- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
penell1234 #16423 üzenetére
Ha a főképernyőt "összecsíped" akkor megjelenik az összes oldal, és bal felül lesz egy gomb hogy Blinkfeed be/ki
-
Gulyopapa
addikt
válasz
penell1234 #16423 üzenetére
"összecsíped" a kijelzőt és ekkor fölkerülnek kicsiben az oldalak ...
ott van bal oldalon fölül, blinkfeed ki/be ... -
zack
nagyúr
válasz
penell1234 #9672 üzenetére
Ez a telefon, vagy ROM nem kompatibilis a programmal, továbbiakban pedig kérj információt a fejlesztőtől.
Linkeltem programot. Az miért nem jó hogy megnézd? -
hurrikan
addikt
válasz
penell1234 #8502 üzenetére
A kernel ezer millió dolgot és appot foglal magába. Nem egy app.
Belemész kijelzi mik azok. Ha nem nyomkodod egész nap a telefonod akkor az a normális ha a kernel és az android rendszer eszik a legtöbbet. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
penell1234 #8344 üzenetére
nem tudom pontosan a beindulásának mikéntjét, de az biztos, hogy először én is vártam, hogy "na, mi van?", aztán hagytam.
később mikor meg ránéztem, akkor meg már működött...(#8346) torrente777 !
igaz nem tőlem kérdezted, de nekem van összehasonlítási alapom, így azt mondom, hogy kb. ua., mint az s4, max 10%-al ha gyengébb, de ez custom rommal javítható.
én spec. közelítem már a 4 óra 45 perces kijelzőidőt! -
Xaels
félisten
válasz
penell1234 #8341 üzenetére
Csak vagy 3-szor lett leírva, hogy a Settings / Display, gestures & buttons menüpont alatt találod a Home Button beállítása alatt.
Daydream-hez külön kell tölteni óra alkalmazást illetve állítólag úgy kapcsol be ha nem te kapcsolod ki a kijelzőt hanem hagyni kell magától kapcsoljon le.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
penell1234 #8341 üzenetére
ha gyari romot hasznalsz, akkor a 3 potty eltuntetest en nem tudom hol talalod.
viszont a daydream-hez le kell kulon a marketbol tolteni pl. orat, hogy azt lathasd.
a telepites utan nem kell megriadni, hogy valami nem stimmel, mert a mukodes beindulasa is kb. 5 perc, vagyis nem azonnal latod az "eredmenyt". -
Xaels
félisten
válasz
penell1234 #8176 üzenetére
Ez akkor működik ha beállítod amikor töltőn vagy dokkolón van a telefon. Gyárilag nincs benne sok lehetőség, gyakorlatilag csak a színes vacak, de Play-ről lehet szedni órát például amit aztán a fent írt menüpont alatt be lehet állítani.
(#8179) joey20: itt nem. Alapértelmezett értékek között vált. Mondjuk én a Yet Another Auto Brightness-t használom, nagyon jól beállítható és automatán nagyon jól szabályoz.
-
Xaels
félisten
válasz
penell1234 #8170 üzenetére
Display, gestures & buttons menü - Daydream
(#8169) HUTCHDB: sajnos besötétedett mire sikerült felrakni a frissítést így nem tudok most összehasonlító képet csinálni.
-
istnag
addikt
válasz
penell1234 #6878 üzenetére
Ezt próbáld meg,hátha:
[link]
Előtte szedd le ami most van fent. -
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6337 üzenetére
Ezesetben a google+t és a dropboxot (pedig ez ritka, egy esetben láttam eddig, párom sgs3-án, nem volt még mobilnete, wifin elkezdett feltölteni, majd elment otthonról, a dropbox meg beragadt, mert próbálta feltölteni, csak nem volt hogy) tiltsd le ideiglenesen, és ha jobb, akkor feloldod a dropboxot , hátha abbahagyja (telán elég neki egy kényszerített bezárás...) a g+ viszont nálam is csinált már ilyet.
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6332 üzenetére
Nem. Gyári alkalmazások a legritkább esetben akadnak be.
Azt nézd meg a GSAM-ban, hogy mi hányszor ébreszti fel a telefont. Ezt a legördülő menüben az ébrentartás ideje alatt találod.
De a képen látszik, hogy valami folyamatosan ébreszti a telefonod, és pörgeti valószínűleg a procit, ami zabálja az akksit. -
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6329 üzenetére
Ha nem használod a google+-t, akkor az alkalmazáskezelőben (beállítások - alkalmazások - mind - google + - letiltás) tiltsd le, ha használod, akkor nem tudom mivel tarthatta ébren.
Ha a térképet nem használtad ma, és úgy lett ennyi az ébrentartás, akkor javaslom azzal is kezdj valamit, nem ismerem a beállításaid.
A kernel is sok egy picit nekem, én ma 79%-os akksinál járok, egy óra kijelzővel, ami fb messenger, és böngészés volt, és csak 7 perc a kernel.
Még az lehet érdekes, hogy mi, és hányszor ébresztette fel, de valószínűleg valami beragadt. (mint írtam, a gyári beállítások résznél az energián belül a historyt nézd meg, és vesd össze a screen, és awake csíkokat. Ha sokkal több az awake, mint a screen, akkor valami ébren tartja a telefonod, és az szívja. -
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6296 üzenetére
Kéne egy olyan screenshot, ami az ébrentartást mutatja.. ott lehet majd a hibás.
Valamint az android rndsz. Menü-beállitások- energia - history nézd meg, hogy az awake csík mennyivel különbözik a screen csíktól.N4ri87: megértettük, hogy szar a kamerája, ha 10-ed ennyiszer mondod el, akkor is megértjük. A te véleményed szerint kapufa, ok. Csak zizzenj le róla, vagy ha álmatlan éjszakáid vannak a kamera miatt, akkor vagy írj a htc-nek, vagy add el a g.cibe, vagy várj a következő frissítésre hátha segít. Csak szálljunk már le erről....
-
TheProb
veterán
válasz
penell1234 #5974 üzenetére
Általában úgy szokott lenni, hogy falrakod a főprogramot, utána a nyelvi csomagot. majd az appon belül kell kiválasztani a nyelvet, valamint a keyboard részbél az options-ben kell kiválasztani hogy nem az alap keyboard-ot akarod használni hanem a customot
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #5957 üzenetére
3rd party app-pal, pl. extreme call blocker
-
Xaels
félisten
válasz
penell1234 #5902 üzenetére
Lesz Daydream funkció ami olyan mint egy képernyőkímélő. Kirakhatod az órát, az akku állapotát és stb... is
-
törölt tag
válasz
penell1234 #4271 üzenetére
Szerintem borzasztó, szívesen segítek mgszabadulni tőle.
Amúgy mit is nézünk? Szöszös a jack aljzat?
-
N4ri87
senior tag
válasz
& (#4273) Spark_777
Szintén zenész. Mintha az enyém lenne ott lefényképezve. De engem annyira nem zavar. Ilyen volt az i5-nél is. Túléltem.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Szerintem ez egy baromság... nem tom mit van úgy mindneki oda egy negyed miliméter hézagon... ráadásul az csak a hangszórónál szokott lenni, ami ugye csak oda van ragasztva...
-
Spark_777
tag
válasz
Enyém pont így néz ki,de pont így...nem vészes...
-
Spark_777
tag
válasz
penell1234 #4235 üzenetére
Igaz,ezt benéztem,nem voltam elég körültekintő
-
N4ri87
senior tag
válasz
penell1234 #3871 üzenetére
Eddig nem volt, most hirtelen sok lett
.
Épp ettem a kefét, hogy holnap nekem is Speedtől jön drágábban, de azt hiszem így már nem is olyan nagy baj. Nekem ne piszkálgassanak bele. -
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #3796 üzenetére
Céges előfizetésre, 165k, 24x6500 kb, a HOX-ot is így vettem annak idején (135k, kezdő a cégé 45k, részlet az enyém), kedvesen vonják a fizetésemből.
Nem az enyém a hűség, hanem a cégé, viszont mint mindenes, ezeket amúgy is én intézem.
-
datomi
tag
válasz
penell1234 #3796 üzenetére
Nekem múlt hónapban járt le a hűségem, úgyhogy előfizu hosszabbítással rendeltem.
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3798 üzenetére
Még most múlt 10 simán belefér az időbe. Engem akkor idegesíteni ha már délután 4kor se szól senki h mi van.
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3789 üzenetére
A speedhez ma tuti érkezik. Most beszéltem velük.
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
penell1234 #3771 üzenetére
Az a baj a tmobilnal hogyha ervenyes elofizud van husegidovel sajat nevre meg dominosat se vehetsz...regen igy akartam ujat venni nem engedtek...jo mondjuk nem egy nagy cucc dominosat mas nevere venni...csak keszulj erre!
-
Vangelis
félisten
válasz
penell1234 #3771 üzenetére
Dominóval simán rendelheted.. nem lesz belőle semmi gond.
-
pg1966
senior tag
válasz
penell1234 #3275 üzenetére
SpeedShop most ugrott máról 21-ére. Az már nem is jövő hét.
-
k.soma
senior tag
válasz
penell1234 #3272 üzenetére
Én hétfőn rendeltem meg bankkártyás fizetéssel expansys.hu-n, kaptam egy emailt, hogy a személyemet igazoló okmányokat és a bankkártyám 2 oldalát fotózzam le, küldjem el nekik a képet, mert ez az első vásárlásom náluk és meg kell bizonyosodniuk arról, hogy tényleg én vagyok-e.. Közüzemi számlát is kértek, de mivel nincs, azt nem csatoltam, de még aznap elfogadták és most azt írta, hogy még 4 nap van amíg hozzájuk megérkezik a HTC One (lehet követni a rendelésem státuszát).
Gondolom miután megérkezett hozzájuk, levonják a pénzt a számlámról (mert még nem történt meg), aztán onnantól 1-2 napon belül ki kellene hozniuk (ha hihetünk annak amit a rendelésnél írtak szállítási időnek).Szóval ha az én esetemet nézzük akkor max másfél hét alatt a rendeléstől számítva az otthonomba hozzák a telefont.
-
istnag
addikt
válasz
penell1234 #3283 üzenetére
A 2. módzser JB alatt már nem működik.
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3283 üzenetére
Morelocale2 nevű programmal.
N4ri87: köszönöm. Remélem akkor tudják cserélni a jövő héten az enyémet.
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3278 üzenetére
Persze van előrendelés de nem olyan sok lehet h ha én április vége felé rendeltem meg és 28.-án szóltak h érkezett csak EU garanciás modell.
Gondolom mindenkinek szóltak aki előrendelte a készüléket szóval ott nem lehet akkora sor mint az expansysnál.
Én az EU garanciás modellt vettem. Ehhez angol szabványos töltő volt de adtak külön eu-s töltőfejet. Plusz volt a dobozban gyári füles. Magyar nyelvet külön kellett feltenni rá de utána simán komunikált hazánk nyelvén.
Viszont lesz 2 év gyári garanciás modell is erre vonatkozik a Május 10 érkezés. -
Dreamie
őstag
válasz
penell1234 #3278 üzenetére
2 év garis és magyar nyelvű, ha jól tudom. De speednél volt már máshogy is...
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3275 üzenetére
Most oda küldtem vissza a telefont pixelhiba miatt cserélik. Azt mondták péntekig érkezni fog új szállítmány de garantálni nem tudják.
-
Dreamie
őstag
válasz
A tapasztalatokból amiket itt páran írtak, valószínű, hogy abból a 40v darabból nem kapsz.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Sajnos nem sok az esély rá. Nagy a lemaradás először elméletileg az előrendelőket szolgálják ki. A 40 db raktáron sok leírás szerint csak egy "hiba". Van de még sincs.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
penell1234 #2338 üzenetére
Duplazodik, a Blinkfeed pedig repul, mert az a Sense rese.
-
S e t h
nagyúr
válasz
penell1234 #2065 üzenetére
Note 2 nálam 1-3%-ot csökken éjjelente, a hiba nálad volt, valamit szívta az aksit.
-
batai15
félisten
válasz
penell1234 #2068 üzenetére
azt stand by módnak csúfolják(szép magyarosan készenléti mód)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
penell1234 #2065 üzenetére
Mi az hogy alvo mod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest