- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Kangból egy dolgot még mindig hiányolok :
Beállításokban egy görgetőt.
Kéne reklamálni a fejlesztőnél -
zeon.hu
nagyúr
Van a beállításokban a "Ne zavarj" opció.
Milyen néven és /vagy hol található ez a rendszerben ? Automatizálóval szeretném meghivni és ki/be kapcsolni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #9788 üzenetére
Passz, csak pc klienst látok.
itt kérdezz rá, voip topik. -
Atlantisz48
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #9786 üzenetére
vezetékeshez MobileVoip-Browsercalls regisztrációval (0.6Ft/perc)
mobilhoz RebVoice (ugyanaz a felület, mint a MobileVoip)- VoipYo regisztrációval (4Ft/perc-super deal)
(VoipYo-nál nincs sip kliens, ezért kevesen használják, így jó a minőség) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9783 üzenetére
mármint a BT-wifi összeakadás?
ezért is szeretnék következő telónak BT ac képeset, legalább a mifiről jövő jel ne kavarjon be.szerk:
a hívás közbeni kikapcsolást ki tudom védeni (már ha e miatt történt), mert a voip hívásokat az E-robot kezeli, egyszerűen kikapcsoltatom vele voip közben a BT-t (sajnos pont az egyező frekvenciák miatt nem használható BT eszköz voiphoz, bár a kihangosítást meg tudtam oldani máshogy autóban). -
zeon.hu
nagyúr
érdekes dolog történt:
voip hívás közben (még csak kicsengett) jött be egy gsm hívás (voda), felvettem, de ekkor a telefon kikapcsolt.
power gomb-ra csinált egy fast reboot-ot.
jó lenne, ha más is ki tudná próbálni, de kb lehetetlen ugyanazokat a körülményeket reprodukálniszerk:
ja, meg közben a talkband is meghülyült, nem reagált semmire, rebootolnom kellett.
szóval akkor lehet, hogy megint összeakadt a BT és wifi frekvencia?
(most nem a mifire volltam kapcsolódva) -
törölt tag
válasz
ricsike1995 #9780 üzenetére
Az mindegy milyen kártyával használod, mindegyikkel menni fog. Csak ott van gond, ha Telenorost hívsz vagy ő hív téged. Az is csak 3G és 4G hálózaton. Szerintem a frekvencia sávok kavarnak be. Egyelőre erre még nem találtam megoldást cust cserével sem.
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #9775 üzenetére
Telenor -os dolog, de ezt le is írtam mindegyik KangVIP -nél. Nem bug, nem EU -s ROM, és a Telenor hívások csak 2G -n mennek torzítás nélkül. A ROM tesztelt, de ezt feljebb szintén leírtam. Nem csinálok olyan leírást, amit jómagam nem próbáltam ki. Igen, szintén L10.
----------
Két helyen találtam benne kínai karaktert:
- záróképernyő
- gyári időjárás widget----------
Mátésum:
Másikban is írtam Neked.
Wipe lehet korrigálni fogja, de szerintem pontosan sosem fogja jelezni. HA rákérdeznél, hogy a korábban említett Xperia -n melyik fájlt lőtték ki, az lehet itt is segítene. Mert amúgy sem pontos.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsike1995 #9775 üzenetére
valamelyikőtök telenoros?
összefoglalóban is benne van, hogy telenor irányba/ból csak 2g-n működik rendesen.
állítsd a telefont "csak gsm"-re (nálam 2 ilyen is van, de az első LTE, erre figyelj).
ha másra is kell a net híváson kívül, van az értesítőn 4g kapcsoló. -
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #9774 üzenetére
Értem. Tehát, ez részben független attól, hogy meddig bírja a telefon. Mert az meg ugye bírja 1-2 napig bőven. Azért kérdeztem, mert Sony-nál volt ilyen, energiatakarékos módban "beragadt" egy app, ezt kellett újraindítani, és utána jól jelezte ki a várható időt. Köszi!
-
ricsike1995
csendes tag
válasz
#86973952 #9771 üzenetére
Üdv. Kang Vip 615, tesztelve van L10-en? Működik? Egyébként az ez előttihez jeleznék egy bugot l10re, (B613). Hívtak, felvettem, én úgy hallottam a beszédét, aki hívott, mintha egy fűrész jelentben lettem volna, nagyon lassú beszéd is táesult hozzá. Ő pedig úgy mintha mikiegér lettem volna, felgyorsítva. Azután, a telefon lement a hálózatról, de egy újraindítás megoldotta a problémát. Nem tudom mi lehetett ez.
Köszi! -
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Barátom Telekom garanciás telefonjának betört az előlapi üvegje. Az érintő nem sérült, rendeltetésszerűen működik a készülék. Az Egressy téri szervizben ( itt lakunk nem messze ) bruttó 40.000 ft-os ajánlatot adtak a javításra.
Segítséget szeretnék kérni, hogy Bp-n hova érdemes elvinni, ahol értelmes áron megcsinálnák ezt a problémát, és a garancia sem lenne veszélyeztetve?
-
Mátésum
aktív tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni: az energiagazdálkodással, illetve ott, a várható akku idővel van problémám. van problémám. Nem a jó várható fennmaradó időt jelzi vissza. Új a teló, először sem volt jó, de gondoltam, mert még nem volt töltve. Hátha az első feltöltés után javul a dolog, de nem. Lehúztam a töltőről reggel, 100 % a töltöttség, a várható időtartam meg 3 óra. Gondoltam, ez nagyon nem ok, ezért újraindítottam a telefont. A helyzet még mindig nem tökéletes, mert már ugyan nem 3 óra, de 18. Hát, ez sem állja meg a helyét. Valami ötlet? Igazából Ascend G7, de az ottani fórum nem annyira pörög, ezért kerestem egy másik, Huawei fórumot. Előre is köszi!!!
-
törölt tag
KangVIP B615 ROM:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
FONTOS!! Telenor hálózatába indított, és onnan érkező hívások csak 2G alatt működnek!!! Telekom és Vodafone minden gond nélkül, és minden irányba működik 3G -n és 4G -n is. Mobilnet mindegyik módban működik, és a ROM minden szolgáltató kártyáját kezeli.
Beállítások --> Vezeték nélküli & hálózatok rész alatt, tehát a 4. sor ... Egyebek --> Mobilhálózat --> Preferált hálózattípus --> Csak GSM
Értesítőn a 4G gombbal visszakapcsolja az LTE -t.
Néhány újdonság:
- Kínai app center, meg néhány kínai app.
- Értesítési panelen 4G és Mipop kapcsoló.
- Profilok.
- Cast.
- Screen filter.
- Touchplus fólia menü.
- Driving mód.
- Huawei Cloud+
- Viper4Android
- KangVIP Tool rengeteg a felületet és működést érintő beállítással (pl. navi-, értesítési sáv) (új verzió).
A teljesség igénye nélkül több új beállítási lehetőséggel (természetesen a korábbi funkciók mellett):
. 5x5 -ös főképernyő elrendezés.
. DPI beállítás.
. Értesítési sáv több ponton való érintésének programozása.
. Képernyőkép, mentés előtt rajzolható, szerkeszhető felülettel.Letöltés:
- P7-L05_07-B615-Kangvip_v1.1.zipElőkészület:
Különösebb előkészületet nem igényel, ha lehetőség van rá gyári kernel -re telepítsd, de nem jelent problémát az sem, ha custom, DE GYÁRI ROM van fent. Tehát a telepítés valamelyik EMUI 3.0 ROM -ról javasolt.Telepítés menete:
0. Indítsd el CWM -ben a telefont.1. Wipe.
2. Telepítsd a ROM -ot.
3. reboot system now
4. YesA ROM ROOT -olt, így nem szükséges recovery -ből a Su -s zip telepítése.
A set_immutable.list eltávolítva.
Play Áruház beállítása:
1. Telepítsd a PlayStore_v4.8.20.apk -t.
Telepítés során engedélyezd az összes jogosultságát, ahogy más programoknál is szükséges.
2. Megnyitás gomb.
3. Add hozzá a fiókodat, üzemeld be, és ezzel kész is vagy.Képek, programok:
LETÖLTÉS -
törölt tag
Törölhető hozzászólás...véletlen....
-
törölt tag
KangVIP B615. Elfelejtettem csinálni képet pucolás előtt, így közben tettem meg, ezt nézzétek el. Néhány programot már kipakoltam közben. Amúgy minden rendben, ahogy eddig a KangVIP -en. Van néhány + funkció, kellemes. Pl. hogy már lehet 5x5 -ös elrendezést csinálni a főképernyőn. DPI is állítgatható. Az értesítési sáv különböző részei programozhatók, hogy mi történjen. Pl. jobb felső sarok kétszer bökve képernyő kép...stb.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #9746 üzenetére
A patch nem jó, ezt majd biztos javítani fogják. Maga a ROM rendben van. Van Kang menüben mengint van néhány + beállítási lehetőség. Egyre komolyabb, bár már így is elég jó volt.
Patch -ben valami nincs rendben, szerintem a doridot vágja haza. Mivel azzal nem jutottam el a nyelvválasztóig, így csak tippelni tudok. Természetesen magyar nyelv meg egyebek továbbra is benne van a ROM -ban.
Most ellenőrzöm, hogy normálisan vissza lehet -e térni gyári ROM -ra. HA sikerült, akkor újra flash + ROM telepítés. ÉS ránézek a Play -re, hogy megy -e. Amíg nincs patch, addig valószínűleg manuálisan kell beállítani, de majd meglátjuk.
-
theBigFace
tag
Facebook: http://www74.zippyshare.com/v/32345479/file.html
letöltöd, nincs rajta az új fb., feltelepíted élvezed.FB cuccos: https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001608389
letöltés: download begin rányomsz feldob egy kis ablakszerűt kiválasztod európa francia ország és le is jön. feltelepítés egyszerű ne legyen fent messenger éy jó is lesz ( ezek a régebbi verziók a jók amit messenger nélkül lehet ezzel használni mármint a face appban) -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9762 üzenetére
Ilyen nekem is volt - bár nem P7 -en - az elmúlt jópár évben. Amíg csak egyszer fordul elő, addig én nem foglalkoznék vele. Valami szoftveres gubanc miatt reboot -olt. HA folyamatos /softreboot (vagy többször is előfordul), akkor már nagyobb a gond.
Egyik fórumtársnál, egy másik Huawei készüléken BL nyitás után folyamatosan softreboot -olt a telefon. Kizárólag gyári ROM -on. Na az már nagy geba...
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9760 üzenetére
Letiltás, törlés.
HA nem csinálja újra, akkor szerintem nem nagyon kell vele foglalkozni.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9758 üzenetére
Softreboot, vagy gyors reboot, vagy csúnyán magyarítva intelligens reboot. DE nem normális jelenség, ha csak nem manuálisan sikerült. Valamit nem iktattál ki? Írtad, hogy visszatértétél végül a gyári ROM -ra.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
General B609 -es rom van a telefonon.
Tegnap váratlanul újraindult de olyan 4 másodperc alatt. Arra lettem figyelmes, hogy felvillan a Huawei embléma, és kis idő múlva be is töltött a rendszer.
Ez mi volt? Ennyi idő alatt nem tud újraindulni a telefon vagy igen?
-
törölt tag
-
törölt tag
KangVIP B615 (nem tesztelt). Tetszés szerinti helyről letölthető:
- Mega
- Drive
- Cloud Mail
- YadiPatch:
- Patch_L05_L07_B615.zip -
törölt tag
válasz
theBigFace #9744 üzenetére
HA fel tudod nekik dobni azt az FB verziót, akkor szerintem hálásak lennének. Én nem gyűjtök be ilyeneket, örülök, ha nem kell fellépnem FB -ra.
A Messenger -es cucc (véleményem szerint) inkább a warez kategóriába tartozik, úgyhogy azt ne linkeld.
Bár ezt lehet inkább philoxenia -tól kellene megkérdezni, mert ő követi ezt a fórumot moderátori minősítésben is. Tulajdonképpen annyiról van szó (ha valaki nem ismerné), hogy egy apk, ami kilövi ezt a viszonylag új opciót, hogy csak Messenger használatával lehet használni az FB üzenős részét. Ezzel fel is tettem a kérdést philoxenia -nak.
-
theBigFace
tag
nekem nincs bajom a FB-appal igaz én teljesen mást használok mint az emberek többsége a jó régi 5.0.0.0.8 ast egy messenger átb.szó progival. Én mindíg minden értesítést megkapok üzikket is és amúgy ez a normálisabbik verzió nem ez az új használhatatlan trágya messenger azt hagyjuk ha van ami meg tud akasztani egy telefont na az az
-
GSPLR
senior tag
Most rákérdeztem páromnál (G6 van neki). Van amikor megkapja, van amikor nem. Olyan is van, hogy megkapja az értesítést-üzenetet, de nem tudja elolvasni
Ezek a dolgok sajnos nem egyedi problémák, én még nem találkoztam olyan telefonnal, ahol jól működne. Ergo egy fos az alkalmazásuk szerintem.
-
törölt tag
Akkor mindenképp. Előtte viszont csinálj egy mentést a gyári biztonsági mentés programból.
Két dologra figyelj:
- SD -re ments.
- Ne maradjon olyan dolog a belső tárhelyen, ami fontos lehet, és a biztonsági mentés nem menti. Pl. ha belső tárhely van megadva elsődleges mentési helynek, akkor a programok nagy része belső tárhelyre tölt le. Pl. árlista, dokumentum, vagy netről letöltött képek...stb.1. Biztonsági és adatmentés SD -re.
2. Letöltöd a firssítést.
3. Kicsomagolod, és a tömörített fájlban lévő dload mappát a benne lévő update.app -vel átmásolod az SD kártyára így:
SDkártya/dload/update.app
4. Kikapcsolod a telefont.
5. A 3 gombot (power, hangerő -, hangerő +) folyamatos nyomva tartod (egyszerre) addig, amíg el nem kezd frissíteni. Észre fogod venni.
6. Frissít, újraindít (eltart egy darabig), majd teljesen gyári rendszer fog be boot -olni. -
törölt tag
Összefoglalóból:
"FONTOS! Elsősorban a general verziós FW -k használata javasolt a problémamentes működéshez. Nem feltétlen eredményez működési problémákat az OTA frissítés, de előfordul, így a nagyobb méretű FW telepítése javasolt, ami garantáltan stabil. Minden hivatalos ROM mellé kiadnak egy nagyobb változatot (kivéve Vodás FW -k), ami képes a helyreállításra is. A tömörített fájl mérete általában ~1,2 giga, kicsomagolva a dload mappa a benne lévő fájlal ~2 giga."
Szerk..:
Illetve legutóbb itt írtam le. -
zorb
tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy a gyártó oldalán található frissítés miben különbözik a telefon által kínált frissítéstől?
A választ előre is köszönöm. -
juan88
tag
Sziasztok! Tegnap beruháztunk kéz P7-re. Eddig egész fasza de nem sikerült beállítani a facebook értesítéseket. Néha megjeleníti, néha nem, az ikonon egyáltalán nem jelzi az értesítések számát.Be lehet állítani valahogy?
-
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #9722 üzenetére
Tudom, annó a DPS tabletet is átírtam Galaxy S2-re, mert mindkettőbe Mali 400 van, hogy a play áruház ne köcsögöljön vele.
Nem vagyok teljesen kezdő, pár éve szenvedek már ilyen androidos motyókkal, félig halott telefonokat is hoztam már vissza, de amit még nem csináltam, ott tudok bénázni egy sort, amiért legtöbbször a win8 a felelős. De mivel a pc másra is kell, nem rakom fel a 7-et, mert pár újabb játék beragad a memóriába valamiért a 7 alatt.
-
törölt tag
válasz
Alister71 #9721 üzenetére
Igen, vannak a build.prop nevű fájlban hardverre/szoftverre vonatkozó sorok. Abból olvas be a Play Áruház, a benchmark -ok...egyebek (IS).
Pl. így lehet kompatibilissé tenni egy alkalmazást, amit egyébként Play -ről nem enged letölteni. Bár P7 -nél nem nagyon van ilyen, talán 1 alkalmazás volt. Az is inkább a GPU miatt van.
Vagy így lehetett letölteni olyan eszközökre is az IGO Szülinapp -ot, amire nem jelezte kompatibilisnek. Persze nem illegalisra gondolok, hanem egy-két márkánál voltak szoftveres gondok, és nem mindenkinek engedte.
Sok mindenre jó.
-
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #9710 üzenetére
Ok, köszi, annyi volt a gond, hogy a sima összefoglalót néztem, nem a frissülőt.
Tudtam, hogy én vagyok a hülye.
kutitomi73: nyitva van, a korábbi B602-es is rootolva volt csak azt még nem én csináltam, hanem a korábbi tulaj. A B609-est már én raktam rá.
De most már működött az adb, cwm fent, root sikeres.
-
törölt tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #9700 üzenetére
Nem tudom megcsinálni. A RG nem csinálja meg, akárhogy próbálom, van, hogy kiírja a végén, hogy sikeres, de akkor se működik, mert a buzibox közli, hogy nincs root, van mikor újraindítja a telefont, majd azután közli, hogy a root sikertelen
Az adb-vel se boldogulok, hiába követem az összefoglalóban lévő leírást. Lehet, hogy én vagyok balfasz, pedig a Nexus 7-et is adb-vel szoktam telepítgetni, vagy csak egyszerűen az a baj, hogy nincs leírva, hogy a telefonnak milyen módban kell lennie, mire állítsam bekapcsolt állapotba, vagy fogalmam sincs...vagy a win8.1-el még most sem kompatibilis semmi....
A cwm recoveryt se tudom feltenni, mert hiába írom be az adb parancsokat csak hibaüzenetet kapok. -
törölt tag
válasz
theBigFace #9705 üzenetére
Ez inkább a MIUI -ra hasonlít, és szerintem már ott is b...om dolog volt. A gyártó úgy tér el, ahogy csak akar. Szofteresen nem egy nagy dolog az átcsoportosítás. EMUI egyébként 4.4 alatt is megoldotta. Lásd EMUI 2.3, EMUI 3.0 béta, EMUI 3.0 végleges, EMUI 3.0 végleges 6 clon.
Sőt, nem EU -s FW -k alatt többnyire 3.0 -ban is meghagyták az elrendezést, ami bétában volt.
Szerk.:
Van olyan gyártó/felület, ahol meg 2 oszlopos Lollipop alatt. Na az aztán... -
törölt tag
válasz
theBigFace #9703 üzenetére
Bétákról általában 1 lépésben vissza lehet állni. DE stabilitási gond nem szokott lenni.
Pl.:
EMUI 3.0 béta volt az utolsó, ahol még 5 oszlopban voltak az ikonok az értesítésin. Kivéve 5.5 colnál nagyobb készülékeknél.3.1 -ben már 6.8 colon is csak 3 oszlopos.
-
törölt tag
válasz
theBigFace #9701 üzenetére
Mármint mi lenne a fullos? Ami nem béta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest