- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Egyébként jelzi hogy van 5.0.1es frissítés írja hogy kell 500 mega szabadhely hogy elfogadhassam van 21 giga szabad helyem és nem tölti mégse. Nem értem miért :\ a teló nem volt piszkálva látja is a frissítést mégse jön le..
-
Szakiii
addikt
Custom rom is jó, csak valami egyszerű megoldás kellene. Pl ezt fel tudom tenni rá?
-
Szakiii
addikt
Sziasztok, valaki le tudná nekem írni, hogy egy érintetlen google edition m7ből hogy tudnék senses verziót csinálni, gari vesztés nem számít mert már nincs rá.
-
Szakiii
addikt
Hali, htc one m7 google edition-t hogy lehetne sense rommal felruházni?
-
Szakiii
addikt
Az mitől lehet hogy van egy teló amin még mindig nem jelezte a frissítést és 4.2-es..?
-
Szakiii
addikt
válasz
enginev3.0 #19065 üzenetére
Igen én is így gondolom hogy gari papír nélkül nincs garanciáztatás.
Köszi akkor kihagyom.
-
Szakiii
addikt
Így szerintetek garanciáztatható?
-
Szakiii
addikt
Hát lehet hogy az a sony nem csinál jó képet de vegyünk egy s2-t (igaz az régen csúcs teló volt, de jó régen) mérföldekkel jobb. Nekem ez az egy gondom volt csak a one-al de ez tényleg az és sajnos nem lehet vele mit kezdeni a kamera modul gyenge benne, ha nem az lenne akkor tényleg a legjobb teló lenne a piacon én se váltottam volna de nem az. Így inkább elfogadok 1-2 mikro lagot ami one-on tényleg nincs. Még sd kártya foglalat hiánya ami fájó de 32 gigával már el lehet lenni
. A kijelzője is szuper, szóval én elfogadom hogy tényleg SZINTE hibátlan de van hibája mint minden más telónak...
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62 #18878 üzenetére
S4nél még nem hallottam beégés miatt panaszt fórumosok azt mondják ezt már vagy egy hétig kell futtatni max fényerőn hogy adott dolog beégjen, még s1 s2nél sokan így gariztattak kijelzőt itt már nagyon nehéz beégetni
szerencsére. Normál használat mellett nem fog beégni. Aksiban nálam jobban teljesít az s4 igaz sok mindent letiltottam. One-al sose tudtam elérni 5-6 óra kijelző időt ugyan ilyen beállítások mellett, de ugye nagyobb is az aksija. Játszani jobb az s4 már csak a kijelző méret miatt is. Összességében jobban szeretem s4et viszont s4 nagyon csúnya a one-hoz képest ez nagyon fájó pont nekem
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62 #18874 üzenetére
Nekem volt mindkettő, attól függ mi a fontos neked. Telefonálni mindkettővel lehet
játékra ugyan az a kettő, kamera s4ben mérföldekkel jobb, viszont htc one optimalizáltabb. Kijelző szubjektív nekem amoled mindig is kedvenc volt. Hangzásban kb ugyan az. Garancia samunak jóval jobb (ha gyári). Mindkettő nagyon jó de szerintem egy kategória a kettő. Igazából szerintem a külső az ami döntő meg hogy mennyire fontos a kamera számomra nincs nyertes de maradtam s4nél sd kártya foglalat miatt.(nem a kamera miatt)
-
Szakiii
addikt
T-mobile-nál a függetlenítés mennyibe kerülhet?
-
Szakiii
addikt
Van egy tokom htc one hoz ha esetleg kellene valakinek fóliával együtt van. Ez az átlátszó cover crystal cucc.
pmben lehet írni.
-
Szakiii
addikt
Ajánlom hogy próbáljatok ki egy psp emulátort, dragon ball nagoyn király a telón főleg ha van hozzá gamepadotok!
-
Szakiii
addikt
válasz
Ed Parker #15780 üzenetére
Szerintem a sony megosztó nagyon, külsőre nagyon szép de a forma miatt zsebben nagyon kényelmetlen ezért nem praktikus ekkora méretnél már legalább a sarkokat le kell kerekíteni mert zsebben más esetben borzalom. Egyébként nekem azért is tetszik a note 3 mert visszatértek a note 1 külsőhöz de ott is van egy kis gömbölyítés (szerencsére).
-
Szakiii
addikt
válasz
Ed Parker #15772 üzenetére
S3-om nekem sose volt note 2-m volt meg s2 és mindkettőt nagyon szerettem.
A note 2-t főleg, a note 3 számomra álom.
Nekem volt htc is sony is de általánosítani nem szabad nekem ez a tapasztalat minden gyártónak vannak jobb rosszabb cuccaik csúcskészülékek között is pl sony xperia s szerintem egy okádás volt
de ettől még a z1et bevállalnám.
-
Szakiii
addikt
válasz
migabi24 #15731 üzenetére
Én se azért rootoltam az s4et mert kényszer hanem mert 2 kattintás és kész ki tudom pucolni a gyári romot és fel tudok tenni cwmből tök jó dolgokat pl a google gyári kamerát és sorolhatnám de gyári romot használok. HTC one-nál is jó lett volna de nem tudtam rootolni pedig ehhez hasonló dolgokra ott is vágytam.
-
Szakiii
addikt
válasz
kllzslt #15533 üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni hogy samsung telókat minden "hülyeségért" gariztatják egy kis kopás a króm kereten és már cseréltetik az egész előlapot kijelzővel és meg is csinálják jóhogy több kerül így gariba vissza
+ még azt hozzá lehet tenni hogy sok embernek a törött kijelzőt is egyszeri méltányosságból gariba cserélték, ami azért nem gyenge..
Nekem mindkettővel volt tapasztalatom szerintem mindkettő korrekt de nekem one sérülékenyebb volt a kijelző legalábbis nagyon könnyen karcolódott viszont s4nél több hibalehetőség van ez is igaz, de szerencsére nekem még nem volt semmi
-
Szakiii
addikt
válasz
enginev3.0 #14318 üzenetére
Igen csak nehéz elérni hogy ne azt írja hogy relocked hanem hogy locked.
-
Szakiii
addikt
válasz
Valkűr #13840 üzenetére
A felrobbanó aksi nem gyári aksikkal fordult elő
. Szerintem csak a kamera a döntő a két telefon között a felsorolt hibák mind garanciába cserélhetők a beégés is és a többi szóval egyik se vészes. A kamerájuk között viszont lényeges különbség van. Ha valakinek nem számít vegyen one-t mert sosincs mikro lag ha számít s4 mert amennyire s4 "lagol" nem lehet (szerintem) ok arra hogy valaki ne vegye meg, nagyon ritkán fordul elő és ha valaki nem keresi észre se veszi, már most jóval jobb a note 2 felhasználói élményénél (végre). Ami még a one mellett érv szerintem hogy szebb de ez szubjektív
-
Szakiii
addikt
Kipróbálom a sötét oldalt
de majd még lehet visszatérek itt jó a közösség nekem ez is számít egy androidos telónál
s4 topikban kicsit mogorvák az emberek egyelőre úgy érzem/látom
-
Szakiii
addikt
Bocsi az offért de ezt meg kell nézzétek
-
Szakiii
addikt
válasz
Avicularia #12933 üzenetére
Ennek a tesztnek konkrétan mi értelme van?
-
Szakiii
addikt
Hogy is kellett elérni hogy feliratot tegyen be a zene szamok alá?
-
Szakiii
addikt
Ezt alá tudom támasztani,vannak durva megoldások még az evo 3d-nél volt olyan pl hogy hátlapot le kellett venni és egy gémkapcsot kellett egy adott ponthoz nyomkodni miközben nyitotta a telótki tudja most mit találtak ki
ja hogy ez így működik elsiklottam a felette lévő hsz.on.
-
-
Szakiii
addikt
válasz
Cyberpunk #10000 üzenetére
Nagyon érzékeny a kijelzője nekem összehasonlításhoz csak a lent felsoroltak vannak + egy evo 3d, de a két htc messze jobb volt mint a többi evo 3d után lett s2-m és a kijelző és az s2 kijelző érzékenységében akkor csalódtam a htc után.
Ed Parker: ismét csak neked nem tetszik
kamera még azt mondom oké mert tényleg nem a legjobb bár vállalható teljesen, de zenében igen erős a htc... ezt nem olvastad a teszteken úgy ahogy a kameráról a dolgokat?
-
Szakiii
addikt
[link] Azért s4nek is szépen megy az ára nem csak a one-nak...
-
Szakiii
addikt
Ahhoz hogy legyen root mindenképpek kell s-off vagy unlock? Sima root kellene nekem csak semmi más semmi rom csak egy szimpla root
-
Szakiii
addikt
Valaki támassza alá amit írtam mert már elbizonytalanodtam [link] Csak hogy ne legyen félreinformálva az illető hölgy
-
Szakiii
addikt
Egyébként illesztési hibánál új telefont adnak?
-
Szakiii
addikt
Megjött a matrica, holnap este teszek fel képet ha érdekel valakit hogy néz így ki.
-
Szakiii
addikt
válasz
FuRiONight #8766 üzenetére
Igen én is tapasztaltam, telefonon lévő zene tökéletes mindenhol tökéletes jatek alatt is de youtubenal kattog fura.
-
Szakiii
addikt
válasz
FuRiONight #8758 üzenetére
Egyelőre enyém még nem jött de ezt itt olvastam fórumon hogy ezeket a crystal tokokat nem ajánlják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest