- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Sajnos úgy néz ki nekem nem lesz P7-m.
A vodánál vettem volna, (meglepő módon ez olcsóbb mint függetlenül) de mivel kifutó típus, már valószínű sehol nem lehet kapni. Felhívtam vagy 8 üzletet, majd az ügyfélszolgálatot, de ott sem dobott ki találatot.
Több mint valószínű a P8 Lite lesz a befutó. -
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #10192 üzenetére
Lementeni mindent le tudtam, olvasni olvassa csak újraindítás után nem sokkal írni nem tudja vagy amit kiír rá eltűnik de a régi adatok megvannak, sőt leformáztam és még azután is rajta van
Nem tudom eltüntetni róla az adatokat
Biztonsági mentést sem tudtam rá csinálni mert kb 90%nál mindig behalt -
törölt tag
-
Tompie
őstag
Melyik most a legújabb megbízható stabil teljes ROM B609 még mindig? (lehet újra húzom
)
Köszönöm -
Jadro
veterán
Hmm. Ezt valaki ki tudja próbálni, akinek torzítós romja van? [link]
-
Tompie
őstag
Úgy néz ki a kártya meghalt.
Viszont betettem egy régit, 4Gb kingmax, PC simán leformázta teszt hibátlannak írja. Beteszem a telefonba ugyan úgy nem ír rá. Átállítottam most már így alapértelmezettnek a belső tárhelyet.Viszont biztonsági mentést oda nem csinál SD kártyára akar arra meg azt írja nincs elég hely 0KB szabad hely van.(a teszt teleírta azért nincs hely, telefonnal formáztam most már van hely)
Most megy a "nyomozás" milyen legyen az utód és honnan -
Tompie
őstag
Hi!
Mi a megoldás arra, hogy egyszer csak az SD kártya nem írható. Eddig simán írtam, most ha az alkalmazás írni akar rá kiírja, hogy a megadott hely nem írható.
Semmit nem állítottam át, az elsődleges tárhely továbbra is az SD.
Valami ötlet? Megoldás?
Reboot nem segített.
Köszönöm -
törölt tag
válasz
zeon.hu #10182 üzenetére
Elvileg következő héttől lesz a németeknél is. DE ugyanez.
Szerk.:
Mate 7 -re 1 héten belül lett (ezt korábban írtam), viszont Honor 6 -nál (ami ugye később kezdődött) EU verzióra még nincs. Tehát ez majd kiderül, hogy mikor lesz köztes. Szerintem megoldják hamar. Inkább arra leszek kíváncsi, hogy hivatalos, vagy nem hivatalos lesz az első köztes. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#86973952 #10119 üzenetére
Telenor írt egy SMS -t (gondolom rájuk koppintott a távközlési hatóság), hogy a módosítás előtt nyilatkozni lehet, hogy elfogadja -e a számlafizető. Másszóval nem módosíthatja egyoldalúan, de ha valaki június 30 -ig nem nyilatkozik róla, akkor elfogadottnak tekinti az áremelés elfogadását.
Gondolom a Telekomnál is így van, mivel ő volt a másik cég, aki ellen eljárás indult az áremelések miatt. HA nem jönne ilyen SMS valakinek, akkor menjetek be egy Telenor/Telekom üzletbe, és nyilatkozzatok még a héten!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
jegenye77 #10177 üzenetére
nem véletlen javasoltam
nemrég adták hozzá a hanghívást, tényleg jól megcsinálták.
néha van egy kis késése a hangnak, de alig észrevehető.
1 évig ingyenes, utána 0.99$/év, de annyit simán megér.
(voip topikban többen írták, hogy bőven túl az 1 éven se kellett még fizetniük)vannak más voip lehetőségek is, amik ingyenesek pl egymás között és nem tudja a szolgáltató blokkolni.
voip topik, itt lehet olvasgatni.
(én 4Ft-ért hívok mobilt és 0.6Ft-ért vezetékest, szóval a fizetős voip is megéri) -
törölt tag
"Vuoi diventare Beta Tester della nuova versione di Android Lollipop 5.1 ed EMUI 3.1 per di #HuaweiP7? Inviaci una mail a beta0039@mail01.huawei.com indicando il numero IMEI e versione SW del tuo device. Potresti essere tra i fortunati a provare la versione aggiornata in anteprima!"
-
jegenye77
addikt
válasz
Atlantisz48 #10173 üzenetére
Most teszteltem.
Másfél órát beszélgettem az ismerőssel és egyszer sem szakadt meg és jó minőségű volt a hívás. Nem recsegett vagy zajosodott.
Whatsapp marad! -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #10175 üzenetére
Akkor próbáld azon a kliensen, amit zeon.hu használ. ÉS WhatsApp -on, szerintem.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #10173 üzenetére
Milyen szolgáltatónál vagy és milyen csomagban? Csak mert ha nem korlátlan, akkor simán lehet blokkolás.
-
jegenye77
addikt
válasz
Atlantisz48 #10165 üzenetére
Sajnos nem tudom én se rá a megoldást.
Nálam is megszokott szakadni a skype.
Pont ma szedtem le a whatsapp - ot és majd tesztelem.
Ha ez jól működik akkor az ismerősöknek is mondom, hogy térjünk át erre és hanyagoljuk a Skype-ot. -
Jadro
veterán
válasz
kutitomi73 #10170 üzenetére
Van ilyen. Mondjuk csak telefontípust kell írni, romot nem, de opcionálisan szerintem az is mehet mellé.
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Az Admint kérdezem hogy olyan topikot nem lehetne megalakítani ahova mindenki a telefonnal készített képeit rakhatná fel ( megírná milyen ROM van a telón és milyen beállítással készítette a fényképet ) ? -
TaRka94
senior tag
Szerintem tök jó üzemidő. Kezd ráállni a hosszabb élettartamra.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #10165 üzenetére
bluetooth kapcsolat volt közben?
a wifi és a BT ugyanazon a 2.4GHz-es frekvencián megy, ezért néha hajlamosak összeakadni, ez járhat a wifi megszakadásával.
nálam ez rendszerint voip hívás közben jelentkezett (a skype és fb hívás is voip), ezért ha ilyet indítok, automatizálóval kikapcsoltatom a BT-t.
megoldás az 5GHz-es wifi lenne, de azt a P7 nem tudja sajnos.
egyébként van olyan BT eszköz, amit nem zavar meg a wifi, de többféle protokollt használnak BT-hoz és a legtöbb hajlamos az összeakadásra.
persze más is lehet nálad az oka, ami össze is függhet az elsővel, pl a szolgáltatói voip tiltás, ezt viberen és skypen úgy-ahogy meg tudták oldani.
(csak voipon telefonálok, a megfelelő klienseket nem tudják blokkolni, de ezeken nem megy az általad használt skype és fb)
viszont a whatsapp hibátlan, egyszer sem ment el a wifi hívás közben és a BT-t se kell lekapcsolnom miatta. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Erre esetleg tud valaki valami megoldást?Üdv!
Jelenleg B609 General rom van a telefonomon. És már sajnos többször is előfordult, hogy megszakadt a Wifi kapcsolat. Ez általában Facebook hívás vagy Skype hívásnál jelentkezett, de változó időközönként. A routert teljesen újra konfiguráltam, tehát ott nem lehet gond. Eddig csak a gyári Rom nál találkoztam ezzel a jelenséggel. Van erre esetleg valami megoldás a Rootoláson kívül?
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10163 üzenetére
Forrás? 4pda?
Nem feltétlen jelent téglázást, nálam is volt már fent L00 ROM.
Szerk.:
Közben látom azt is betetted. Link gombot használhatnád a hozzászólás alatt, ami desktop nézetre váltva elérhető. Kínszenvedés telefonról kijelölgetni. -
ricsike1995
csendes tag
Üdv. https://mega.nz/#!PtcTjITa!cFNxxMI-zpbQD4AIsGMv1N8sF4yfowA10K-nsV-lbFk L-00-ra készítették, l-10-re nem igazán jó felrakni igaz?
http://forum.xda-developers.com/ascend-p7/general/miui-v6-ported-to-huawei-p7-link-updated-t3131039/page9
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #10158 üzenetére
Ez biztos jó, egy másik ROM -ból szedtem ki: 39.0.2171.93
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #10158 üzenetére
Itt nézz körül, ezek hivatalos apk -k. Több dologhoz is (nem warez).
DE majd mindjárt kirámolom az egyik ROM -ot, aztán feldobom.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #10155 üzenetére
Közben néztem korábbi verziókat is, akkor se jó
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
darthdenes #10153 üzenetére
A minap már jött egy ilyen kérdés, íme egy válasz rá.
-
darthdenes
tag
Üdv
Egyszerű kérdéssel fordulok önökhöz, p8lite vagy p7?
Melyik lenne jobb? indoklást is szeretnék. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #10144 üzenetére
Csak Dolphin -t. Annál is voltak régebben ilyenek, aztán megoldották. Max. 1 hétig tartott, vagy talán még annyi ideig sem.
Szerk.:
Nem jött ki a billentyűzet, nem kezdte el írni a szöveget...stb.Szerk.2.:
Kb. 3 vagy 4 billentyűzeten néztem. A Swiftkey -en nem, mert nem vagyok oda érte. -
zeon.hu
nagyúr
Használ valaki chrome vagy chrome beta böngészőt?
Úgy néz ki, hogy több billentyűzet is megzavarodott a legutóbbi chrome frissítéstől.
Nálam a swiftkey és a swype is furcsán viselkedik, többen is ugyanerre panaszkodnak. -
-
vzoli1987
aktív tag
itt már vki meg is kapta mate 7-re vagy maten 3.1 volt az emui?
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Jelenleg B609 General rom van a telefonomon. És már sajnos többször is előfordult, hogy megszakadt a Wifi kapcsolat. Ez általában Facebook hívás vagy Skype hívásnál jelentkezett, de változó időközönként. A routert teljesen újra konfiguráltam, tehát ott nem lehet gond. Eddig csak a gyári Rom nál találkoztam ezzel a jelenséggel. Van erre esetleg valami megoldás a Rootoláson kívül?
-
espi38
őstag
Sziasztok,csináltam egy antutu tesztet és azt írja a P7re hogy sima HD kijelző van benne.Tudtommal ezek a panelek full hd felbontásúak,hogy lehet ez?
-
törölt tag
Nem feltétlen, de előfordul.
Bár az esetek többségében inkább az ui elemei tűnnek el, és nem bootloop lesz. Pl. navi és értesítési sáv...stb.
Tehát ha be tudsz lépni az Xposed -be, majd kiveszed a pipát a modulról, aztán újraindítasz, akkor visszaáll. Feltéve ha van rá opció, és nem lesz bootloop sem.
-
Jadro
veterán
No felraktam én is a My-Rom 3.3-at. Egyelőre végülis nem rossz. Ami nem megy az a témázás + a mozgásvezérlések, de nem hiányoznak. Viszont van jó kis LED customizáció.
Eddig jónak tűnik az akku is. Mondjuk ha jól olvastam, van akinek megy a témázás, de már nem akarom újra kipucolni. Nem raktam alá base romot, csak gyári visszaállítást nyomtam ésúgy tetem fel az előző romra.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Huawei P7 es sview tokot keresek ami ablakos mert amit a neten lehet kapni az horror.
Kínából meg legalább 3 hét míg megérkezik,ha valaki tud szerezni olcsóért szívesen átveszem.
köszönöm -
törölt tag
válasz
KKrisz751 #10118 üzenetére
Most együtt fog fejleszteni a Telenor és a Telekom. Közös LTE -n. Tehát különbség nem lesz.
Bár most mindkét szolgáltató ellen eljárást indított a távközlési hatóság. Az áremelések miatt, amit a Telekom és a Telenor akar csinálni. Nekem már ki is közölték, az én esetemben durván 2.5oo HUF lenne az emelés havonta.
Szerk.:
Lemaradva nincs, csak nekik a 2G az erősebb, Vodának a 3G, 4G -ben viszont a Telekom a legjobb. Utóbbi meg fog változni, 3G -t meg már senki nem fejleszt. Aki nagyon le van maradva az a Voda, és továbbra is le lesz. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #10045 üzenetére
Azért írom, hogy ez nem mérvadó, de jólesik a B609re fogni...
Viszont érdekes, hogy az öreg Samu GIO sose akad, és nem dobja a vonalat, nem recseg, pedig az függő telenoros. Na jó, egy 30 éves nokia sem fog akadni 2g vel.
Idővel ha lejár a hűség átmegyünk szerintem a rózsaszínekhez.
Minden fejlesztésről lemarad a telenor.Ott van a mobiltárca, működik, használják, de csak a telenornál nincs. És megmondom őszintén, nem szeretem a kártyámat előhalászni. Ráadásul unom, hogy egy táskát kell cipelnem ha bemegyek a boltba, amibe a kártya tartóm, meg egy csomó dolog van. Figyelni, hogy ne lopják el a kocsiról, pedig hasi tasi, de útban van. A telefon kisebb helyen elfér és amúgy is nálam van. Az autós táskát le lehetne tenni. Erre csak az én szolgáltatóm nem képes ezt a fejlesztést meglépni.
meguntam, hogy a volt pannonGSM az élvonal rohadtul le van maradva.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
A telefonom az Emui 3.0 van rajta duplakoppos ébresztést tudja a telefon és ha igen hol tudom bekapcsolni,válaszokat előre is köszönöm -
daveh
tag
Sziasztok!
Ha valakinek felment már az Android 5.1 az emui 3.1-el, írja le a tapasztalatokat , engem is érdekelne
Ma volt szerencsém egy P8-hoz amin már ez fut, és elég meggyőző. Gyors, szép és letisztult -
zeon.hu
nagyúr
válasz
fatomas673 #10108 üzenetére
Hongkong-ból általában gyorsabb, 1 hét alatt is ért már ide cucc.
Kb 1500 volt az első és hátsó együtt. -
TaRka94
senior tag
válasz
fatomas673 #10104 üzenetére
Akkor az jobb mint a sima fólia mint ami alapból rajta van?
-
TaRka94
senior tag
Értem. Köszi srácok!!
-
törölt tag
válasz
#86973952 #10100 üzenetére
Műanyag toknál viszont szerencsésebb olyat nézni, aminél szabadon vannak a kártya fiókok is. Általában nem nagyon bírják a le-fel vételt. Főleg olyan telefonnál, ahol közel van a kamera kivágás a tok széléhez. Hajlamosabb a repedésre.
Persze az nem fog annyira védeni, mint egy szilikon tok, de jobban néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged