Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merseyside
tag
Elköszönök, srácok. Tegnap eladtam a P7-et (kényszerből) és vettem egy Sony XPERIA Z2-őt. Köszönöm a segítséget és a türelmet mindenkinek. Már nagyjából belaktam a Z2-őt, eddig nagyon jó. Akit esetleg érdekelnek a tapasztalataim, PM-ben szívesen válaszolok
-
Merseyside
tag
A mikesa féle 609-re csak simán CWM alól fel lehet tenni a general 609-et? Nem kavar be semmit?
-
Merseyside
tag
Arra esetleg van valami megoldás, hogy a mikesa féle ROM alatt legyen mozgásvezérlés?
-
Merseyside
tag
válasz
Merseyside
üzenetére
Jó akkor én sem tesztelem végig, mert nincs hangja, gondolom az mkv. kiterjesztés miatt. Egyébként túllépte a 2 órát és nem lőtte le. Holnap kipróbálom a saját videófelvételt is mégegyszer, hátha nem kapcsol ki. Ha igen tudtok rá valami megoldást EMUI 3.0 alatt?
-
Merseyside
tag
Így néz ki.
-
Merseyside
tag
Továbbra sem változott semmi hiába csináltam meg a törléseket
-
Merseyside
tag
válasz
Merseyside
üzenetére
Közben a T-s e-mail -t megcsináltam. Töröltem a fiókot és újra beállítottam.
-
Merseyside
tag
Ezekre esetleg tud valaki valamit?
(I)Néhány hibát fedeztem fel a mikesa féle B609-nél:
A mozgásvezérlő tök üres.
Ha bekapcsolom az egykezes módot, az ikonok bal oldalra csúsznak, és nem mennek vissza jobb oldalra.
Nem tudok belépni a T-s e-mail fiókomba, azt írja, hogy gyenge a jel és idő kell a szinkronizálásra.A szinkronizálás persze be van kapcsolva Gmail-lei nincs gond.
Melyik preferált hálózati módot használjátok?
Én eggig csak a 2G-n voltam, és nem volt soha problémám(/I)Mindezt kiegészíteném azzal, hogy nem tudok váltani a preferált hálózati módok között, bármire állítom, azonnal visszaugrik GSM/WCDMA/LTE módra.
-
Merseyside
tag
Néhány hibát fedeztem fel a mikesa féle B609-nél:
A mozgásvezérlő tök üres.
Ha bekapcsolom az egyketes módot, az ikonok bal oldalra csúsznak, és nem mennek vissza jobb oldalra.
Nem tudok belépni a T-s e-mail fiókomba, azt írja, hogy gyenge a jel és idő kell a szinkronizálásra.A szinkronizálás persze be van kapcsolva Gmail-lei nincs gond.
Melyik preferált hálózati módot használjátok?
Én eggig csak a 2G-n voltam, és nem volt soha problémám. -
Merseyside
tag
-
Merseyside
tag
válasz
Merseyside
üzenetére
Root Genius kiírta, hogy: Rooted
-
Merseyside
tag
Egy kis segítség kéne.
Átmásoltam az InCallUi-t a priv/app mappába, mégsem lett nagyobb a hívókép. A jogosultság rendben van, megnéztem. Hol a hiba?
Ja, és ezúton szeretném nyilvánosan is kifejezni porterocka gurunak (
) a köszönetemet, aki végtelen türelmet és hozzáértést tanúsított a telóm root-olásával kapcsolatbam. -
Merseyside
tag
válasz
üzenetére
Köszönöm a jóságodat és meghajlok nagyságod előtt de nekem ennyi volt. Nem kínlódok tovább vele, majdnem 2 napom ráment, most is a kisfiam vitte le az 50 kilós német juhászomat, még jó, hogy rá is hallgat a kutya.Majd fizetés után esetleg elviszem egy gsm-hez, ha akkor is még root-olni akarok. Pedig milyen közel jártam már...hülye BusyBox. Köszönöm szépen a segítséget!

-
Merseyside
tag
Találkozott má valaki olyan problémával, hogy a BusyBox nem akart felmenni? Enélkül a Terminal Emulatorral sem tudom végigvinni a root-olási folyamatot. Ötlet?
-
Merseyside
tag
válasz
üzenetére
A Stock_b609_CWM.zip jött le,azt szeretném felrakni, hogy legyen root-olva ez a...majdnem mondtam valamit.
De akkor hagyjuk holnapra a dolgot, nem akarok visszaélni senki türelmével, meg aztán ha eddig kibírtam root nélkül...Nekem is feleség, gyerek, kutya lóg a nyakamon most, nem feltétlenül ebben a sorrendben.
-
Merseyside
tag
válasz
üzenetére
Köszönöm porterocka és neked is zeon, de ennyi volt, feladtam, pedig nem szokásom. Se a Root Genius, se Kingo bármelyik verziója nem használt. Ez a telefon az életbe nem lesz root-olva...Pedig eddig mindegyik volt...
Na mindegy, este be kell vennem nyugtatót 1-2 sör formájában.
Még egyszer kösz az önzetlen segítséget mindenkinek.
-
Merseyside
tag
válasz
üzenetére
Én voltam a hülye, mert a teljes mappát másoltam át, nem a fájlokat.
De most meg a Root Genius közben emberkedik velem a teló. Felismeri, root it nyomás, elmegy egy darabig, közben a teló többször újraindul, aztán a Root Genius kiírja, hogy nincs kapcsolat. Teló újraindul, megint van kapcsolat, megint root it...Ötlet?
-
Merseyside
tag
Na én is felraktam a B609-et, semmi gond vele, de a root valamiért nem megy.
Beírom az adb devices-t, és utána ezt adja ki: "a megadott nevet (adb) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként." Pedig a leírás szerint csináltam. Mi lehet a gond? -
Merseyside
tag
Felraktam a DW tárcsázót és amikor telefonálok azt írja ki, hogy a "DW le van tiltva a felugró ablakokban."
Hol lehet ezt beállítani? Az értesítésekben már engedélyeztem, de nem segített. Működik rendesen, csak nem a DW jelenik meg ilíenkor, hanem a gyári. -
Merseyside
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor bocs.

-
-
Merseyside
tag
Bocs ha esetleg láma a kérdés, de a gyári tárcsázó háttérszínét meg lehet valamivel változtatni?
EMUI 2.3 van használatban. -
-
Merseyside
tag
Akit esetleg érdekel, utánajártam a videófelvételnek. Felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatát és azt a választ kaptam, hogy gyárilag van letiltva a 2 GB-ot meghaladó videó készítése. Hogy hardware vagy software által, azt nem tudták (akarták) megmondani. Ez azt jelenti, hogy FHD-ben 11 perc, HD-ben 18 perc a max felvételi idő egyhuzamban. A VGA-t most nézem. Elképzelhető, hogy másik kamera alkalmazással megoldható a dolog, ha a software tiltja le felvételt.
-
Merseyside
tag
Srácok az mitől van, hogy videófelvétel közben 11perc 18mp-nél abbahagyja a felvételt?
Lehet ezen segíteni? -
Merseyside
tag
A hozzáértőktől kérdezném: létezik olyan alkalmazás, ami felveszi a rádióműsort?
Vagy esetleg olyan rádió app ami RDS és benne van a felvételi lehetőség és ki lehet vele váltani a jelenlegi rádió app-ot? -
Merseyside
tag
Na, már 4 napja vagyok tulaja ennek a szépségnek, gondoltam leírom a tapasztalataimat.
Kijelző nagyon ott van, szép színek élesség rendben van.
Villámgyorsan talál mind WIFI-t mind GPS-t, még lakásban is.
Gyors, nem röccen sem a menüben, sem net alatt. (Operát használok)
Kamerája is jó, de szoftveresen még jobbá lehet tenni. (Snap Camera)Ami nem tetszik:
A rádió nem RDS
Híváskor a hívó/hívott képe kis méretben jelenik meg, de ezt Rocket Dial-lal orvosoltam.
A zenelejátszó elég fapados, de gondolom erre is van orvosság.
Hirtelenjében ennyi. -
Merseyside
tag
válasz
üzenetére
Meglevő elöfizetésre csináltam készülékcserét a Magentánál, a SIM 2 éves és eddig semmi baj nem volt vele.
De a P7 mintha nem is érzékelné. Illetve érzékeli, mert bekapcsoláskor nem sír a SIM után, de mikor megpróbáltam kóddal feloldani, mintha mi sem történt volna. Ezárt tettem vissza a régibe a SIM kártyát és állítottam be úgy, hogy ne kelljen PIN kód. Igy semmi gond, megy a vas szépen, csak nem értem a dolgot.
Azért kérdeztem, mert azt hittem én bénázok el valamit.
A másik kérdésem az, hogy hívásnál a hívó/hívott fényképe nagyobb méretben jelenjen meg a kijelzőn?
Előre is kösz!
-
Merseyside
tag
Srácok, senkinek sincs ötlete?
-
Merseyside
tag
Sziasztok!
Egy napja vagyok a tulaja ennek a szép vasnak, és máris segítségre szorulok.
Hazahoztam a telót, kivettem a SIM-et a régiből, betettem ebbe, kéri a kódot, beírom és semmi. Nem oldotta fel, még az OK gombot sem dobta fel csak azt írta, hogy blokkalva van a kód miatt a teló.
Nosza kivettem a kártyát és visszatettem a régibe, beállítottam hogy ne kelljen kód, vissza az újba és azóta simán megy minden. T függő a teló, ha ez számít valamit. Ez mitől van és mi a megoldás?
A másik: meg lehet csinálni, hogy hívás közben a hívó/hívott fényképe nagyobb méretben jelenjen meg a kijelzőn?
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi