod a kikapcsolt készüléket, és automatikusan kezdi a frissítést. DE benne van az egész részletesen az összefoglalóban."külső sd-re tedd (sdcard1)
sms backup program több is van a playen.
-
GSPLR
senior tag
válasz
katonasdani #11085 üzenetére
wipe
-
repvez
addikt
valaki használja ugy a készüléket, hogy swiftftp appon keresztül és totalkommanderrel másolgat fájlokat a telóra? mert ha mappástól akarok fájlt átmásolni a telefonra akkor azt irja ki, hogy mappa létrehozási hiba, viszont forditva müködik, tehát a telórol mappát tudok másolni.
illetve amiért ezt most megkérdeztem az az, hogy leszedtem a b609 es Romot a mega driveról, és kitömöritettem a gépen és át szeretném másolni a dload mappát, ha nincs zárójelek között a mappa neve is megtalálja a telepitéskor vagy pont ugyan igy kell kinéznie a mappának.illetve a gyökér rész az az ahol a vendor mappa is található? mert nekem 3 memoriát is kiir van egy belső tárhely egy sdcard0 és egy sdcard1, ebből az sdcard1 az a memókártya amit beletettem.
A romot melyik gyökerébe tegyen a belső tárhelyesre vagy a beépitett memória területére?
Az sms-eket , hogyan lemet lementeni vagy melyik mappába vannak, mert akkor az kimásolom -
zeon.hu
nagyúr
válasz
katonasdani #11085 üzenetére
Legújabb frissítés konkrétan mit jelent?
Build szám? Emui verzió?
OTA frissítés volt? -
katonasdani
csendes tag
Előfordulhat, hogy Én nem vettem észre az eddigi fórumbejegyzésekben az alábbi hibákat, amit a P7-esem produkál, melyben segítségeteket kérem. Sajnos nem megy a zseblámpa funkció, de fényképezésnél megy a "vaku" ám sajnos a kameránál se kapcsol be a fény.
A másik problémám a készülékkel, hogy nagyon belassul a messenger majd le is áll, vagyis feldobja a várakozik lehetőséget is, de nem úgy pörög ahogy kellene, annak ellenére, hogy nem használom sokat. A legújabb frissítés van a készüléket. Esetleg valami ötletetek a fenti problémára? Előfizetéssel vettem a T-mobilnál és eleinte ezeket a "bajokat" nem produkálta a készülék. Vigyem vissza és garanciába vetessem fel hibaként a "vaku, fény" problémát? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
bollizolee #11080 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ma bevittem a készüléket, ott csak annyit mondtak elküldik aztán meglátjuk mi lesz...
@zeon.hu igen már be is szereztem ilyen edzett üvegfóliát előre és hátra is, amint vissza jön a telefon már teszem is fel rá.
Köszönöm a segítségeteket.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zsmester89 #11081 üzenetére
Lolli?
Elvileg szeptember, de amilyen bugos a beta...
Tmobil szerintem egyszerre kapja a többivel, csak a Voda szórakozik saját fw-vel. -
Zsmester89
őstag
Hivatalosan mikor jön hozzánk (T-mobile) az új fw?
-
bollizolee
tag
válasz
Papirkutya00 #11078 üzenetére
Nyugodt lehetsz kicserélik garanciába a kijelzőt neke
m is ugyan úgy kék foltos volt két hét alatt kész lett
Nekem kicserélték a hátlapot is lehet neked is. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Papirkutya00 #11078 üzenetére
A törést nem tudom, javítják-e garanciában, de a kijelző hibát elvileg igen.
Törés ellen hosszútávon érdemes Tempered glass-t beszerezni előre/hátra. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Papirkutya00 #11076 üzenetére
letöltöd, kinyomtatod a meghatalmazást, amit a tulajjal töltsetek ki.
-
Papirkutya00
csendes tag
Üdv.
Egy kérdésem lenne.
Ma észrevettem a kijelzőn hogy több helyen is kék foltok vannak rajt (főleg fekete háttérnél látszódik, pl.: bekapcsolásnál). Valamint nem rég leesett és egy helyen elrepedt a hátlap üveg. :/Ha vissza viszem a készüléket akkor megcsinálják/kicserélik? (T-mobil)
7 hónapos a készülék. Tehát még garanciális. Viszont nem az én nevemen van a telefon (használtan vettem 4 hónapja).
Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm.
-
vzoli1987
aktív tag
http://en.miui.com/thread-151469-1-1.html
most látom van p7-re is, vki próbálta már? ez van írva a letöltésnél elvileg akkor ez globális .: Huawei P7 (TD-SCDMA)
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
ricsi8800gt #11070 üzenetére
Áááá 3 gombos lett inkább a történet
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11068 üzenetére
KangVip B615, azután van erre épülő rom még pár.
Nekem viszont gondom volt vele (legördülőről eltűntek a widgetek, navi sáv csak 86dpi volt max), ezért is tettem vissza a B613-at.
Ettől függetlenül nem rossz, az Advanced settings is többet tud.
(A hiba nálam is lehetett, rengeteg widgetet használok mind a főképernyőkön, mind a legördülőn, bár a B613 jól bírja)
A B615-re épülőket viszont nem teszteltem, azok lehetnek hibátlanok is akár.Szerk.
Telekom felé próbáltad 3-4g-n is? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11066 üzenetére
Hiába keresek, nem találok többet, mint amiket írtam.
Telenor kártyád van? Független vagy szolgáltatós(voda)?
Elvileg csak a Telenor kimenő/bejövő hívások a rosszak, de a 2g-vel megoldható.
Mondanám, hogy próbáld a B615-öt, de már nem merem -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11064 üzenetére
Így csináltad?
Telepítés menete:
0. Indítsd el CWM -ben a telefont (hangerő fel és power gomb egyszerre).1. Wipe.
2. Telepítsd a ROM -ot.
3. Telepítsd a patch -et.
4. reboot system now
5. YesSzerk.
Este leszek még. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11061 üzenetére
Nincs a 4g kapcsoló aktíválva?
Az ugyanis felülírja a beállítást.
(Legördülő-parancsikonok)
Esetleg még próbáld a másik "csak GSM"-re állítani, bár szerintem nem az a jó.
Ha így sem, akkor valaki nálam okosabb majd kitalálja.
Hónapok óta ez a rom van fent, nem volt ilyen gondom, miután rendesen be lett állítva.Szerk.
Wipe volt a rom csere előtt? -
ricsi8800gt
addikt
Az van hogy Voda fele jó T fele van a bajom
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11059 üzenetére
Megoldjuk
Hálózat beállításnál melyik "csak GSM"-re van állítva? Mert kettő is van.
Görgess az aljára és alulról a második sorban lévő lesz a jó. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11057 üzenetére
-
ricsi8800gt
addikt
viszont hívás közben a másik felet nem lehet hallani és a másik fél csak ilyen mormogó hangot hall
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11055 üzenetére
Általában kell pár nap/1 hét, mire az akksi beáll, erre készülj fel.
Beállításokban nézegesd az Advanced settings-et, sokat tud.
Kínai appok nagy része tiltható/törölhető. -
ricsi8800gt
addikt
Köszi a ROM-ot nagyon szépen megy eddig,Majd kiváncsi leszek az Aksi kezelésre is
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #11053 üzenetére
Részlet az összefoglalóból (bizonyos romokra vonatkozik):
FONTOS!! Telenor hálózatába indított, és onnan érkező hívások csak 2G alatt működnek!!! Telekom és Vodafone minden gond nélkül, és minden irányba működik 3G -n és 4G -n is. Mobilnet mindegyik módban működik, és a ROM minden szolgáltató kártyáját kezeli.
Beállítások --> Vezeték nélküli & hálózatok rész alatt, tehát a 4. sor ... Egyebek --> Mobilhálózat --> Preferált hálózattípus --> Csak GSM
Értesítőn a 4G gombbal visszakapcsolja az LTE -t.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #11052 üzenetére
Bizonyos romokon a Telenor bejövő/kimenő csak 2g-n jó.
Beállításokban "csak GSM"-re kell állítani.
Ezzel semmit nem veszítesz.
Ha kell mobilnet is, akkor vagy 3-4g kapcsoló (van olyan rom, ahol a legördülő menüben is van), vagy valami automatizáló program.
(Nálam a mobil net mifiről jön, ezért nem kell kapcsolnom) -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok! Olvastam vissza, hogy másnál is vannak hálózat problémák. Ez lehet, ha beszélgetés közben érthetetlenné válik rendszeresen a hívás? Illetve elég sokszor kiírja azt is, hogy nincs hálózat. Van erre megoldás? Vagy állítgatni kell a preferált hálózatot 4g és 2g között? Csak ez a mobilnet miatt nem a legcélszerűbb. köszi előre is.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11049 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11047 üzenetére
Délután feltöltöm mega-ra (most úton vagyok).
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11044 üzenetére
KangVip B613, a fentebb linkelt összefoglalóban találod leírással együtt.
A rom rootolt.
Telenor kimenő/bejövő csak 2g- n működik jól, de ez is le van írva és nem veszítesz vele semmit (ha mobilnet kell, van 4g kapcsoló a legördülőn). -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11042 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11040 üzenetére
Úgy emlékszem, a B613 (nekem az van fent).
Van B615 is, de kisebb bugok vannak benne ( rolóról eltűnnek néha a widgetek, navi sáv max magassága 86dpi).Szerk.
Van még olyan, ami újabb, de azok B615-re épülnek. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11038 üzenetére
Mi a kérdés?
Összefoglalóban sokat találsz, kedvedre válogathatsz. -
ricsi8800gt
addikt
Custom rom ügyileg hogy állunk ?
-
eddie17
addikt
Nem rossz és volt ebben minden, főleg 4G netezés.
Szóval ebben is jó a telefon. -
Mátésum
aktív tag
hali! történt egy érdekes dolog fotózás közben. korábban már érdeklődtem, hogy mindenkinél ilyen kevés-e az opció a fotó menüben, és ha jól sejtem, igen. nem is annyira zavar, de az emui 3-ban a g7 tudott egy olyan funkciót, hogy utófókusz. ma csináltam egy bogárról képeket (nevezzük inkább egy bazi nagy sáskának), és közben nem tudom, mit nyomtam meg, de feljött egy olyan mód, hogy a fókusz kör közepén volt egy másik "célzó", amihez kiírta, hogy vigyem akárhová. na, nem vittem, de ezt azóta sem találom egyik opciónál sem. most vagy előjött a véletlenül kihagyott utófókusz (ami egyébként nem tudom, mit írt ki használatnál, mert egyszer nem próbáltam ki), vagy van egy opció, amit nem tudom, hogy kell használni, de akkor valaki írja le, melyik az, mert a maradék hajam is kitépem, hogy nem találom
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
barky
tag
Sziasztok
Láttam itt a forumon rengeteg témát a készülékre van egybe (1,2,3) egy 4 gigás pack
nem tudja esetleg valaki hogy melyek lenne az ilyen idézem "cuki, habos babos rózsaszínes" témák (barátnőm kijelentése)
Vagy ha feltudnátokk tőlteni ilyen nőiesebbcsajosabb témákat megköszönném...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
eddie17 #11018 üzenetére
Visszakerestem, miért is szedtem le a B615-öt:
"újabb hibák jöttek elő 615-ön: legördülőről ok nélkül eltűntek a widgetek (robot parancsok, voip gyorshívás,stb) többször is.
bár az advanced settings többet tud 615-ben, de stabilabb a 613.
+számomra fontos a notibar magassága, itt 144-ig állítható." (Azt hiszem, 88dpi volt a max 615-ben) -
bollizolee
tag
Megjött a P7 a szervizből kicserélték a karcos hátlapot a foltos kijelzőt és a kopott fém szerű oldalát is
Teljesen megérte bevinni lett egy új telóm két hét alatt ingyen -
zeon.hu
nagyúr
válasz
eddie17 #11018 üzenetére
Összefoglalóban keress rá a "KangVIP B613"-ra (van belőle 615 is, de arról valamiért visszaálltam).
FONTOS!! Telenor hálózatába indított, és onnan érkező hívások csak 2G alatt működnek!!! Telekom és Vodafone minden gond nélkül, és minden irányba működik 3G -n és 4G -n is. Mobilnet mindegyik módban működik, és a ROM minden szolgáltató kártyáját kezeli.
Beállítások --> Vezeték nélküli & hálózatok rész alatt, tehát a 4. sor ... Egyebek --> Mobilhálózat --> Preferált hálózattípus --> Csak GSM
Értesítőn a 4G gombbal visszakapcsolja az LTE -t.
Néhány újdonság:
- Kínai app center, meg néhány kínai app.
- Értesítési panelen 4G és Mipop kapcsoló.
- Profilok.
- Cast.
- Screen filter.
- Touchplus fólia menü.
- Driving mód.
- Huawei Cloud+
- KangVIP Tool rengeteg a felületet és működést érintő beállítással (pl. navi-, értesítési sáv) (új verzió). -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bodoraudio #11014 üzenetére
Tárcsázó-címtár csak van
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bodoraudio #11003 üzenetére
Beállítások-fiókok-google, bökj a gmail-es címedre, nézd meg, hogy be van-e kapcsolva mindenhol a szinkronizálás.
Névjegyzék alkalmazás-beállítások-megjelenítendő névjegyek, itt a google is legyen kipipálva. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #11009 üzenetére
Nézd meg ismét a beállítások-értesítéskezelőt és jogosultságkezelőt, valamint a biztonság-értesítési hozzáférést.
Fiókoknál a szinkron nincs kikapcsolva?
Fb-ban nincs kikapcsolva az értesítés (vagy valami olyasmi, mint a viberben, ahol külön kell engedélyezni a mobil netes kép letöltést)?
Wifi alvót kapcsold át másikra, próbáld úgy is. -
eddie17
addikt
válasz
bodoraudio #11000 üzenetére
Ha azt a Gmailt adtad meg a telefonnak amin a névjegyek is vannak akkor magától megcsinálja.
Amúgy a névjegyeknél lehet fiókot adni, szinkronizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest