- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsike1995 #11198 üzenetére
Egy próbát megér, legalább tiszta rendszer kerül fel végre, elég kusza most nálad
Viszont minden lépést kétszer ellenőrizz!neked megvan ezek szerint a rollback133SP01.rar ?
Fel tudod tölteni valahová, legalább addig, amíg leszedem? Összefoglalóból hiányzik, felteszem saját felhőbe.
B815 jól hangzik, német fórumokon jókat mondanak róla.
Azért az xda verziót megvárnám vele.
(Én feltenni nem fogom, nincs most tartalék telóm, a lolli pedig sok hibát tartalmaz-nem a P7-é, hanem általában) -
Papirkutya00
csendes tag
Üdv!
Nemrég kértem a segítségeket egy hibával kapcsolatban (kék folt a kijelző jobb felső sarkában). Mondtátok vigyem vissza garanciába megcsinálják, így is tettem. Azonban nem javították meg, hanem visszaküldték mondván hogy mechanikus probléma és csatoltak egy képet a telefon hátuljáról ahol el van repedve a zafírüveg. Nos a törésről tudtam mert márciusban történt, a kék folt meg kb 2 hete van rajta.
Akkor itt hol az összefüggés? Mit tudok tenni hogy megcsinálják a kijelzőt garanciába?
Segítségeteket előre is köszönöm!
u.i.: TMX-nél volt elvileg szervízben, ahova a T-mobile küldte be, mondván ők a márka szervíz.
-
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
Pumuklee01 #11195 üzenetére
Na a rollback 133 ra és onnan ota segített újra vannak ékezetes karakterek a zenelejátszóban.
Győzés
-
eddie17
addikt
válasz
Pumuklee01 #11195 üzenetére
Jól hangzik, lassan csak végleges lesz.
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
zeon.hu #11186 üzenetére
Nos a wipe és reinstall 609 nem segített a kínai írásjeleken a zenelejátszóban, 2x megcsináltam, de semmi változás. Most toltam egy rollbacket 133-ra és onnan otán megpróbálom hátha az segít.
Más:
[huawei-ascend-p7-b815-lollipop-ota-beta]
erről valakinek tapasztalata? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsike1995 #11188 üzenetére
visszatérés B609-re B805-ről.
(cunaja leírása, tesztelve. beteszem majd az összefoglalóba is) -
zorb
tag
válasz
Cunaja #10783 üzenetére
Üdv.
A bétához szeretném a frissítést feltenni, szeretnék visszatérni a gyári reco-hoz.
Ilyenkor mit kell csinálni ezt írja?:Sziasztok! A Huawei Ascend P7 Gyßri Recovery EMUI3.1!
Press any key to continue . . .
List of devices attached
7N2SRA153A006060 devicePress any key to continue . . .
Press any key to continue . . .
error: cannot open 'recovery.img'A választ előre is köszönöm.
-
Pumuklee01
csendes tag
válasz
zeon.hu #11186 üzenetére
Szia! Igen rootolt volt, tudom hogy nem kell hozzá, valamelyik betűcserélgető app lecserélte a felső értesítési panel betűtípusát is(szolgáltató, akku százalék..) hiába állítottam bármire annak a sávnak a betűtípusa nem változott, gondoltam ha kitörlöm magát a betűtípust, segít, de nem segített. Most is wipe után lett feltéve a 609 -es kártyáról, akkor megpróbálom újra. Jelenleg csak a gyári alap egy betűtípus van és a gyári téma, nincs is rajta más téma, ezért a témát kizárnám, majd holnap kiderül, köszi az ötleteket.
-
ricsike1995
csendes tag
válasz
eddie17 #11189 üzenetére
Használható, de a videó lejátszásnál vannak problémák. Ezt szerintem már itt írták részletesebben, ezen kívül vannak kisebb hibák még(led értesítő nem működött stb). A gyorsasággal nem volt probléma, nálam kevesebb ramot evett, és gyorsabb válszidő is volt, mint a 3.0-nál.
-
eddie17
addikt
válasz
ricsike1995 #11188 üzenetére
Amúgy mennyire stabil a béta lollipop?
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv mindenki! Már régebben írtam és kaptam is segítséget, de mivel egy kicsit sürgős lenne az ügy ezért megkérdezem mégegyszer.
A problémám. Sajnos meggondolatlanul elkezdtem telepítgetni a telefonomra a romokat.
- B805-re felraktam egy CWM Recovery-t.
- CWM Recovery-vel telepítettem a B609(custom) romot, hogy vissza tudja váltani eredeti 3.0-ra. (Akkor még nem jött ki a rollback hivatalosan)
Nem tudom mi tévő legyek. Egyenlőre nem produkált hibát a telefonom, de mihamarabb szeretném vissza rakni a 3.0-át, az eredetit, mert szervízbe kell vinnem a telefont. (pixelhiba) Szerencsém, hogy dec.31.-én jár le a garanciám így még van idő, hogy akár megjelenjen a 3.1 hivatalosan is. Mit tanácsoltok, esetleg valami megoldás tudnátok a helyzetemre?Köszönöm!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Pumuklee01 #11185 üzenetére
Még egy dolog:
Bizonyos témák tartalmaznak kínai írásjeleket, lehet csak ez a baj. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Pumuklee01 #11185 üzenetére
Wipe, utána húzd újra a B609-et.
OTA még mindig nem javasolt.
Rootolt volt? Van eleve rootolt B609 is.
Betűtípus cseréhez nem kell a Root browser. Vannak csak betűtípust tartalmazó témák, letöltöd, alkalmazod:
1. Másold a tömörített fájl tartalmát az SD kártyán a HWThemes mappába.
2. Nyisd meg a Témák alkalmazást.
3. Saját fül.
4. Testreszabás
5. Betűtípus
6. Válaszd ki a betűtípust.
7. Engedélyezd az újraindítást.Szerk:
P7 bővebb összefoglaló. -
Pumuklee01
csendes tag
sziasztok!
feltettem az összefoglalóban lévő b609-et a véglegest P7-L10, eddig is b609 volt rajta, csak megborult, valamit episzkálhattam benne a rootbrowserben, na a lényeg, mióta felraktam a csupasz végleges b609-et azóta a zenelejátszóban az ékezetek kínai írásjelek lettek, valakinek valami ötlet? Az előző b609 otán lett frissítve és semmi baj se volt vele amíg meg nem piszkáltam(betűtípus miatt). csináljak egy rollbacket 133 ra és újra ota? ha van más megoldás előre is köszi.
Pumu
-
eddie17
addikt
Ha esetleg manapság is valaki ezen a telefonon gondolkodna, jól bírja akksival.
-
zeon.hu
nagyúr
próba topikba betettem a módosított összefoglalót (lenyílót), ha egy modi jóváhagyja, le is cseréli majd.
javítottam pár hiányzó linket.
aki talál még hibát, itt jelezze majd, mert nem volt időm mindent átnézni, csak az alap romokat és a roothoz szükséges linkeket.szerk:
természetesen porterocka blogja jóval bővebb összefoglalót tartalmaz, abban vannak olyan romok is, amik a lenyílóban nincsenek. -
zeon.hu
nagyúr
ROLLBACK133SP01.rar megvan valakinek?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
TaRka94 #11178 üzenetére
Rákérdeztem, egyelőre nem kaptam választ.
huaweiblog.de-n sincs új info. -
katonasdani
csendes tag
válasz
zeon.hu #11156 üzenetére
Hát cserekészüléket nem adtak és már nem is adnak a Tmobile-nál. Ma reggel adtam le a készüléket és 2015.09.23-ra ígérték. Hát nem kapkodják el a dolgokat. Az egyetlen pozitívum az volt, hogy kedves és segítőkész volt a hölgy. Mondjuk amikor megláttam, hogy gémkapoccsal akarja kinyitni a memoriakárty és sim tetejét egy pillanatra megállt bennem az ütő - és rászóltam, hogy üres mindkét tároló, nem kéne ezt az iroda módszert szorgalmazni - főleg nem egy hivatalos szolgáltatónál. Talán még egy aluljárós mobilboltba se tolnak el egy ilyen jelenetet.
Jelentkezem, ha kész lesz a teló. Köszönök mindent!
-
TaRka94
senior tag
Üdv!
Hol lehet nyomon követni a friss híreket P7ről (lollira vagyok kíváncsi)?
-
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #11171 üzenetére
Én bevállalom, ha lesz hivatalos gépről frissítős verziója.
Úgy is független a telefonom.
Na ezeket én pont nem használom.
Hárombetűs helyett nekem HERE van, és egyelőre tetszik, teszi a dolgát ahogy kell.
Viszont az akksi időn reszeltek 5.1-ben. Na nem mintha rossz lenne most, de mindig jó ha kicsit jobb.
Plusz kevesebb memóriával is beéri. Az is igaz, hogy általában így is szabad 850MB-1GB.
Még a végén kiderül, hogy teljesen felesleges. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
eddie17 #11170 üzenetére
lolli alapból rosszul kezeli a dual sim-et, automatizálók rosszul kezelik a rootot igénylő dolgokat, xposed se megy vele talán, értesítéskezelés túlbonyolított,stb.
ja és a hárombetűs vagy megy rajta vagy nem.
Persze van pozitívum is, külső sd-re írás megy root nélkül is.
E-robot a legfontosabb alkalmazásom, lolli alatt túl sok a kompromisszum, hangerő szabályozás nem is megy automatikusan.
Persze az 5.1 hozhat javulást, de mivel most nincs tartalék telóm és 90%-ban erről intézek mindent, nem biztos, hogy én leszek az első tesztelő -
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #11168 üzenetére
Igazából csak az emui 3.1 ami érdekes nálam, van pár apróság amit láttam P8 Lite-on, és jó lenne ide is.
Meg szeretem, ha foglalkoznak a telefonnal. Az LG régen ebben jó volt, manapság a felsőn kívül nem számít neki semmi. Eddig három LG-m volt (Black, L9, F6) de ebből a Black élvezett támogatást normálisan, 4 évvel ezelőtt...
Úgy, hogy itt reménykedek egy Android pillecukorka megoldásban is. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bundy000 #11166 üzenetére
sajnos több link hibás már az összefoglalóban és a topik húzóembere sajnos nincs itt mostanában.
amint tudom, rendbe rakom, addig itt kérd, ha valami hiányzik.van aki várja, én nem igazán
sajnos a lolli sok olyan programot rosszul vagy egyáltalán nem kezel, amik nálam a legfontosabbak. -
zeon.hu
nagyúr
-
bundy000
csendes újonc
Sziasztok új vagyok az oldalon és kérni szeretnék tőletek 1 szivességet ha valakinek meglenne a boot_HRT_EMUI3.0.img files mert a megán már nem találhato . Előre is köszi
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #11158 üzenetére
van leírás és videó.
viszont root kell hozzá. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #11158 üzenetére
volt egy ilyen válasz, de sajnos porterocka nincs itt mostanában.
én mifit használok.
egyébként kezel mindent, amit rákötsz otg-vel, sőt én kábelt se használok, van usb-micro usb flashdrive-om.
a mobilnet stick pc-re telepít egy programot, de androidon nem tudom, hogy települ-e használhatóan. -
repvez
addikt
sikeresen telepitettem az uj romot.
Most egy kicsit más problémám van, lehet OTG kábellen csatlakoztatva mobil net sticket használni ? ha igen akkor mit és hol kell állitani vagy kell e app hozzá?Inviteles stick. és T-s készülék.
-
criceto
újonc
Sziasztok!
A vodafone-os P7-L10 telefonomon az emui 2.3-as rendszert szeretném frissíteni 3.0-ra vagy 3.1-re.
Ehhez tudnátok ajánlani frissítést? Honnan érdemes leszedni és melyiket?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
katonasdani #11155 üzenetére
nem ismerem a T-t, de ha lehet, kérj csere készüléket.
van Tmobile topik, ott talán meg tudják mondani. -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
katonasdani #11152 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy külön hardver kezeli-e a vakut és lámpát.
Vidd be, azután kiderül. -
zeon.hu
nagyúr
Ezeket keresném:
B126
B135
B602
Rollback133SP01.rarPersze körülnézek majd a neten, de hátha megvan valakinek felhőben.
-
zeon.hu
nagyúr
Kérném a topiklakókat, hogy aki a fenti lenyíló összefoglalóban (nem keverendő össze porterocka blogjával! ) hibás linket talál, jelezze itt vagy nekem privátban.
Ha a hiányzó neked megvan és hajlandó vagy ott meg is őrizni, azt a linket is kérném.
Amint időm engedi, átnézem és javítom, amit tudok.
(Minden nekem se lesz meg, itt fogom kérni, hogy aki rendelkezik vele, ossza meg) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #11144 üzenetére
Bakker, látszik, hogy munka közben vagyok, értő olvasás..
Kösz a javítást! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #11142 üzenetére
Ez igaz, csak telóval lehetőleg kerülni kell a zoom-ot, szinte minden esetben ront az elkészült kép minőségén.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Be lehet állítani, hogy a hangerő gombokkal állítsad a fókuszt, és akkor olyan lesz amilyennek te beállítod.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
eddie17 #11139 üzenetére
előfordul, hogy többször is rá kell böknöm, mire normálisan fókuszál.
de ennél a képnél pl elsőre jó lett. -
eddie17
addikt
Kérdés, aki használja a kamerát aktívan annak is nehezen talál fókuszt makróban? Ugye nincs makró mód külön, és sokszor eldobálja a fókuszt már tíz centiről is.
-
zeon.hu
nagyúr
parancsolj: recovery_cwm_emui3.0.img
-
Bery
csendes tag
Szevasztok! Nem tudom letölteni a (recovery_cwm_emui3.0.img) file-t, nincs meg valahol valakinek?
Vagy esetleg egy elérhető link? Előre is köszi.... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
katonasdani #11133 üzenetére
ha fényképezésnél működik, akkor elég fura.
hátha segít a B609.
B609 előfeltétel adott? B133 például.szerk:
utolsó mondat storno, mivel OTA 609-ed van. -
katonasdani
csendes tag
válasz
zeon.hu #11132 üzenetére
Minden opciót kiróbáltam. Zárképernyő, Play áruház, gyári zseblámpa, videózás közben fény, és sajnos egyik sem ment.
EMUI 3.0:
P7-L10:
B609 (ajánlott, végleges, mega)
Ezt szeretném majd installálni, csak 32 gigás kártyám is kap most egy formatot, mert sikerült lementem róla mindent, ami kellhez.
A frissítésnél az alábbiak szerint járok majd el.:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Elsőként ismét fontos megjegyezni!!, hogy a 3 gombos módszerrel/indítással automatikusan elindítja a frissítést/telepítést a telefon. Tehát a művelet befejezése után célszerű törölni az SD kártyáról a dload mappát, mert ha így indítod el a telefont, akkor automatikusan telepíteni/frissíteni fog!
Frissítést 3 különböző módon tudod elvégezni.
2. verzió (ajánlott):
!! Ennél a műveletnél a belső memóriából minden adat elveszik !! AZ ALAP RENDSZER NEM !!A művelet megkezdéséhez természetesen szükségünk van egy SD kártyára, amin legalább ~2 giga hely van. A letöltött, tömörített fájlban lévő dload mappát a benne lévő UPDATE.APP -vel másold át az SD kártya gyökerébe
3 gombos módszerrel elindítod a telefont (volume +, volume -, power gomb, egyszerre nyomva, amíg elő nem jön a frissítő menü - nem a recovery menü). Innentől automatikusan elindul a frissítés. Installál, újraindítja a telefont, frissít és kész is van.
Bízom a sikerben, írok a végkifejlettről.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
katonasdani #11130 üzenetére
Honnan indítod a lámpát?
Zárképernyőről vagy gyári alkalmazásból?
Külső (playes) alkalmazással se megy? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
katonasdani #11130 üzenetére
A b609 hivatalos verzió, amennyiben nem custom 609-et tettél fel (pl Mikesa féle verzió).
Egyébként csak a Voda tesz rá saját fw-t, arra kellene visszaállni, ha javíttatni viszed. -
katonasdani
csendes tag
válasz
zeon.hu #11103 üzenetére
Sajnos az első lépés nem hozta meg a várt eredményt. A Wipe után se működik a zseblámpa funkció. Amennyiben, ha a 609 "install" után sem fog működni a zseblámpa marad a garis javítás. Az lenne a kérdésem, hogy olvastam egy ilyen bejegyzést az összefoglalóban:
"A garancia a készülék gyári állapotára vonatkozik, így csak akkor kísérletezz ezzel, ha a gyári FW/ROM -ot vissza tudod tenni!!"
Amennyiben felmegy a 609-és nem hozná meg a várt hatást, milyen módon tudom a gyári állapotba vissszaállítani a készüléket, hogy az esetleges garanciális ügyintézés zökkenőmentesen menjen?
Válaszod előre is köszönöm!
-
zeon.hu
nagyúr
ha van root, akkor pl Titanium adatokat is ment.
alapértelmezettnek egy program is állíthatja magát. vagy az erre alkalmas programok beállítását kellene megnézni, vagy telefon beállítások-alkalmazások kezelése, itt megkeresni az alkalmazást és törölni az alapértelmezését.szokásos kérdések:
milyen rom van fent?
OTA frissítés volt az utolsó vagy nem? -
TGa
tag
válasz
zeon.hu #11124 üzenetére
Köszönöm a tippeket. Alapértelmezett beállítást a megosztásra nem találtam. És érdekes, hogy a galéria miniatűr képeiből a messengerre ugrik át, hogy felvillan a megosztási ablak, nagy képből pedig az instára. A fájlkezelőben pedig hozza a megosztás kiválasztása ablakot. A quickpic alkalmazást megnéztem ott a beépített megosztása működik, de ez nem a gyári megosztási ablak.
Gyári visszaállítást nem szeretnék, a programok belső adatait még sosem sikerült lementenem, pedig azok fontosak (pl fogyasztás monitor). -
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #11125 üzenetére
Nova launchert használok, abban abc sorrendben vannak az alkalmazások.
Lehet, hogy más néven találod? Playről is meg lehet nyitni.
Amúgy beállítások-alkalmazások kezelése-alul alapértelmezett alkalmazás beállítások-üzenetkezelés, itt tudod kiválasztani, mi legyen az alapértelmezett.
(És így talán a neve is kiderül)
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #11124 üzenetére
köszi, sikerült a telepités, egyenlöre jóbbnak tünik , mint volt.
Egy gondom van csak, hogy leszedtem és feltelepitettem a handsent sms kezelő appot,de sehol nem találom, hogy lecserélhessem a gyárit rá.A playbe ugy jelzi, hogy telepitve an ,de a telefonon sehol nem látom.
-
zeon.hu
nagyúr
nincs valami beállítva alapértelmezettnek? másik képkezelővel is ezt csinálja?
ajánlott mondjuk a Quickpic.
esetleg egy wipe/factory reset, előtte persze backup készítés.igen, az ota frissítés kisebb, nem is ajánlott, de neked most megfelel, mivel erre már rá tudod tenni a B609-et.
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #11120 üzenetére
óó, hogy az a , nem mondod, hogy akkor mégegyszer kell felküzdenem egy másikat?
Vagy elég ha a 133ast otán ráfrissiten és utána egyből a 609est 3 gombossal?
Mert ujra leszedni 1,2gbot és visszaküzdeni a telefonra 2x az nem két percOTán kevesebb adatot szed le
Szerk, ja én is ere gondoltam
-
TGa
tag
Sziasztok! Egy érdekes hibát találtam a telefonban. A galériában egy adott képnél rányomok a megosztásra és megosztási mód ablakot simán átugorja, nem tudom kiválasztani a megosztás módját, mindig az insta megosztásra továbbít.
Van megoldás? -
repvez
addikt
nagynehezen sikerült felküzdenem a romot a külső sd kártyára.Márcsak egy kérdésem van, hogy ugye semmi előfeltétel nem szügséges az 121 ez emui 2.3as romról a B609es romra váltani?
ÉS az is megfelelő , ha a frissités alkalmazásban a helyi fájlból telepiten vagy mindenképp ajánlatos a 3 gombossal?
-
zeon.hu
nagyúr
Aki Chrome-ot használ, frissítse bátran, látványosan jobb/gyorsabb lett,a ram kezelés is sokat javult.
Chrome beta viszont vacak az új frissítéssel, nálam leáll minden videó indításakor. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
kottebi #11114 üzenetére
xda-n van 3 verzió is a témához.
Előtte töröld a korábbit, majd amit letöltesz, ide másold be:
/storage/emulated/0/HWThemes/
Állítsd be, aztán reboot, lássuk mi lesz. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
kottebi #11114 üzenetére
Ismerem a telefont, ez itt a P7 topik
Igen, ez az OTA frissítés, okozhat helytelen működést.
itt az összefoglaló, ebben mindent megtalálsz, ami kell a frissítéshez. Ha valami nem megy, írj ide nyugodtan.
(Elég hosszú az összefoglaló, ctrl+f-re feljön a kereső, azzal könnyebb)
Amilyen rom van most a telón, azt keresd és a leírás alapján telepítsd.
A témának utánanézek. -
kottebi
újonc
válasz
zeon.hu #11113 üzenetére
WI-Fi-n keresztül frissítettem a e legutóbbi állapotot, egy frissítés volt amióta megvettem a telefont. A gyári témák jól működnek. Ez a téma a kedvencem, egyszerűen gyönyörű. Theme] NeoRedBlack for Emui 3.0 ezt változtassa meg a rendszer az alap témára. Azt szoktam tenni, hogy takarékra teszem a telefont és nem kapcsolom ki éjszakára, akkor nem kell másnap a témát vissza állítani.
Egyébként 2GB RAM van a telefonban. -
zeon.hu
nagyúr
-
kottebi
újonc
válasz
zeon.hu #11111 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, valamint a segítséget.
A téma csak az internetről letöltött változatnál módosul ki és bekapcsolásnál. A betű típusom a legnagyobbra van állítva, de így is nagyon kicsi, mert a margó is el veszi az kijelző méretéből. Gondolom, hogy ez az egyik oka. Egyébként nagyon jó telefonnak tartom. Van nekem a Sony Z3 telefon is, de a P7-es a kedvencem.
Kártyafüggetlen Vodafone-os a telefonom. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
kottebi #11109 üzenetére
Elvileg jön a lolli hamarosan, bár a beta elég bugos volt.
Milyen rom van most rajta?
Ha mondjuk vodás, akkor ne számíts rá.A téma visszaváltás fura, ilyet még nem hallottam.
Más témával is ezt csinálja?
Betű stílus és méret állítható a Beállítások-Megjelenés menüben, de ez a témától is függhet.
Összefoglalóban lehet betűtípusokat is letölteni.Szerk.
meg lehet, cask akkor mindenhol változik, pl böngészőben vagy klaviatúrán is.
-
kottebi
újonc
Szép napot mindenkinek!
Kérdésem, hogy mikor lesz új szoftver frissítés a Huawei Ascend P7 telefonon?
A másik, hogy ki tudna segíteni abban, hogy miért változtatja meg a telefon rendszerem a kiválasztott kedvenc témámat kikapcsolás után. Az bekapcsolásnál az alap gyári témára vált át, ami nekem nem tetszik. Ami még mindig problémát okoz, hogy a gyári menüjében a betű típus nagyon kicsi, a hatalmas betű típus után is. Egyébként minden oldalon a betű mérete megfelelő, csak a gyári menünek nem. Jó lenne, ha ezen változtatni lehetne.
Köszönöm, várom a segítséget -
zeon.hu
nagyúr
válasz
katonasdani #11107 üzenetére
Nincs mit.
Ha elakadsz, írj. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
katonasdani #11102 üzenetére
jó esély van rá, hogy itt lesz a hiba.
P7-nél sem ajánlott az ota frissítés.
összefoglalóban van link és leírás a telepítéshez.
előtte próbálj egy wipe-ot.
(wipe esetében minden felhasználói és beállítási adat törlődik, így szükség lehet előtte egy biztonsági mentésre: Megnyitod a Biztonsági mentés alkalmazást a készüléken, majd az Új biztonsági mentés gomb megnyomásával tudsz létrehozni új mentést.)
wipe:
1. Kikapcsolod a telefont.
2. Elindítod 2 gombossal (hangerő gomb + és a power gomb egyszerre nyomva, amíg szürke nem lesz a képernyő) a recovery -t.
3. wipe data/factory reset.
4. Yes -szel kezdődő sort válaszd ki, majd várd meg amíg befejezi.ha ez után is rossz marad, akkor telepítsd a leírt módon a B609-et.
szerk:
összefoglaló link, mindent megtalálsz benne
elég hosszú, nyomj egy ctrl+f-et, kis ablakba írd be, amit keresel. -
katonasdani
csendes tag
válasz
zeon.hu #11086 üzenetére
Legújabb frissítés konkrétan mit jelent?
Minden olyan frissítést feltettem, amit a telefonom kijelezett.Külön más netes oldalakról nem töltöttem le frissítést.
Build szám?
P7-L10V100R001C00B609
Emui verzió?
3.0
OTA frissítés volt?
Igen a "gyár" által küldötteket frissítettem. -
jegenye77
addikt
válasz
katonasdani #11085 üzenetére
Messenger az utolsó frissítés óta totál sz@r lett.
Előtte se volt valami villám de azóta van, hogy 20-30mp-et is megakad, aztán van, hogy le is áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Deadlock
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- SzoftverPremium.hu
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest