Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
Cunaja
üzenetére
Tudom, olvastam amit írtál feljebb. Szerintem főverzió ugrásnál elég egyértelmű hogy wipe kell szinte minden fontos lépést követően, ez alap. A YouTube részét szerintem simán orvosolni tudják majd végleges verzióba, a dupla kopp is elérhető lesz már. Ami engem a legjobban érdekel, hogy mennyivel bírja jobban szuflával a telefon Lolli alatt, mint KitKat-en. Kíváncsi vagyok a Lollira nagyon, de nem rohanok, elégedett vagyok vele most is.
-
Cunaja
addikt
Aki az szerint telepíti amit leírtam, annál csak a youtube hiba lesz, de ha böngészőn keresztűl nézi a videót, ott tökéletes. Sokan küzdenek a hibával, azért mellékeltem képeket, hogy bizonyítsam a navi sávnak eltüntetését is, amivel pl az egész internet foglalkozik, hogy nem lehet. Zeon írja jól, a wipe nagyon fontos. Mivel leírtam a visszatérés lehetőségét is, aki kiváncsi kipróbálhatja, de csak a leírás szerint, mert különben tele lesz hibával. Én azóta azt használom és semmi bajom vele. Sok sikert!
-
GSPLR
senior tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
A hibákat tekintve én augusztus végét, szeptember közepét jósolnék. A végleges verziót nem tolhatják ki jelen állapotában. Bár azért az is fura, hogy van akinél tized annyi a hiba, mint másnál.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
ricsike1995
üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék
-
ricsike1995
csendes tag
Valakinek nincs még infója, hogy mikor lesz 3.1 -nek hivatalos megjelenése?
-
Mátésum
aktív tag
üdv. kis segítséget kérnék. G7-em volt, de sajnos leesett, és berepedt az üveg. inkább cserélek telefont, és a következők közül kéne dönteni: P7, Honor 4x, Meizu m1 note. nagyon megtetszett a Huawei rendszere és az 5,5-es kijelző, de a P7 meg egy nagyon szép telefon, és igen jó áron lehet hozzájutni. rendeltem egy Meizut, de szerintem visszaküldöm, mert néhány kérdést felvet ez a teló, hiába fullHD, meg nyolc mag. de még nem 100%. a Honor szintén kérdéses kicsit, talán csak a kijelző mérete miatt venném. teljesítményben hogy áll most ez a P7, mert sokan mondták tesztekben az akadozást és üzemidőt, de az újabb EMUI gondolom javított. Mondjuk egy G7-hez (snapi 410) képest hasonló, vagy jobb teljesítményt várhatok? illetve, aki mondjuk már váltott vissza 5,5-ről 5 colos kijelzőre, mennyire volt "kicsi" utána? ez viccesnek hangozhat, de tényleg kicsit fura megfogni egy ekkora telót a G7 után. Előre is kösz a segítséget.
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja
üzenetére
Itt vagyok! A Béta EMUI 3.1 majdnem tökéletes! A telepítés menete más.
Aki ki akarja próbálni, akkor a menete.
A B609 gyári szoftver felrakása 3 gombos módszer szerint.
Ezután Wipe, ez fontos, majd B621
Ha kész a B621 ne állítsunk semmit, egyből toljuk rá a B805-t. Ha kész indítsuk újra.Lényeges!!! A navisáv eltüntetést még a B609 alatt kapcsoljuk be, mert később nem lesz rá lehetőség.
A youtube és a dupla koppintásos ébresztésen kivül minden tökéletes. A youtube hiba, mikor felnagyítjuk a videót akkor ha beletekerünk lefagy. Ha nem tekerünk csak felnagyítva nézzük, akkor jó.
Amint a képeken is látszódik témázható, csak vannak új ikonok és azt is módosítani kell.
Mobil hálózati és Wifi hibát én nem tapasztaltam. Facebook nincs tesztelve, mert nekem nincs. Játékok simán futnak. Akkumulátor sokat fogyaszt, de két, három teljes töltés után beáll.
Ha valakinek nem működne a play áruház, egyszer a böngészőn keresztül megnyítja és utána már tökéletes.
Számomra így már 90%-ban tökéletesnek mondható.Fontos a fent említett Wipe !!!! Különben olyan lesz mint nekem volt először, tele hibával.
Itt is fontos, csak az csinálja aki tudja mit csinál!!!!
Itt a root és nem látjuk a navi sávot

Témázható
Ez Szerintem sokkal jobb!
-
sinak
tag
Ha az XDA-s b621-et rakod fel akkor csak egy sima frissítőcsomagot tolsz rá a b609-es rendszerre ami annyit tesz, hogy a telepített programjaid a beállításaid megmaradnak. Így az esetleges hibás beállítások is.
Egy general verzió (méretbeli különbségből is látszik) viszont a teljes ROM verziót tartalmazza. Ha ezt rakod fel a 3 gombos módszerrel akkor egy totálisan üres beállítások előtti un. gyári állapotot kapsz. Sokkal biztonságosabb frissítés mint az OTA-n történő frissítés.
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja
üzenetére
Csak saját felelősségre!
VISSZATÉRÉS B609 EMUI 3.0 -ra B805 EMUI 3.1 -ről
1.[Visszatérés EMUI 3.0-ra]
2. Ha valaki időközben kicserélte a recovery-t a root miatt,
akkor a gyári recovery-t visszaállítani fontos. A csomagban lévő Gyári Recovery visszaállítás EMUI 3.1.bat
és a recovery.img fájlt a C:\adb mappába kell másolni és a Recovery visszaállítás EMUI 3.1.bat - ra kattintani.3. A B800 -as mappában van egy Huawei P7 P7-L10C900B800-Transition_Pack mappa, az ebben található update.app fájlt a szokott helyre az SD- kártya gyökerében található dload mappába kell másolni. Ezután jöhet a 3 gombos módszer, vagy a frissítés menüből a helyi frissítés.
Ha kész újra indul és B800-as rendszerünk van.
Az sd-kártya dload mappából törölni kell ezek után a fájlt.4. A B609-mappában található dload mappában található update.app az SD-kártya dload mappába másolni és megint helyi frissítés vagy 3 gombos módszer.
ui: A téma variálható csak másképpen

Újraindul, örülsz és boldog vagy
Végezetül annyi hiba van a bétában, hogy érdemes megvárni a végleges verziót. Pl youtube fagyás, billentyűzet hibák, webes felület kezelési hibák, videó lejátszási probléma, illetve fényképezőnél is jelentek meg hibák. Ami érdekes wifi probléma nem volt. A navigációs sávot nem lehet eltüntetni. Mélyebben nem merültem bele, de tetszene ha tökéletes lenne.
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Szerintem, aki nem ért hozzá az ne telepítse, van némi hiba ami elég komoly. XDA verzió
0 A B805 -nél számos hiba jelentkezett. A gyári visszaállítás után ezek a hibák megjavultak, pl youtube, ébresztés ezek fagyást okoztak. Visszaállítás következtében, eltűnt a billentyűzet és telepíteni kell ilyenkor a google billentyűzetet. A többi dolog tesztelése folyamatba. Az ébresztési hiba megjavult, de a youTube hiba nem. 
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja
üzenetére
Saját felelősségre!
Root [Lolilop Root]
Kicsomagolás után a C-meghajtó ADB mappába másolni és a TWRP Recovery csere EMUI 3.1.bat futtatni.
Utána a UPDATE-SuperSU-v2.46.zip az sd-kártyára másolni. Recovery indít 2 gombos hangerő+ és bekapcs gombok , majd installál és kiválasztani a UPDATE-SuperSU-v2.46.zip fájlt. Ha kész reboot system. Van root.

A titanium backup is működik, nem volt jó a verzió. -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Hűségidősre mondta a srác. Kérdeztem, hogy nem 1o.ooo+ HUF -e. Azt mondta cégeknek annyi.
Cunaja:
Véletlen nyomtam a válaszra, nem Neked akartam.Én jelenleg nem tudok mókolással foglalkozni, mert nincs időm. P7 -et most privátnak használom, mert kell napközben 7-8 óra kijelző idő 1 napos használat mellett. Ezt pedig jelenleg MTK 6582 -vel tudom kihozni.
-
sinak
tag
Hali megjelent a B621 general verzió

-
Cunaja
addikt
válasz
üzenetére
Szia Porterocka .-) ezt most nem értem, az én telefonom független csak t-m kártya van benne. Én a lolilop root és teljes hozzáférésről írtam. Képzeld van root és egyedül a titanium backup írja, hogy nem sikerült megszerezni a root jogokat. Minden más működik vele. Az xda módszer szerint csináltam. Twrp recovery majd supersu. Most csináltam egy teljes backup mentést és jöhet a kísérletezés.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok! B609 szűz rendszer van T- Mobil és nincs OTA update
Miért:?
Gyári recovery van. -
sinak
tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Védetté kell tenni.
-
orsacchiotto
tag
válasz
orsacchiotto
üzenetére
Sziasztok Mindenkinek!
Rég nem írtam, csak olvastam a fórumot.
A telefonomra, tegnap OTA jött a B621.
Letöltöttem ,frissítettem, semmi változás nem vettem észre,
ahogy eddig is, most is hibátlanul üzemel a telefonom.
Abszolúte elégedett vagyok vele.

Igaz, hogy teljesen stock, semmi "fúrás - faragás".
További szép napot Mindenkinek!
-
ricsi8800gt
addikt
Az mitöl van hogy a kirakótt Widgeten az óra nem megy csak ha frissitem és ahogy nincs neki net kapcsolat nem megy
-
Üdv!
Most szeretnék új készüléket venni és az egyik kiszemeltem ez a P7-es lenne. Megéri még megvenni vagy már nem kap újabb frissítéseket? Pár tesztben olvastam, hogy döcögős a rendszer sebessége, ez a gond még mindig megvan vagy azóta javítottak rajta? A másik kiszemelt egyébként a P8 lite lenne, esetleg most már jobb lenne az?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Pandaboy
tag
-
fatomas673
tag
válasz
Pandaboy
üzenetére
Szia, nekem fólia nélkül sokáig nem karcolódott. Kipróbáltam megkarcolni kulccsal, pénzel miegymással, de nem karcolódott! Egyszer mikor munkás ruhában voltam véletlenül valami kvarcos anyag talán homok megcsikarta ekkor lett pici csikarás a kijelzőn! Ezért vettem rá üveg védőfóliát!
-
Pandaboy
tag
Nálatok mennyire karcolódik a kijelző? Raktatok rá fóliát?
-
vzoli1987
aktív tag
azt nem tudjátok hogy egy xperia m2-re miért nem tudok fájlt küldeni wifi direct megoldással, vagy nfc megoldással? más szutyok telefonra meg mégis tudok...
-
zorb
tag
Üdv.
Töltéskor függetlenül attól, hogy be vagy ki van kapcsolva a teló átvált bootloaderbe így nem is ébreszt.
Erre van magoldás?
A választ előre is köszónöm -
vzoli1987
aktív tag
válasz
bollizolee
üzenetére
vhogy csak meg lehet bütykölni majd havert megkérdem ő a szaki ebben...
-
vzoli1987
aktív tag
megynitották a cm12.1 topicot, várható volt hogy most már hamarosan lesz cm rom

-
sinak
tag
válasz
üzenetére
A publikálás módjára. Sehol nem írták ki. Az XDA-n is elsőként egy huawei-es linkről lehetett leszedni. És egy-két napig (ma már nem) lehetett hozzájutni úgy, hogy belépett az ember a huawei.com-ra és azonnal elindult a letöltés.
A 3.0 -> 2.3 közti RolBack rendesen a huawei letöltő oldalakon publikálva van a többi ROM közt.
-
törölt tag
Mármint mire gondolsz?
Rollback -et amúgy ideje volt már kiadni, annak nincs köze a véglegeshez. Sőt, részemről úgy gondolom, hogy a béta ROM -mal együtt kellett volna.
(#10738) zeon.hu:
Rátolta a Lollipop -ra a 4.4 -es custom -ot, aztán most nem mozog semerre.ricsike1995:
Válaszoltan a PM -re.zorb:
Sikerült azóta letölteni? Nálam lejön rendesen.Felteszem máshova, ha nem megy nálad normálisan a mega -s letöltés.
-
sinak
tag
Na végre volt időm a RollBack ROM-ot végigcsinálni. Immár újra B609-en vagyok és már minden tökéletes. Tegnap egyébként elutaztam és egy újabb hiba a 3.1-re amit előtte nem vettem észre. A GPS sem működik benne, legalábbis nálam. A Térkép is és az Igo is befagy ahogy a GPS-hez kellene nyúlnia.
-
vzoli1987
aktív tag
az miért van hogy nem tudom megszólaltatni az fm rádiót a bluetooth hangszóróra? vagy tegyek fel egy másik appot, egyáltalán a gyári tudja kezelni?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsike1995
üzenetére
Ha most android 4.4.2 és EMUI 3.0 van fent, mit akarsz a rollback-el?
Az a lolliról való visszaálláshoz kell. -
zorb
tag
Üdv.
Ami a Megán van fájl, arra nekem azt mondja az adb ,hogy sérült:
recovery_cwm_emui3.0.img.
A MyRom-ot szeretném felrakni.
A választ előre is köszönöm. -
sinak
tag
Mondjuk eleg erdekesen terjeszti a Huawei a rolback romot. Lepjetek a huawei.com oldalra es azonnal elindul a letoltes

-
Kácsa
aktív tag
Hivatalos Huawei rollback Emui 3.1-ról Emui 3.0-ra (B805 - B800 - B609) : XDA.
Kipróbáltam, működik. Nem kell bootloader nyitás (nálam zárva van). Természetesen stock recovery kell legyen a telefonon. Végén wipe. -
Pandaboy
tag
RDS Rádió van a telefonban? Mert nálam nem írja ki a rádiók neveit. (Szerintem nincs)
-
törölt tag
-
GSPLR
senior tag
válasz
MrDorges
üzenetére
Ha csak az általad írt két telefon közül kellene választanom, akkor gondolkoznék, de nem sokat. Nálam elég hamar eldől, hogy kell-e a kiszemelt telefon vagy sem: a kezembe veszem (ennél a pontnál szinte mindig el is dől). Ha a P8 Lite mellett döntesz, akkor sem nyúlsz mellé, követem annak a fórumát is (plusz már volt szerencsém kipróbálni) és nagyon jó készüléknek tűnik. Én azt javaslom, hogy ha van rá lehetőséged fogdosd meg mind a kettőt és picit nyomogasd (ha lehet ne olyat ami szolgáltatónál 5000 éve nem volt újraindítva, stb.).
Azt mondjuk nem írtad, hogy mire szeretnéd használni, mik a fontos szempontok.
-
zeon.hu
nagyúr
Nincs valakinek egy Viber 5.3 apk-ja?
5.4 óta folyton megszakad a kapcsolat a szerverrel, ha nincs fókuszban. Védett, minden engedélyt megkapott.
(Viber oldalán nem találom a régebbieket) -
-
MrDorges
újonc
Üdv
Huawei P7 és Huawei P8 Lite között gondolkozok,hogy melyiket is vegyem meg de előtte inkább meg kérdem a ti véleményetek is,hogy ti melyiket választanátok vagy mit ajánlanátok ha mondjuk 100 ezer ft max árral vennétek telefont a napokban.

-
csaabz
őstag
Van valamilyan fájl kezelő gyárilag a P7-en?
-
törölt tag
Akinek gondjai vannak az 5.1 -gyel, az OTA -n vagy XDA -ról frissített?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Nemadam18
üzenetére
Üdv!
Nekem JBL charge 1 em van, és nálam sem megy rendesen a wi-fi ha rá csatlakozom. Mert hogyha rajta vagyok a hangszórók Bluetooth al és közben a YouTube ról akarok zenét lejátszani akkor örülhetnek hogyha 144p ben lejátsza. De van olyan is amikor tökéletesen megy.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
üzenetére
persze, végülis kicsit én is várom a végleges verziót, ha a korábban említett dolgok működnek rendesen.
csak gyanús, hogy ilyen hamar jönnek az új főverzióval, nagyon úgy néz ki, hogy túl sok L alatt a hiba.root nélkül elvileg megy lollin a külső sd írás.
próbáltad már?
(ettől persze még kell majd a root) -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Az, hogy a nyakunkon van még túlzás. 5.1.1 meg még friss, ha nem Nexus -ról van szó. Ez meg béta.
Egyébként én csak azt tudom ismételni, hogy nálam jól futnak a dolgok. RAM kezelés is szuper, simán kicsivel 1 giga felett ébresztem fel a telefont, és nem fogy el.
OTA -n jött, wipe -oltam, B621, B805, wipe, 0 adat visszaállítás, Google és Média adattörlés. Egyszer sem szakadok le. Most az előbb kipróbáltam a ház előtt a MiFi -vel (2. emeleten van bekapcsolva), és pöccre, jól ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple asztali gépek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

0 A B805 -nél számos hiba jelentkezett. A gyári visszaállítás után ezek a hibák megjavultak, pl youtube, ébresztés ezek fagyást okoztak. Visszaállítás következtében, eltűnt a billentyűzet és telepíteni kell ilyenkor a google billentyűzetet. A többi dolog tesztelése folyamatba. Az ébresztési hiba megjavult, de a youTube hiba nem.
Miért:?