- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30598 üzenetére
de ami neked jó fícsőr az a nőknek hogy az =)
-
Steve1207
veterán
Akkor kb ugyanúgy kell játszani vele, mint a tegrásnál a kijelzővel.
Linh: jaja, majd kipróbálom. Ha már beadom gariba szeretném, ha ténylegesen cserélnék, mert ez még régi modulos.
Jolet: tudásra mindkettő klassz, de egyértelmű, hogy ami neki tetszik, mert utána csak a nyavajgás lesz. Szerintem egy fehér S5 csajos inkább, mint egy batár note.
-
Jolet
őstag
a htc a király, de Van most lehetőségem havi 6000 ezerért note3-át vagy s5-öt venni, melyik érné meg jobban? nem nekem hanem az asszonynak lesz
én maradok az M7-nél -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30590 üzenetére
Vagy egy ébresztőóra
ON: valaki jártas abban, hogy lehetne az alap témákat eltávolítani egy stock rendszerből? Vagy legalább az alapértelmezettet átállítani, mert nem találtam a fájlokban erre utaló sorokat.
Másik: hülye kérdés, mert mindenki elkerülni szeretné, de hogy tudom belilásítani a kamerát?
-
szekra
addikt
válasz
s3nsitivity #30586 üzenetére
Nem ébreszt? Akkor nem is kell..
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30586 üzenetére
Haha, a hét kommente! Francba, lassan már mindenki jobban trollkodik nálam!
-
jozso1989
őstag
válasz
CptAdamica #30581 üzenetére
Nem kell. Letöltöd, feltelepíted és megy.
-
válasz
CptAdamica #30581 üzenetére
Nekem ez alap
-
jozso1989
őstag
Akinek hiányzik a double tap to sleep, annak itt a megoldás!
Tökéletesen működik... FŐKÉPERNYŐRŐL (igazából bárhonnan)!!!!
Szupi! Még tesztelem, elvileg nem eszik semmi akksit (bár ezt nem hiszem el addig, amíg nem látom).
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30577 üzenetére
jah volt egy időszak mikor én is ugy telefonáltam, de csak az egyik fülembe volt a másikba azért a telot felemeltem, hogy mégis na =)
amugy ezt előszőr valami csajnál láttam a busz megállóban jóó pár éve, addig nekem nem is merült fel hogy így is lehet =)
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30577 üzenetére
Értem, köszi az infót!
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30575 üzenetére
Értem, tehát fülessel is bedugva ugyanúgy működik a telefon fő mikrofonja is?
-
s3nsitivity
addikt
-
jozso1989
őstag
Ez off, de: Ha be van dugva a headset, akkor a telefon mikrofonja működik ugyanúgy, vagy átvált a headset mikire és olyankor telefon mikit offolja?
-
BenHans
addikt
válasz
honfoglalo #30572 üzenetére
-
Sheepczx
tag
-
Parasajt
újonc
Komolyan ez a telefon, nem élveztem még így okostelefont hihetetlen. Hétfőn töltöttem föl dél körül elmentem munkába lement 55%(volt telefonálás, netezés rendesen,még a nova launchert is alakítgattam) ra kedden reggel elmentem építkezésre segíteni addig a zsebembe ment a zene hangszórón lement 40 % ra elmentem munkába lement 10% ra hazafele jövet hangszóróval hallgattam megint a zenét a kocsiba ez olyan 20 perc volt 8% ra ment le majd edzettem 40 percet megint hangszóróval ment a zene kb a felénél kicsivel kevesebben volt a hangerő de 3 százaléknál tettem töltőre!
Nagyon tetszik néha azon kapom magam ,hogy csak forgatom a kezembe nézegetem legszebb telefon nem is vitás.
Van kérdésem is szerintetek megéri egy olyan htc kis hangfalba meg egy htc hordozható töltőbe befektetni ? Vagy van jobb ár/értékű a piacon mind a kettőből?
Köszi előre is. -
válasz
CptAdamica #30564 üzenetére
Még a végén észreveszik hogy ennek is téglalap alakú a kijelzője, és ha ki van kapcsolva akkor fekete.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica #30564 üzenetére
Ennyi baj legyen.. úgyse szeretnek senkit csak magukat.
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity #30561 üzenetére
Ajaj, most már a HTC is ellenség lesz az apple fanok számára.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Hatalmas.
-
jozso1989
őstag
válasz
De mekkora reklám már!
-
s3nsitivity
addikt
Ez a microsoft HTC páros kicsinálja az apple-t
-
Steve1207
veterán
válasz
Sebright #30554 üzenetére
s3sivity beelőzött, de már fél órája kezdtem el írni, szóval akkor hagy menjen:
Olyan szinten csinálj FR-t, hogy a tárolóról is törölj mindent, ne csak a rendszert állítsd vissza. Utána csak menj tovább az alap varázslón, wifi-t ne állíts be és úgy hagyd, hogy akkor is merül a teló? (Google szinkront se, van, hogy az akasztja be, sok esetben a könyvjelző szinkron kerregteti és eszi a telót)
Ha eddig olyan ütemben merült, akkor 1 órát az asztalon hagyva észreveszed, hogy merül e még egyáltalán vagy sem. Ha nem akkor valamelyik app vagy account kavar be.Ha még így is merül, akkor merítsd le viszonylag jól és 10% alatt csinálj pár újraindítást (gyors újraindítást természetesen kikapcsolni). Volt, hogy utána még jelzett 30+t pl. Ha nem változik akkor semmi gondja elméletileg. Utána én egy kikapcsolt állapotú teljes töltés nyomatnék asztali töltővel.
-
Sebright
csendes tag
válasz
s3nsitivity #30558 üzenetére
Igen ez a legutolsó mentsváram, épp folyamatban van a teszt
-
pjen
félisten
válasz
Viktor0610 #30556 üzenetére
Passz.
-
-
Sebright
csendes tag
Sziasztok!
Gyorsan merülő akku szervizelésével van valakinek bármilyen pozitív vagy negatív tapasztalata?
Pár hete nagyon gyorsan merül a telefon, most pl. 11 óráig hagytam az asztalon pihenni, és kerek 50%-ot merült egymagában ami rettentő durva szerintem. GSAM a legtöbb fogyasztásra az Android rendszert és Kernel (Androis OS)-ot írja folyamatosan. Soft és hard resetet is csináltam már, mind hasztalan.Még érdekes megfigyelés volt hogy egyszer rákötöttem egy hangszóróra a telefonom Jack dugón keresztül, de a zene abszolút élvezhetetlen volt mert folyton szólt az a tipikus interferenciahang, ami néha-néha hallható ha mondjuk közel van a telefon a rádióhoz, biztos mindenki találkozott már vele. Na szóval ez meg "boldogoggá" tett, csak remélem hogy nem kaptam az utóbbi időben milliószoros sugárdózist a telefontól...
Köszi!
-
func93
senior tag
válasz
s3nsitivity #30552 üzenetére
Tegnap rávetettem magam a gyári One fülesre.. egy kis jazz társaságába. Ez a Beats + gyári füles páros nagyon király volt szerintem.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Felhős biztonsági mentés esetén milyen adatokról csinál mentést a telefon?
Programokról és azok adatairól igen? (játékállás, stb....)Valamint mi a különbség ha a HTC acoountra csinálom vagy a Google-sre?
FR-t akarok csinálni, de nem igazán szeretném ha az adataim elvesznének.
Thx
-
baani59
aktív tag
Végre megérkezett....
[ROM] Android Revolution HD 81.0 • High Quality & Performance • Sense 6 Toolbox
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #30547 üzenetére
Igazából még nem forgattam fel a lakást, de elsőre semmi, csak a teló doboza meg a tartozékok....
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, tavaly május-júniusban vettem a telót, T-s, előfizus, részletre, gyári rajta minden, az lenne a kérdésem, hogy ha a 2 év letelte előtt vinném a kamerát meg ami még esetleg addig lesz gariban javíttatni, de sehol sem találom a papírjait akkor elhajtanak? Vagy IMEI szám alapján megcsinálják?
Köszi..... -
Szpisti
addikt
válasz
s3nsitivity #30544 üzenetére
Bocsesz, pont az első mondatot ugortam át...
-
dane
senior tag
válasz
s3nsitivity #30540 üzenetére
Köszi! Van magyar ügyfélszolgálat vagy angolul kell beszélgetni?
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #30537 üzenetére
A hardver OK. Bár az UP előlapi kamera érdekes, hova fér ott a szenzor? egyébként meg egy elég jellegtelen készülék, olyan tipikus "kínai"
-
dane
senior tag
Sziasztok! Htc-kre 2 év gyártói gari van ugye? Tehát mivel még nincs 2 éves a modell ezért lehet, hogy van gari egy olyan telón amin a kisker gari már nem él? Tudom valahol csekkolni a gyártói gari státuszát illetve a telefon gyártási dátumát?
-
s3nsitivity
addikt
Megint az Ázsiaiak.
Az az ár te úr isten.
Mint egy 16 gigás Mi4 csak 32 gigával
Úgy érzem lehet megvan az utódja az M7-nek. -
Nuada herceg
őstag
Na ez kellemes tapasztalat akkor!
Én a T-Mobilnál kaptam cserébe 1 galaxy youngot!
Fú hát az nem volt semmi az a telefon... Visszaemlékezni is rosszul esik már!
Egyébként én is patent állapotban kaptam vissza. Gyárilag volt 1 apró illesztési hiba a kijelző tetejénél bal oldalt, most még az is eltűnt. Szóval tudnak ezek, ha akarnak. viszont a kijelző miatt még majd vissza kell küldenem, de nem szívesen... -
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #30532 üzenetére
Akartam is mondani!
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30531 üzenetére
Helló,
M7-ről váltottam M8-ra. Élőben sokkal szebb a készülék, mint képeken, de igaz ami igaz, az M7 10/10 külsőleg, az M8 9/10
A rendszert nem gondoltam, hogy lehet gyorsabb, de mégis sikerült nekik, főleg multi taskingban erősebb az M8.
Az anyaghasználata, és a fogása jobb az M8-nak mint az M7-nek.
Igazából van pár plusz dolog a sense-be is ami még M7-be nem volt, (Próbáltam a 4.4.3-at is, mind2ön).
Igazából összességébe azt tudom mondani, h érezhetően jobb az M8, mégiscsak újabb a hardver, viszont aki mostanában vette az M7-et nem mondom, h feltétlen váltania kellene, viszont aki váltani akar, vagy M7 helyett keres készüléket, nem fogja megbánni, megmaradnak az M7-esnél is megszokott, jól bevállt dolgok, ami pedig új, (nekem kamerája bejön, képeken sokkal jobban látszanak a távolságok), azokban nem fog csalódni.
Nekem szerencsém volt, mert hűségnyilatkozat lejárt, és "olcsón" hozzájutottam az M8-hoz ráadásul M7-em a vételárában tudtam eladni ismerősömnek (használtan vettem.)
Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #30531 üzenetére
Jajj a Xiaomi Mi4 kimaradt.
Amúgy érdekes, hogy a "nagy neves" gyártók közelébe se érhetnek még az M7-nek se.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
hunika1 #30530 üzenetére
Amire érdemes M7-ről váltani:
HTC One M8
Oppo Find 7 / Find 7a
One Plus One
Lg G3 (Csak ha optimalizálják a rendszert végre)
Valamint még a Sony Z2 jöhet szóba ha lehet bl-t nyitni és egy vanilla ui-t futtat rajta az ember mert a Sonytól el se várható, hogy optimalizáljon az LG legalább próbálkozik.Más os-ből ami hozza ezt a szintet az az új Lumia, a 930.
Na meg persze majd a HTC One M8 For Windows.
Személy szerint nem váltanék OS-t így a fentebb említett készülékek azok amikre nyugodt szívvel bólintana rá még egy magamfajta HTC fanatikus is.
Máshol csak csalódás érne. -
hunika1
tag
Sziasztok. Lehet kicsit furcsa kérdésem, de arra lennék kíváncsi, hogy aki M7.-ről váltott másra az mennyire bánta meg, vagy nem? Gondolom sokan azért még vissza- vissza néznek ide.
Köszönettel -
Agony
aktív tag
A sok negatív szerviz tapasztalat mellé én is megosztanék egy kis Vodafone - HTC szervíztapasztalatot:
Két hete felmondta az USB csatlakozás a szolgálatot a One-omban minden előzmény nélkül. A csatlakozó sértetlen volt, a töltést vette, de az adatkapcsolat nem működött rajta. Ugyanakkor a tárhely is működött a telefonon pl. Airdroiddal.
Sebaj, szolgáltatós, garanciális a telefon, nem is volt buherálva, úgyhogy bevittem kedden 2014.08.19-én garanciába, felvették a hibát és cserekészüléknek szó nélkül adtak egy Galaxy S4-est, majd jelezték, hogy max. 2 hét a javítási idő.2014.08.28-án jött az SMS, hogy átvehető a telefon javított állapotban. Féltem, hogy a korábban körbefóliázott telefon, a macerás szerelhetőség miatt össze lesz barmolva, de karcmentes állapotban adták vissza, a jegyzőkönyvet sajnos csak futólag láttam, de fullra kicserélték a belsejét a telefonnal alaplappal bezárólag, tehát kb. a fémház és a kijelző maradt az eredeti telefonból, úgyhogy lényegében kaptam egy új telefont.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #30526 üzenetére
Maszekban nem hiszem, hogy olcsó lenne, vehetnél lehet teljesen új telefont a végén...
-
Nuada herceg
őstag
Egy kijelzőt mennyi lenne cseréltetni maszekban?
Mert most pár hete mikor szerviben volt, nem cserélték.
Még egyszer majd megpróbálom beküldeni.
Alapból, nyugalmi állapotban nem látszik, nagyon picit. De ha melegszik a teló, 2 centis csík, folttal a közepén besárgul bal oldalt. És borzasztóan idegesít. Meg hát ha ilyen "menő" telefonom van már, és valaki meg megnézi látja hogy "selejt".... Azért kérdem, hogy mennyibe kerülhet, kicseréltetem maszekban. -
robit74
tag
Tudja valaki hogy a M7 Dual SIM-re mikor jön a 4.4.3 frissités?
-
pjen
félisten
-
kiseper
tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne hogy adott 2db One egy szürke meg egy fekete, a szürke vadi új a fekete használt, és a szürke érezhetően szebben és hangosabban szól, mi okozhatja ezt? -
Xaels
félisten
-
kirkri
addikt
Hajszál karcok sincsenek a telefonon?
A nejem a One mini telefonját csak egy hónapig nem tartotta tokban és összeszedett vele jó pár hajszál karcot.Meg aztán, ha a zsebedben tartod, akkor ugyanúgy nem látszik, hogy "milyen szép" a teló, szóval akár lehet tokban is. Próba kedvéért rendeltem egy Nillkin tokot hozzá pár napja, mert olcsó volt, de szerintem az ilyen jellegű védelem nekem sem fog bejönni, nem azért mert csúnya lesz tőle a telefon, hanem mert vastagabb lesz tőle.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Klaus Duran #30512 üzenetére
Hát nem kell acélforgácsban mosdatni
-
-
ffodi
veterán
válasz
func93 #30501 üzenetére
Szerintem ez a legjobb: HTC PO S650
-
Markyxx
tag
válasz
s3nsitivity #30500 üzenetére
Végül is az lett a megoldás amit mondtál. BF frissítéseit töröltem, majd restart és update. Ez annyira megmozgatta a Sense-t, hogy helyre billent a gyorsaság. Igaz most 0 beállítások vannak, de még mindig jobb mint az FR. Köszönöm a tippet.
-
CptAdamica
veterán
válasz
func93 #30501 üzenetére
Én ezt a tokot ajánlom. Hibátlan!
-
-
func93
senior tag
Mi volna az ajánlott tokok az M7-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest