- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellAbove
tag
válasz
#86973952 #9397 üzenetére
Hát, ha egy ilyen kis eséstől ilyen állapotba került, akkor szerintem legalsóbb hangon is egy fliptok lesz a nyerő. Herótom van az ilyenektől, még a szilikont elviselném (de az meg a képernyőt nem védi), de szerintem inkább beruházok egy fliptokra, akármennyire is utálom. Nem akarom cafatokra szedni pár hónap alatt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9394 üzenetére
de létezik a licensz ellenőrzés.
ha nem lenne, boldog-boldogtalan küldözgetné egymásnak ingyen
ha átküldöm a powerampot, szerinted meddig tudod használni?on:
pont a licenszel volt/van bajom, mert pl Mariska (Svox) megint bemondta az unalmast, hiába vettem meg legálisan, hiába látom a megvásárolt alkalmazások között. és hiába írtam már rájuk sokadjára, válaszra se méltatnak.
érdekes, mert az ID már nem lehet gond, a többi fizetős rendben teszi a dolgát (Poweramp, TB, Voice speed Dial, stb) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
theBigFace #9385 üzenetére
ki van kapcsolva természetesen.
novát nyilván át tudom dobni, de ez a prime verzió, ami fizetős
-
jegenye77
addikt
Nem a novában.
De most akkor az is elállítódott? De mitől?
Több minden csak úgy megváltozott. -
törölt tag
válasz
kutitomi73 #9386 üzenetére
Desktop nézetben ott van a lap tetején. Vagy nézz be a blogomba és ott a P7 alatt.
-
jegenye77
addikt
Valaki használ Novát?
Most frissült és teljesen összezavarodott a telo. Nem lehet kezdő launcher nek beállítani mert mindig visszaáll a huawei.
Pár napja meg a wifi beállítás változott meg csak úgy magától és néztem miért dobálja le a kapcsolatot. Közben meg elállítódott magától, hogy alvó módban ne legyen kapcsolat.
Lehet a telo kezd rosszalkodni? -
zeon.hu
nagyúr
youtube nálatok is csak 720p max felbontást enged?
a múltkor már ment nagyobb is, azért is szedtem le a külső yt klienst.
(meg végre sikerült 150 alá szorítanom a felhasználói alkalmazások számát, nem tömném tele megint)
-
törölt tag
válasz
theBigFace #9378 üzenetére
Generalt visszarakod és a leveszi a ROOT -ot nyom nélkül.
-
theBigFace
tag
válasz
#86973952 #9365 üzenetére
akkor szerintem valamelyik nap neki hasalok azt rootolom meg valami jó kis kernelt kéne rakni amibe nem csak a hotplug van mert ez idegesít csak nem nagyon mertem hozzányúlni mert ha valami lesz akk nem tudtam h unroot után lehet e gariba küldeni
Szerk.: valami gyors root kéne mint pl a towelroot vagy hasonló app nem vagyok valami türelmes de ha rom ról van szó akkor ja amúgy az elöbb említett towelroot ezt a modellt nem támogatja sajna
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
theBigFace #9372 üzenetére
szerintem fáradt már az az sd, lehet kukázni.
próbáld ki a 16-ost, de előtte futtass rajta egy h2testw-t meg egy crystal diskmark-ot.
előbbi megmutatja a valós méretet, utóbbi pedig az írási/olvasási sebességét teszteli (usb3-as porton jobb eredmény várható). -
zeon.hu
nagyúr
válasz
HellAbove #9362 üzenetére
nilkint leveszed és kiderül
ha csak az sérült, vissza lehet tenni addig, amíg megjön az új.
én övre fűzhető tokban tartom, onnan nem tud kiesni.amúgy régen a telókon volt kialakítva hely ráfűzhető "madzagnak", mióta sokkal sérülékenyebbek, azóta nincs ilyen. ügyes...
simán rádobnék egy öncsévélő kábelt, sose esne le -
theBigFace
tag
válasz
HellAbove #9362 üzenetére
én egy kék szilikon tokot nekem volt olyan érzésem, hogy leejtem ezért vettem rá mikor csak 1 hetet használtam amúgy aliexpress en van jó fém keret max 6 dollár azt hiszem de az megéri vastagabb lesz a telód és kicsit szélesebb elvileg jól véd én csak gondolkodom rajta, hogy bekéne szerezni (az oldalhoz azthiszem paypass kell)
-
törölt tag
válasz
theBigFace #9366 üzenetére
Face egy nagyon rossz app. Simán be tudja dögleszteni a telefonokat, meg mellette több 100 mega RAM -ot is tud enni, ha éppen olyan kedve van.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
theBigFace #9366 üzenetére
milyen sd van/volt benne?
méret, típus? -
törölt tag
válasz
kutitomi73 #9358 üzenetére
A folyamatosan frissülő linkre katt. Ott már ki van cserélve.
theBigFace:
Itt nem ugrik ROOT -tal a garancia. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
theBigFace #9361 üzenetére
nincs samsung féle knox, tehát rootolhatod, bármikor vissza lehet állni gyári romra.
vannak az összefoglalóban eleve rootolt romok is. -
GSPLR
senior tag
válasz
theBigFace #9359 üzenetére
Ez viszont gyanús, mert nálam az RR3 nem melegíti. Vannak Védett Alkalmazások beállítva? Nálad vagy valami a háttérben nagyon megy vagy tényleg HW hiba.
-
HellAbove
tag
Ti milyen tokot használtok?
Most szándékozom beszerezni egyet, mert mióta először megvan leejtettem, és az aluház megnyomódott 3(!) sarkánál és elől hátul kicsit megrepedt. Most megy a miatyánk, hogy csak a nillkin üveglap, nem maga a telefon-é
Kb fél méterről esett le a betonra.
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
3 napja lettem tulaja egy ilyen telónak.
Rootolnám de nem található a boot_HRT_EMUI3.0.img.
Simán nem lehet a 3.0-t rootGeniussal rootolni mint a 2.3-at, mert a munkatársam csak simán azzal csinálta meg, igaz neki 2.3 van rajta.
Köszönet!!! -
GSPLR
senior tag
Pl egy Summoners War játèk feltudja melegíteni a telefont, de erre kèpes akár a Clash of Clans is. Beküldheted szervizbe a telót de ott nem terhelès alatt fognak tesztelni. Le wipeolják,tolnak rá sw-t ès a szűz rendszert fogják tesztelni (harmadik fèl által kreált app hibára nem vállal egyik gyártó sem garanciát). Úgy nehezen fog melegedni
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
theBigFace #9350 üzenetére
Első körben valami CPU figyelőt tennék fel, hátha kiszúrja, mi pörgeti ennyire.
-
vzoli1987
aktív tag
na ez ok meg minden de most a kang vip van rajta de igényli a general verziót, hogy tudom azt felrakni? mert mivel ez b613 ha jól látom, akkor olyan emui 3.0 recovery kell rá? annyi rémlik hogy b133 volt rajta és ota-n frissítettem az már b609 volt... leírás néha nem akar egyszerű lenni akárhogy olvasom
-
vzoli1987
aktív tag
a francba véletlenül rossz img fájlt raktam fel itt állok jelenleg
F:\Temp\android\adb>adb devices -l
List of devices attached
7N2SRA151U034409 recovery product:SOPHIA model:HUAWEI_P6S_U06 device:hi662
0oemmit lehet tenni? leírás stzerint próbágattam pár sort de nem akarja elíndítani a visszatöltést....
-
Jadro
veterán
Én nem vagyok benne biztos hogy megoldja. Nekem is van ilyen gondom. A Nexus 5 készülékemet nyomta fel rendesen minden esetben ugyanaz a szett, ami most meg éppen hogy szinten tartja, bár egyszer amikor visszavettem a fényerőt volt olyan hogy töltötte is feljebb. Aztán 90% környékén ismét megállt. Szerintem alapból sem képes túl sok áramot felvenni, valahogy ilyen a töltés megoldása.
-
vzoli1987
aktív tag
azért ez nem semmi hogy nem tudok normálisan kaszinózni
https://www.netent.com/touch/
bratyónak samsung galaxy ace 4 van és simán fut az összes
2.3 emui-n nézze már meg vki hogy akadásmentesen fut-e!!! összes böngészőt megnéztem és még rosszabb ...
-
vzoli1987
aktív tag
kangvip féle romhoz kell vmi ha 609 van fent nekem emui3.0? ja nem látom hogy volna benne vmi kernel vagy tévedek? cpu-n tud gyorsítani rajta vmit?
-
Tompie
őstag
Hi!
Van egy ilyen töltőm ami az előző telefonom (G300) tökéletesen töltötte ezt viszont kb csak akkor ha kikapcsolom a képernyőt úgy viszont nehézkes a navigációkikapcsoltam wifit, adatforgalmat, szinkronizációt a fényerőből visszább vettem, nem sokkal lett jobb a helyzet.
Nem gyári usb kábelt használok a kocsiba.
Kérdés, hogy egy kábel csere megoldaná vagy egy másik autós töltő, vagy kinek mi vált be kocsiba?ui: van nekem ennek a "nagy testvére" is ami két usb-s 2100mA ha egyet dugok rá, ez megoldás lenne?
köszönöm -
Cunaja
addikt
Ha valakit érdekel, adb total commanderben
-
vzoli1987
aktív tag
van vmi okosság arra hogy egy fulhd felvett videó ne 300mb legyen mondjuk egy 2 perces videónál? tehát vmi másik kamera app ami jobban tömörít?
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
theBigFace #9330 üzenetére
garanciális?
ilyen extrém melegedésről még nem hallottam p7-nél.
nálam normális a napi 4-5 óra kijelzőidő, de 40 fok fölé még nem nagyon ment. -
theBigFace
tag
válasz
zeon.hu #9329 üzenetére
hello valaki tudna nekem segíteni ennek a csodának van egy baja iszonyú nagy hőttermel nállam az utóbbi 1 hétben. egyszer már járt szervízben mert akkor is elvileg túl melegedett és a kijelző szélén el rózsa színesedett a kép halványan ilyen csíkban. valakinél volt már ilyen gond? vagy csak nekem sikerül a selejt készülékeket kifogni?
-
zeon.hu
nagyúr
p!
nézted más gapps-ból a huawei billentyűzetet?
ugyanúgy hibával leáll nálam. -
Jozsó
tag
Szóval felraktam a Emui 3-at. Ennek a default témája a Magazin. Ennek a témának az a hátránya, hogy bal alul van az óra a lock screen-en, nem pedig felül középen.
Ezért keresgéltem egy másik témát (mondjuk nekem az is elég lenne, ha csak simán fel tudnám rakni az órát). Szóval találtam olyan témát, ahol jó helyen van. Viszont az összes kipróbált témában a "záróképernyő átmenete" csak "napsütés" lehet, vagy "nincs".
Viszont a magazin-é olyan mint a régi, vagyis, mintha egy függöny húzódna el.
Egyszóval össze lehet vhogy kombinálni, hogy az óra felül legyen, és a záróképernyő átmenete olyan mint a régi?
A másik, hogy vannak olyan témák ahol a sample képen az van, mint ha lehetne 5*5-ös (plusz alsó sor) ikon is kirakva, de valójában csak 4*4-et és 4*5-öt enged.
-
törölt tag
válasz
Dadpool #9323 üzenetére
Nem kell hozzá, az két külön téma.
Úgy csináld, ahogy az összefoglalóban van.
Új link:
boot_HRT_EMUI3.0.img Ez egy B608 -ra épülő custom kernel. -
törölt tag
válasz
Dadpool #9319 üzenetére
Tudomásom szerint nincs itt L05/07 tulajdonos. Legalábbis eddig még senki nem jelezte. L00 -ból volt talán 2 ember, de már egyiknek sincs meg (ha minden igaz).
Másszóval mi is (akik feltették) L10 -re raktuk. Én teszteltem elő a ROM -ot. Azokkal a fenntartásokkal, amiről szó volt itt a hozzászólások között, illetve az összefoglalóban is benne van. Annyit majd még hozzáírok, hogy mivel L05/L07 ROM, így nincs NFC (ha valakinek ez fontos).
-
Dadpool
aktív tag
KangVIP B613 ROM: ez csak L5 L7 telokhoz van vagy fel lehet pattintani gyári p7 L10re?
egy év után lecserélném a gyári cuccot valami franko kis romra -
törölt tag
3.1 szerintem több szempontból is visszalépés lesz, de nem akarok senkit elkeseríteni. Illetve remélem még szoftveresen bővülni fog, mert több ponton is siralmas számomra.
Szerk.:
Én korábbi EMUI -kat is használtam: 1.0 nem, de 1.6 -5, 2.0, 2.3, 3.0. Számomra egyértelműen a 3.0 a legjobb. 3.1 -nél viszont néhány dolog nem a legjobb szerintem. Főleg, hogy nem stabil droidra épül. -
Jozsó
tag
válasz
#86973952 #9294 üzenetére
Hát, ja, csak nekem a zenénél nem ennyi fájlból kell választani, hanem 1863-ból.
Egyébként valószínűleg megvan: \system\media\audio\ringtones
Persze ehhez előbb rootolni kéne, de most már azzal megvárom a Lollipop frissítést.
Már sokan írták, de marha jól néz ki ez az Emui 3.0. A tárcsázója pl, nagyon ott van. Vagy az óra. Ott mondjuk kicsit gáz, hogy az időzítőnél nincs már ott az előre beállított 1-3-5 perc. A beépített böngésző is kicsit rosszabb lett, de azt úgysem használom.
Szóval a lényeg, hogy olyan jól néz ki, hogy meginogtam, hogy adjak még egy esélyt a gyári launchernek. Jelenleg ott vagyok elakadva, hogy az óra widget valójában 2*1-es. Viszont, ha a gyári launcherre rakom fel akkor 4*1. Én meg annyi helyet nem akarok neki adni (meg hülyén is néz ki mellette jobbról-balról a két üres hely). És jelenleg nem találok jó alternatívát
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
#86973952 #9307 üzenetére
a leírásban ez van emui 3.0-hoz
supersu // https://mega.co.nz/#!NQ1AxIrD!SETHznx93_Efi4SKDo9vFS57nSG0_MEXoVxte7VBRyM
recovery cwm amit raktam // https://mega.co.nz/#!NEtQWCxa!BihFNeL0yAVMPw5RdQ9bNMpNs_MaK7Ldcg8vm4Y4CXka rom most amit rakok ez..: https://mega.co.nz/#!1QFEwDoT!3ZWtzY2UDa0Z9KKk84ZocNv4-4Q3PByTIHABuTTZcIY
, de twrp recoveryben, ezek szerint így is installálja
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
#86973952 #9287 üzenetére
3.0 van fent b609 P7-L10
rott meg is volt de nem jelzi a root checker hogy rootolva, meg miért tűnt el a kinguser? rootolás után rögtön ott volt, odáig vagyok meg hogy fent van a cwm recovery, de twrp is fut rajta időközben megnéztem... ezzel nekem indul, a leírásban nem indult el.:http://uloz.to/xagtEKZu/openrecovery-twrp-2-8-1-0-emui30-repack-img
supersu-t busyboxot sem tudok rakni, megpróbálom a mikesa féle romot felrakni de majd már csak holnap , ha esetleg van 5let vkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest