- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Be kellett adnom a telefont szervizbe... Sztori a következő: Elromlott a gyári headset bal oldala. Na most ugye 1 év garancia van kiegészítőkre, bementem T-be, hogy megkérdezzem, hogyan is működik mindez. Elment a srác megnézett valamit (gondolom utánajárt a dolognak) majd visszajött és közölte, hogy telóval együtt kell leadnom és 14 nap az átfutási idő. Hát mondom ez k*va jó...
Megkértem, akkor inkább mutasson nekem valami headsetet (bár sejtettem, hogy egyik sem fog tetszeni). Hozott egy Samsungot 4 ezerért, meg valami 3 ezres TDK. Hát kipróbáltam a Samsungot, beletekertem a mixbe és vettem is ki. Mondom bocs, de ez szörnyű... "hát én is ilyen használok az S4-emhez". Oké, hogy ilyet használsz, de ég és föld és a kettő. Azt mondja, "akkor a 3 ezreset meg se nézzük". Hozott még egy fülest, az 8 ezres TDK volt, bedugtam a fülembe, play gomb és húztam is ki... mondom ez sem jobb. "Igen? Akkor tudhat valamit a HTC"... Hát, mondom ennyi.
Teljesen más a hangzása... nézegettem headseteket még, találtam 15 ezerért valami sennheiser cx300, meg 6k-ért cx200. De ha a 8ezres értelmetlen volt, a 6k-sat meg sem próbáltam, ráadásul írták, hogy elég gyenge a basszusa, úgyhogy maradt a szerviz..
Amin viszont elgondolkodtam... Szóval, ha a One-on ilyen bénán szóltak ezek a fülesek, akkor hogy szólhatnak egy Samsungon, vagy Sonyn??? Azokban nincs erősítő mint a One-okban. Úgyhogy azt hiszem életem végéig csak HTC telefonjaim lesznek, ez eldöntött meccs, a többi az én igényeimnek nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest