- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mármint itt mire van téve:
Beállítások --> Vezeték nélküli & hálózatok részben, tehát a 4. sor ... Egyebek --> Mobilhálózat --> Preferált hálózattípusJadro:
Mindjárt küldök PM -ben egy telefonszámot, azt csörgesd meg. Az én Telenor -os számom (nem szükséges szám kijelzés), nem veszem fel. HA nem jó, akkor már nem fog rendesen csöngeni sem. Csak ilyen torz lesz. -
törölt tag
Nem bug, csak nem EU -s. Telenornál mindig ez van. Mindjárt megnézem egy XDA -s kiegészítővel, de szerintem nem segít rajta.
Szerk.
Minden megy simán, csak ha Telenor -t hívsz, vagy onnan érkezik a hívás az nem. Az csak 2G -n. ÉS mindegy milyen hálózat kártyája van bent.Ja várj, mire van rakva a Mobilhálózatban Neked? ÉS melyik ROM -ot tetted fel? B608 vagy B613?
-
Jadro
veterán
válasz
#86973952 #8994 üzenetére
Találtam egy progit, amivel leszipkázta a gugli névjegyeimet képestől.
Szinkronizál oda-vissza, úgyhogy minden oké.
Ez a hívásbug ismét komoly.
Nem szeretném kapcsolgatni, mivel mobilnetezek és ha 4G-n marad akkor nem érnek el Telenorból? Akkor mégis megy vissza a mentés. Pedig d jó lett volna...
Vagy félreértem? Pl ez nekem megy simán Telekomból: +36 20 200 0000: Telefonos ügyfélszolgálat
-
törölt tag
válasz
#86973952 #8992 üzenetére
Nos, ugyanaz van, mint MUI -nál.
- Telekom irányába, vagy onnan érkező hívás gond nélkül megy 4G -n is.
- Telekom 4G mobilnet szintén megy.- Vodafone irányába, vagy onnan érkező hívás gond nélkül megy 4G -n is.
- Vodafone 4G mobilnet szintén megy.- Telenor irányába, vagy onnan érkező hívás nem megy 4G/3G.
- Telekom 4G mobilnet megy.Tehát aki Telenor irányba is indít hívásokat, az a beállításokban, felül az ... Egyebek alatt Mobilhálózat, Preferált hálózattípus, Csak GSM -re állítsa.
Majd ezt beírom az összefoglalóba is.
Jadro:
Majd rálesek én is, bár nem ígérem, hogy ma. -
Jadro
veterán
válasz
#86973952 #8989 üzenetére
Igen valószínűleg ez a gond. Viszont így elég gáz. A vcf oké, áttettem, de pl hívóképek amik szintén gugliban vannak nem mentődtek bele természetesen. Így ez nekem macera nagyon. Keresgélek, aztán ha nincs más megoldás, megy vissza a mentés. Pedig egész jó cuccok vannak benne...
-
törölt tag
Gondolom azért nincs benne ez az opció, mert kínai ROM. Ott meg nem lehet forgalomba hozni, olyan terméket, amin Google app -ok vannak. Csak utólag lehet rátenni. Bár lehet ezt is meg lehet oldani egy app -pal, ezt nem tudom. Sosem használtam.
zeon.hu:
Viszont 4 ikonnak még ki kell találnom a nevét, hogy változtatni tudjam. Értesítési függönyön. Mert EU ROM -okban kevesebb van (+ a KangVIP által használtak).- 4G
- Értesítéskezelése
- Mipop
- Screen filterHA nem menne, akkor megkérdezem az oroszokat.
-
Jadro
veterán
-
törölt tag
Azt én nem tudom, mert nem használok Google szinkront, csak azt írtam, hogy kapcsolódok, elvileg szinkronizálnia is kellene. Csak mail fókra használom a google -t, amit természetesen rendben le is szinkronizál.
Az viszont biztos, hogy én vCard -ba mentem (.vcf fájl), arról gond nélkül visszateszi az összes telefonszámot.
-
Jadro
veterán
válasz
#86973952 #8983 üzenetére
Eddig nagyon baba, vannak benne klassz dolgok. Viszont a névjegyzékem még nincs meg, pedig nyomtam újabb visszaállítást, hátha elcsesztem valamit. Erre van tipped?
Szerk: Kifejtenéd bővebben mire gondolsz? Pont ez a problémám, hogy nem szinkronizálja le a google cimtáramat.
-
törölt tag
Ez viszonylag egyszerű most. Amit a képen látsz:
Értesítési:
- KangVIP animált akksi kijelzés.
- KangVIP óra áthelyezés.
- KangVIP egyéni szöveg kijelzés.
- Gyári betűkészlet.
- Flat EMUI térerő ikon.Főképernyő:
- P8 -as Magazine téma háttere.
- P8 -as Spark téma ikonok.
- Mókolt gyári óra widget.Navi sáv:
- Gyári ikonok.
- KangVIP programozott gombok.
- KangVIP POWER/LOCK gomb.
- 96 dip navi sáv magasság.zeon.hu:
Persze, minden működik a témázásban. Ahogy feljebb is írtam.(#8982) Jadro:
Van google címtár. -
Jadro
veterán
Na fent is van, lássuk a medvét. Elsőre már jöttek popup ablakok kínai feliratokkal, mert a nyelvet még éppen próbáltam kiválasztani. Nem tudom mire nyomtam rá.
-
törölt tag
KangVIP B613 ROM:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány újdonság:
- Kínai app center, meg néhány kínai app.
- Értesítési panelen 4G és Mipop kapcsoló.
- Profilok.
- Cast.
- Screen filter.
- Touchplus fólia menü.
- Driving mód.
- Huawei Cloud+
- KangVIP Tool rengeteg a felületet és működést érintő beállítással (pl. navi-, értesítési sáv) (új verzió).Letöltés:
- P7-L05_07-B613.zip
- Patch_P7_B613-L05_07UI.zipElőkészület:
Különösebb előkészületet nem igényel, ha lehetőség van rá gyári kernel -re telepítsd, de nem jelent problémát az sem, ha custom, DE GYÁRI ROM van fent. Tehát a telepítés valamelyik EMUI 3.0 ROM -ról javasolt.Telepítés menete:
1. Wipe.
2. Telepítsd a ROM -ot.
3. Telepítsd a patch -et.
4. reboot system now
5. YesA ROM ROOT -olt, így nem szükséges recovery -ből a Su -s zip telepítése.
A set_immutable.list eltávolítva.
Play Áruház beállítása:
1. Telepítsd a PlayStore_v4.8.20.apk -t.
Telepítés során engedélyezd az összes jogosultságát, ahogy más programoknál is szükséges.
2. Megnyitás gomb.
3. Add hozzá a fiókodat, üzemeld be, és ezzel kész is vagy. -
törölt tag
B613 -as KangVIP alatt kicsivel több az extra.
Pl. ez az akksi ikon nem is rossz,
de a navi sáv magasságát is le lehet csökkenteni 36 dip alá. Utóbbi már értelmetlen, mert 36 dip már elég alacsonyan van. DE van pl. Screen filter, illetve belekerült a beállításokba a Touchplus fóliás menüpont is. Meg egy-két dolog, majd mindjárt leírom.
Play megy, és egyszerűbb belőni.
-
zeon.hu
nagyúr
este csinálok egy batman navi sávot, ha valakit érdekel, szóljon bátran.
fekete-sárga lesz a terv szerint (értesítő sáv piros-sárga)-
ilyen a home gomb: -
törölt tag
Arra gondoltam csinálok egy rövidített összefoglalót, ami lecseréli a mostanit a fejlécben. Az aktív, tehát a blogomban lévő persze továbbra is marad, ahogy az oda mutató link is.
Szerintem azért lenne jobb, mert a fejlécbe már rettentően sok lenne az anyag, illetve nem kellene frissítgetni.
Mi erről a véleményetek?
-
törölt tag
Úgy néz ki minden rendben van. General is rendesen vissza mászott, illetve gond nélkül fel is tudott állnia gyári rendszer.
Az összefoglalóban már benne van:
KangVIP B608 ROM:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány újdonság:
- Kínai app center, meg néhány kínai app.
- Értesítési panelen 4G és Mipop kapcsoló.
- Profilok.
- Cast.
- Driving mód.
- Huawei Cloud+
- KangVIP Tool rengeteg a felületet és működést érintő beállítással (pl. navi-, értesítési sáv).Letöltés:
- P7-L05_07-B608.zipElőkészület:
Különösebb előkészületet nem igényel, ha lehetőség van rá gyári kernel -re telepítsd, de nem jelent problémát az sem, ha custom, DE GYÁRI ROM van fent. Tehát a telepítés valamelyik EMUI 3.0 ROM -ról javasolt.Telepítés menete:
1. Wipe.
2. Telepítsd a ROM -ot.
2. reboot system now
3. YesA ROM ROOT -olt, így nem szükséges recovery -ből a Su -s zip telepítése.
A set_immutable.list eltávolítva.
Play Áruház beállítása:
1. Beüzemelés és netre kapcsolódás után egy sárga-zöld doboz (kínai karakteres HiMarket, ami egy csomagtelepítő) jelezni fogja, hogy elérhetők/letölhetők a Play Áruház egyes elemei.
2. Az értesítési sávon nyomj rá erre a sorra, amivel megnyílik a HiMarket.
3. Nyomj a 3. "soron" (Google Play) lévő zöld kínai karakteres gombra.
4. Várd meg, amíg letölti és telepíti.Ezzel még nem vagy kész, mert csak a Play szolgáltatásokat és a fiókkezelőt telepítetted.
5. Telepítsd a PlayStore_v4.8.20.apk -t.
Telepítés során engedélyezd az összes jogosultságát, ahogy más programoknál is szükséges.
6. Megnyitás gomb.
7. Add hozzá a fiókodat, üzemeld be, és ezzel kész is vagy. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #8960 üzenetére
Felmegy.
Most nézem meg mindjárt, hogy rendben visszamegy -e a B609 general. Sanszos, hogy igen, de néhány keleti ROM -nál már volt olyan gondom, hogy törölt olyan system mappát (pl. custpack), amit a gyári ROM -ok nem tesznek vissza.
Szerintem ennél nem lesz ilyen gond, de azért inkább letesztelem.
Szerk.:
Nem ennél volt ilyen, de mivel itt nem tudom kimenteni az összes partíciót, a general meg azért a végtelenségig nem pakol mindent vissza, így inkább letesztelem. -
törölt tag
válasz
#86973952 #8958 üzenetére
Play -t működésre lehet bírni, szóval rövidesen jövök egy leírással.
Néhány szó arról, hogy miért is jó a KangVIP:
Xposed és modulok nélkül mókolható egy csomó minden, így nem vágja haza semmi a témázást. Igen, témázás tökéletesen megy mellette.Ilyenkor a beállításokba kerül egy Advanced setting menüpont, ami annak ellenére, hogy a ROM tökéletesen magyar, angol lesz. Majd megnézem lehet -e ezt magyarítani, de annyira nem is lényeges, mert egyértelmű benne minden.
Néhány fontosabb dolog belőle a teljesség igénye nélkül:
- Értesítő sáv.
Személyre szabható az akkumulátor (animáltan), ki lehet tenni az értesítőre az aktuális letöltési sebesség kijelzést, áthelyezhető az óra (akár középre is)...stb.- Navigációs sáv.
Navi sáv elrejtő gomb vagy a képernyő lezárás a navi sávra tehető, programozhatók a meglévő navi gombok (hosszú megnyomás esetén), torzulás nélkül állítható a navi sáv magassága.- Kikapcsoló menü.
Bővíthető a kikapcsoló, illetve az újraindítási menü. Pl. újraindítás recovery -ben.- Kikapcsolható a boot hang.
...stb...stb...stb.
Itt egy kép is (már cseréltem közben a témát):
-
törölt tag
Felpróbáltam egy KangVIP -es B608 -as ROM -ot, ami L05-L07 -re való, és eddig remekül működik.
Ami problémás lehet és még "nézegetem", az a Play... még nem tudom menni fog -e.
Mindenesetre KangVIP igen hasznos, majd írok erről néhány szót. Már egy ideje vadászok olyan ROM -ra, amiben használható.
Ugyanakkor van még benne Huawei Cloud+ tárhely, Drive mód, Profilozás, ...stb.
-
törölt tag
-
törölt tag
Zöld erdőben jártam,
péhéttel találtam,
................................. !!!!!! 4 !! négy ! 44!!! -
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #8942 üzenetére
nincs mit!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Merseyside #8938 üzenetére
[link]
(widget nem jár hozzábár ha van zooper-ed, az is megoldható)
-
törölt tag
-
sinak
tag
válasz
KKrisz751 #8907 üzenetére
Nálam simán működik rendesen az e-robot. Szépen kapcsolgatja a wifi-t.
Azt vettem viszont észre, hogy ha ébrentartom a kijelzőt akkor nem kapcsolja. Ha magárahagyom a telefont akkor megy.
Elmegyek otthonról átáll 4G-re az utcán ha lát UPC-t akkor visszakapcsol wifire, majd ismét 4G ha hazaérek akkor a saját wifi-re. Szóval megy rendesen.
Én a példaprogija alapján állítottam be annyival kiegészítve, hogy a wifi-vel párhuzamosan a mobilnet-et is kapcsolgassa ki-be.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #8929 üzenetére
Nem teljesen ismerem az ilyen eszközöket, mert nem élek vele, de feltételezem, hogy a telefon által küldött adat alapján jelez ki bármit is a B2. Lehet szoftverfrissítés szükséges, vagy csak szimplán át kellene másolni a számokat a telefonra. Pl. kép kijelzésnél hasonló probléma van P7 -nél is, ami direkt van így megcsinálva.
Mindegy, majd ha válaszolnak a srácok a feltett linkemre felvetem nekik ezt a dolgot.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #8928 üzenetére
hát ez az!
"Ami hiányzik, és a TalkBand kijelzőjének figyelembe vételével eléggé furcsa, az az értesítések – bármilyen értesítés kijelzésének a lehetősége. Mondjuk az, hogy ki küldött SMS-t, emailt és így tovább, nagyon sok megfizethető árú kütyü képes ezeket megjeleníteni, és mi is szívesen leolvastuk volna a friss dolgokat a fehér fényű kijelzőről, már amikor az látszik, árnyékban és zárt terekben egyébként nincs ezzel probléma."
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
a Talkband B2 nem kezeli az értesítéseket?
ez csalódás azért. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #8925 üzenetére
Nem állítottál vissza minden fájlt. Gondolom leszedted, vagy újratelepítetted a programot/telefont és backup -ból tetted vissza.
IGO -nál ezt nem tudod megcsinálni, csak TB -ot használva és úgy, hogy kimented az Android mappából a már korábban említett 2 db mappát, amit a program használ.
-
törölt tag
válasz
GaborGh #8920 üzenetére
1.
Elsőként érdemes megkérdezni a TeleMax -ot, ha oda szól a garancia. Nagy valószínűséggel árat nem fognak mondani, de a korábbi hozzászólások között van erre vonatkozó információ, ami szerintem nem sokat változott. Feltéve, ha nincs belső kár, ami ritkán, de szintén előfordulhat.Ami a lényeges kérdés - és erről mostanában senki nem jelzett vissza -, hogy még mindig kérnek -e bevizsgálási díjat. Ezt csak akkor érvényesítették korábban, ha nem náluk csináltattad meg.
2. + 3.
Érdemes azt is nevén nevezni, hogy milyen programokról van szó. Egyes app -ok pl. a szinkronizáció miatt ébrednek sokat. Persze a szinkronizációt ki lehet kapcsolni, de annak meg nem sok értelme van, ha használni szeretnéd. Pl. mail fiók. DE a legtöbb programnál lehet azt is állítani, hogy mennyi idő teljen el két szinkronizálás között. Vagy lehet simán manuálisra is rakni.Annak tükrében, hogy 6-8 óra alatt lemerül a telefonod, valami nagyon húzza az akksit, vagy csak szimplán be van ragadva. Én elég aktívan használom a telefont, de nálam sem merül le 6-8 óra alatt, nem hogy "alig használattal". Persze játékkal, navigációval, folytonos videó-fotó rögzítéssel, vagy folyamatos böngészéssel ki lehet dögleszteni mindent.
A letiltáshoz nem kell ROOT, ezt nélküle is megteheted az alkalmazás kezelőben. Egyes rendszerhez kapcsolódó app -okat viszont ROOT nélkül tényleg nem tudsz letiltani.
-
GSPLR
senior tag
Ha kiadják se fogom frissíteni. Egy jól működő telefonnal minek szórakozzak.
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
-A telefon kijelzője alul a fekete részen, a Huawei feliratnál keresztben elrepedt egy esés következtében, az érintő szerencsére működik, honnan és mennyiért lehet rá üveget rendelni és kivel érdemes megcsináltatni?
-10-15 db app folyamatosan újraindul hiba lövöm ki, 15 perc múlva jelez a telefonom, hogy nagy fogyasztású alkalmazások futnak a hátérben, annak ellenére, hogy nem is használtam a telefont és minden appot kilőttem rajta, így 6-8 óra alatt lemerül a telefonom úgy, hogy alig használom!
Mit lehet ezzel kezdeni?-Valamint 50 db alkalmazás indul el magától automatikusan bekapcsoláskor és amikor be szerettem volna zárni, kiírja, hogy Root jog kell hozzá!
Másképp nem lehet ezeket kilőni? -
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #8917 üzenetére
Nem tudom pontosan mi a probléma a VOIP -pal, mert ugye nem használom (meg lehet írtad már), de nem hiszem, hogy szolgáltatóhoz szánt eszközöknél ez prioritást élvezne.
A mókolást meg majd meglátjuk, rövidesen kiderül. Persze nem feltétlen a P7 -nél, hanem másik készüléken EMUI 3.1 alatt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #8916 üzenetére
minket se akartak beengedni annak idején a moziba
részünkről az EMUI gondolom enged némi szabadságot továbbra is, de persze ez nem megoldás mindenre.
amiket most meg tudtunk oldani, félő, hogy a nyalóka egy darabig még nem engedi.
aztán persze ott a root, ami szintén prioritás nálam, amíg az nem lesz P7-en megoldható tökéletesen, szóba se jöhet.vártam, hogy megoldják, de a voip-ot ugyanúgy nem hívásként kezeli, nem is értem, ezzel miért nem foglalkoznak végre.
stb... -
törölt tag
válasz
zeon.hu #8913 üzenetére
Az biztos, hogy a korábbi droid frissítések - általánosan értve - nem voltak ennyire problémásak, ami egyértelműen magának a droidnak tudható be.
Bár már akkor is furcsák voltak nekem ezek az androidok, amikor Ash megtámadta Ripley -t.
Szerk.:
Ezt nem biztos, hogy mindenki érteni fogja. -
törölt tag
válasz
Alister71 #8910 üzenetére
Júliusban kapják meg a nem EU modellek, ami azt jelenti, hogy augusztusban várható hozzánk. Pontosabbat akkor lehet majd mondani, ha már kint lesznek az első frissítések.
Vodára azért kíváncsi leszek mit fog kihozni hivatalosan, mert gyakorlatilag most is 5 hónapos csúszásban van a többihez.
zeon.hu:
Az eddigi Nyalókás frissítések/működések alapján nem vagyok benne biztos, hogy érdemes addig felrakni, amíg nem lesz köztes FW. -
Alister71
nagyúr
Nincs még semmi pontos infó, mikor érkezik a Lollipop?
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #8906 üzenetére
Korábbi témákban is vannak olyan "mappák" a .hwt fájlokban, amiben van módosított naptár dizájn. Meg az újak között is. Fejből ezt most nem tudom megmondani, de ha jól emlékszem a korábbi MIUI v5 vagy v6 -ra hajazó témában is volt ilyen.
Illetve maguk az apk -k is módosíthatók, amihez persze már mindenképp ROOT kell. Az apk fájlokat is úgy kell elképzelni, mint egy speciálisan tömörített fájlt, amiben egy csomó minden található. Simán átnevezed zip -re.
Pl. ott a SystemUI-res.apk. Átnevezés után a res mappában vannak a grafikai elemek. Pl. ahogy itt is láthatod, amit most jelenleg mókolok:
-
törölt tag
-
KKrisz751
aktív tag
Bele másztam ebbe az e-robotba, de nekem nem működik jól.
PL a programok simán kapcsolják ki be a GPS-t.
De az automatikus wifi ki be kapcsolás nem megy. És a topicban sem tudnak ötletet adni miért.
Lényegében a példaprogram ami a wifit kapcsolja be ha van konfigurált hálózat., Haza érek, elvileg érzékeli, látom is a naplóban, de nem kapcsolja be a wifi-t.Nincs valami az EMUI alatt amit át kell állítani?
-
KKrisz751
aktív tag
Kérdésem lenne azoktól akik témázzák a telefont.
Emui 3.0 alatt, az ébresztő óra beállítás kinézetét át tudja szerkeszteni valaki?
Emlékeim szerint az óra és a perc egymás mellett vannak világoskék színben és egy hajszálvéklony karikában. Ezzel két problémám van. Fekete alapon is alig látszik, és olyan vékony a karakter, hogy olvashatatlan. Vagyis Arial Bold betűkészlet nem lenne rossz hozzá(lehet cserélni rá?) és valamilyen rikító színben. Zöld, sárga vagy más.
Mert 2.3 alatt a frameworks-ben olyan jól át lehet írni a háttér képét, hogy 1m ről is látom. 3.0 alatt 30cm-ről sem.
És a naptár widget kinézetét, tudja valaki módosítani.
Számok, és a karika a szám körül esetleg. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
fatomas673 #8904 üzenetére
Azt is nagyon köszönöm!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #8902 üzenetére
Nem.
Volt egy alkalmazás (developer verzió), amivel egyszerre két eszközre is csatlakoztam, de az bug volt. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de jobb helyet nem találtam.
Valahogy meg lehet oldani, hogy a telefon egyszerre több bluetotth hangszóróra is csatlakozzon?
És akkor már 2 vezeték nélküli hangszóróból szólna ugyanaz a zene. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
fatomas673 #8899 üzenetére
Ha a szavazatodat nézem, akkor nem
De tényleg nem azért linkeltem, eleve kevés pályázat ment be, legalább többen látják.
Én meg soha nem a mainstream témákat csináltam, nekem kell, hogy megfeleljen.porterocka: de, P7 home (azon készült, azon van), csak a screen maker-ek kihagyták kedvenc telefonunkat, ezért van a képen n....-ra ültetve
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest