- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Gyanítom, hogy nem véletlenül nem megy.
Ugyanis az egy hónapos javítási időből max. 2-3 napot tölt a készülék szervizben, a többit a szolgáltató logisztikai központjában tölti. Ha nem látja az ügyfél ezeket a dátumokat, akkor a szolgáltató nyugodtan tudja mondani, hogy a szerviz húzza el a javítást. Ebből a szempontból a Voda rendszere jobb, náluk attól a ponttól, hogy leadtad a telefont javításra, végig lehet monitorozni az útját, illetve a Vodás munkalap számmal működik a VSPData javítás státuszának követése is. -
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #31598 üzenetére
Az oldal megvan Munkalapszámot S/N-t és IMEI-t kér. Munkalapszám nélkül hiányzó adat miatt rinyál, ha meg megadom bármelyiket amit a T-mobile-os jegyzőkönyvön szerepel akkor meg visszadob hogy nincs ilyen készülék.
-
i400
senior tag
T-mobilos papírral sikerült valakinek megnézni a trackinget? Nekem sajnos a kapott jegyzőköny egyik számát sem fogatja el.
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
TechData #31568 üzenetére
2 hónapot volt a telefonom szervizben, teljesen feleslegesen, semmit nem csináltak rajta, mondván semmi baja. Azért adtam le mert a fehér oldal keret az fekete/barna/sárga színkombinációt vett fel.
A szerviz szerint ez még belefér a HTC alapelveibe, így nem csinálnak vele semmit.
Egy rakás panaszom, jegyzőkönyvem, fényképem van, mégsem csináltak semmit, még a HTC-s levelezést is kinyomtatták hogy semmi baja mehet vissza az ügyfélnek. Én a magam részéről mélységesen csalódtam a HTC szervizszolgáltatásában, és ha nekik belefér hogy egy 200 ezres készülék így néz ki akkor elválnak útjaink. -
stilo18
addikt
Basszus amióta mutattátok ezt a fóliázást, azóta ezen kattogok
-
FGyula30
aktív tag
Van egy apró karc a kamera lencsémen vagy lencsevédő plexin, passz nem tudom. Ha képet csinálok, meglátszik.
Kérdés: garis még a telo, de ez nem tartozik bele,mivel én nem vigyáztam rá. Mit csináljak?
Ilyenkor mit cserélnek, komplett házat? Vagy lencsét-boritását?
Mennyibe kerülhet kb? Lilulásom nincsen amúgy, ház makulátlan, beats felirat sincs lekopva. -
Bárhol olvasom hogy lollipop mindig ilyen kép jut az eszembe
-
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok!
A kamerat hol tudnam kicsereltetni, hogy a lilulas megszunjon? Fuggetken telo, nem tom hol lett vasarolva. Mennyibe kerulne? Illetve magyar nyelvet csak root aran tudok tenni ra? vagy ha van mas mkdja akkor hogyan? -
Szpisti
addikt
Nekem is volt ilyen bajom, megállt a töltés, mutatta a folyamatot hogy tölt, mégsem mozdult, vagy csak 1-2%-ot. Aztán volt itthon egy Nokia Lumia adatkábel, azt dugtam be a HTC töltőbe, azzal hibátlanul feltöltötte. Így vettem egy új gyári HTC kábelt a Gigatelben... Most azzal hibátlanul tölt.
Próbáltad már a kábelt kicserélni?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #31578 üzenetére
Remélem visszatér a HTC majd a kapacitív gombokra... bár kétlem. Kapacitív után nem tetszenek a kijelzős gombok azt kell, mondjam... Nyomkodtam az M8-at a napokban, vagy fél órán át nyüstöltem, imádnivaló készülék!
Nagyon jól kézbeillik, áhh... az a rendszersebesség! Félelmetesen gyors a kis dög, és szerintem nem csinál rossz képet. Viszont a kijelzőjén meglepődtem! Szebbek a színek mint az M7-nél, pedig elvileg ugyanúgy SLCD3, nem? Jah és a fél óra folyamatosan püfölés alatt 1%-ot nem merül. xD
-
s3nsitivity
addikt
-
TechData
tag
Töltő miatt?!...miért nem tölt a készülék vagy rossz a töltője?
"..lehet lecserélem egy nagyobbra"
Csak nem egy HTC One Max-ra?Balról One mini,középen One (M7)...és jobb szélen One Max
-
Jolet
őstag
srácok! a nyáron múlt 1 éves a T függő M7-em, nincs már rajta hűség és szeretném lecserélni egy nagyobbra
kameracsere megvolt már, lehet beadom a töltő miatt megint
mennyiért lehet eladni? -
Reddevil84
tag
Sziasztok! Sajnos engem is utolért a 10-15% -ról 2 perc alatt lemerülő akksi szindróma!
Van a javításra esetleg valami megoldás,vagy szervíz egy idő után? -
baani59
aktív tag
válasz
Steelheart2 #31547 üzenetére
Nálam talál adókat.
-
TechData
tag
válasz
jozso1989 #31565 üzenetére
Szia.
Headset hiba esetén (pl. Headset egyik oldala nem szól ) elég a sérült tartozékot leadnod...viszont mellékelni kell a telefonod IMEI és S/N számát,hogy feltudják venni a szervizbe.
Ami a HTC esetében Csehországban van.: Vsp Data a.s
A T-Mobilban félre tájékoztattak téged. Amennyiben nem adtad le a készüléket,ne is add le...felesleges
De ha már leadtad a készüléket az sem baj,legalább átnézik neked,hogy rendbe müködik-e. Minden készülék javítás után (Legyen az akkár egy Headset csere) átesik egy Final Testen ahol mindent letesztelnek...Hangszórótól kezdve,hálózaton keresztül a kameráig mindent.Elég ha csak egy picit rezonál a hangszóró a készülékedben már vissza is forditják és a technikusok cserélik is ki. Szóval ennyit megérhet az a két hét. -
Xaels
félisten
válasz
jozso1989 #31565 üzenetére
Telóval együtt? Szerintem rá lettél szedve, miért kellene a telefon a headsethez... Egyébként a gyári headsetek többsége tényleg nem jó, a Sennheiser sem az igazi ebben a kategóriában. Egyébként a HTC gyárija kb. a normálisabb 6-7k-s kategóriának megfelelő hangot tud, csak headsetben nehéz jót találni.
-
jozso1989
őstag
Be kellett adnom a telefont szervizbe... Sztori a következő: Elromlott a gyári headset bal oldala. Na most ugye 1 év garancia van kiegészítőkre, bementem T-be, hogy megkérdezzem, hogyan is működik mindez. Elment a srác megnézett valamit (gondolom utánajárt a dolognak) majd visszajött és közölte, hogy telóval együtt kell leadnom és 14 nap az átfutási idő. Hát mondom ez k*va jó...
Megkértem, akkor inkább mutasson nekem valami headsetet (bár sejtettem, hogy egyik sem fog tetszeni). Hozott egy Samsungot 4 ezerért, meg valami 3 ezres TDK. Hát kipróbáltam a Samsungot, beletekertem a mixbe és vettem is ki. Mondom bocs, de ez szörnyű... "hát én is ilyen használok az S4-emhez". Oké, hogy ilyet használsz, de ég és föld és a kettő. Azt mondja, "akkor a 3 ezreset meg se nézzük". Hozott még egy fülest, az 8 ezres TDK volt, bedugtam a fülembe, play gomb és húztam is ki... mondom ez sem jobb. "Igen? Akkor tudhat valamit a HTC"... Hát, mondom ennyi.
Teljesen más a hangzása... nézegettem headseteket még, találtam 15 ezerért valami sennheiser cx300, meg 6k-ért cx200. De ha a 8ezres értelmetlen volt, a 6k-sat meg sem próbáltam, ráadásul írták, hogy elég gyenge a basszusa, úgyhogy maradt a szerviz..
Amin viszont elgondolkodtam... Szóval, ha a One-on ilyen bénán szóltak ezek a fülesek, akkor hogy szólhatnak egy Samsungon, vagy Sonyn??? Azokban nincs erősítő mint a One-okban. Úgyhogy azt hiszem életem végéig csak HTC telefonjaim lesznek, ez eldöntött meccs, a többi az én igényeimnek nem felel meg.
-
iday
aktív tag
válasz
enginev3.0 #31563 üzenetére
Az legalább nem akkora érvágás.
Kíváncsi leszek a szerelés minőségére, meg hogy hol csinálták.
-
iday
aktív tag
válasz
enginev3.0 #31559 üzenetére
Hopp.
Hogy a te telefonod az a fb, htc csoportba.
Jobbulást a telefonodnak.Én HTC M8 tulajdonos lettem azóta.
ZyXel nas azóta is remekül működik.
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31559 üzenetére
Néztem a facebookon a képet, de az milyen fólia?
Most az én M7-esem hátulján is van fólia?
-
enginev3.0
félisten
Tök szépen lejött a telefon hátuljáról a fólia, és makulátlan alatta a telefon
Beadtam gariba
-Kamera lilulás
-Jack csatlakozó hiba
-Kapacitív gombok néha maguktól érzékelődtekRemélem mindent kijavítanak, vagy adnak egy m8-at
A csaj csodálkozott hogy lilul a kamera? Kérdezte, hogy de ez egyébként jó képet készít nem? Mennyi 13 megapixel?
Mondom aha, igen -
Sukta 95
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31553 üzenetére
Koszi szepen! Az akksi nem para, ugy is minden este tolton lesz. Az akksi se letfontossagu. Az a lenyeg, hogy akkor stabil es doccenomentes a telo
-
KBP
csendes tag
válasz
s3nsitivity #31555 üzenetére
Ne is foglakozz vele.
Nálam 3 hét elteltével közölte a vevő, hogy nem az eredeti htc kábelt adtam, hanem egy szamszngét.
Életemben nem volt szamszungom, de még a cégnél sem szeretik, mindig is htc-t használtam(tunk).Papírt mi írtunk, amiben le volt írva, hogy mindent átnézett és hiánytalanul átvett, de ennek ellenére napokig csesztetett.
-
Loboda
senior tag
válasz
s3nsitivity #31555 üzenetére
Biztos átvágtad! Úgy adtad el hogy rossz volt a töltése, és csak most derült ki, mert három hétig nem kellett töltenie a vasat, olyan jó a fogyasztása!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
TechData #31554 üzenetére
Nálam a normál használat is durva.
Mindig fel kellett raknom éjszaka töltőre.
Bár állandó volt a 4G kapcsolat és az autó sync.
Ha használja az ember akkor 1 nap, a szekrényben meg minden elmegy 1 hétig.
Képeben csak a megapixel számot mondtam, szerintem vállalható kamerája van, főleg sötétben.. a videózási élmény meg felejthetetlen!
flickr - HTC One SetMost a G2 mind a két téren jobb
És a saját CM hozzá az elvárt stabilitást.. de mégis hiányzik a Sense.Más,
ugye cseréltem a One a G2-re. Nálam tökéletes volt a One is, átadásnál is, nem írtunk róla semmit. Ez olyan 3 hete volt, valamelyik nap megkeresett az úr, hogy nem tölt a telefon.
Mondjuk eddig ez szép meg jó de nálam minden jó volt és most zaklat, hogy fizessem ki neki a javíttatást.
Igazság szerint úgyse fogok neki fizetni ennyi idő után de rohadt érdekes, hogy milyen emberek vannak. -
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #31553 üzenetére
Nálam az akksi alig merül...éjszakánként 2-3%.....de volt olyan,hogy egész nap hallgattam a zenét a telefonon + nyomkodtam ,ha szükséges volt....és estére még 25% akkumulátor kapacitás maradt. Normál használat mellet nálam 2 napot simán elmegy a telefon egy töltéssel. Szóval az akksi kapacitás felhasználó függő.
A kamera is vállalható képeket készít bár én csak Facebookra és Instagram-ra fotózok. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Sukta 95 #31552 üzenetére
Erre a szokásosat tudom mondani..
Nekem az i5 a szekrényben porosodott mert közel se ért fel a One hoz.
Stabilitásban, megbízhatóságban nincs párja.
Negatívumként az aksit és a kamerát lehet megemlíteni.
Az aksi egy napos a kamerában meg kevés a megapixel így nem a legnyeröbb. Bár szvsz ezek a legkisebb dolgok, mai napig az egyik legtökéletesebb készülék! -
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok! Egy használt és független teló tulaja leszek valszeg. Biztos találnék választ a kérdéseimre, de ne haragudjatok lusta vagyok átböngészni ennyi oldalt.
Először is, megéri még 70-ért venni egy ilyen telót?
Iphone 4s-ről megéri váltani? (A szifon előtt mar számtalan droidom volt) mennyire zökkenőmentes a telefon működése? Van a legfrissebb gyári romnál stabilabb rom? Ha bárkinek van valamilyen pozitív vagy negatív tapasztalata kérem ossza meg velem!
Előre is köszi!Szerk.: mennyire használható a gyári szoftver? Megbízható a teló és a rendszer? - ios után, nem lenne jó sokat visszalépni megbízhetóság szempontjából -
-
izsmen
tag
Sziasztok!
Ma csinalt valami erdekeset a telefonom. Autoba volt a tartoban, mikor eszrevettem,hogy feher a kepernyo...es restartol. Kezbe veszem, hogy megnezzem mi tortent. PIN kod elott elougrott egy kis folyamatjelzo, hogy Android beallitas..vagy micsoda frissites..vegig ment, es utan jott a PIN kod keres. Nem is szolt, hogy van valami frissites!
Kesobb, meg már csak fogta magat, es kikapcsolt, teljesen. Vartam vele hatha elindul megint magatol, de nem. Magamnak kellett bekapcsolnom. Soha nem csinalt meg ilyet.
De remelem nem is fogja. mert nem ezt varnam el a HTC-tol. Mindig HTC volt.
Remelem nem lesz ebbol szerviz.2014.májusi a telefon. Szolgáltatótol vett, teljesen gyari minden. Csak par alkalmazas van rajta, napokban semmit nem telepitettem.
-
Steelheart2
őstag
ARHD romnál nektek müködik a rádio?Nekem egy állomást sem hoz be.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica #31539 üzenetére
Nem mindig, sőt inkább az a többség aki nem UI váltás céljából cserél romot.
Optimalizálások, tweak-ek stb. -
TechData
tag
válasz
Sanyee30 #31536 üzenetére
Kérj rá bevizsgálást / diagnosztikát. A szervizben megállapítják érte ütődés a készülékedet vagy sem. Széria hiba esetén,amennyiben "magától" repedt el...úgy is megjavítják a Cseh szerviztechnikusok
Információ és nyomon követés a javítás státuszáról:
http://services.vspdata.cz/new/case-info/ -
toeki
senior tag
válasz
CptAdamica #31542 üzenetére
arhd pl ebben tér el a gyáritól:
"Removed software (CPU) rendering - full Snapdragon 600 (GPU) rendering
Fully optimized and tweaked
Root access
Unsecured boot.img
Newest BusyBox
RAM optimizations
System signatures check enabled for system security and safety
Improved virtual memory management
Speed optimizations
Enabled GPU UI rendering
Data, cache and system partitions mounting tweaks
Bloatware applications removed
All /system applications updated to latest available
All /data applications updated to latest available
Improved CPU governors performance
Most optimal system scheduler
Disabled kernel debugging for better performance
Zipaligned (Improved RAM management)
Zipalign on boot (for user applications on data partition)
Fully de-odexed
init.d scripts (BusyBox run-parts) support
Auto init.d permissions set on boot
sysro/sysrw commands support
Excellent battery life!
Improved EXT4 performance
OpenVPN support
Most up-to-date system files permissions
Adobe Flash Player support"inkább nem forditanám le, sok benne az androidos szakszöveg... tipikusan olyan dolog a romolás, hogy ha nem érted mi változna akkor nincs is rá szükséged
-
válasz
Kövezzél meg Go launcher + Sony xperia Óra
A rendszer maga persze gyári. -
Steelheart2
őstag
válasz
Nekem fogalmam sincs hogy milyen a gyàri mert Custom rommal vettem meg a telot.Igy nem tudom milyen a gyàri.
-
toeki
senior tag
válasz
arhd-n ugyanaz a felület mint a gyári.
ki mondta h a felület változik? -
CptAdamica
veterán
válasz
Steelheart2 #31538 üzenetére
Amúgy lehet én vagyok a hülye, de mondjátok már meg miért nem jó a sima gyári Sense 6 felület?
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ma sikerült beszereznem egy ilyen telot.Recovery menü már fennt van rajta.Melyik a legstabilabb rom erre a telora most valami Revolution hd 81.0 van rajta,de a rádio nem megy vele.Nem talál eggyetlen csatornát sem.Linkelnétek nekem valami romot esetleg ha kell akkor kernelt is.Köszi szépen.
-
Sanyee30
csendes tag
Sziasztok. Van egy HTC One Dual simes készülékem, amin egy hetes korában garanciában cserélték a házat (fehér műanyag kerete). Azóta a készülék enyhe nyomás hatására nyikorog, de a szervizben mindent rendben találtak és visszaküldték. Most olyan problémám van, hogy a műanyag keret a kapcsolónál elrepedt. Korábban észrevettem, hogy ott deformált a keret, de már nem foglalkoztam vele, gondoltam gyártási hiba és a problémás garancia intézés miatt hagytam annyiban. (Debrecenből problémás felküldeni, meg a leadás helyén az ügyintéző is elég körülményes. Ok nélkül felír olyat, hogy a sarkok kopottak, kijelző karcos.) Most a gyártási hibánál vélt helyen van a repedés. A szerviznek írtam, de István szerint fizikai sérülés, ezért csak pénzért javítják. De én tudom, hogy nem fizikai sérülés következménye, mit tegyek?
-
Érdekes tüneteket produkált a "drágaszág".
Eddig általában 1,5-2 napot bírt ki egy feltöltéssel. Most 2 napon egymás után is leszívta az akut 3/4 nap alatt. Google play szolgáltatás 87%, kitöröltem a gyorsítótárat feldobtam töltőre, fel 100%-ra. Repülőgépmód+energiagazdálkodás mellet, egy zuhany alatt 97%-ra merült. Vissza töltőre egész éjszakára és következő napra megjavult. 8 óra alatt 91%-ra.Egész nap energiagazdálkodás módban van a telo és net is le van tiltva, miért szívja az akut a google?
-
Skilly
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31520 üzenetére
Aham, utana valami ilyesmire gondoltam en is. Bar nem gondoltam volna, hogy azt a zene kategoriaba sorolja....
Amugy koszi!
-
Tiger.
nagyúr
-
Kocsó
aktív tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31529 üzenetére
Csak remélni tudom, hogy nem jársz úgy mint én (#29240)
És jól mondja (#31528) kirkri kolléga, hogy nincs javítási határidő. Tapasztalatból mondom! -
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
-
kirkri
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31524 üzenetére
Ha hivatalos garancia volt hozzá, akkor érdemesebb lett volna a Telemaxhoz leadnod. A 30 napos határidő semmire nem kötelezi a szervizt.
-
BenHans
addikt
OFF: [SoC showdown]
Nagyon várós már az a HTC Nexus 9 ♥ meg kell szereznem magamnak
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
válasz
enginev3.0 #31525 üzenetére
A gsm által kiállított papíron az áll, hogy max. 30 nap a javítási idő
-
enginev3.0
félisten
válasz
1-N-2-3-4-5- #31523 üzenetére
Nincs olyan hogy max, addig javítják amíg akarják, úgy reklamálhatsz a jogszabályok szerint, hogy szólsz, hogy neked már kényelmetlenséget okoz ez a hosszú javítási idő, mert kell a munkádhoz stb...
Egyébként csak törekednie kell a 15 napra
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
Gsm azt mondta nincs alkatrésze htc-nek, 30 napon túl már lehet nekik reklamálni, hogy adjank másikat, nem? Mivel max. 30 nap a szervíz.
-
kirkri
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31521 üzenetére
Az a baj a GSM boltos telefonokkal, hogy nagy részüket a világ másik végéről szerezték be, így legjobb esetben is csak egy év hivatalos HTC garancia van rájuk, de előfordul, hogy semmi.
Anno én is belefutottam egy dél-afrikai Wildfire S telefonba mobil üzleten keresztül (nejemnek mindenképp pink szín kellett, és csak GSM boltban találtam) aminek a hivatalos garanciája a vásárlást követő harmadik héten lejárt a HTC ügyfélszolgálat információja szerint. Szerencsére nem kellett szervizbe adni, de félek tőle, hogy probléma esetén elhajtottak volna azzal, hogy a vevőnek felróható okból hibásodott meg. -
Skilly
aktív tag
Valaki megtudja mondani, hogy miert irja azt a telo, hogy talalhato rajta zene, mikozben nincs!!!!
Jo most nem sok helyet foglal a "semmi", 59 mb de mivel 2 napja lett formazva meg semmi nincs rajta....
Youtube-on neztem videot, meg TuneIn Radiot probaltam es ennyi, szerintem egyik se menti le telora...
Szoval kicsit erdekes, hogy nincs rajta zene, de a beallitasok-tarolas menuben irja.
Ezzel mit lehet csinalni!? -
Vegyedvigyed
csendes tag
Igen aztán mire rájöttem ,hogy valami nem stimmel addigra már nem tudtam szerkeszteni. Köszi a helpet, te kipróbáltad vagy valaki kipróbálta? Úgy hallottam nagyon jól optimalizált. Van egy régebbi hTc One V most megnéztem még locked s-on ezen jobb lenne előtte egy kicsit gyakorolni ?
-
kirkri
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31513 üzenetére
Attól nagyobb szívás nem létezik, mint az egyébként is hosszadalmas HTC szervizelésbe be van vonva egy GSM üzlet is.
-
toeki
senior tag
válasz
Vegyedvigyed #31514 üzenetére
aroma?
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Sziasztok szeretném feltenni a telefonra aroma revolution hd (arhd)nevű romot nem vagyok nagyon járatos htc ben és még a garanciám is megvan. Érdemes lenne felrakni valakinek van tapasztalata vele? Hogy kezdjek hozzá? Nem nyúltam még bele semennyire. Köszi előre is.
Üdv! -
kirkri
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31511 üzenetére
A Telekom munkalapszámot nem fogadja el ami a jegyzőkönyvön van, amit T-től kapál, amikor leadtad a telefont? A Vodás jegyzőkönyv számát elfogadja a VSP Data trackere.
-
mishee
csendes tag
Hi All
Van egy HTC one dual 802d M7C_DWG telefonom! sajnos a bootloader verziója frissítve lett. 2.49.0000! A telefon sajnos eldobta a radio rom ot és azóta nem tudom életre kelteni. Nincsen hozzá backup-om!
A telefon bootloader-e tökéletesen működik és custom recovery is van rajta azt lehet is változtatni mivel unlock (tampreed, S-On) állapotban van a bootloader. A kérdésem az lenne hogyan tudnám visszahozni az életbe szerintetek?
Sajna nem találtam hozzá főzött rom ot se :S elég sok backup al próbálkoztam de sajnos nem bootolt be egyikkel se (bootloop) :S az előző verzió OS-5.18.500.4
Anynit kiderítettem hogy J-Tag el lehet a leggyorsabban visszaállítani a bootloadert. Sajna nemtudom kinek van ilyen eszközen nekem csak nokiához van ilyen cuccom :S
Ötlete valakinek??? Köszi a segítséget -
TechData
tag
Sziasztok srácok,
Itt tudjátok nyomon követni a javítás státuszát! -
dani3l
őstag
HTC__102 volt a cidem, nemet regios független. Azert is került ilyen regi szoftver vissza, wwe-hez talaltam frisebb ruut, de akkor utana meg nem egyezett volna a ciddel a szoftver.
No meg direkt a cid-hez neztem a ruut is, ugyhogy ha nem is ez lett volna (de ez volt) eredetileg, most akkor is egyezik minden.De mindegy, ebböl aztan mar tenyleg nem csinalok problemat, örülök, hogy a visszaallitas sikerült..
Annak viszont nem, hogy most - ugy ahogy, de - tölt a telefon..
Köszi az infot a frissitesröl.
-
ferob
őstag
Közzétett football egy hírt, ami szerint úgy néz ki, hogy az M7 és M8 késő novemberben vagy decemberben kapja meg a GPE frissítést, míg a Sense alapú Lollipop csak januárban vagy februárban lesz elérhető.
Az M7 dual, M8 dual, E8 sima és dual, Butterfly 2 és a Desire Eye csak január és március között, valamint a Desire 816 és a One Mini 2 márciusban vagy csak áprilisban, sőt a One Max, One Mini és Butterfly S majd csak március és május között kapja meg valamikor az új rendszert.
Arról is szó van a hírben, hogy csak az újabb telefonok fogják megkapni az összes EYE Experience funkciót, a többinél korlátozottan lesz elérhető, valamint az MTK alapú Desire készülékek frissítése az új verzióra kétséges.
-
Skilly
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest