- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #16097 üzenetére
Huawei P9max Smartphone Reviews:
- 6.2 Inch screen, 2560 x 1600 pixel display
- HUAWEI Hisilicon 955 octa core
- 4GB RAM, 64GB ROM
- 12.0MP rear camera, 8.0MP front camera
- Android 6.0Na ez még tovább volt kint az esőben.
[Adatok] Az ára nem rossz, sajna nálunk 200 felett lesz, a divat szerint.
-
ricsi8800gt
addikt
Nálam a Mate 8 visz mindent,nagyon tetszik,De a P7 meg nagyon a szívem csücske mióta meg van
-
Cunaja
addikt
válasz
vzoli1987 #16091 üzenetére
Látom, továbbra sem fejted ki bővebben, mi a nagy gondod a rommal, csak szabadulni szeretnél a V3-tól.
A B852- re úgy tudsz menni, hogy felrakod a B839 gyári recovery-t, majd 3 gombossal a B852-t.
Legközelelebb kérlek, hogy ha valamelyik romról negatív véleményed van, azt bővebben taglald.
Így a hozzászólásod félrevezető lehet olyanoknak, akik felszeretnék rakni.
99%-ban te követtél el valami hibát, de a rom a hibás és nem te.Saját hibánkat néha nehéz beismerni.
-
vzoli1987
aktív tag
hogy tudok visszaálni b852-re general verzióra ha cunaja v3 van fent? kell a köztes rom és a original recovery és unroot?
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #16087 üzenetére
Később már lehetett több zárt is.
Bár szerintem a kutya nem foglalkozik vele, TeleMax -ban egy másik telefont még bootloop -os custom ROM -mal is garanciában javítottak. Nem nekem, de a történet igaz.
Azért hátha valakit érdekel a zárás, vagy egyszer csak rákattannak.
Szerk.:
Meg újabb Huawei -ek már többnyire zártak, lehet nem véletlenül. -
zeon.hu
nagyúr
Enyémet Telenornál vették, nyitott volt.
Porterocka eredeti leírása az összefoglalóban:"Bootloader -nek azért van jelentősége, mert ha zárt, akkor addig nem tudsz flash -elni, custom recovery -t felrakni, vagy egyáltalán mókolni a telefonon, amíg ki nem nyitod.
Elsőként fontos azt leszögezni, hogy ez P7 -re egyáltalán nem jellemző. Itthoni készülékeknél meg főleg nem. Talán egy-két telefonnál lehet zárt bootloader."
Ettől függetlenül persze jól jöhet egy ilyen program, mert tényleg van pár zárt, azokat gondolom nem árt visszazárni garanciális javíttatás előtt.
-
törölt tag
Mate 8 -ra úgy tűnik egy kis fizetős programmal nem csak bootloader nyitásra, hanem a zárásra is van lehetőség. Nem nagyon van időm végig nézni a change logot, de gondolom P7 -re is jó. Meg kell nézni.
-
zeon.hu
nagyúr
Aki nem használja a google billentyűzetet, érdemes letiltani a hálózati alkalmazások között a mobilnet (mifi esetén a wifit is) hozzáférést.
Nálam csak 31 mb-ot evett meg a hónapban, de jeleztek már 200 mb felettit is, pedig nem használták. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Felhasználom #16080 üzenetére
A voda használt egyedi sw-t, de megoldható rá a frissítés.
Fenti összefoglalóban keresd a "Vodafone függő készülékek frissítése EMUI 3.0-ra" szövegrészt.Minden máshoz szintén az összefoglalóban találsz leírást.
Mellesleg már 3.1-es EMUI is kijött, van hivatalos és custom rom is. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Felhasználom #16080 üzenetére
Üdv!
Szerintem mindegyik szolgáltató kiadta. De a többiek, mindjárt megmondják a tutit.
-
Felhasználom
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm érdeklődött nálam a szoftverfrissítés témában. Valamelyik szolgáltató kiadta, már p7-hez a 3.0-át?
Elnézést, ha volt már ilyen kérdés, de nem igen követem ezt a topicot!
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Akkor felejtős, köszi.
-
törölt tag
K Tuned babrálásra Kostyan -tól.
-----------
Következő héten jön egy P7 hozzám, meg kell majd nyúlkálnom. 3.0 TWRP -t használ valaki, rendesen ment, olvas...stb.? Nem szeretnék órákig szórakozni vele, ha pl. nem olvassa az SD -t.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Don Cobra 28 #16066 üzenetére
DiskDigger, ezzel próbáld visszaállítani a képeket.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Don Cobra 28 #16066 üzenetére
Én külső programmal mentek, képeket pedig külső sd-re vagy felhőbe teszem, így biztosan megmarad.
Van olyan program, ami esetleg vissza tudja állítani, megkeresem neked. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #16064 üzenetére
Én kiradírozom, csak most nem volt fent normális szerkesztő app.
Don Cobra 28:
Sérültek a fájlok. Több mint valószínű, hogy kuka. Neten van pár visszaállító program, de erre nem hiszem, hogy jó lesz. Eleve sérülten mentett.Saját backup app ajánlott. Egy pillanatra lecsatlakozik a két eszköz közötti kapcsolat, és már elcsúszhat a mentés.
-
ricsi8800gt
addikt
Holnap jön páromnak a P8 lesz egy kis össze hasonlítás a P7-hez
-
Don Cobra 28
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Adott egy p7 készülék.Szoftverfrissités elött,minden adatot exportáltam a hisuite programmal.Frissités megtörtént.Importálni akartam az adatokat(hisuite).
A képek kivételével minden sikerült.A képek jpeg formátum 0kb a fájl üres .Visszaimportáltam mind az 1800 képet kb de 0kb.Mi a probléma?
Backupolni kellet volna?
Kérem a segítséget,köszönöm szépen! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #16055 üzenetére
Jelenleg működik kimenő és bejövő gsm hívásnál.
Annyit csináltam, hogy töröltem a sim kártyán lévő 7 db kontaktot.
Nomadikus számomhoz rendeltem egy képet (hogy tudjam tesztelni, mert így magamat is tudom hívni) a google címtáron keresztül.
Szinkron után van kép minden hívásnál, többet is teszteltem, lányom is hívott, bejövő is ok.Szerk.
Minden szám maradt a korábbi google fiókban, ☎ csak onnan olvassa be. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #16053 üzenetére
Azzal ne foglalkozz, ez régi probléma. Google instabil, meg ha leszeded a sok (egyébként felesleges) google appot (Play játékok, könyvek...stb.), akkor amiatt is sipákolhat.
Nekem 3 másik telefonon is ezt csinálja. Csak nem mindig veszik észre az emberek. A droid 6.+ sem változtat rajta.
Cunaja:
Akkoriban, amikor még nem ment a VPN, tehát nem volt elérhető a Huawei felhő, akkor is gond volt nálam. Függetlenül attól, hogy hány fiók volt. Szerencsés esetben nála is megoldja, ha telefonról olvassa be a számot. Egy új google fiókkal. -
törölt tag
válasz
Cunaja #16049 üzenetére
Wipe -ot azért gondoltam jónak, mert ha a google kavar be neki, akkor elképzelhető hogy nem elég, ha csak törli az accountot a telefonról. Meg én másik SIM -mel is rápróbálnék, telszámokat meg újra beírva.
Szerk.:
Nekem google felhőből voltak gondok a hívóképpel, megszállta a szellem a "gépet". Egyébként más Huawei -nél is van ez a jelenség. Azt hiszem legutóbb egy G620s -en az ..... -ért nem tudtam megoldani. Bár akkoriban még nem próbáltam rá mindenre.zeon.hu:
Én meg közben mosok. -
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #16048 üzenetére
Nekem van, egyedül Zeon küzd vele. Nálam csak a googleban van névjegy. Se telefonon, se kártyán. Mikor dupla névjegyem volt, akkor csinálta ezt.
Szerintem valamelyik program kavar be, de rendesen.3-an talán megoldjuk.
Közben írtál.
A wipe felesleges, mert minden romnál ez a baj. Az is lehet, hogy a Huawei felhőben is van névjegy.
-
törölt tag
válasz
Cunaja #16046 üzenetére
Nekem anno csak egyik tárhelyről volt hívóképem, talán a telefonra importáltam a vcf -et.
De ha pl. SIM -en van a telefonszám, akkor a kártya is lehet a ludas.
zeon.hu:
Sajnos a kontakt lista pont az, amihez szinte minden program hozzáfér. Akár még egy játék is kérhet engedélyt.Szerk.:
Lehet érdemes lenne megpróbálni wipe -olni, újratelepíteni, aztán úgy indítani a telefont, hogy a google kontakt felhőt használó accountodat nem állítod be a telefonon. A legjobb, ha egy újat csinálsz. Persze lehet még gond a fentiek közül is valamelyik. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #16045 üzenetére
De jó, hogy benéztél!
Telenor sim van, de az normál méret a mifiben.
Csak a google kontaktok vannak beállítva.
Elvileg nincs korábbi gapps és vendor.
De emlékeim szerint gyári romon ugyanez volt a gond, bár azok nem sokáig voltak fent.
Próbálom majd egyesével tiltani/törölni azokat, amiknek van hívási jogosultsága, hátha meglesz a bűnös.
Voip kliens megjeleníti a hívóképet kimenő hívásnál. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #16042 üzenetére
Nem találom a hsz -t, amire válaszolni szeretnék...
Azt is nézzétek, akinél van hívókép hova van mentve a telefonszám. Te (ha jól emlékszem) google fiókba mentesz. Illetve az sem jó, ha itt is, ott is bent van.
Meg ha jól emlékszem Vodás vagy, nincs bent valami korábbi gapps, vendor? Másik (szolgáltatós) SIM -ről sincs hívókép?
-
Cunaja
addikt
Mindenkinek
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #16041 üzenetére
Melyik böngészőt használod?
UC browser alatt nálam is lassú az írás Swype+dragon-al, ez a böngésző hibája, Chrome és egyéb alatt nincs ilyen gond.Hívókép akkor csak nálam nincs, valami blokkolja.
Korábbi romokon se volt, lehet keresni a hiba okát. -
zeon.hu
nagyúr
Töröltem, cunaja dettó ugyanazt írta
-
Cunaja
addikt
2 kérdésem lenne!
1. Akinek V3 van fent, bejövő hívásnál van a hívónak képe?
2. Van itt valaki, akinek még V2 van fent? -
Cunaja
addikt
válasz
vzoli1987 #16032 üzenetére
Ha nem tölti az akkut pc-ről az kernel hiba. Az xposedre milyen modult raktál fel? A kamera meg megy, tegnap is csináltam fényképeket pont. Zeon kolléga látta is.
Más progival is van probléma? Valami bezavarhat, milyen külső program van fent, ami véleményed szerint a rendszerrel összeveszik? A kameránál meg csinálj egy gyorsítótár és adatok törlését és utána próbáld ki.
Csak szinte PC-ről töltöm a telót. -
vzoli1987
aktív tag
Konkrétan a camera api nem müxik minden appnál, meg a legbosszantóbb pc-ről nem tölti az akksit, esetleg nem az xposed kutyul be emiatt?
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #16029 üzenetére
A város nálam Beijing és az automatát nem használom. Sms-ben egyezteti a szolgáltatóval a forgalmat. Ez nem kell, ha tudod a forduló napodat.
-
vzoli1987
aktív tag
hát en ezt a cunaja v3 romot törlöm kifele de máris, nemigaz hogy minden baja van
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #16019 üzenetére
Akkor semmi gond
Használd úgy.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #16016 üzenetére
-
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #16016 üzenetére
Adatforgalmi korlát kell neki. Beállítod a kezdő napot és a befejezést + a korlát nagyságát.. Nem kell semmi külső program. Számolja rendesen.
Beállítások > adatforgalom kezelés kalibrálás. Csak ezt nézem, semmi mást. Értesítésben ott lesz.
Ja, ha nem V3 romod van, ezt nem tudod. -
karelgott12
tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #16014 üzenetére
Indításkezelőben állítottad be vagy alkalmazáson belül?
Ha indításkezelőben, akkor megy az, csak háttérben.
(E-robot fejlesztőjét éppen arról kérdezgetjük, hogyan lehetne háttérben indítani olyan programokat, amiket alapból nem lehet. Pl a Denwa phone-t nálam a robot indítja, de ehhez fókuszba kell kerülnie, vagyis megjelenik a képernyőn. Ok, utána home paranccsal el is tűnik) -
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #16010 üzenetére
Amit nem szeretnél kilőni, azt lefelé húzd és lakat lesz rajta.
-
zeon.hu
nagyúr
Egyébként ha lassú a teló, akkor SD Maid vagy App cache cleaner, elég sok felesleget le tudnak szedni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #16010 üzenetére
Igen, úgy lövöd ki.
Ilyenkor nem fut tovább, csak azok a szolgáltatások indulnak újra, amik kellenek a rendszer működéséhez.
Egyszerűen lépj ki az alkalmazásból, ha nem használod, de mondjuk kell az értesítés miatt.
Olyanokat zárj be, amikre nincs szükség, pl galéria, videó, játékok, stb.
Van pár program, ami rendszer alkalmazássá tehető, azok fognak újra indulni vagy ki sem kapcsolnak, de ezeknek a kikapcsolása nem is javasolt. -
totti25
csendes tag
Sziasztok!
Leírná valaki, hogy kell feltenni ezt a ROM-ot? P7-L10C900B852_eu_channel_SW. Jelenleg ez van rajta, P7-L10V100R001C00B609. Próbáltam már a belső helyen is, a kártyán is, de nem találja meg.
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #15963 üzenetére
Köszi, megcsináltam. Akadt egy másik problémám. Az összes alkalmazás amit szeretnék a háttérben futtatni - és az ikonja az értesítési sávban maradjon - pl: 3G Watchdog, Waze, ilyesmik, teljesen leáll miután bezártam azokat. Védett alkalmazások, futtatás háttérben mind engedélyezve, de mégsem futnak. A Watchdog nem is számolja az adatforgalmat ilyenkor. Egy pár napja jött elő ez a hiba, előtte nem volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #16002 üzenetére
Ezt magadnak kell kitapasztalni. Egyre viszont figyelj!
Tönkre lehet tenni a fejhallgatót, a telefon hangszorót, és a külső eszközöket.
Csak ésszel mert nagyon hangosra lehet állítani, meg a basszus is kitudja mindegyiket csinálni ha túlvezérled.
Jó beállítás kérdése az egész.Azért nem láttad, mert a Romokhoz van társítva. Nézd végig az aktuális romod telepítését és ott megtalálod.
-
OutSider17
senior tag
Szervusztok!
Emui 3.1 alatt hogy kell rootolni a P7-et?
Csak emui 3.0 láttam az összefoglalóban.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Tegnap este beüzemeltem a Viper, és eszméletlen jó
Sokkal szebben szólnak a zenék, nagyon szuper.
Bár még ki kell tapasztalni, hogy hogyan kell beállítani, hogy a legjobb hangzást érjük elTi hogyan állítottátok be?
-
Newlachka
őstag
válasz
zeon.hu #16000 üzenetére
amikor először próbáltam a programmal linkelt build.prop-pal akkor nekem is ment a gyári alkalmazással sőt meg is változott a kinézete, felül huaweiid-s bejelentkezéssel stb stb.
de utána,hogy lagolt és visszaálltam gyári file-okra meg build.propra így meg az istenért nem akarja a drivert feltenni ha átmásolom a file-kat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- További aktív témák...
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest