- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
ezért beta
én nem is várom a lollit, alapvetően nem arra a használatra készült, amire nekem kell egy teló.
tény, hogy jobban kezeli a RAM-ot, ezáltal javul az üzemidő, de olyan hibákat hozott, amiket semmilyen kompromisszummal nem fogadok el.
szvsz a huawei ki is hagyhatta volna, ha már ennyire lemaradt vele, jobb lenne egyből a 6-osra koncentrálni. -
zorb
tag
Sziasztok! A Huawei Ascend P7 Gyßri Recovery EMUI3.1!
Press any key to continue . . .
List of devices attached
7N2SRA153A006060 devicePress any key to continue . . .
error: cannot open 'recovery.img'Press any key to continue . . .
rebooting...finished. total time: 0.001s
▄dv÷zlettel Cunaja
Directory of C:\adb ..
2015.08.04. 21:09 819 200 adb.exe
2015.08.04. 21:09 96 256 AdbWinApi.dll
2015.07.31. 02:58 114 208 AdbWinApi_build.dll
2015.08.04. 21:09 60 928 AdbWinUsbApi.dll
2015.08.04. 21:09 160 256 fastboot.exe
2015.10.03. 17:04 245 Gyári Recovery visszaállítás EMUI 3.1.bat
2015.07.16. 09:32 <DIR> META-INF
2015.10.03. 17:04 13 504 512 recovery.img -
repvez
addikt
válasz
ricsi8800gt #11584 üzenetére
én az OTP-s számlamozgásról nem kaptam semmi sms-t egy honapja és bementem mindkét szolgáltatóhoz ahol persze mindenhol rendbe találtak mindent, de a T mondta, hogy nem ez az első eset és a sim kártya csere megoldja a problémát, igy ujra cserélték az 1 éves simemet.
-
GSPLR
senior tag
Èn nem rosszindulatból írom már egy ideje hogy a Lolli szar. Nem lehet jól megcsinálni, alapjában van elrontva, ez tèny. Elèg sok gyárto telefonja megfordul a kezeim között ès amelyiken Lolli fut azzal mindig van valami gebasz.
A facebookos dologhoz annyit fűznèk hozzá hogy nem támpont, 2014 ès szerintem 2015 is az övèk ha a legszarabb alkalmazás/oldal szempontot nèzzük. Ez is tèny
-
Cunaja
addikt
válasz
vzoli1987 #11580 üzenetére
Október 10-ből sajnos szerintem semmi nem lesz. Ez a béta B830 is hibás rendesen. A net, a facebook és media server hibától hangos. Nekem nincs facebook ezért nem tudom ezt tesztelni. Idő hiányában még mást nem néztem, de ami pozitív a szabad ram némi pucolás után 1,3GB ez nagyon jó. Görgetése lassabb érezhetően. A többiről holnap.
A Huawei helyébe én nem adnék ki ilyen romot, mert ez egyenlő a semmivel. Próbálkoznak rendesen, de sajnos a bétákból ítélve lassan döcögve, valami hiba megjavul mindig a másik rovására. Talán összeraknak egy tökéletes romot ( 90% ) és utána jön egy frissítés amivel 99%-os lesz. A loli sosem lesz 100%.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #11578 üzenetére
Attól függ mit nevezel gyári romnak? B609 akkor igen. Ha ennél kisebb számú van akkor először B609-re kell fejlődnöd. Vodás vagy?
-
vzoli1987
aktív tag
október 10 lehet a valós dátum a végleges lollipop változatnak, a carbontesla szerint a b623 már a végső frissítés előtti rom ....
-
Cunaja
addikt
Akinek B609 van fent, vagyis eddig se rakta fel a bétát, az már ne is fogjon bele. Nemsokára érkezik a végleges ( General ) Lolilop :-)
-
Cunaja
addikt
Csak saját felelősségre!
B830 Lolilop 5.1 EMUI 3.1 Telepítése B805 - B815 béta szoftverrel rendelkezők részére!
Ezt kell először letölteni.
Akinek rootolva volt, vagyis recoveryt cserélt az állítsa vissza előtte és törölje a Supersu beállításnál a Root jogot! ( Teljes Unroot)
A csomag tartalma B800 köztes rom, B609 General!
Ha a gyári recovery meg van, akkor a B800\Huawei P7 P7-L10C900B800-Transition_Pack mappában található UPDATE.APP fájlt másoljuk a külső SD-kártya dload mappába. Ezután Beállítások - Frissítő - menü - Helyi frissítés!
A telefon újraindul és csinálja!Bekapcsolás után
B609\dload mappában található UPDATE.APP fájlt másoljuk a szokott helyre Külső SD dload mappa.Ezután Beállítások - Frissítő - menü - Helyi frissítés!
Település után B609 general verzió van.
Ha a kezdeti beállítások megvoltak, akkor jöhet a B621.letöltés után Külső SD dload mappa, az ott található fájlt töröljük vagy írjuk felül!
Ezután Beállítások - Frissítő - menü - Helyi frissítés!
Ha készen vagyunk, vagyis bekapcsolt a telefon jöhet a B623
Itt viszont figyeljünk oda, mert a letöltött fájlt UPDATE.zip kicsomagolás nélkül kell a Külső SD dload mappába másolni.
Ezután Beállítások - Frissítő - menü - Helyi frissítés!Ha készen vagyunk, vagyis bekapcsolt a telefon jöhet a B830
Itt megint figyeljünk oda, mert a letöltött fájlt UPDATE.zip kicsomagolás nélkül kell a Külső SD dload mappába másolni.
Ezután Beállítások - Frissítő - menü - Helyi frissítés!Ez egy hosszabb folyamat, bekapcsolás után is! Legyünk türelmesek.
Ha készen vagyunk akkor használjuk!
-
Cunaja
addikt
B830 Telepítése!
Itt szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy akinek leesett, beázott, vagy bármilyen sérülést szenvedett a telefonja és ezáltal esetleges hardver meghibásodás történt, az vigye szervizbe amíg lehetősége van rá! Előfordulhat, hogy ezért nem működik rendesen a szoftver cserélgetés!B830 előfeltétele B609 General rom, ( Nem Custom Rom , egyedi rom ) B621 - B623 És utána jöhet a B830.
Akinek B805 illetve B815 van fent annak írom le a menetét. A B830 a EMUI 3.1 bétának a frissítése és nem a végleges EMUI3.1 Lolilop.
Mindenki csak saját felelősségre csináljon bármit! Olvasni előtte, ha kell többször!
Folytatás következik!
-
Cunaja
addikt
Részletesen leírom holnap a B830 menetét! Viszont az antutu 25934 pontot adott telepítés után. Ez siralmas
! Jöhetne a Loli General! Most megint elszúrtak valamit! Kezelése is lassabbak tűnik. 10 perc után.
-
repvez
addikt
egy kis off kérdésem lenne, olyankor mi lehet a gond ha az utángyártott kábellal csak nagyon lassan tölt a készülék?Ha megtört a vezeték akkor gondolom nem is töltene.
Mert vettem egy 2mes hosszabbitó usb kábelt és a gyári töltöfejjel használva egy egész éjszaka alatt nem tölti fel a készüléket van hogy csak szinten tartja azon ahol rádugtam, a készülék jelzi ,hogy töltés van,de mégsem veszi a töltést.
Viszont a gyári kábellal igen és még poverbankkal is tölti rendesen.Van valami kritérium aminek meg kell felelni egy sima usb kábelnak is M hogy töltésre és adatkapcsolatra is lehessen használni?
Mert ebayről rendeltem -
zeon.hu
nagyúr
válasz
pitypang18 #11560 üzenetére
vodát ismerve nem bíznék benne.
GSPLR leírása egyszerű és érthető, csináld bátran.
ha valami nem megy vagy nem érted, kérdezz bátran. -
GSPLR
senior tag
válasz
pitypang18 #11560 üzenetére
Lehet várni, de a Vodafone pont szarik az egészre. Őket ez nem érdekli, a legtöbb vásárló/előfizető azt se tudja mi az a frissítés, így nincsenek rákényszerítve arra, hogy foglalkozzanak a témával. Ha én legközelebb náluk járok, az egy nagyon kellemetlen alkalom lesz nekik, ezt garantálom.
-
pitypang18
tag
Vodafone-os készülékekre egyébként nem fog jönni hivatalos frissítés? Azt olvasom, hogy otthon meg lehet csinálni, de nem vagyok ebben otthon, így a kérdésem az lenne, hogy várjak még vagy tanuljam meg, hogy hogy kell feltenni az új FW-t?
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #11550 üzenetére
P8 V100R001C900B170CUSTC432D001 (Android 5.0,Emtion UI 3.1,General Version) kezdünk alakulni, A P7 hiányzik a listából]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #11551 üzenetére
Tokot vedd le,a többi maradhat.
SIM kártyát, sd kártyát vedd ki.
Ha a fólia Tempered glass, érdemes levenni, ha megvan még a záró fólia hozzá. -
Atlantisz48
őstag
Ennek nagyon örülnék.
Tehát szerintetek, hogy csináljam, vigyen be és akkor mondjam el a problémákat. De előtte szedjem le az üvegfóliát? Csak hogy ne legyen valami amire rá fogják, hogy biztosan azért nem megy. Azért kérdezem, mert akárhogy is nézem 2500 Ft volt az a fólia rá. Nem azért mondom, mintha egy egy hatalmas összeg volna, de a kicsit is becsülni kell. Ja és a szilikon tokból szedjem ki? Az ugye azért van, hogy végje itt ott, és a hátlapot is. Az már más, hogy nekem a hátlapon is van fólia, Ám de a kamera lencsén már nincsen, mert leesett. A hátlapi fóliát békén hagyják, vagy azt is szedjem le? Így tok nélkül nem fogják össze karcolni a kamera lencsét?
Bocs a sok kérdésért, csak féltem a telefonom.Előre is köszönöm a tanácsokat, ötleteket.
-
ricsi8800gt
addikt
Mate7-esre már ki jött a Lolika.P7-re akarom már
-
GSPLR
senior tag
válasz
Atlantisz48 #11548 üzenetére
Ez nem Sony...cserèlni fogják.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #11546 üzenetére
A sárgulás és a pixelhiba miatt mindenképpen, ha van még rá garancia.
-
Atlantisz48
őstag
Akkor szerintetek, most mit tegyek?
Olyat már tapasztaltam, hogy amikor ki rootoltam, és főzött romot raktam rá, akkor érezhetően gyorsabban érzékelt. Ezt igazából akkor veszem, észre a legjobban, amikor mondjuk a Media Markt-ba kipróbálom a Mate 7 -et, és akkor jövök rá, hogy az a telefon érezhetően gyorsabban érzékel. Akkor ez most garanciális probléma?
(Amúgy néha eldobja a hálózatomat, és akkor kell várni fél percet, hogy újra legyen, találtam a képernyőn egy hibás pixel, azon kívül az alján mintha kezdene egy kicsit besárgulni a kijelző.)
Érdemes vissza vinni? -
Mátésum
aktív tag
Üdv. Nekiálltam egy kijelzőcserének (nem P7, de annak a fóruma nem igazán pörög). Igazából nagyjából rendben a dolog, de volna egy kérdésem. Az akksi kivétel nem sikerült olyan jól. Egyrészt feszegetni kellett, kicsit meghajolt, másrészt meg nem egy műanyag burkolatú akksi, hanem egy "tasakban" van, valamilyen fóliában, ez viszont kiszakadt. A kérdés a következő: nyugtassatok meg, hogy a meglehetősen büdös, kicsit alkoholos szagú folyadék nem valami durván mérgező anyag, ami kipárolgott a csomagolásból, hanem annak ott a helye, csak valami védőfolyadék, nem az akksi folyt ki. A másik kérdés, hogy ha ez a csomagolás sérült, akkor az akksi kuka, vagy leragasszam, és mehet vissza? köszi a segítséget.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
steelhand #11541 üzenetére
Telemax esetleg, ha nem a vodához adod be.
-
steelhand
csendes tag
-
steelhand
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a sokszor a földön kikötött P7-esem eldobja a gsm hálózatot.
Azaz, ha újraindítom (vagy rep üzemmódból kilépek) megjelenik a Vodafone logo és full térerőt mutat, működik az sms és az adatforgalom, de ha rányomok egy hívásra (nincs korlátozva a számom, más telóban rendesen megy), akkor eldobja a szolgáltatót. Kiírja, hogy szolgáltatási területen kívül és után csak segély hívás lehetőség van, se sms, se adat, se gsm. Találkoztatok már iylen gonddal? Nincs rootolva, gyári vodafone rom van benne. A hátlap rendesen összetört, azt kicseréltem. Előlap szintén el van törve, de még úton kínából. Viszont a törés mondjuk 1 hónapja volt, ez a gond meg 1 hete jelentkezett...
Köszi előre is! -
Pandaboy
tag
Üdv!
Létezik olyan ROM amivel eltűnik a fekete navigációs csík a böngészés közben? Milyet ajánlotok? Már nagyon zavaró és egyes játék közben is elfoglalja a képernyő részét.
(Amit még észre vettem, hogy a fekete csík helyén ha fehér a kijelző ott enyhén be van sárgulva.) -
GSPLR
senior tag
válasz
Atlantisz48 #11535 üzenetére
Nekem is Nillkin edzett van rajta és nincs késés.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
ricsi8800gt #11533 üzenetére
Nekem Nilkin üveg fólia, lehet hogy akkor azért érzékel kicsit késve? A "késve" alatt a másodperc törtrészét értem.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11533 üzenetére
Kicsit pontosabban, hogy milyen rom van rajta?
Egyébként néha nem árt egy reboot, esetleg DU Speed Booster-el egy takarítás.
Az sem mindegy, mennyi és milyen widget-et használsz a főképernyőkön és az értesítő sávon. -
ricsi8800gt
addikt
válasz
Atlantisz48 #11532 üzenetére
Nincs,Csak a gyári van rajta
-
Atlantisz48
őstag
válasz
ricsi8800gt #11531 üzenetére
Van rajta Üveg fólia?
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Atlantisz48 #11530 üzenetére
Gyári 3.0 EMUI P7-L10
-
Atlantisz48
őstag
válasz
ricsi8800gt #11528 üzenetére
Milyen rom van rajta ?
-
vzoli1987
aktív tag
ha jól olvastam néhány oldalon hogy ha jön a marshmallow akkor az emui 4.0 néven fog futni, és akkor is hivatalosan p8-ra először...
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Atlantisz48 #11527 üzenetére
Én nem.Teljessen korrekt az érzékelése
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Valaki tapasztalt olyan ennél a telefonnál, hogy késve érzékeli az érintést, minimálisan, de érezhető, pl ha mellé rakok egy Galaxy s4-et akkor annak gyorsabban reagál.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11524 üzenetére
a lolli szerintem egy alapvetően hibás android verzió, nem véletlen, hogy már a Marshmallow-t kezdik bevezetni.
P7-en a beta sokat javult, nyilván megvárják a visszajelzéseket.
ha akarod, felteheted, de most már érdemesebbnek tűnik kivárni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11522 üzenetére
elvileg októberben a végleges lollipop.
-
ricsi8800gt
addikt
Idén ki jön még egy frissités P7-re ?
-
zeon.hu
nagyúr
A lenyíló összefoglalóban cserélve a "Visszatérés EMUI 3.0-ról 2.3-ra" letöltési linkje és a telepítés menete.
Aki használja, olvasson figyelmesen és bátran kérdezzen.Összefoglalóban lehetnek még hiányzó linkek, aki ilyet talál, itt jelezze.
-
kazsolt
tag
Sziasztok szeretnem frissíteni a telom. Melyiket lenne érdemes feltennem? 3.0 gyári frissítés nincs rajta.
Magyar telekomos verzió.
Kérem segítsetek -
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #11516 üzenetére
ja oké, Zeon biztos lesz, mert én délután alszom. Sajna éjszakás leszek
Ha elakadsz írjál. Olvasd el többször, van egy rész benne, hogy azt írja nem jó, de utána jó lesz. A 133SP01-ben található egy vendor mappa benne egy fájl. Ezt a fájl másoljuk most be az SD kártya dload mappájába. Ez nagyon fontos rész!
-
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #11504 üzenetére
[Vodafone fejlesztése B609-re GSPLR leírása alapján]
Olvasni, olvasni és olvasni. Ha érthető minden lépés, akkor neki lehet veselkedni.
Csak saját felelősségre!!!
-
zeon.hu
nagyúr
sajnos semmi, remélem minden ok vele.
nyilván neki kellett volna lennie a topikgazdának, ha marad.
viszont az általa felhőbe rakott dolgok is kezdenek eltünedezni (meg egyéb linkek is), ezért is javítottam pár helyen az összefoglalót.
meg fogom is, ha összegyűlik megint pár link.
(elvileg közvetlenül is bele tudok nyúlni, ha jól láttam, de inkább modit kérek meg rá, ha átszerkesztettem, ezért is nem csinálok minden egyes hibás linknél külön módosítást) -
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest