- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-05-29 11:46 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
Meg tudnà valaki mondani hogy hol tudom kikapcdolni azt hogy ha hivok valakit felveszi az illető ès rezeg egyet. Ez a rezgès leràzza a fejem
-
Gabesz11
tag
Sziasztok
Valakitudna segíteni
4,2,2 van a telcsin gyári független.Kintről van a CID HTC__E11.
A morelocallal nem tudom magyarítani az istenért se.
Nincs s-off semmi buhera vele.
A kérdésem az hogy le tudok rá tölteni olyan gyári romot amiben van magyar nyelv vagy mit csináljak vele? -
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
Egy jo het minimum. Nekem eszrevehetoen jobb lett. Fel 6kor vettem le a toltorol. Bongeszek.viberezek.emailezek es most van 85%-on. Letoltottem a snapdragonhoz a battery gurut. Ma fog lejarni a tanuladi ideje,erre kivancsi vagyok hogy jobb lesz e meg tole. Meg irtak itt hogy 4.2.2-es szofton is javul az akksi. En este frissitettem.vodafonos vagyok hsdpa megy folyamat. Hajlitva van csak a masik
. A torott egyenlore fix es nem hajlik -
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
Sziasztok. Abban tudtok segìteni hogy hol tudom kikapcsolni azt a funkciót hogy amikor hìvàst indìtok a masik fél felveszi ês ne rezegjen egxyet?
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
Miyen a telod Bdanyy?fuggo vagy fuggetlen?
-
Gabesz11
tag
Sziasztok. Azt lehet tudni hogy az one tamogatja a vezetek nelkuli toltest?
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
Sziasztok Valakinek van tapasztalata a spigen tokokkal?Holnap akarom megrendelni
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
-
Gabesz11
tag
Sziasztok ma en is atvettem az Onemat. Az enyem SH35EW ezust es hibatlan. Nagxon jo eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eco mod bekapcsolva es siman birja estig. Semmi mast nem allitottam. Ha most vetted a telt akkor kell neki egy het hogy az akksi bealljon