- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Valaki meg tudná mondani a gyári csengőhangokat és értesítés hangokat hol találom, hogy le tudjam menteni ?
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
A telefonom ki van rootolva meg TWRP recovery van rajta, illetve néhány alkalmazás TB-vel le van fagyasztva.
Ha akarok csinálni egy gyári visszaállítást eladás előtt akkor miket kell visszacsinálnom ?
Visszaolvasztani a lefagyasztott app-okat illet gyári recoveryt is vissza kell tenni?
moderálva
Köszönöm -
Tompie
őstag
Előre elnézést, hogy ide írok de a téma topikjában nem válaszolnak
Kövezzetek meg de P10 Plus vásárlását tervezem
Innen tölthetők le hozzá friss gyári ROM-ok.
Egy tiszta friss 3 gombos telepítéshez a letölthető Update.zip fileban lévő 4.46GB-os UPDATE.APP-ot kell feltenni vagy a update_full_VKY-L09_hw_eu.zip fileban lévő 151MB-os UPDATE.APP-ot kell feltenni illetve mi a kettő között a különbség?
Mondjuk érzésem szerint az elsőt kell
Köszönöm -
Tompie
őstag
Tudtok olyan programot vagy lehetőséget amivel a telefon vezeték nélkül csatlakozik a PC-hez (Windows 10)
és ha a telefonra jön hívás ( esetleg más jelzés is) akkor a képernyőm jelzi?Elnézést ha esetleg rossz topikba írtam.
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy tudom a képernyőre kitett beállítások ikonról eltűntetni ezt s piros 1-est?
A rom újratelepítése után egyből kikapcsoltam az autómatikus telepítést illetve frissítés keresést, egy idő után mégis ide került. A beállításoknál a frissítő menün is ott van pedig le is van tiltva az emui frissítő és ha rámegyek a frissítő menüre azt írja rendszer napra kész.
Köszönöm
ui: elnézést a duplázásért, szerkesztettem nem tudom miért tette ki mégegyszer. -
Tompie
őstag
válasz
zeon.hu #20446 üzenetére
1-Igen, eddig ezt csináltam de nem akarom túlzásba vinni, mert annak rossz vége lesz
2-Örülök, hogy most van egy stabil rendszeremnem tudom annak a ROMnak a feltevése mennyire menne
ui: a wifi jelszavak, hogy nyerhetők vissza ha Beállítások - biztonsági mentés és visszaállítás - adatok biztonsági mentése megtörtént?!
-
Tompie
őstag
Jelenten fent van a B852, aminek a felrakása után nyitva maradt a BL
Ezután felment simán a TWRP recovery majd a root is flottul mentMindenkinek köszönöm az eddigi segítséget
Most, hogy ki van rootolva esetleg 1-2 tipp, hogy lehetne kicsit gyorsítani a telefont? Memóriát felszabadítani?
-
Tompie
őstag
Egyébként a nyitott BL miknek az előfeltételei?
rootnak is? -
Tompie
őstag
válasz
zeon.hu #20433 üzenetére
Egyelőre a Huawei Swype billentyűzet tűnt el amit észre vettem, amit meg összefoglalóból letöltöttem és feltettem az mindig leáll.
Amúgy igen a B852-t húznám újra. A mostani B852-re simán fel tudom tenni 3 gombossal, nincs semmi "különleges" előfeltétele?
Oké, majd azokkal lementem a dolgokat.
-
-
Tompie
őstag
Egy kis anomális van a telefonnál, ugye a B839 boot.img lett flashelve, a telefon újraindult de ha gépelni akarok nem a billentyűzet jön elő hanem a "beszés alapú gépelés" amikor a billentyűzeten a mikrofont megnyomom.
Vki tudna egy steril, gyári B852 boot.img linkelni ?
(remélem ez megoldja a problémát!)
Vagy, hogy tudnám a ROMból kioperálni ? (mert B852 genaral ROM-om van)
Köszönöm -
Tompie
őstag
Please valaki egy gyári B852 boot.img -t
-
Tompie
őstag
Help valaki!
Bootloader kinyitva, majd a rootolást elkezdtem és...
Ezután a lépés után fastboot flash boot boot_HRT_EMUI3.0.img
megcsinálja majd fastboot reboot nem indul újra a telefon mindig a recovery jön be
ha ott nyomok egy Reboot sytem now akkor is. -
Tompie
őstag
Megérkezett a válasz, de mi az, hogy már nem küldik el emailben?
Dear Customer,
Thank you for contacting Huawei Support.
We are unable to send boot loader code via email and can only be obtained through our website.
If you would want to unlock your phone, you should meet the following conditions:
1.Please register your Huawei ID in our official website http://emui.huawei.com/en/ on your phone.
2.Log in and logout your Huawei ID continuously for 14 days.
3.Each Huawei ID should not apply for the unlock code more than fifth time within 6 months.If you meet the criteria,please go to http://emui.huawei.com/en/plugin.php?id=unlock&mod=unlock&action=apply and click the 'download'button to login your Huawei ID other than any other third party ID to apply for the unlock code.Please contact us by mail or local service hotline as following if error message appears.
TEL: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline
Mail: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=email
Please submit your mobile model, SN, IMEI/MEID and error message in your e-mail.We also need to know that your phone is rooted, it can be out of the best working state and some of the functions may not be able to work normally. In addition, the system is vulnerable to be invaded by viruses once your phone is permitted to unlock. For the lack of testing,third party software may not be compatible with your phone. Unlocking will bring unexpected negative impacts and the device will be not normal, and can not be restored, Huawei after-sales service office will not provide warranty service for your rooted phone, and you may bear the cost. So we strongly advise you to think twice.
Once again,thank you for contacting Huawei Support.
Best Regards,
Huawei Device Customer Care TeamIlletve telefonon nincs is lehetőség regisztrációra, számítógépen van de nem lehet Magyarországot kiválasztani.
Hogy tovább???
-
Tompie
őstag
válasz
zeon.hu #20402 üzenetére
Akkor egy kérdés vagyis inkább kettő ami nem hiszem benne van az összefoglalóban, mert ez inkább tapasztalati kérdés:
Kb mennyi idő alatt küldik meg a bootloader nyitó kódot? Illetve ha a későbbiekben újra szükség lenne rá akkor mindig ugyan ezt a kódot kell használni? Nem kell minden egyes alkalommal újat kérni?!Köszönöm
-
Tompie
őstag
Valakinek megvan a gyári B852 recovery?
(csak ha később szükségem lenne rá, meglegyen)
Köszönöm -
Tompie
őstag
Addig jutottam adb reboot bootloader
Phone Locked
Ezek szerint előbb bootloader nyitás és utána lehet csak folytatni a rootolást?!
Bootloadert, hogy is lehet kinyit ?
THX -
Tompie
őstag
Sziasztok!
ROOTolni szeretném a telefonom az összefoglalóban melyik rész lépéseit kell követni a rootoláshoz.
Egy sima mókolatlan gyári recovery-vel és general B852 ROM van rajta EMUI 3.1.
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Most olvastam, ezek után, hogy lehet majd tiszta telepítést csinálni? Vagy csak én vagyok tudatlan és máshonnan is be lehet szerezni eredeti, tiszta gyári ROM-ot?
THX -
Tompie
őstag
válasz
Cunaja #20192 üzenetére
Csak ennyi
"Az lenne a kérdésem, ki mit tud a mostani OTA-n felajánlott 111MB-os B853 frissítésről?
Van ennek "offline" verziója amit fel lehet tenni 3 gombos tiszta telepítéssel?
Illetve érdemes-e egyáltalán feltenni ?""Mehet OTA-n vagy van esetleg egy olyan general verzió amiben már benne van ez a frissítés, amit fel lehet tenni tiszta telepítéssel, 3 gombossal ?!"
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ki mit tud a mostani OTA-n felajánlott 111MB-os B853 frissítésről?
Van ennek "offline" verziója amit fel lehet tenni 3 gombos tiszta telepítéssel?
Illetve érdemes-e egyáltalán feltenni ?Köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz
zeon.hu #19775 üzenetére
Igen, van telepítve viber, kivettem a pipát onnan, meglátjuk produkál-e majd még ilyet.
Köszönöm a tippet!
Remélem nem, felettébb bosszantó tud lenni, aztán amíg bebootol a telefon (ami sajnos nem kis idő) tehetetlenül várok, hogy vissza tudjak jelezni, hogy mi történt és nem én nyomtam rá a telefont -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi kb. 1.5 hónapban 2x előfordult olyan, hogy beszélgetés közben újraindult a telefon.
Mitől lehet ez?
B852 ROM, nincs rootolva, és ezen újraindulásos események előtt pár nappal ki volt kapcsolva a telefon, pici pihi majd vissza.
Egy tiszta ROM telepítés segítene vagy sűrűbben kellene a telefont újraindítgatnom? (x naponta, a heti 1 most is meg van)Köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz
karelgott12 #19635 üzenetére
Köszönöm, megnézem
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy most B852 ROM van a telefonon, erre csak simán feltehető újra a B852 illetve várható némi gyorsulás a tiszta rendszertől? (,mert most néha nagyon belassul előfordul, hogy le is fagy)
Köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz
Atlantisz48 #19148 üzenetére
Nekem nincs "cast" opció
B852
Neked milyen ROM van? -
Tompie
őstag
A telefonról vhogy le lehet menteni a billentyűzetet, gondolok itt arra, hogy vmi apk-ba, hogy más eszközre is fel lehessen tenni, hogy azon is a Huawei Swype billentyűzetet használjam.
Vagy esetleg vhol vagy vkinek megvan?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Most, hogy lejárt a gari a telón úgy gondoltam ki kéne rootolni.
Gyárilag független, B852 ROM van rajta. Rootolni csak nyitott bootloaderrel lehet? Azt, hogy tudom megnézni, hogy nyitva van-e?
Illetve nem nagyon akarok ROMot mókolni rá, milyen gyári appokat lehet majd fagyasztani, hogy a rendszer stabilan működjön továbbra is de ezáltal esetleg gyorsabban?!
Egyelőre ennyi kérdés merült fel bennem
Köszönöm -
Tompie
őstag
válasz
zeon.hu #19027 üzenetére
Most mértem meg 50% alatt az első két kábel a gyári és a power bankos kb ugyan azokat az értékeket produkálja mint tegnap viszont amit találtam este a hosszú kábel az már olyan ~700mA körül mozog.
Még valószínűbb akkor, hogy a kábel a rossz. Meg is rendeltem aliról azt amit linkeltem, meglátjuk -
Tompie
őstag
Igaz, hogy ez 1$-os kábel de azt írja eredeti Huawei
-
Tompie
őstag
Az lenne a problémám, ha töltőn van a telefon és közben nyomkodom a telefont akkor merül
Gondolom a töltőfej "fáradt el"
"Kötelező" / ajánlott gyárit venni hozzá vagy mindegy, bármilyen 1A-es jó hozzá? Tudtok ajánlani hozzá valami ajánlottat? Ki milyet használ?
Köszönöm -
Tompie
őstag
válasz
debcamp #18695 üzenetére
Üdv,
Beállítások / Adatvédelem & Biztonság alatt van az Értesítéskezelő illetve a Védett alkalmazások, itt nézz szét.
Értesítéskezelőben ki/be lehet kapcsolni melyik alkalmazás küldjön értesítőt illetve a Védett alkalmazásokban lehet azt állítani melyik alkalmazások fussanak a képernyő kikapcsolása után is. Lehet valamelyik alkalmazásnak kell futni ekkor is és csak akkor küld értesítőt. -
Tompie
őstag
Hi!
Azt akarom kérdezni, hogy vhogy be lehet állítani, hogy a hívásnaplóban vonja össze a többször hívott neveket? Ne sosolja fel külön-külön?
B852 ROMKöszönöm
-
Tompie
őstag
-
Tompie
őstag
Hi!
Valaki próbálta már az ilyen mágneses töltőt?
Működik? Tölt rendesem? Érdemes kipróbálni?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Megtettem és azt a választ kaptam amire számítottam, de hátha alapon megtettem mikor mondtad
"Kedves Gábor! Információink szerint egyelőre az Android 5,1 a legutolsó frissítés. Sajnos, nem rendelkezünk információval arról, melyik készülékre mikor várható milyen frissítés, ezért arra kérünk, hogy figyeld telefonod értesítéseit és hivatalos csatornánkat (http://consumer.huawei.com/hu/support/search/index.htm?keywords=p7). Megértésedet köszönjük és további szép napot kívánunk!"
-
Tompie
őstag
Félve kérdezem meg
de Marshmallow-ról van már valami hír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged