Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorb
tag
válasz
Black&White #11268 üzenetére
abból a progiból jó a 0.9.9.3? Hogy kell csinálni? P7 nincs a listájában
-
Cunaja
addikt
A fórumon keresd meg a totalcommander adb beépülőt és töltsd le, majd csak simán telepítsd.A zip fájl-t nem kell kicsomagolni. Ha ez kész a telefont dugd rá és az ablakban válaszd az adb-t. Elvileg a telefonod számának ott kell lennie. Ha ott van, akkor menj bele és írd le amit ott látsz vagy csatolj képernyőképet. Kiváncsi vagyok, tényleg sikerült-e a romot törölni.
-
zorb
tag
válasz
Black&White #11260 üzenetére
Üdv.
Ez most nekem lett írva? Ha igen akkor azt ,hogy is kell?
A választ előre is köszönöm. -
vzoli1987
aktív tag
válasz
Cunaja #11243 üzenetére
na én így csináltam és a nulláról indultam
1. lépés
http://www.carbontesla.com/2015/07/guide-restore-ascend-p7-b805-lollipop-to-b609-kitkat-firmware/
2. lépés
http://www.carbontesla.com/2015/07/download-ascend-p7-b805-android-5-1-1-lollipop-ota-zip-beta/
majd utána értelemszerüen update local 815 ota, és voala
, már csak rootolni kell és meg vok elégedve
első benyomásra mintha kevesebbet enne az akksi is, videólejátszás tényleg javítva, a többi említett bugról nem tudok beszámolni mert azokat nem használom
-
Black&White
addikt
Bocs a belevaúért, hisz még P7 tulaj sem vagyok, de mi lenne, ha csinálnál egy teljes visszaállítást B805-re, adb-vel.
Recovery, Boot, Cust, System.Majd ha ezek megvannak egy 3 gombost szintén B805-re.
H6-nál működik. Itt még senki nem próbálta? -
Cunaja
addikt
Melóban vagyok, a telefonról írok. A gond az, hogy nincs rom a telefonon. Vedd ki a memória kártyát és kártyaolvasóval másold a dload mappába a B805 generál romot. Kártya vissza és háromgombos módszer. Valószínű sikerült a romot kitörölni. Amíg a telefon bekapcsoláskor rezeg, addig csak szoftver halott és nem tégla. Próbáld ki.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
adb manuális menete
Telefon csatlakozása HiSuite, usb hibakeresés bekapcsolva.
A recovery_B805.img másolása a C:\adb mappába
tallózás a C:\adb mappába
cmd futtatása rendszergazdakéntadb devices
list és ide írja a telefon számát, de ne legyen müködő android emulátor közben, pl. BlueStacks android emulátor .Ha megvan a lista, vagyis a száma
adb reboot bootloader
A telefon elindul bootloader módban, ezt meg kell várni.
fastboot flash recovery recovery_B805.img
Megcsinálja, majd
fastboot reboot.
Ez így ugyanaz, mint a bat fájl.Ennyi.
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #11236 üzenetére
Első tapasztalatok nagyon jók! YouTube és kamera + fényképek ( galéria ) tökéletes. Óra jó, memória kezelés sokkal jobb. Akadás eddig nem volt, pedig nyúzom rendesen. Egy videó, online játék,( memóri igényes ) közben 50mb -s pdf megnyitva és simán lehet ide oda lépkedni egyik sem akad és nem zárja be, mint a B805. A szabad ram 1,09 GB. Többit később.
-
Cunaja
addikt
Egyet még mindig nem értek.,. Nálad most mi van fent? Mert megint elakadtál valahol nagyon.
Ha B805 van fent, akkor azt csináld és úgy ahogy leírtam.vzoli1987 Te meg minek cseréltél kernelt? Senki nem írta B805-nél a kernel cserét.
Kernel cserével nem játszunk, mert ha rosszat raksz fel vége a telónak.
Holnap felrakom ide az eredeti kernelt, most alszom már.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
zeon.hu #11232 üzenetére
hát most már 7%-nál adja meg magát, én a bootot is lecseréltem nem csak a recoveryt, de az eredeti kernelt meg nem lelem a 805-höz, még az előrébb lennék ha tudnám rakni a system.img fájlt a fastboot imagenál de túl nagy a fájl és nem hajlandó felrakni, kezdjem szerintetek a nulláról egy rollbackben?
-
zorb
tag
válasz
Black&White #11225 üzenetére
Üdv.
Nálam jön a hiba, kipróbáltam mindet amit a többiek leírtak:C:\adb>adb reboot bootloader
C:\adb>fastboot devices
S5L7N15306012242 fastbootC:\adb>Fastboot flash recovery recovery_B805.img
target reported max download size of 536870912 bytes
error: cannot load 'recovery_B805.img'C:\adb>
A választ előre is köszönöm
-
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #11234 üzenetére
B815 update ( frissítés ) B805-ről. Előfeltétel a B805.
Először a Root eltávolítása nagyon fontos. Mindenki keresse meg a root alkalmazást, pl a supersu -nál teljes unroot ezt kell választani. Majd a Telefon újraindítása.
Ezután gyári recovery visszaállítása. Csináltam egy másikat, mert sokan panaszkodtak, hogy nem működik. Ezt is kipróbáltam és tökéletes. Egy lényeges dolog. Futtatás rendszergazdaként ezt ki kell választani.
A csomagot a C:\adb mappába kell kicsomagolni.
Felhívom mindenki figyelmét, hogy a második nyomj meg egy billentyűt a folytatáshoz ( Press any key to continue...) felírátnál meg kell várni, amíg a készülék bootloader üzemmódba kapcsol. Ezután mehetünk tovább. Sokaknál az a probléma, hogy nem várják meg.
Letöltés után a külső sd-kártya dload mappába másolni.
A beállításoknál a frissítő menüt választani, majd helyi frissítés. A készülék újraindul és kb 10 perc.
Wipe nem kell, mivel ez frissítés és nem önálló rom. Az esetleges Wipe bizonyos lehetőségeket törölhet.Telepítés után, aki csupasz B815-t szeretne, akkor már lehet egy wipe-t nyomni, de csak akkor ha már van Backup, recovery csere és root. Természetesen ez a nandroid ( Teljes rendszer ) mentéshez kell.
Letöltés után C:\adb mappába másolni, és a UPDATE-SuperSU-v2.46.zip fájl-t kicsomagolás nélkül a sd-kártyára.
Recovery csere után kikapcs, Hengerő fel és bekapcs gombok, majd belép a recoverybe. Itt telepíteni a UPDATE-SuperSU-v2.46.zip- fájl-t.
Ha kész reboot.
Örülsz és élvezed
B815
Javítások:
YouTube, Twitter, Facebook, Óra és fénykép alkalmazások.
Az eszköz gyorsabb és gördülékenyebb .
Felhívom mindenki figyelmét a szokásos dologra!
Csak saját felelősségre csinálja bárki. Többször elolvasni és akkor nem lesz gond. -
vzoli1987
aktív tag
válasz
Black&White #11230 üzenetére
ment stock recovery, boot, a kernel is lényeg hogy original legyen? 12%-nál software installed fail-t ir ki, rootolva van a rootot is húzzam le róla esetleg?
-
-
zorb
tag
válasz
Black&White #11225 üzenetére
amit használtam bat fájl így lett megírva:
@ECHO OFF
echo Sziasztok! A Huawei Ascend P7 Gyári Recovery EMUI3.1!
Pause
cd c:\adb
adb devices
pause
adb reboot bootloader
pause
fastboot flash recovery recovery.img
pause
fastboot reboot
pause
echo Üdvözlettel Cunaja
pause
exit -
zorb
tag
válasz
ricsike1995 #11220 üzenetére
Köszönöm.
Felraktam a mobilos flashelővel és ugyanazt írja, mint a másikkal: Unfortunately boot failed -
Steve309
csendes tag
Hali, ha maga a telefonnal töltöttem le a 621-es Fw-t ugyanúgy tudom frissíteni a telefont? Jelenleg ez a számítógépem is sajna...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11223 üzenetére
más most a gond
twrp van fent a root miatt, de szeretné visszatenni a gyári 3.1-es recoveryt. -
ricsi8800gt
addikt
HiSuite Módban legyen a teló.
Win 7 legyen a gépen
RootGenius futtatása
És ha az kész akkor Rooutolt a teló -
zeon.hu
nagyúr
Win 8? Azzal mintha másnak is lett volna gondja, majd utána nézek.
Addig itt egy univerzális adb driver. -
zeon.hu
nagyúr
Igen, B815 lesz ezek szerint.
Ha most a B805 van fent, akkor itt egy angol nyelvű leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest