- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #19292 üzenetére
Oké! Szerintem hamarabb megérkezik! Addig szerezz be egy egyszerű tapadókorongot és valami műanyag kütyüt pl.(gitárpengető,bankkártya,stb.)a szétszedéshez! Az aliról azt is lehet rendelni készletben, de lehet, hogy küldenek az akkuhoz vagy a hátlaphoz! Persze segítek minden nap olvasom a fórumot amikor ráérek!
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #19284 üzenetére
Szerintem mindkettő termék jó lesz, remélhetőleg! A hátlap még nem kapott visszajelzést a vásárlóktól ezért az "zsákbamacska"! Ha van ragasztó rajta akkor véleményem szerint nem kell melegíteni, de majd ha megjön úgyis meglátod! Viszont az új akkut ragasztani kellene mert gyárilag van. Nekem kiszedés után visszaragadt a gyárihoz képest 70%-an, de oda is tettem abból a vékony ragasztószallagból! Rendelj olyat is a biztonság kedvéért! Sok szerencsét a javításhoz!
-
fatomas673
tag
válasz
treck1985 #19280 üzenetére
Bocsi, hogy későn válaszolok. Igen az akku is ragasztva van! Pofon egyszerűen akár hajszárítóval is melegíthető és azután könnyen kivehető! Most sokan megköveznek, de a hajszárítós módszert én személy szerint jobban ajánlom mert kb. : 70-75 celziusz kell a ragasztó könnyű bontásához. Én annak idején azért válaltam a teló szétszedését mert bele ejtettem a vízbe! A telefon azóta is műkszik és nagyon szeretem! Ja az lcd kijelzőt ami esetemben a vízkár miatt ment tönkre az aliex....-ről rendeltem. Tök gyári és új alkatrész volt a magyarországon akkor fellelhető ár töredékéért! Akksit nem rendeltem még a telóhoz, de ha nem a legolcsóbbat és körültekintően rendelsz nem lehet gáz! A ragasztó képét mellékletként csatolom!
-
fatomas673
tag
Gyári B852 vodafone és van alsó navi eltüntetés!
-
fatomas673
tag
válasz
karelgott12 #18164 üzenetére
Szia, bocsánat a kései válasszal, de most vagyok telefon közelben! Igen ajánlott a kétoldalú ragasztó mivel nélküle könnyedén leválik a hátlap, főleg nyáron meleg időben!
Én a ragasztót az aliexpre...-ről rendeltem (ahogyan a kijelzőt is)nevetséges talán 1.5 $ áron. -
fatomas673
tag
válasz
jonny100 #16855 üzenetére
Így látatlanba nem tudom, nekem is az ali-ról érkezett, de minden rendben volt vele! Amikor cserélted nem próbáltad ki összeszerelés előtt? Lehet, hogy megsérült a szallagkábel egy darabon! A kijelző egyébként nem csíkos sehol, mindent szépen mutat? Ha még nem ragasztottad vissza próbáld óvatosan újból összerakni, hátha csak valami nem érintkezik! A youtu.. videó alapján csináltad? Hátlap melegítés - levétel -akku melegítés kivétel - kijelző melegítés - kivétel?
-
fatomas673
tag
Köszönjük!
-
fatomas673
tag
Köszönöm!
-
fatomas673
tag
Legalább egy picike morzsát dobáljatok, hogy csipegessünk! Most komolyan, vélemény a tesztelőktől?
-
fatomas673
tag
válasz
myself45850 #15017 üzenetére
Most lehet én is hülyeséget írok ill, kérdezek, de vodás telón volt gyári B136? Nem lehet, hogy a teló gyári független? Az mondjuk csak jó! Az enyém voda függő!
-
fatomas673
tag
válasz
myself45850 #15011 üzenetére
Picit várj és hallgasd illetve olvasd el más tanácsát, de legfőképp zeon, cunaja mesterek tanácsait! bootloader nyitása csak a nálad lévő verzióból lehet probléma mentesen illetve nagyobb tudás nélkül! Nekem ez nem fontos mert nem használok custom romokat csak gyárit és nincs is rootolva a teló!
-
fatomas673
tag
válasz
myself45850 #15003 üzenetére
Nekem vodás telóm van! EMUI 3.1 Android 5.1.1 B852 ez stabil verzió vodafoson is. Szerintem tedd fel próbaként a 3.0 B609 verziót az is jó, ha nem jobb vodán! Leírás az összefoglalóban! Mindkét verzióban működik az egyéni cust valamint a mozgásvezérlés illetve a navisáv eltüntetés, tehát kur.. jó!
-
fatomas673
tag
válasz
myself45850 #14987 üzenetére
Ezért egy pici dorgálás jár neked! Amennyiben tényleg elolvastad az összefoglalót!
-
fatomas673
tag
válasz
ggeniuss #14942 üzenetére
Igen én kínából rendeltem lcd kijelzőt kb: 8600ft-ért az AliExp...-ről. Itthon 3x annyiba kerülne! Van a Yout...-on videó pici kézügyességgel kicserélhető házilag. Ha sikerült lementeni a dolgaidat és megtudod, hogy más nem sérült akkor én ajánlom a házi felújjítást.!
-
fatomas673
tag
válasz
dawoka #14460 üzenetére
Az összefoglalót olvasd el! Nem tudom, hogy neked melyik a gyári rom-od! Ott minden rom megtalálható leírással együtt! Ha ez mégsem segítene akkor szerintem beválalhatod a szétszedését a telónak. Én lcd panelt cseréltem, mert hülye módon megfürdettem a telót! Az akku cseréje egyszerűbb! Az alkatrészt az AliExpessen rendeltem meg amihez dombornyomott bankkártya kell, nem kel félni tőlle én már rengeteg mindent megrendeltem onnan és még minden megérkezett! A szétszedésben meg tudok segíteni, ill. a yout.be videó!
-
fatomas673
tag
válasz
dawoka #14453 üzenetére
Szia, ne félj a saját magad álltal végzett akkumulátor cserétől, nem egy ördöngős feladat! A hátlap leszedéséhez pontosan elegendő egy minden háztartásban lévő hajszárító! A you..be videó sok segítséget ad. Több is van belőlle! A hátlap levételét követően az akkumulátort 1 db csavarral rögzített fedélke kivételével majd a sorlábas érintkező körömmel való kipattintását követően hajszárítóval az előlap felől szintén melegíteni kell. Ezt követően szélesebb célszerdzámmal kivehető. A visszaszerelés már pofon egyszerű!
Kínai oldalról a mellekelt termék 2500 -3000 ft akkumulátorral együtt!A Cunaja által javasolt dolgot csináld meg előszőr! Az én általam leírtak csak ha minden törik alapon.
Én már akku csere miatt biztosan nem vinném szakihoz, ha pár ezresből megoldható.
Ui: kell még 2mm-es kétrétegű ragasztó a visszaragasztáshoz. -
fatomas673
tag
Lehet, hogy tőllem furcsán hangzik mivel " annak idején megfűrdettem a telót", de a szösz nélküli felragasztáshoz ajánlott szerintem bevinni a jól bepárásított fűrdőszobába, mivel így nem tapad rá a szösz!
-
fatomas673
tag
válasz
kiisgyerek #14253 üzenetére
Próbáltad másik töltővel, illetve kábellel? Autós töltőn esetleg?
-
fatomas673
tag
A B852-n van navi sáv eltüntetés!?Visszaolvasva azt találtam, hogy nincs? Tényleg?
-
fatomas673
tag
válasz
philoxenia #14236 üzenetére
Köszönöm! Rizs nem volt!
-
fatomas673
tag
Helló üdvözlet és B.Ú.É.K.mindenkinek! Megfürdetett telefonom visszatért az élők sorába! Kínából rendeltem hozzá alkatrészt 8600 kemény forintért! Én szedtem szét és én is raktam össze. Nagyon elégedett vagyok most magammal. Az említett alkatrész"érintőképernyő lcd" rekord idő alatt érkezett meg (1 hét) alatt! Fóliás gyári vagy kiba..ott jó utángyártott alkatrész! Akinek betört kijelzője van és nem akar a szervízért kiadni aránytalanul nagy összeget kifizetni annak ajánlom segítségemet! A y..tube videó alapján kicsi kézügyességgel szerintem képes lehet bárki kicserélni! Nekem ennek az alkatrésznek s szallagkábel alatt lévő akármiknek az összeégése volt a problem. Kiszáradás után nem érzékelte az érintést!
-
fatomas673
tag
B.Ú.É.K.
-
fatomas673
tag
-
fatomas673
tag
Beleesett a vízbe a drága! Először működött, de most nem kapcsol be!
Szép karácsonyt csináltam magamnak!
-
fatomas673
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
fatomas673
tag
válasz
zeon.hu #13397 üzenetére
Csak kérdezem, hogy ha kiteszed a widget órát azzal a képernyő többi része lesötétedik az okos tok használatánál? Mert szerintem annak pont az a lényege, hogy csak az a bizonyos rész aktív, a tok használatakor. Illetve ennek használásával a zárt állapotban való hívásfogadás vajon megoldható - e? Nekem sem tetszik ez az órakijelzés, de sajnos ez van, én mindenesetre megvárom Cunaja fáradozását. A hozzászólásomat kérdésként írtam, nehogy zokon vedd, értékelem a fáradozásodat!
-
fatomas673
tag
válasz
Forrest814 #13265 üzenetére
A helyedben én visszatérnék B609-re, utána wipe, majd B830-as szintén wipe és ezek után a javított B839! Nekem Vodafoson működik és a gyári lejátszó is visz mindent. A maestrok által leírt előzményeket tényleg érdemes elolvasni! De ha nekem sikerült egy tényleg minden területen gond nélkül futó gyári romot feltenni vodafonos készülékre akkor Neked miért ne sikerülne? Megjegyzésként írom, hogy nem mertem feltenni a Cunaja féle romot pontosan azért mert Vodafoson nem volt tesztelve.
Ui: Majd ha az új B839C meg lesz megosztva akkor azt felteszem! -
fatomas673
tag
válasz
Forrest814 #13223 üzenetére
Szerintem zorb-nak jár a köszönet! De én is szívesen veszem! De tudom, hogy csak véletlenül az én nick nevemre nyomtál!
-
fatomas673
tag
-
fatomas673
tag
válasz
ricsi8800gt #13158 üzenetére
Nekem az ellentéte, én úgy érzem, hogy gyorsabb de lehet csak benézem! Az biztos, hogy nem lassabb mint az előző romoknál!
-
fatomas673
tag
válasz
Atlantisz48 #13077 üzenetére
Köszönöm, de ahogyan Te is említetted, én is tartok a felrakásától! De köszönöm és tudom, hogy itt a fórumon segítenek.!
Neked volt fent a Cunaja féle rom, mert a hozzászólásodban az derült ki, hogy Te is tartottál a felrakásától. Tudod, nekem most nincs csak ez a telóm és a bénázásomtól félek. Amúgy meg a mostani B839 rom "kielégít". Csak ha van tuning akkor miért ne használjam ki! -
fatomas673
tag
válasz
Mátésum #13042 üzenetére
Az attól függ milyen az autóstartó és mire szeretnéd használni benne a telót! Pl.: navigációra biztosan nem mert nem tudod úgy beletenni, de ha csak BT-s kihangosításra használod akkor simán! Én Blue Star Premium Line tartót használok, amibe keskeny, ill. vastagabb telefon is belerakható elfordítható és az olcsóbb kategórától kicsit megbízhatóbb!
Ja amúgy ez is olcsó kb.:3000 huf. -
fatomas673
tag
válasz
zeon.hu #13070 üzenetére
Köszönöm, de ez az én "harcom". Majd visszakeresem a régi instrukcióidat. Nekem kell megtanulni nem várhatom a sültcsirkét a számba.
Több témát kedvelek, valamihez crome navigációs gombok illenek, valamelyikhez színesek. Ha valamiben elakadok jó tudni, hogy számíthatok valaki(k)-re. -
fatomas673
tag
Idézet: B851 Aurora rom Cunaja verzió! Tesztelve!
Vodafone függő készüléken nem tesztelt!
Nagyon szeretném feltenni de ezért nem merem! Talán magamnak is hazudok nem is ezért, hanem azért mert a sok előfeltételt nem merem felválalni. Nem vagyok biztos magamban! Videó feltöltése a telepítés menetéről nem megoldható? Tanulékony vagyok, de vizuális típusú! Annak idején a navi-sáv változtatása sem sikerült pedig ahoz is részletes leírést mellékelt zeon.hu maestro.
A három gombos telepítés nagyon megy. -
fatomas673
tag
válasz
Atlantisz48 #13063 üzenetére
Bocsánat el vagyok varázsolva, remélem nem sértettelek meg?!
-
fatomas673
tag
válasz
Atlantisz48 #13059 üzenetére
?
-
fatomas673
tag
Rosszul írtam nem a futó alkalmazásokban van kétszer, hanem az összes között. Azután már utánanéztem, hogy mire való, mert elolvastam a play-on található frissítésben. A kérdésem az, hogy miért van kettő?
-
fatomas673
tag
Az új romban is kétszer szerepel az Android System WebView a futó alkalmazásokban le kell állítani az egyiket és a playról frissíteni a másikat, vagy semmi szerepe sincs az égvilágon?
-
fatomas673
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged