- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Ma megpróbáltak az utcán kirabolni itt Egerben a ház előtt.
Lementem a kisboltba, visszafele jövet SMS-t jelzett a One, és el akartam olvasni.
Ekkor egy figura kikapta a kezemből és futni kezdett vele, rácseszett mert utolértem, elég robbanékonyan tudok gyorsulni, 7éve vagyonőr vagyok így megszoktam, volt időm gyakorolni tolvaj kergetést.
2 olyan maflást kapott a One élével hogy kifeküdt a parkolóban, ezután fogtam magam és bejöttem nehogy jöjjön a rokonság a bokor mögül xD
Bár a One nagyon bejött fegyverként, szerintem két csík lesz az arcán egy darabig, nem szándékosan, inkább kényszerből használtam fegyverként, hiszen kicsavartam a kezéből és abban a pillanatban azzal kapott, el nem engedhettem a telefont hogy puszta kézzel üssem.
Amint jön tesztre a G pro, beviszem a T-hez és megkötöm azt a q..a biztosítást. Olyat amiben a lopás is benne van. xDsze: bocsi nem neked akart menni válaszként, csak új posztként de mellé nyomtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tőzsde és gazdaság
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest