- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #8397 üzenetére
Én csak tesztelgetési céllal használtam. Nálam nem volt ilyen gond, de rövidebb idő alatt. Talán 8-10 versenyt mentem. Viszont azt más telefonnál is olvastam, hogy sok a probléma vele. Leginkább az akadást írják, tehát simán lehet ez P7 -nél is, mivel ennél jóval erősebb SoC -n is ezt csinálja.
Egyetlen játék nálam, ami vissza-vissza tér, az a FIFA. Kár, hogy az utóbbi frissítések óta állandóan szerver csatlakozási probléma van (FIFA 15). Először azt hittem nálam van a probléma, aztán megnéztem a Play -en a hozzászólásokat...
-
B1T3
addikt
válasz
Atlantisz48 #8397 üzenetére
Elvileg Note 4-en sem teljesen gördülékeny, mondjuk én Asphalt párti vagyok, ha autós játék, szóval nem próbáltam.
(Úgy jön ide a Note 4, hogy az van a P7 mellett; utóbbival kapcsolatban úgy néz ki, hogy ma van az utolsó együtt töltött napunk.Nem azért, mert nem felelt meg, gyönyörű telefon megfelelő tudással, de Note 4 mellett teljességgel kihasználatlan lenne.)
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Nem tudjátok, hogy miért akadozik a Real Racing 3 ? Szerintem a telefon teljesítménye simán elég ahhoz, hogy akadás mentesen futtassa. Lehet, hogy nem optimalizálták? Csak mert azt hallottam, hogy az android telefonok 90% -án akadozik. Egyedül az Iphone-on nem.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #8389 üzenetére
sajnos még messze van a jótól, legalábbis amikhez nekem kell.
lolli alapból rosszul kezeli a dual sim-et, automatizálók rosszul kezelik a rootot igénylő dolgokat, xposed se megy vele talán, értesítéskezelés túlbonyolított,stb.
ja és a hárombetűs vagy megy rajta vagy nem -
törölt tag
válasz
ufonauta #8386 üzenetére
Szerintem várható volt. A G széria mindig le volt maradva. Bár azt is hozzá kell tenni, hogy az nem igazán a G6 folytatása.
Na meg ez ugye kínai verziós készülékekre vonatkozik. L10 -nek kb. 1 hónapot kell hozzászámolni. Attól függ, hogy mi lesz az EU -s listában, de így szokott lenni.
-
törölt tag
Lollipop frissítés:
Mate 7 - május
P7 - július
Mate 2 - július
G7 - szeptember -
-
mpeter94
tag
Igen, ebben benne volt.
Akkor most mindkét mappát másoljam fel a memóriakártyára, és utána indítsam el 3 gombossal? -
mpeter94
tag
Rendben,köszönöm a segítséget.
Akkor csak annyi a dolgom,hogy letöltöm a B609-et,és 3 gombossal feltelepítem? -
törölt tag
válasz
mpeter94 #8373 üzenetére
Azért írtam ezt/így, mert Vodánál B129 a legújabb FW, ami EMUI 2.3. B609 -et bizonyára külön hegesztette rá, ami nem mókolás, és jófejség volt az eladótól, mert ha a Vodán múlik, akkor még 2038 -ban is 2.3 lesz rajta. Egyébként hivatalos eljárás.
Lehet szoftveres bibi is. HA részedről javítható a dolog, akkor annak egyetlen módja az, ha újrateszed a B609 -et (general verziót, cust -tal együtt), aztán újra ROOT -olod.
-
törölt tag
-
mpeter94
tag
Független, vodafone-os kártyával használom, root-olt.
-
mpeter94
tag
Sziasztok!
Ma egyszer csak magától kikapcsolt a telefon és nem reagált arra,ha beakartam kapcsolni, csak úgy sikerült,hogy előtte töltőre raktam. Nem volt lemerülve (kb 65%on volt az akksi) meg semmi..Kérdésem lenne,hogy ez mitől lehetett?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
csordog
csendes tag
Hali. bocs a megkésett reakcióért. nekem van a telóhoz ilyen átlátszó tokom. ami nem tetszik benne, hogy a hátlapra rátapad, mintha nedves lenne, de csak foltokban, nem egységesen és így ... egyébként teljesen jól illeszkedik, gombok, csatlakozók a megfelelő helyen vannak. Nálam maradt az ász a nillkin bumper.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #8357 üzenetére
Még valami:
Miután nálam most nincs fent EMUI, így témázni sem tudok. HA van valamelyik témában külön betűtípus, akkor nem biztos, hogy jó változtatni. Nem 100%, de hiányozhat belőle néhány magyar karakter. Meg fogja kérdezni, hogy a betűtípust is használod -e az új témából. -
törölt tag
MIUI v6 (nem sok köze van hozzá):
-----
Amúgy az én oldalamra tettem fel őket. Onnan gond nélkül le fognak jönni.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #8351 üzenetére
Most az alkalmazáson keresztül a regisztrációs kód nem egyezik meg... megpróbálom ruszki billentyűzettel. Lehet más a karaktertáblás kódolása.
Az IP szerintem nem lehet gond, mivel nem lehetne akkor más időzónát is beállítani. Más országból.
Szerk.:
Ugyanúgy nem megy.Pedig már ruszki billentyűzettel írtam.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #8344 üzenetére
vpn?
-
törölt tag
válasz
philoxenia #8344 üzenetére
Az az érdekes, hogy rambler -rel azt írja nem elfogadható, a többire meg azt, hogy rambler -rel próbálkozzak.
-
törölt tag
Valakinek sikerült már regisztrálnia a 4pda.ru -ra? Bármilyen mail címet írtam be, egyiket sem fogadja el.
gmail.com
citromail.hu
rambler.ruP7 -es tartalmakat szeretnék letölteni, de már felvág az agyam... Mivel nem külső hivatkozásról van szó.
Szerk.:
Van ColorOS -es téma is:Iris:
....stb.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #8330 üzenetére
ez a párbeszéd szövege, ami találtam a hibáról:
-Did you root your phone and use something like "freedom" to make fake transactions to Google play? Coz this happened to me and I fixed it. So, I guess may help you.
-yes i have root and always use freedom but this first time PushBullet give me this message how i can fix it plz ?
-Turn off freedom and try logging in. That's how I fixed it.
-
zeon.hu
nagyúr
#8318-#8319-re semmi ötlet?
-
törölt tag
Nehezen hiszem. 935 nem fog lényegesen eltérni a 930 -tól, még ha ezzel az elnevezéssel is kap SoC -t. Teljesítmény növekedést nem nagyon fog eredményezni, mert tulajdonképpen azok A53 -as magok, csak a 8 -ból 4 emelt. A57 meg vagy 50-60 %-kal erősebb lett volna.
Mivel a magokon nem fognak változtatni, így nem lesz a Snapdragon 810 közelében. Fogyasztása viszont lényegesen jobb lesz. Az meg hogy 0,2 GHz -et kap 4 mag, túl sokat nem számít e tekintetben.
-
GSPLR
senior tag
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
KKrisz751 #8321 üzenetére
Lejárt a szuerk...
Ilyenre gondoltam: Múltkor hasonmló volt 6e ért..
Fm transmitteres ketyere -
zeon.hu
nagyúr
válasz
KKrisz751 #8321 üzenetére
ilyen kihangosítót vettem a kocsiba.
1000 óra készenlét, 20 óra beszélgetés, automatikusan kikapcsol, stb.
ha mindenképp a fülembe akarok dugni valamit, arra ott a talkbandem
egyébként jók az olcsóbb BT fülhallgatók is. univerzális szinte mind, de a leírásban benne van, ha mégsem. -
KKrisz751
aktív tag
Elv illetve P7 társak..
Olyan kérdésem lenne, hogy bluetoot fülhallgatóból mit szabad és mit nem megvenni.
A kritérium egyetlen egy dolog, hogy fülembe dugva tudjak telefonálni vezetés közben.(Későbbi terv az egy FM transmitteres kihangosító. Láttap párat a neten belőle. Bluetuuthal kapcsolódik a telefonhoz az autórádión pedig szól a hang az FM transmitteren keresztül. Tudom jobb lenne egy olyan autórádió ami tud bluetooth-ot, de anyagi korlátai vannak.)
Ebay-es 2-3e foirintosak jók? Univerzálisak vagy ezek telefon specifikusak?
-
Tex
senior tag
Sziasztok!
Búcsúzom a topkitól, ma elboltoltam a P7-t. Köszönöm a sok segítséget, jó kis segítőkész csapat van itt, remélem így is marad!
Áldott Húsvétot!
-
zeon.hu
nagyúr
a zárképernyőn lévő felhúzható roló szerkeszthető valahol/valahogy?
-
zeon.hu
nagyúr
mit jelent a "turn off freedom"? mármint androidul
nem megy a pushbullet bejelentkezés (csak a telón) és valami ilyesmi lenne a megoldás talán.
(ha kell, az egész szöveget átküldöm privátban) -
B1T3
addikt
Igazából a munkám miatt „kénytelen vagyok” mindent figyelemmel kísérni.
De más az, hogy ott pár percet nyomkodok egy telefont, és az, hogy valamit huzamosabb ideig használok. A P7 sorsa még kérdéses, vagy nekiadom testvéremnek, vagy eladom, esetlegesen cserélem egy Nexus 5-re.
-
Sziasztok!
Mennyit erhet most egy ilyen telefon hasznaltan ?
-
Zsoltg4s
tag
Akit érdekel az okos karkötő: [link]
-
B1T3
addikt
Nyilván még mindig a Note 4 kijelzője a legszebb (vagy egyik legszebb most már az S6 mellett), de a P7 után ránézve már nem tűnik annyira szépnek hála a jó fehéreknek.
-
KKrisz751
aktív tag
Üzem idő...
Pl nekem, mostani beállításokkal MA 4% ot esett, de van app amit bekapcsoltam.
Ha azt is kikapcsolom, lásd időjárás, akkor ha este 23:kor lehúzom a töltőről, akkor reggel 8kor 100%on van még. És mikor ébreszt és bekapcsol a kijelző akkor esik 99%ra.Szerintem ez elég jó.
Lényegében csak a guglis cuccok vannak letiltva. Játék, zene, újságos, gmail. És újra indításkor sok app nem indul el, vagyis le van tiltva. Lényegében a Advanced taskmanageren és a Megaupload szinkronon kívül minden ki van lőve az autómatikus indításból. (Majd elindul ha én inditom az appot) Meg csak azok indulnak el amik amúgy sem tilthatók. -
KKrisz751
aktív tag
off off nagyon off -hoz
Bocs, de nem hinném hogy ez mérvadó. Tudod sokan dolgoznak 3 múszakban. Én is,
Elfogadtam, így most pénteken 22:20 kor végeztem. Jövőhéten 14:00 kor fogok, aztán meg 6:40 kor fogok. Fizikai munkát vagyis nem csak állok egy üzletben és beszélgetek.
Mondom ez úgy, hogy dolgoztam eladóként is jó fél évet kényszerből, ........És, hogy fáradt valaki munka végén, pláne péntekre..... Hát istenem valaki nem csak irodában, vagy a magyar fehérházban csücsül főnökként, és beszél hülyeségeket, van aki dolgozik is.
Aki pedig dolgozik, az elfárad, tök mindegy milyen nap van.
És a maradék féloldalt ikább töröltem mert nem ide tartozik... De hidd el amúgy egyetértünk csak nem akartom elhúztni a fórumot más irányba mint a témája.
Hagyjuk ezt a területet.. -
törölt tag
Itt is úgy van, csak sok a külföldi, illetve a félhivatalos ROM. Aztán ez okozhat némi kavart az emberek fejében.
Pl. van aki Izraeli ROM -ot használ.
Meg vannak egyedi FW -k is, amiben a Voda a "menő". Ez elég sok telefonnál van így sajnos, szívnak is az ügyfelek azzal, hogy nem érkeznek frissítések.
-
B1T3
addikt
Elegánsabb a 3.0.
Köszönöm a hozzászólásaitokat.
-
B1T3
addikt
válasz
#86973952 #8300 üzenetére
Igen, feltette valaki, mégpedig a Huawei.
Egyenesen tőlük van, de ez egy hosszú történet.
Hogy kivitelezhető ez? Az általad említett módon, csak nyilván előbb a B121-gyel csináljam meg? Illetve akkor már miért nem a B133-mal, sőt a B609-cel (azaz miért nem menne rögtön ezzel)?
(#8301) ufonauta
Közben az egyik kérdésemet megválaszoltad, maradt az, hogy miért van ez a sorrend. -
ufonauta
aktív tag
Neem! porterocka a háromgombos frissítésre gondolt. Másold a letöltött frissítésből a komplett dload mappát az SD kártyára, majd indítsd el háromgombos módszerrel a telót. A frissítés magától lefut. Persze én előtte csinálnék egy wipet.
Szerk. Közben porterocka leírta a sorrendet is. Ettől még a felrakás módszere marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest