Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Persze tudom h lehet gyári de custom kernelek sokat hozzátesznek a telefonhoz.
Nem is rontottam el annyira nem vagyok balfék.De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.
Persze vissza lehet S-ON-olni nekem is simán ment de egy USB hiba vagy bármi miatt ha nem sikerül akkor az gáz, nem azért vettem 200k-ért h bukjam a garit egy hiba miatt főleg úgy h a gyárival sincs semmi gond csak azt nem lehet annyira testre szabni meg nincsenek benne plusz funkciók amik nekem tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest