- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karl_fischer #11396 üzenetére
vezetékesre Browsercalls (0.6Ft/perc)
mobilra VoipYo (3.97Ft/perc, sip nincs)
feltöltéskor ha magyar címet regelsz, akkor rájön a 27% áfa, de pl amerikai címmel jóval kevesebb.
MobileVoip és Rebvoice klienseket használok, ezeknek egyforma a felületük, a maradék összeget és az aktuális percdíjat is kiírják.
VoipYo-ra csak kliensből lehet regelni, utána lehet a weboldalra belépni.
E-robottal megoldottam az automatizált hívásokat is (hangparancs vagy widget).
(van voip topik is itt az arénán)szerk:
OTA még mindig nem javasolt
ha a lolli OTA is 4-500mb-al kisebb lesz, mint a manuális, érdemesebb az utóbbit feltenni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Alister71 #11395 üzenetére
nincs.
huaweinél érdeklődtem, nem tudtak dátumot mondani.B815 beta már egész jó, javították a 805 hibáit.
B815 telepítése, cunaja leírása. -
Alister71
nagyúr
Még most sem tolták ki a hivatalos 5.1.1-et? Csak a béta létezik?
A volt P7-em itt van a kollégámnál, kíváncsi lennék már rá. A béta nagyon bugos volt úgyhogy visszaraktam neki a 609-est. -
ujskodas
tag
Erről a cikkről, mi a véleményetek?: [link]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Cunaja #11387 üzenetére
KangVip B615-ről én is visszaálltam 613-ra, ez jól működik.
615-ön azt hiszem eltűntek a legördülőről a widgetek alkalmanként, pedig az nálam tele van.
persze ebben kicsit kevesebb tud az advanced settings.szerk:
telefonálásról jut eszembe: pont 1 éve nem indítottam gsm hívást.
10$+5€-t töltöttem fel összesen és még mindkét fiókon van pénz.
szóval bejött a voip -
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #11372 üzenetére
Jelezd légyszíves, mi történik ha sikerül. A B805 és a B815 kb 10 perc. Ne aggódj, olyan lesz a telefon, hogy nem ismersz rá
Jóval gyorsabb és a fogyasztás sokkal kedvezőbb. Kb 3-4 töltés és beáll az akkumulátor is.
Vannak hibák, de miben nincsenek. Ha egy átlagos felhasználó vagy észre sem veszed. Ha profi vagy, kérlek jelezd ha hibát tapasztalsz.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Cunaja #11359 üzenetére
1351-ben írtam, csak nem fordítottam le.
-
treck1985
tag
A B805 valamiért failed... :S Pedig úgy csinálom, ahogy le van írva! Na de mind egy. Jó lesz ez a B621 is. A hangerő gondom megoldódott! Most ez volt a lényeg! Kivárom a teljes verziós EMUI 3.1-et... Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
-
zeon.hu
nagyúr
-
treck1985
tag
B621-et, B805-öt és B815-öt tudna linkelni nekem valaki. Olyat ami tuti jó a P7-L10-hez és magyar nyelv is van bennük. Thx!
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #11338 üzenetére
Vigyázz mert ha kicserélted a boot.img fájlt még a három gombos is tud érdekes dolgokat müvelni. Azért írtam, hogy milyen B609 van fent. Elvileg mindent újra pakol, de nem biztos. Megint feltettél egy olyan kérdést ami aggasztó, délutánig semmit ne csinálj. Ha elrontod, fél nap, míg a telefonod felébred szörnyű álmából.
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #11335 üzenetére
Na még szerencse, hogy itt vagyok. Ha ilyen kérdést tettél fel, inkább várj délutánig kérlek. Most nagyon álmos vagyok, mert éjszakás voltam. Bonyolult a művelet, tisztázni kell pontosan melyik B609 van fent neked és milyen formában. Kérlek várj vele. Ha nem jól csinálod baj is lehet.
-
-
Cunaja
addikt
Zeon, kerítsd már elő légyszi Ricsikét délutánra. Ha valakinek gondja van, délután írjon. Sajnos 1 hétig zsúfolt hetem lesz, és nem nagyon lesz időm. Köszönöm! Zeon segítségével probálunk mindenkinek megoldani a kérdését.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
treck1985 #11326 üzenetére
Zeon.hu mellékelte a linkeket, kérlek szépen, ha belefogsz inkább olvasd át töbször mielőtt kezdenéd. Az akku legyen teljesen feltölve. Nekem amióta megjelent a béta van fent. Volt némi baja, de most jött egy update és szinte tökéletes. A szabad ram is nagyobb, gyorsabb a telefon. Lásd antutu teszt feljebb. Szeretném megjegyezni nem megpiszkált build.prop a teszt eredménye.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
treck1985 #11326 üzenetére
lehetséges, hogy az OTA miatt van, P7-nél jobb a manuális telepítés. OTA általában 4-500MB-al kisebb.
összefoglaló. keress rá a torzításmentes hangerő növelésre (root kell hozzá).
van már beta 3.1
B805 felrakása cunaja leírása alapján.
B815 felrakása cunaja leírása alapján. B805 hibák javítva.
mind a két 3.1-es rom csak beta!
-
treck1985
tag
Sziaszok. Egy kis segítség kellene. Néha valamiért nagyon halk a beszélgetés hangereje, néha meg normális... Szerintem biztos valami szoftveres nyűgje van... Érdemes újrarakni? Ha igen, akkor 3gombossal? B609van rajta, még OTA-ról! Van ettől újabb verzió? EMUI 3.1 van/lesz P7re? Előre is köszi!
-
Alister71
nagyúr
Amúgy porter hova lett? Jóideje nem látom a fórumon?!
-
eddie17
addikt
Na végre megjött a tempered glass előre, hátra. Mindkettőre passzol, kicsit furán vastagnak tűnik elsőre, de 3.78$-t megért. Most zuhanyzás után felrakom a párában.
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #11312 üzenetére
Srácok B815 iszonyatos hiba, a memória túlcsordulásakor nem bezárta a háttérben futó alkalmazást, hanem nagy zúgás és újraindult a telefon. Ez borzasztó nagy hiba. Ezt még egyik szoftver verzió se csinálta. Próbálom a maxot kihozni belőle, de így nehéz. Most tesztelem megint a túlcsordulást. Zene, 4G , online játék, tc, chrome.
-
Cunaja
addikt
válasz
Black&White #11311 üzenetére
Nem a gyári recovery törli, hanem a full wipe, ami a huawei P7- nél a gyári recovery-ben az alsó wipe. Nem mindig törli le teljesen, de az esetek 65%-ban találkoztam vele. Pl. az én telefonomon is letörli a boot partíciót is. Inkább ha valaki tiszta rendszert szeretne, akkor a 3 gombos módszer a legjobb. A felső wipe, vagyis wipe data csak a felhasználói beállításokat törli, vagyis visszaállítja a telefont gyári állapotba, de a rendszer szemét ott marad. Az alsó wipe vagyis a cache megoldja ezt is csak mint feljebb írtam bizonytalan a használata.
Nem tudok rendes magyarázatot adni rá. Nem szabadna neki. A más recovery- nél CWM vagy TWRP -nél természetesen ha a system is jelölve van, akkor adott a dolog. Azután csak a fastboot flash system system.img és társai segít. -
Black&White
addikt
válasz
Cunaja #11308 üzenetére
Gyári recovery törli a boot partíciót??
Na ez új.
Ha tippelnem kéne, szerintem inkább egy twrp-ben indított full wipe (system is ki volt jelölve) , vagy pedig egy sikertelen unroot okozott soft bricket.
A factory reset csak annyival több, mint a wipe data, hogy a cache-t is formázza. -
Cunaja
addikt
Na figyelj, először is szívesen, másodszor jöhet a B815, menete majd akkor ha itt vagy te is és én is. De ha vissza olvasol akkor nem lehet semmi gond. B621 utána B805 majd B815, de ahogyan le van írva. Ha nem jól csinálod kezdődik a szoftver felélesztése újból.
Egyet tanulj meg, meg mások is. A recovery-ben nem használjuk wipe factory reset lehetőséget. Csak a wipe data reset. A factory reset törli a particiót, vagyis a teló nem fog indulni. Manuálisan kell újra rakni.
-
Cunaja
addikt
azért boot failed, mert még mindig nincs meg a boot partició, most töltöm fel a B609 generál verziót. mindjárt kész.
Ez csak az update.app de ez elég neked. Mehet a dload mappába, de más ne legyen ott. három gombos.
Ez felrakja a boot particiót is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged