- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #31699 üzenetére
Nem szükséges, hogy feltegye a legfrissebb HTC Sync Manger-t, mert rá is kérdez az alkalmazás, hogy telepítve van-e vagy az, vagy a driver, mert ha nincs, akkor felrakja a legfrissebb drivert, maga a Sync Manager egyáltalán nem szükséges a dologhoz.
Nálad valami más gond lehetett a már fent lévő HTC Sync Manager-rel.
-
jozso1989
őstag
T-nél a csaj elkérte a telefonszámom, és mondta, hogy majd kapok SMS-t, hogy mikor mehetek vissza érte, de már többnyire postázni szokták a készülékeket. Szóval nem futárszolgálattal küldik, hanem a postával. Tegnap hívott telefonon a postás, hogy ő már "itt" van (mármint az itthoni címemnél). Mondom az felettébb kellemetlen, mivel dolgozom... aztán megkérdezte, mikor jó nekem, mondtam én 4-től érek rá, addigra érek haza a melóból. Mondta, hogy akkor másnap 4-re jön és ennyi volt.
-
csordas11
aktív tag
Koreai piacra gyártott m7-et vettem, nincs benne magyar nyelv. Le tudná valaki írni vagy linkelni, hogyan rootoljam meg a magyar nyelv miatt, please!
-
ferob
őstag
Az rendben, meg gondolom összefüggésben van a Telekom szervizek felszámolásával, de hogy maga a kiküldés hogyan zajlik, arról semmit nem tudok, illetve, hogy valóban a posta vagy egyéb futárszolgálat kézbesíti-e és arról se, hogy ez esetleg valamilyen választható vagy kötelező dolog lett-e ettől kezdve, mert ugye eddig általában SMS-t küldtek és be kellett menni a telefonért.
-
jozso1989
őstag
Végre, visszakaptam a szépségemet, postán hozták!
Viszont full hard resetet toltak rajta... szerencsére mindent visszaállított a telefon magának.
Még a hátterem is letöltötte.
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #31686 üzenetére
Az csak annyit jelent, hogy az ADB nem látja a telefont, szóval nézd meg parancssorban, hogy az adb devices mit ad vissza.
Szerk.: Frissítés az szükséges lehet, viszont az USB hibakeresést a régebbi verzióknál külön be kell kapcsolni, sőt előfordul, hogy ki, majd újra be kell pipálni, hogy működjön.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
kirkri #31682 üzenetére
Ha a morelocal nem megy (4.2.2 ? ott írták, hogy már nem működött), akkor találtam olyan megoldást, ha nincs a listában a nyelv, hogy:
- Go to Settings - Apps - All - Customization Settings Provider - Disable it
- Then go to Language & keyboard - System Language - Select your language
- Reboot
- Go to Settings - Apps - All - Customization Settings Provider - Enable it again -
kirkri
addikt
Kérlek ne kövezzetek meg amiért ide írok One Max témában, de a saját topikja teljesen halott.
Van arról valakinek infója, hogy lehet-e erre a készülékre magyar nyelvet tenni root nélkül?
Egy ilyen független készüléket kaptam ma a HTC-től egy meghibásodott One X-ért cserébe. Viszont nincs rajta magyar nyelv (pedig a Vodán keresztül volt szervizeltetve)...
Nem szándékszom ugyan megtartani (hatalmas nekem ez a 6' kijelző), de ha nem lehet egyszerűen magyarítani, akkor az már árcsökkentő tényező. -
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #31678 üzenetére
Az első szériás One-okban HAAC mikrofon (HDR) van, azért szól olyan brutálisan szépen az övé. A következő szériában a Nokiás per után (övéké volt maga a szabadalom) másik mikit rakott bele a One-okba a gyártó... Az már gyengébb minőségben sokkal, de így is bőven átlagon felüli. A múltkori partyn haverom és én vettünk fel videót (hardcore drum and bass party), neki Z2-je van, fülsüketítően hangosra voltak valamiért állítva a hangfalak, már bántotta a fület rendesen (3 napig sípolt -.-). A One egész szépen vette fel, volt közép-mély-magas, minimális torzítással, a Z2 értékelhetetlen volt.
Viszont valamiért a One szaggatva vesz fel videót, ugrál az fps 20-30 között én úgy vettem észre. A gyengébb fényt nem bírja.
Most nézem... mi ez a hullámzás, meg remegés a videóban? o.O Egyre bénább a youtube...
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
akoska07 #31676 üzenetére
Véletlen tükrözve töltötted fel youtubera, mindenki a másik sávban megy
Klassz amúgy, videóban szerintem is elég top készülék még mindig, bár hangban csalódást okozott legutóbb. Ha van, aki vevő a populáris, hegedűs, dub-os dolgokralindsey - crystallize - wien
-
KajmiHTC
újonc
válasz
KajmiHTC #31645 üzenetére
Sajnos elkiabáltam... Egy következő tárcsázásnál lefagyott a telefon (most először mióta megvan) és hibaüzenetet akart küldeni, majd ez többször előfordult. Ismét nem hallok és hallanak telefonálásnál, illetve mikor a hiba után 11%-on elővettem és bár beállítást akartam ellenőrizni pár mp alatt leesett az akksi szint 2%-ra, majd 1-2 percen belül lemerült. A hibaüzenetes probléma azóta teljesen eltűnt, de a telefonálás még mindig nem működik. Egyetért valaki velem abban, hogy ez tuti szoftver hiba?
-
-
jozso1989
őstag
Off: Ez a Samsung valami szörnyen nem ergonomikus. Ki a halál találta ki, hogy bal oldalt legyen a hangerőszabályozó? Ahogy kézben fogom állandóan megnyomom valamelyik gombot és össze-vissza ugrál a hangerő... ez szörnyű. Aki kitalálta, remélem ugyanúgy Samut használ ő is, nem BB-t!
-
_Flood_
aktív tag
Sajnos nekem az update után sem működik az auto backup
-
Steve1207
veterán
Srácok, ilyen google gift card vagy promó kóddal van valakinek tényleges tapasztalata? Nincs esetleg olyanra lehetőség, hogy vennék ilyen paypallal az accountomhoz és azzal vásárolhatnék?
Szerk.: ja most nézem, hogy idehaza még az se működik...
-
Steve1207
veterán
válasz
szekra #31667 üzenetére
Jaja, pont az az előnye. Valahogy olyan hibrid az egész és pont emiatt gyorsabb is. Itt elvégre nem a betűkre húzod az ujjad és úgy jelenik meg egy pár esetben szintén félregépelt szó, hanem nyomkodod megszokás szerint, ami gyorsabb. Első alkalommal nekem se jött be, el kellett telnie pár hónapnak, hogy ismét megnézzem
Nem rábeszélés amúgy, kinek mi áll kézre, jelenleg én is a hagyományoson nyomom épp.
-
Juliuska
senior tag
válasz
szekra #31667 üzenetére
pedig tényleg csak pár gesztusról volna szó...
Sajnálnám, ha feladnád, de ettől függetlenül el tudom fogadni a döntésedet
-
Juliuska
senior tag
válasz
szekra #31665 üzenetére
Ne add fel ilyen könnyen! Szerintem, adj neki még egy lehetőséget: feltelepíted, letöltöd hozzá a magyar nyelvet a languages-ben, majd mikor lejött a magyar nyelv, kiválasztod a billentyűzet kiosztását, az advanced menüben pedig, bepipálod a "voice feedback" opciót. Innentől kezdve tutira veszem, h kedvet fogsz kapni egy kis ujjgyakorlathoz, mert még csak ékezetet sem kell írnod, ki fogja találni, mit akartál írni, s amint a space-re tapintasz azonnal mondja is Neked magyarul, amit épp leírtál...huh...már, ha fenn van valamelyik TTS hangmotor <Naunce, Vocalizer, stb...>
Apropó:
tudja valaki hanggal vezérelni a droidját...? <nem arra gondoltam, h mondja meg: pl. "hol van a legközelebbi gyógyszertár, stb...?"> -
Szpisti
addikt
Valakinek feltűnt már, hogy a ki-bekapcsoló gomb ugyanúgy működik lezárt képernyővel? Mármint feloldás nélkül is újra lehet indítani a hosszan nyomvatartott módszerrel... Már elég sokszor újraindult a zsebemben a teló, pedig egy Bugatti tokban van...
Nincs erre valami megoldás? -
Juliuska
senior tag
válasz
szekra #31657 üzenetére
Úgy emléxem' van ennek egy free változata is...aha itt
Én is megvettem - de Veled ellentétben - (még akkor, amikor anno Steve-ék ajánlgatták) én kipróbáltam a free verzióját is és bevallom férfiasan, eszméletlenül megszerettem. Való igaz, h nagyon egyedi észjárást igényel és tanulni kell a gesztusokat, de amint azok mennek, nagyon hasznos kiegészítő tud lenni.
Szerk:
Aki nem ijed meg egy kis tanulástól, annak ajánlom figyelmébe a cucc how to-ját -> itt -
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #31658 üzenetére
Swipe felfé és úgy marad, ahogy beírtad (vagy swipe le és következő javaslat, nagyon gyorsan korrigálható így). De pont az a jó benne, hogy 90%-ban nagyon pontos és eltalálja.
Arra érdemes figyelni, hogy nyugodtan beírhatjuk, space és amikor a másikat kezdenénk írni, akkor lehet az előzőt korrigálni így. -
válasz
Nuada herceg #31659 üzenetére
ha ez a HTC előnyére válk, én is baromira örülök.
amit kiadtak S5 néven, az a silány sz@r műanyagdarab... ?! nevetséges. -
Nuada herceg
őstag
-
Juliuska
senior tag
Voltak itt villámkezű kollégák (áhh meg is vannak: BenHans (#27183), Steve1207 (#31408)), akik a Fleksy Billentyűzet + Emoji-ról írtak csupa jókat. Nos, aki kedvet érez, az most 75%-os leárazással < ~240 Ft-ért > meg is veheti okt. 31-ig.
-
kdennis
aktív tag
Nem tudja valaki hogy az IPEGA kontrollerhez kell külön program meg root hogy rendesen lehessen irányítani vele a játékot? GTA-val szeretnék vele játszani, és nemigazán szeretném ROOT-olni a One-t.
Vagy a Moga szoftvere jó az ipega-hoz?
-
CptAdamica
veterán
Srácok, senki nem kapcsolja be a TalkBack módot, ha nincs szüksége rá. Kíváncsiságom most okozott némi fejtörést, alig tudtam kikapcsolni, csak a képernyő feloldás volt 5 perc.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
jozso1989 #31644 üzenetére
Greg-77
Lehet ez is olyan típus hiba mint a kamera lilulás. Leadtam én is ma, szegedi t-com szervizben. Teljesen korrekt volt, mondta a srác hogy bármi ami eszembe jut mondjam, ő leírja aztán vagy cserélik vagy nem. Csere telefonnak kaptam egy Huawei Y-300-at, hát nem fog nagyon a szívemhez nőni. 2 hetet mondtak, postán küldik majd ki. Remélem korrekt munkát végeznek és nem kell még egyszer visszaküldenem majd hanyag ragasztás, illesztés miatt.
-
Valkűr
addikt
Nekem olyan gondom van, h megpróbáltam egy programot letölteni a telefonra a playről. Letölti majd mikor installálni akarja magának akkor feldob egy kis ablakot, h ismeretlen hiba 24. Ez mi a fene lehet? Volt már fent ez a szoftver a telefonomon és azért fura, h most nem települ.
-
Hulioboy
tag
Sziasztok!
Van egy HTC one x-em amit még 2,5 fél éve vettem a vodától, most jutottam el odáig, hogy cseréljek egy romot rajta, de tanácstalan vagyok, hogy melyik a leg stabilabb kitkat. Ha tudnátok linket küldeni hozzá az külön köszönet!!! Lehet hogy buta kérdés, de ha lecserélem a romot akkor a hálózatfüggőségét is iktatom a telefonnak? Köszi előre is -
Greg-77
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #31641 üzenetére
Nekem a füles egyik oldala némult el és mivel ilyen fülesük nemvolt a központi raktárban sem, bekérték a telefont is a cseréhez. Mondtam annyit nem ér. De jött a kamera lilulás, így már beadtam és mikor a készüléket visszakaptam, akkor kaptam egy új fülest. Töltő hibánál is gyanítom ugyan ez az eljárás. Igen 1-év a tartozékokra a garancia.
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok, a tartozékokra (gondolok itt töltő, füles) 1 év garancia van, ugye? Azt helyben kötelesek cserélni, vagy bevizsgálják?
szerk.: T-s, bolti, 2 év hűség
-
KajmiHTC
újonc
Megcsináltam a teszteket mindent rendben talált, egyelőre itt járok, továbbra se javult a helyzet. Jó lenne, ha nem kéne szervizbe küldeni egy ilyen hülyeség miatt!
Elnézést bénaságomért, a factory resetet hogyan is csinálom?
Agony: Én is elég sok és sokféle újraindításon túl vagyok már, tegnap este szoftverfrissítést is csináltam, de nem változott. Amiről beszéltek frissítésről viszont nem tudom, hogy micsoda, én ilyesmit nem csináltam rajta a délelőtt folyamán amikor elromlott.
-
Agony
aktív tag
válasz
KajmiHTC #31615 üzenetére
Nekem is pont ugyanezt produkálta, miután felment a mai OTA frissítés. Telefonálásnál se bejövő, se kimenő hang, de egyébként a rendszerhangok és a hangszóró is működött más alkalmazásoknál. 3x-4x újraindítottam először gyors boottal, aztán gyors boot nélkül és szerencsére észhez tért... de nem tudom mi okozta!
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #31632 üzenetére
Nekem is.
On: Működik már végre akkor a biztonsági mentés? Ha jól emlékszem nyáron is volt egy frissítés erre és ugyanúgy nem működött utána...
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #31632 üzenetére
Ötleteket kérnek tőletek. Mennyiért lehetne elpasszolni egy 1,5 éves, gyári független kitűnő M7et, hibás kamerával.
-
enginev3.0
félisten
Majdnem nyúltam a telefonomért hogy elkezdem frissíteni, de rájöttem, hogy szervizben van
-
Nuada herceg
őstag
Mi az a biztonsági mentés?
Írhatnám, hogy nagyjából sejtem, de nemigazán. -
-
Szpisti
addikt
Végre javítják a biztonsági mentést...
Nyár óta nem tudtam menteni, 40-60% között megállt mindig. -
BenHans
addikt
Hogy tetszik? [link]
-
k.arnold
tag
esetleg tudtok nekem segíteni egy kicsit?
Az aksim miatt kérdezek, percenként 1%-ot merül ha használom takarékos üzemmódban is. Hol lehet csinálni akkumulátor resetet, vagy más megoldás?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Reddevil84 #31621 üzenetére
Tényleg, juhhúúúú
-
ferob
őstag
Ha valakinek kellene az új OTA, akkor innen le tudja tölteni.
-
Reddevil84
tag
Jött egy kis update
-
TechData
tag
válasz
Kobun1980 #31610 üzenetére
HTC One (M7) -et lehetetlen otthon megjavítani. .... a szervizben rang idős technikusok (értsd 5-8 év szerviz tapasztalattal a hátuk mögöt) javítják ezt a modelt, komoly iskolázást követően s erre a célra épített gépek segítségével. Youtube videó alapján esélytelen ,hogy megjavítsd.
Vidd el a Telemaxba és ne spekulálj, annyit nem ér
-
KajmiHTC
újonc
Sziasztok!
Lassan másfél éves HTC One telefonom van, eddig nem igazán volt vele problémám. A mai nap folyamán felhívtak miközben a gyári fülhallgatóm be volt dugva a telefonba, majd kihúztam és felvettem. Se nem hallottam, se nem hallottak a másik oldalon és azóta több ismerősömmel is megpróbáltam, úgy néz ki nálam van a gond. A hang működik minden másnál, tehát nem hangszóró probléma és a mikrofonom is működik videofelvételnél, tehát csak a hívás közben van a gond. Próbáltam a fülhallgatót bedugva is, de úgy sem volt változás.
Ehhez kapcsolódó beállítást sajnos nem találtam, de gyanítom, hogy szoftver probléma lehet.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával, vagy tud rá bármilyen megoldást? (A hozzászólásokat egy ideig böngésztem, de nem találtam hasonlót) -
toeki
senior tag
válasz
Kobun1980 #31610 üzenetére
Az egyik legnehezebben szerelhető telefon az m7.
Pár éves gyakorlattal neki lehet állni hogy youtube videó alapján megcsináld, de akkor speckó eszközök és ügyesség szükséges.sufniSzervizek általában kerülik az m7-et, max olyan vállalja el aki nem ismeri. Viszont ott maximum összegányolják neked de használható nem lesz...
-
k.arnold
tag
Megjelent egy 200megás frissítés az m7-re, remélem orvosolja a hibát, amely abban mutatkozik meg, hogy percenként 1%-ot tud merülni csökkentett módban!
OTA frissítés különben.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Sheepczx #31609 üzenetére
Szia,
Köszi a gyors választ, ez nem jó hír.
Igazság szerint a garanciavesztés nem érdekel (1,5 év után)...
Egy GSM bolt, vagy szerviz sem csinál ilyet? A net tele van kijelzőkkel, LCD-kel minden formában, ill. számtalan videó is van otthoni cseréről.
Akkor azoknak mi a céljuk? (nyilván ez...) Vagy annak nem érdemes nekiállni?Üdv.
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni törött kijelző ügyben:
Tegnap leesett kb. 40 cm-ről, és teljesen bepókhálósodott a kijelző.
Szokás szerint az érintőpanel/LCD működik, csak a GG tört darabokra.
Mi a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás cserére? Tudtok ajánlani valakit, aki csinált már ilyen One-on?
Nem feltétlenül szeretném az egész kijelzőmodult együtt cseréltetni X tízezer Ft.-ért, 1,5 hónapos várakozással...Minden segítséget köszönök!!
Üdv:
D. -
ferob
őstag
válasz
enginev3.0 #31604 üzenetére
Ha ezeken a képeken a Sense 7 van, akkor nekem már Lollipop van a telefonomon, lásd itt.
A valóság azonban az, hogy ez a Battery Widget Reborn nevű alkalmazásról készített képernyőkép, míg a ro.build.version.release és a ro.build.sense.version meg csak simán át lett írva a build.prop fájlban.
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Valaki vásárolt már az eMAG-tól készüléket ,garanciális szempontból milyenek? -
válasz
enginev3.0 #31604 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
-
k.arnold
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az aksim nagyon gyorsan merül, napi 2xlegalább tölteni kell! Pld a clash of clansal ha játszom, akkor percenként 1%-ot merül, más is tapasztalt ilyen problémát?
Köszönöm válaszaitokat!
-
InHell
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy egy felső hangszórócsere mennyibe kerül kb.? Garancia már nincs a telefonra sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest