- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
B133 -at és a B609 -et.
Itt vannak alternatív letöltők, ha nem menne, vagy megszakadna:
"3 gombos módszer: hangerő -, hangerő +, power gomb egyszerre nyomva. Addig kell nyomni, amíg be szürke lesz a képernyő (vagy amíg belép a frissítő menübe, ahol automatikusan teszi a dolgát). Ennél a módszernél automatikusan megkezdődik a szoftverfrissítés, amennyiben a szükséges mappa, megtalálható az SD kártyán vagy a belső memórián. Erről bővebben lejjebb. Amennyiben nem szeretnél frissíteni, célszerű törölni az SD kártyáról a dload mappát, mert ha 3 gombos módszerrel indítod el a telefont, akkor amutomatikusan telepíteni/frissíteni fog!"
"!! Ennél a műveletnél a belső memóriából minden adat elveszik !! AZ ALAP RENDSZER NEM !!
A művelet megkezdéséhez természetesen szükségünk van egy SD kártyára, amin legalább ~2 giga hely van. A letöltött, tömörített fájlban lévő dload mappát a benne lévő UPDATE.APP -vel másold át az SD kártya gyökerébe
3 gombos módszerrel elindítod a telefont (volume +, volume -, power gomb, egyszerre nyomva, amíg elő nem jön a frissítő menü - nem a recovery menü). Innentől automatikusan elindul a frissítés. Installál, újraindítja a telefont, frissít és kész is van."
zeon.hu:
Én letöltöm újra, vagy gyári backup -ból teszem vissza. Vagy csak simán telepítem az apk -t. -
törölt tag
-
noorii
csendes tag
Az összeset kijelöltem amit csak lehetett. Igazából a programokat majd leszedem újra, nem sok van rajta. (Összesen 9 darab) Csak a névjegyek fontosak azt meg lementette.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9092 üzenetére
na, én meg éppen nem akarok biztonsági mentést csinálni, mivel pár alkalmazásnak licensz gondja lett a legutóbbi rom csere után.
szóval playről állítok vissza mindent, ez mondjuk cefet sok idő lesz a kb 180 app miatt.tényleg, TB-al hogy lehet csak alkalmazásadat mentést és visszaállítást csinálni?
pár appnál szükséges lenne, nem tudom mindegyik adatait felhőbe menteni. -
-
törölt tag
Rányomsz hosszan a biztonsági mentést készítő app -ban a mentésedre, kijön egy ablak, ott pedig a részletek sorra bökj. Ott kiírja, hogy hova mentette.
Nem terhelsz semmit, erre való a fórum. Nem mindenki ért azonos módon a telefonokhoz. Szép lenne, ha szelektálnánk. Hülye kérdés meg nincs.
-
noorii
csendes tag
Oke akkor megprobalom. Baj nem lehet belole. SD kartyat bennehagyjam? Csinaltam biztonsagi mentest. Ez egybol az SD kartyamon van? Valaki nem segit inkabb privatban? Nem akarom a forumot teleirni
-
Jadro
veterán
-
noorii
csendes tag
Ha beviszem a Telenorhoz ott megcsinaljak? (Ingyen?)
Ott kell hagynom a telefont? -
törölt tag
Csinálsz egy biztonsági mentést SD kártyára, aztán felteszed a B133 -at, majd a B609 -et 3 gombos módszerrel, aztán visszateszed a mentést. A telepítés sorána törlődni fognak a felhasználói, beállítási adatok, programok...stb. Tehát gyári állapotra kerül vissza a készülék.
Én mindig csinálok biztonsági mentés SD -re, meg vCard -ba mentem a telefonszámokat. Utóbbit szintén SD -re. Ez azért fontos, mert a belső tárhelyet törli telepítés előtt. Tehát ha van oda kép, vagy egyéb más mentve, azt másold az SD -re.
-
törölt tag
-
törölt tag
A vége a lényeg, azt írd le. A "B" jeltől. Pl.: B133.Most látom, közben betetted a képet.
Ez egy ősrégi FW, már rég érkeznie kellett volna frissítésnek. Én is Telenor -os vagyok. Folyamatosan frissülő összefoglalóban benne van a B133. Azt rakd fel, utána pedig a B609. A letöltések benne vannak az összefoglalóban, ahogy a telepítés menete is.
HA elakadnál szólj, és segítünk.
-
törölt tag
Olyan, mint amikor egy erősítőn túlvezérled a mélyt, és mellé még be is torzít. Tehát nem nehezen érthető, hanem egyáltalán nem lehet érteni. Csak zúgás megy át.
zeon.hu:
Beszélgetés közben nem tudsz váltani, mert olyankor a telefonok néhány másodpercre megszakítják a kapcsolatot, és újra feláll a hálózatra.Szerk.:
Tehát már csörgéskor sem tudod átállítani, mert olyankor megszakítja a hálózatot egy kis időre. Ez mindegyiknél így van. -
Jadro
veterán
válasz
#86973952 #9074 üzenetére
A beszélgetés torzít? Azt hittem hívásfelépítési gond is van. Mondjuk ez nem volt valami felemelő minőség az előbb, de azt hiszem anyós telefonja nem is HD hang képes. Azért érthető volt minden, nem használhatatlan kategória. Na majd még beszélek mással is és kiderül.
Sajna más kártyám nincs a közelben hogy kipróbáljam.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9075 üzenetére
Minőség. Nem értesz belőle semmit. Olyan, mint ha betennéd a fejed egy dobozba, és a falához szorítanád a szád, aztán úgy kiabálnál.
Tehát nem használható, nem értelmezhető a kapcsolat.
DE már a csörgésnél is észre lehet venni, mert már ott is torz. Nem olyan, mint normálisan.
-
Jadro
veterán
Bár nem volt egyszerű, de találtam olyan 20-as számot a telefonkönyvemben, aki tényleg Telenor hálózatot használ. Felhívtam anyóst és simán tudtam beszélni vele. (A beállítás még mindig LTE/WCDMA/GSM auto)
Kíváncsi leszek, másnál is működik-e, nálam szerencsére igen.
-
noorii
csendes tag
Sziasztok!
Huawei Ascend P7-L10-em van. Telenoros.
EmotionUI 2.3 van rajta,de frissiteni szeretnem 3.0-ra.
A telefon beallitasainal a frissitesnel azt irja,hogy nem talalhatok frissitesek. Hogyan tudnam frissiteni? Vigyem be a telenorhoz? -
törölt tag
válasz
zeon.hu #9068 üzenetére
Beállítások --> Vezeték nélküli & hálózatok rész alatt, tehát a 4. sor ... Egyebek --> Mobilhálózat --> Preferált hálózattípus --> Csak GSM
Értesítőn a 4G gombbal visszakapcsolja az LTE -t.
Szerk.:
Feljebb írtam, csak a hívásra vonatkozik. Az is csak akkor, ha Telenort hívsz, vagy onnan érkezik a hívás. Függetlenül attól, hogy milyen kártya van benne. Nem a különböző szolgáltatók kártyáját nem kezeli, hanem a hálózati részből hiányzik a Telenor. -
törölt tag
válasz
#86973952 #9066 üzenetére
Átírtam.
Meg még egy dolgot hozzá tettem:
FONTOS!! Telenor hálózatába indított, és onnan érkező hívások csak 2G alatt működnek!!! Telekom és Vodafone minden gond nélkül, és minden irányba működik 3G -n és 4G -n is. Mobilnet mindegyik módban működik, és a ROM minden szolgáltató kártyáját kezeli.
Tudom, hogy van akinél működött, de ha valaki ki tudja még próbálni Telekomos kártyával, az kérem, jelezzen vissza. Másnál is működik, akkor átírom. Én Telekomos kártyával nem tudom kipróbálni.
-
zeon.hu
nagyúr
A B613 három gombossal megy fel és külön a patch?
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #9048 üzenetére
Köszönöm
Az ébresztés beállítás hátterét lehet mivel kell változtatni?
Azért kérdezek ennyit, mert ez mind a leégett vinyón volt leírva. Pl a betűszínek meg ilyenek, mit hol hogyan és mikor kell változtatni. Időm nincs és kezdhetem elölről ezek menetét..
A szerencse, hogy a mentett témából könnyű dolgom van, csak ez a két háttér nem volt benne. -
törölt tag
válasz
theBigFace #9053 üzenetére
Igen, KangVIP -es B613 ROM. L05/L07.
-
törölt tag
Ezt írtam feljebb.
Mivel Neked (és nekem) kínai ROM van fent, meg KangVIP, ami nincs benne az EU ROM -okban. Így a hozzá tartozó + értesítésik ikonok sem. Majd megpróbálok rálelni, de ha nagyon nincs kedvem szórakozni, próbálgatni a neveket, akkor megkérdezem 4pda.ru -n. Bár lehet máshol is meg van, még nem volt időm utána járni.
-
theBigFace
tag
Hello valaki tud linkelni egy olyan oldalt ahol a legfrissebb nova van fent vagy apk ot elküldeni akár mega linkkel? lehetőleg ne a demo legyen fent előre is kösz !
-
Jadro
veterán
Bonyolódik a dolog...
Az ikonok egy része a lehúzható fülön már átszíneződött. Vannak viszont olyanok, amik nem voltak benne a témacsomagokban. MiPop pl. Ezeket hol találom meg a rendszerben?
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Mostanában lélegezni sincs időm, de kérem valaki írja már meg a beállítás menü hátterét ( háttérkép) hol lehet megváltoztatni.Nincs időm megkeresni, de a fenti témában jól néz ki.
Köszi előre is. -
Jadro
veterán
Hexa színkódokban ki van otthon? Az xml fájlban így néz ki: #e53a5766 Ez a 8 jegy nekem soknak tűnik. Arra már rájöttem, hogy az első kettő nélkül adja azt a színt amit kell, (3a5766) de akkor mi az első kettő jegy?
-
Jadro
veterán
Háhá, nekiálltam témát készíteni. Jó móka ez.
Egyelőre a beállítások menü már tetszik, hátteret sikerült betenni. Szeretném átszínezni a tárcsázót, értesítéseket, lehúzható gombokat. Látok benne kihívást.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9037 üzenetére
Nem, másik android eszközzel.
Android alkalmazás topikban ez a téma éppen, hogy lehetne az egyik eszközön bejövő hívást a másikon felvenni.
IOS-en megoldott a dolog iCloud-on keresztül, ott történik az azonosítás.
Ha BT perifériaként tudna csatlakozni, mint pl egy headset, meg lenne oldva a dolog. -
törölt tag
válasz
Alister71 #9039 üzenetére
Material ONE olyan (olyasmi, nézd meg a képeket az összefoglalóban). DE azon ki van pucolva szinte minden EMUI system app. Pl. nincs system ui, témázó, gyári backup...stb. Olyan mint egy AOSP.
Nekem bejött amúgy, szerettem azt is használni. Tovább volt fent, mint a MIUI.
EMUI 2.3 -ra épül.
Szerk.:
ÉS a Nova viszi a felületet. -
törölt tag
válasz
Alister71 #9031 üzenetére
KangVIP nem egy ismeretlen fogalom a fejlesztők körében, ha valaki Huawei vonalon mozog. Amúgy pl. a B608 KangVIP ROM már több mint 4 hónapja fent van 4pda.ru -n, tehát ha ilyen lenne, már rég kiderült volna.
A vírusozásnak meg kb. a felét sem érdemes elhinni. Létezik ez a fogalom, de kicsit túl van fújva.
A Play -en lévő vírusírtó fejlesztők nagy-nagy örömére, mert legalább van olyan, aki több ezret is kiad egy olyan programért, ami kb. semmit nem csinál.
-
zeon.hu
nagyúr
nem lehetne megtudakolni a huaweitől, hogy tervezik-e a telefonok perifériaként csatlakoztathatóságát?
szerk: perifériaként BT-al. -
törölt tag
-
törölt tag
A korábbiakhoz képest egyszerűbb megoldás az MX Player dekóder problémára. EZT kell letölteni, utána másoljátok az SD kártyára (csak simán a tömörített fájlt az SD gyökérbe). MX Player elindítása után automatikusan felismeri, engedélyzni kell a telepítés.
Utána az MX Player beállításokon belül a dekóder alatt lehet aktiválni. H/W+ a neve.
Videó lejátszása közben pedig lehet választani, hogy H/W, H/W+ vagy szoftveres dekódolást használjon.
-
törölt tag
P8:
- cust -ból apk -k.
- cust mappa.
- gyári betűtípus.
- HiSuiteDownloader.
- gyári csengőhangok.
- Singularity_Theme_P8_Full_Icons.hwt.
- gyári hangfájlok.
- teljes system mappa.
- gyári témák.
- gyári háttérképek. -
Alister71
nagyúr
Ez a fürgèbb èrzet kb addig tart, míg be nem lakod a telefont ès visszarakod a google appokat. Amúgy is ilyen "sárga" rom-okat nagy bátorság feltenni. Több cikket is olvastam a kínából rendelt telefonokon talált vírusokról amik megjegyzik a leütèseket. Majd ez is generál nektek valami fasza adatforgalmat aztán csak lestek mint a sülthal ha jön a 60 ezres telefonszámla.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9027 üzenetére
Nem azért írtam.
Csak ugye ha valaki kiszedi a ROM -ból és csinál egy telepíthető zip -et, akkor hasonló ahhoz, amit én csináltam Pro verziós TB -val. Sanszos, hogy hiányzik még neki valami, amit szintén bele kellene tenni a zip -be. Vagy az is lehet, hogy TB -ból nem lehet megoldani.
-
-
törölt tag
-
Jadro
veterán
válasz
#86973952 #9022 üzenetére
A navbar gombjainak hosszú nyomásra programozása az adv. settingsben szabadon állítható. Én pl a zseblámpát rátettem a képernyőzár ikonra hosszú nyomással. Minden gombra lehet tenni dolgokat, pl ez is egy nagyon frankó dolog ebben a romban. Csakúgy mint a center clock, akku ikon módosítás, advanced reboot menü.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9021 üzenetére
Csak tipp volt, nem biztos, hogy felmegy. A beállítások menüben kell lennie egy Advanced settings sornak.
Egyik verziós sem ment fel? Az elsőt TB -ból kell nézni, másik zip meg recovery -ből telepíthető.
Jadro:
Bizony, én múltkor vettem észre, hogy a nyitott alkalmazás előhozó gomb a navi sávon hosszan nyomva vált az alkalmazások között. -
Jadro
veterán
válasz
#86973952 #9017 üzenetére
NA ezt sem tudtam, módosítva. Bár nem volt egyszerű, mert nem lehet legörgetni rá. Alapból kilóg a képernyőből és ahogy lejjebb akartam menni, összenyomja a felső részt nem felgörgeti. Ha elengedem akkor visszarugózik és így nem lehet beállítani. El nm fordult a képernyő, viszont a navbar ideiglenes eltüntetésével már elértem és bepöttyöztem.
-
törölt tag
Normál -ra kell rakni az energiatakarékos módot, és nem fog az sem. Alapban Intelligens -en indul minden ROM.
Utóbb említett módban visszafogja a CPU -t és az adatkapcsolatok egy részét is csökkenti, kilövi. Pl. nem megérkező értesítések. Bár néhány programra máshol is panaszkodnak újabb droidokon, meg WP -n is.
-
Jadro
veterán
-
törölt tag
Közben összeállítottam egy google csomagot.
- Play Szolgáltatások
- Fiókkezelő
- Play Áruház
- ICS telepítő
- Naptár szinkronizáló
- Kontakt (telefonkönyv) szinkronizálóEzeket csak simán telepíteni kell. Illetve ennél a KangVIP -es ROM -nál csak a Play Áruházat és a Kontakt szinkront kell telepíteni.
-
Jadro
veterán
Na contact sync témában a megoldás: GoogleContactsSyncAdapter.apk telepítése hozza el a kánaánt. System/app-ba bemásol, restart és lőn bódottá.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9007 üzenetére
Itt a TB -s KangVIP mentés. Próbáld meg feltenni, de előtte csinálj egy CWM mentést.
-
zeon.hu
nagyúr
porterocka!
témázós blogba tedd már be az:
ic_sysbar_hide
is_sysbar_hide_land
sorokat. ez a navi eltüntető, ami nem egyenlő a "le" gombbal (az pl leteszi a billentyűzetet).
Új hozzászólás Aktív témák
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 1 / 2
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest