- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31399 üzenetére
Jó. Látom nem találjuk meg a közös hangot.
Jó neked, nálad mindig elfér egy gép is. Örülj neki. Bár én nem járok katonai sokzsebesben.
Általában fari 4 zsebbel ami annyiban ki is merül, hogy: kulcs, füles+zsebkendő,tárca,telefon.
Nálam ennyi cucc szokott 90%-ban elférni.
És sejtem nem vagyok vele egyedül.
Ha konkrétan fotózni megyek akkor viszem a DSLR-t ebben egyet értünk.
De ha nem én akkor is szeretek értelmes képeket csinálni, így igen is számít a telefonom fényképezési minősége. Ennek egyik oka, hogy nincs keretem egy kompakt gépre ami jobb lenne a mindenkori telefonomtól a másik meg az, hogy ha lenne se tudnám hova tenni.Nálad elfér mindig, van rá pénzed. Nagyon jó neked, gratulálok.
Viszont nem ez a többség.
A múltkoriban volt Elevaten egy felmérés, hogy ki milyen kütyüket hord magával, valami 80% környéke csak telefont. -
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31398 üzenetére
Neki macerás. Ez mitől támasztana alá téged? Lol. Amúgy bármelyik zsebben elfér. A 10+ éves olympus c5050-em (5mpx) akármelyik mai telefonnál jobb képet csinál. És egy mai lumix vagy finepix, coolpix, oda vissza és keresztbe meg hosszába is porba gyalázza akármelyik mobilt. A páromnak Nokia 920-a van, ami híresen jó márka a fényképezéshez (szándékosan nem fótózást írtam) de esélytelen a kis z28-as (20k HUF volt használtan) bridgemhez képest. Képtelenségeket állítasz kedves felebarátom, ne ragaszkodj már ilyen butaságokhoz.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Valkűr #31395 üzenetére
Ki támaszkodik a megapixel háborúra?
Egy szóval sem említettem ilyet.
Sőt..
Fentebb azt is leírtam, hogy aki profi képet akar az vegyen profi kamerát de nem arról a kategóriáról van szó hanem arról, hogy minek is a telefonba kamera.Nem, nincs pénzem még egy gépre is, sőt telefonra se futja újonnan, 4 éve csak használt készülékeim vannak, 5/10 ezer rádobással mentem feljebb a rang létrán aminek az első darabját egy nyeremény játékon nyertem.
Csóró vagyok, kövezzetek meg.Valamint nem egy olyan kompakt gép van, nem feltétlen a linkelt, ami közelébe se ér egy-egy mobil kamerának. Ajánlom figyelmetekben a mobil fotós topicot.
No de Loboda kolléga hozzászólása(#31393) is engem támaszt alá.
" mert macerás cipelni az M7-ese mellett "
És egy kompakt gépről beszélünk. Ráadásul egy nő akinek 90%ban van táskája, míg a férfiaknál nem biztos.
Ahogy mondtam, az egyik indok a pénz a másik meg a tárolás.
És mind a kettő valós probléma. -
enginev3.0
félisten
Annyi komment volt, azt hittem frissítés jött
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31392 üzenetére
Saját magadnak mondasz ellent....100 ezer van telefonra, de fényképezőre nincs 40-50 ezred? Szeretsz fotózni és inkább veszel 100 ezres telefont. Hol itt az összefüggés, és hol ebben a logika? Ez a teljes káosz : )
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31387 üzenetére
Ja de 140 ezres telefonra futja? Ugyan már... Ha pedig tanultál a fotózásról, ami már ne haragudj meg, h ezt mondom de a hozzászólásidból nem derül ki, sőt a teljes hozzá nemértést tükrözik. Bármelyik normális kompakt sokkal jobb képet csinál akár 5 megapixelben is mint egy IPhone vagy Nokia. Ha tisztában lennél vele mitől jó egy kép, illetve mitől lesz jó akkor nem csak a megapixel háborúra támaszkodnál. Egy normális kompakt gép 5 megapixele elég egy A4-es fotó kinyomtatásához. A lapkaméretekről már nem is beszélve. JA és akkor egy szót sem emlitettem a DSLR gépekről, amiből szintén van használtan a telefon fele áráért használható darab. De úgy látom egyre értelmetlenebb veled erről beszélgetni, mert vagy nem érted vagy nem akarod megérteni miről beszéltem, beszélünk.
-
capulet75
addikt
válasz
Hogy a logkia mentén maradjuk, 16mpx és egy saccra 3,5 cmes kamerába biztos hogy jobb szenzort és optikát tudnak beletenni mint egy 1cm-es (néha még annyi sem) telefonba ami tele van minden mással. De szigorúan csak a logika kedvéért.
És a logika kedvéért a 40k-s kompakt annak fér bele aki bele akarja hogy férjen. És még mindig a logika kedvéért, senki sem beszélt a telefon mellé még félmilliónyi vasról csak te. Ez szimpla kis kompaktról vagy olcsó bridge-ről volt szó.
-
Loboda
senior tag
válasz
"Miből gondolod, hogy jobb?
Biztos vagyok benne, hogy nem jobb"Jobb mint az M7 vagy az M8, tudom , mert én árulom!
Viszont a feleségemnek nem kell, mert macerás cipelni az M7-ese mellett, és inkább a telefonnal fényképezget!
Neki bőven elég mindenre! -
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31391 üzenetére
Miből gondolod, hogy jobb?
Biztos vagyok benne, hogy nem jobb.Valamint akár csak magamból kiindulva, egyetemista létemre nincs feles 40 ezrem kamerára, viszont szeretek fotózni.
Akkor én meg bsszam meg vagy mi?Lehet van akinek belefér még egy D600 meg egy GoPro és iPod egy csúcskategóriás telefon mellé de szerintem kevesen vannak azok és többen vagyunk azok akik szeretnének mindent egyben tartani.
Kérlek a logika használatára ha kommentelsz, köszi.
-
capulet75
addikt
válasz
Apróban találtam 1 perc alatt, 45-ért odaadná, kompakt, és semmiféle csúcskategóriás telefon nem ér a nyomába. Zsebben elfér. Azt hiszem ezt le is zárhatjuk.
-
adodaniel
őstag
válasz
osztraksajt #31388 üzenetére
Milyen mp3-lejátszót használsz mellette?
-
osztraksajt
őstag
válasz
Mondjuk én használok mp3 lejátszót a telefon mellett...
Szóval maradjunk annyiban hogy mindenki igénye szerint.
Továbbra is az a véleményem okostelefonnak mind méretileg mind teljesítményileg kiváló.
Fényképezőnek nem tökéletes, de én is beteszem a zsebbe a Pana TZ30-at ha olyan helyere készülök, valami 40K-ért vettem az aprón és biztos vagyok benne hogy a következő 3-4 telefonom mellett is ki fog szolgálni és nem sokkal nagyobb súly és helyigényű mint egy telefon.
Ha meg el kell kattintani valamit hirtelen (kátyú, gyerek első lépése, hívókép stb) arra bőven elég ez a telefon is.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31386 üzenetére
Csak tudod már ez is a célba tartozik.
És nem, nem veri oda egy compact gép.
Valamint nem egy embert ismerek akinek nem fér bele még egy gép is mellé.
Nálam és elég sok usernél az egyik legfőbb dolog a kamera.
Nincs baj ezzel az ultrapixellel, sőt nagyon is jó. Csak a megapixel szám teszi meg a magáét.
Egy általad említett compact gépet szinte bármilyen felső kategóriás telefon elver. Egy értelmes DSLR gép meg 100e-nél kezdődik. Akkor inkább tartok mindent egy helyen a zsebemben.
Vagy ennyi erővel használhatnánk megint walkmaneket is.. -
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31385 üzenetére
Szerintem ha valakinek belefér egy top telefon akkor nem fáj egy sima bridge gépért kiadni mondjuk 80k-t. Azzal már lehet értékelhető minőségben fotózni, nem kell oda csillárd dolláros dslr. Én ha tudom hogy olyan helyre megyek ahol esélyes a fotózás, akkor viszem a gépet. Amúgy meg tizenpárért kapsz az aprón olyan kompaktot amelyik az összes telefont oda meg vissza kegyetlenül elveri.
Én a célhardverben hiszek.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Valkűr #31384 üzenetére
Hát ebben nem igazán értünk egyet.
Főleg, hogy ahogy fentebb is említettem vannak akik nem engedhetnek meg maguknak 100ezer + os gépet. Azok meg le vannak sz@rva? De bzi telefonnal fényképez, vagy mi?
Na meg pl én sok helyre nem is szeretem elvinni a gépet. Nagy, gyakran útban van és csak még egy táska.
Pl nyaralásnál nem szívesen viszek le egy drága gépet a homokba a partra míg a telefonom igen.
4 évig tanultam fotómüvészetet nem csak világolok mikor azt mondom ,hogy profi gép profi képhez kell. Félprofihoz meg emlekképhez ott a telefon aminek nem árt ha ki tudod használni az adottságait. -
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31382 üzenetére
Nyilván nem mindig, de speciál én célirányosan indulok el fotózni. Oda pedig viszem a tükrös gépet. Amikor a telefon van nálad és hirtelen fotózni kell valamit, arra a célra még a HTC kamerája is bőven megteszi, mert ott nem a minőség, hanem a megörökített pillanat lesz a fő szempont. Egyéb iránt a vélemény az nem vita, legalábbis a véleményem én nem vitaindításnak szoktam elmondani.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Valkűr #31379 üzenetére
Már bocs de ki az aki mindig magánál hord egy gépet és ki az aki mindig magánál hordja a telefonját?
Remélem megválasztotam a kérdést.
Amúgy rohadtul nem értem a vita tárgyát mert pont azt magyarázom, hogy azon kívül, hogy nem nagyithatsz bele semmi baj a kamerával.
Plusz elég sokan vannak akik telefonnal fényképeznek, topic is van itt nekik. Valamint nem mindenki engedhet meg egy gépet is a telefon mellé -
Sheepczx
tag
válasz
Reddevil84 #31372 üzenetére
Akksi reset!
Tőlem ezt kérte a Htc ügyfélszolgálatos amikor arra panaszkodtam hogy 15%-ról 0-ra 3 mp alatt merül le.
Arra nem emlékszem hogy használt-e... -
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31378 üzenetére
Az lehet, de egy telefon fotói nem erre valók. Aki erre akarja használni, legyen az bármilyen telefon annak baj van a fejével... Erre minimum kell egy jó tükrös gép, h az a kivágott rész értelmet nyerjen. De ez persze csak az én véleményem.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #31371 üzenetére
Ha nagyitasz a többi is elèg csúf.
-
Valkűr
addikt
válasz
Reddevil84 #31372 üzenetére
ezt én sem vágom, h mi?
-
s3nsitivity
addikt
Ebbe benne volt az éjszaka, így nem túl reális az az 50óra becsült idő de egyértelműen jóval jobban bírja bár még csak ez a harmadik nap, hogy nálam van.
Elég beteg vagyok így nem megyek a hétvégén egyetemre tehát lesz időm tesztelni és pár napon belül írok egyet a logoutomra.
Elől járóban annyi, hogy a rendszer közel sem annyira optimalizált. Viszont nyers erőben jobb. Kamerát még nem igazán volt alkalmam tesztelni -
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31371 üzenetére
Tényleg, és a G2 hozza a brutál üzemidőt?
Mert mint mondtam azon is agyaltam, és ez is egy szempont lenne, de haverom akinek a telefonját volt lehetőségem nyomkodni, meg élménybeszámolót kérni Ő nem használ adatkapcsolatot állandóan, +letekeri a fényerőt, nem fotózgat stb... (minek is neki ilyen telefon)
Állandó 4G-vel, Autó fényerőn,sok zene + nettel kibírja a 2napot?
Az 5C-mnek sikerült már 2nap 6,5óra screen on-nal.A One-os képeid meg tényleg szépek, G2 veri?
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #31369 üzenetére
Hangerõ gombal valamennyit lehet.
-
GALARDO
addikt
válasz
capulet75 #31367 üzenetére
Persze, lehet ezt magyarázni, attól még az a tény megmarad, hogy ez a telefon rendelkezik a felső kategória leggyengébb kamerájával. Ami persze egy fészbúkozónak elég lehet, de nekem nem. Gépet meg nem fogok mindenhová cipelni.
Más problémám nincs a telefonal, mai napig az egyik legjobb droidos telefon. Nem bánom, hogy anno ezt vettem, de most már szeretnék fényképezni is.
Kár, hogy az utód nem lett ilyen szép, mint az M7. Akkor simán váltanék a M8 Eye-re.
-
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31363 üzenetére
Nekem munkaidő alatt végig megy a zene vagy a neten a Tilos rádió, a Clash of Clans meg a hírportálok, plusz kb napi 1-2 órát telefonálok rajta, este még néha az ágyban megnézek valami sorozatot róla és kb 80-90%-ban merítem le nap végére. Azt hiszem ez elég korrekt hogy ezt kibírja. Amúgy is rutin már az összes cuccnál, este fel, reggel le.
-
s3nsitivity
addikt
Csatlakozok az előttem szólókhoz!
Szvsz az M7 -nél az egydüli kompromisszumot az aksi időben kell megkötni.
Minden másban tökéletes.82 egy független, garis, szinten patika állapotú One-ért teljesen korrekt.
És az eladó is korrekt amúgy, anno 1x üzleteltem vele. -
Steve1207
veterán
válasz
Flickering #31359 üzenetére
M7 és az M8 között nincs akkora különbség tudásra, hogy megérne több, mint fél év várakozást.
-
capulet75
addikt
válasz
Ne várj, vedd meg. Hidd el nem fogsz csalódni. Az M7 még két év múlva is jó teló lesz. Nekem soha sem volt akadás vagy bármi probléma, nincs képernyő elfehéredés vagy mi, azt sem tudom mi az.
Ha porba törtem volna a telefonomat és most kéne készüléket választanom, akkor is újra egy M7-et vennék.
Nézd meg a telefont személyesen. Így kép alapján eléggé rendben van, de hát ez csak egy kép.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nyárig várni? Jajjj ne, a most vehetsz telefont vedd meg
Jövő nyáron már lesz m9 ami 2 év múlva lesz olcsó, szóval hajrá -
Flickering
aktív tag
És szerintetek 82-t megér most ez, vagy nyárra már lemegy az ára az M8-nak és azt kéne inkább?
Bár e za várok valamire dolog örökké tartó..20:10:
ez az a hirdetés.
Újonnan azért jóval drágább, szerintetek ez megérné? elég jó állapotúnak tűnik. -
s3nsitivity
addikt
Hát azért ez eléggé leegyszerűsített körülírás és nem is épp pontos de jól van az falura..
(#31356) Klaus Duran
Pedig a régi jó gnome classic de jó is volt.
(#31357) BenHans
Plusz ha garis akkor adjon róla valamit, lehetőleg érvényes pöcséttel!
Ha a HTC-nél nincs bejegyezve mint garis készülék akkor árulhatja ő aként. -
BenHans
addikt
válasz
Flickering #31354 üzenetére
A szabad RAM nálam kB. 800MB ha nincs semmi megnyitva.
Most kipróbáltam hogy ha megnyitok 6db oldalt dolphin - ban (asztali verziókat) és nem töltött újra egyet sem, de szomorú is lennék... Marad még 600MB RAM akkor is ha 8 lap van megnyitva.
Vételkor figyelj oda az első hsz-ben leírt esetleges hibákr, mert az mindig mindennel előfordulhat.
-
-
ferob
őstag
válasz
Flickering #31354 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mennyi szabad RAM van, ez nem Windows, elvégre mit érsz vele, ha szabad?
Az a jó, ha minél több alkalmazást ott tud tartani, különben semmit nem ér a multitasking. Mire lenne jó, ha bezárná őket?
Épp az ellenkezője jó annak, amit hiszel, ezt hívják memóriakezelésnek. A telefon majd bezárja, amit kell, ha szükség van még memóriára. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Flickering #31351 üzenetére
Hidd el, nem fogsz benne csalódni.
Minden készülékemet 2-3 hónap után cserére szánom..
Viszont most a többiek a tanúim, hogy lassan 1 éve rontom itt a levegőt. -
capulet75
addikt
válasz
Flickering #31351 üzenetére
Az M7 a legjobb készülékem ami valaha volt. Pedig volt egy pár. Most is vehetnék "modernebbet",(veszek is csak vmi öszvért tartaléknak) de inkább megcsináltatom.
-
Flickering
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31346 üzenetére
Erre nem gondoltam, hogy az jobban kihajtja, elnézést
Gondolkoztam, hogy megvárjam és nyáron M8-at venni, de szerintem ez is elég erős.
SP-ben az a legnagyobb bajom, hogy 2 lap után elfogy a memória, van vagy 250 mb ram om jó esetben, újrahúzás után.Ebben reménykedem, hogy multitaszk is sokkal jobb az M7 esetében..
-
ferob
őstag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31348 üzenetére
Vissza lehet tenni könnyen a rosszul fordított "Ki/be" menüpont alá az előzményekbe, de root jogosultság kell hozzá.
-
enginev3.0
félisten
válasz
1-N-2-3-4-5- #31348 üzenetére
Régen benne volt szépen, kivették
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
válasz
enginev3.0 #31347 üzenetére
Ez nagyon hasznos, köszi.
Azt nem értem miért nem lehet beletenni a gyári szoftverbe? -
enginev3.0
félisten
válasz
1-N-2-3-4-5- #31342 üzenetére
GSam
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Flickering #31345 üzenetére
És azon elgondolkoztál már, hogy miért hívják a SoC-ot SoC-nak?
Mert akkor ideje lenne.
Bocsi, beszólogatós kedvembe vagyok, ne vedd magadra.
Nem midnegy, hogy azt a 320-as GPU-t mi hajtja. Vagy két S4 -es krait mag vagy négy 600-as krait mag. A GPU csak a grafikai proc, a teljesítmény már a proci dolga.
Na meg a plusz memória is jól jön játék közben.A frontfacer kamerája az egyik legjobb a mezőnyben,
A hátlapi szintén elveri az SP-t és szerint elég sok minden mást is, bár a pixel vadászok nem ezt állítják.
Multimédiásan, mindent elver. Kijelzője lehetne élénkebb (Most egy G2-m van IPS-el ami élénkebb bár eddig nem tartottam a One-t "fakónak").
Aksi időben egy napos telefon, más hátránya nincs.
Esetleg még a mérete, a boomsound elveszi a helyet.. no de valamit valamiért. -
Flickering
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31344 üzenetére
Mert jelenleg SP-m van, és ugyanaz a adreno 320 van benne, vajon megéri-e, mert játékokban nem-e lassabban muzsikálna fullhd-ban?!
Erről lenne szó, remélem nincs gyengébb-erősebb One M7.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Flickering #31343 üzenetére
Mennyire?
Ha ezen elgondolkoztál, hogy megérie e akkor nem is tudom mit mondjak.
Na jó elég a szarkazmusból.
Minden szempontból megéri.Nem is értem milyen logika vezetett rá arra, hogy bármiben is jobb lenne az sp.
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire érné meg Xperia SP-ről erre a One M7-re átváltani?
Játékélmény, kép, első kamera..szóval minden szempontjából.
Köszi előre is!
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
Hogy tudom megnézni, hogy mennyit volt bekapcsolva a kijelző? Gyorsan merül és kíváncsi vagyok rá (one m7)
-
capulet75
addikt
Hát így jártam. Majd eljutok valamikor szervizbe, addig meg veszek vmi tartalékfónt.
-
ferob
őstag
válasz
capulet75 #31337 üzenetére
Úgy tudnád érvényesíteni ahogy az ott le is van írva.
Többek között minden 2014. február 28. után az Egyesült Államokban vagy Kanadában vásárolt M7 készülékre is vonatkozik, a vásárlást követő első 6 hónapban.
Tehát egyik feltétel sem teljesül, így ezzel a lehetőséggel te nem tudsz élni.
-
Xaels
félisten
válasz
capulet75 #31337 üzenetére
"within first 6 months." - fél évnél fiatalabb a készüléked? Illetve tudtommal egyelőre ez még csak az USA-ban van bevezetve.
*Some benefits may be limited time offers and may not be available in your region/country or for your carrier or device. One-time screen replacement at no charge within the first six months of purchase; available to original purchasers of HTC One (M7), HTC One max, and HTC One mini purchased on or after 2/18/14, and to original purchasers of the HTC One (M8) purchased on or after 3/25/2014.
-
capulet75
addikt
Ezt hogyan lehetne érvényesíteni? Nekem pont most repedt meg a kijelzőm.
-
s3nsitivity
addikt
Hát nagyobb SOC ide oda ez lassabb mint a One.
Pedig az első dolgom a root és rom csere volt.
Most egy G3 romot futtat de ha lesz időm megnézek egy CM-et, azzal biztosan aprít a 800as snapi.
Elöljáróban a műanyag nem azt a samsungos játék telefon feelinget tartalmazza bár érezhetően nem egy HTC minőség de azért kézben fogva ennek is megvan a prémium érzete.
A design nekem bejön, az UI meg megszokható, van benne sok apróság ami jó. -
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31333 üzenetére
A G2-n nagyon agyaltam, de a design, illetve az optimus UI nagyon nem jön be.
-
s3nsitivity
addikt
Az a helyzet, hogy már nem csak kiszemelt mert ezt már egy 32 gigás G2 ről írom.
Inkább a One alacsony ára és a G2 stagnálása vett rá a cserére.
Leharcolt gari nélküli One egy garis, patika 32GB G2 ért. Nem volt rossz üzleti szempontból.Felhasználói élmény össze hasonlitást meg majd írok ha használtam egy cseppet.
Bár még mindig HTC fanatikus vagyok meg kell mondanom, hogy pozitívan csalódtam a G2 ben.No meg a topikot nem hagyom el, nem szabadultok tőlem.
-
Steve1207
veterán
Itt van egy nagyon jó kis összefoglaló, mit is hoz majd az Eye Exp.
-
xxman
senior tag
válasz
enginev3.0 #31330 üzenetére
Annyival jobb lenne? Most ugye van nálam egy félig meddig hibás fehér (full jó csak telefonálni nem lehet) , de a fekete mozgatja a fantáziám (élőben nem fogtam még). Élőben nem oké?
-
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31314 üzenetére
Mi a kiszemelt?
Csak kíváncsiságból.
Amúgy nagyon hasonlítunk abban hogy az már épp elegendő indok egy készülék lecseréléséhez hogy már egy ideje megvan
Erősen gondolkodom hogy lecseréljem-e (az egyenlőre teljesen tökéletes szolgálatot tevő, igényeim minden tekintetben kielégítő) iPhone 5C-em egy fekete M7esre.
A távirányító meg a kijelző (no meg az unibody fémház elég bejövős). -
Jolet
őstag
válasz
enginev3.0 #31325 üzenetére
sajnos az sms átjön a tapasztalatom szerint
-
Jolet
őstag
sziasztok! tudtok valamilyen appot, hogy nem csak a hívást lehessen letiltani egy adott számról, hanem az sms-t is?
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Átlóban elrepedt az One-om. Ez gondolom panelcsere lesz. Árban merre konvergál egy ilyen művelet? És meddig fog működni a repedt panel, mert most baromira nincs időm szervízbe szaladgálni.
-
Skilly
aktív tag
válasz
Nuada herceg #31316 üzenetére
Jo nyilvan oda is futar viszi vagy viheti. De attol kicsit parazok.
Cseretelefonrol ne nagyon almodjak viszont, valami gagyi telot adnak helyette, inkabb nem kerek.
A hatlap ugy serult, hogy mielott megjott a tokom sikerult leejteni a betonra es egy ket helyen van par leverodes. Igaza van, mert az en hulyesegem miatt serult, amugy meg fizetek ilyen biztositast, arra meg azt mondta hogy azt meg ne erre hasznaljam fel. Mondom ok, akkor majd a szerencsere bizom, hogy a szervizesek jofejek es tesznek fel egy ujat.
Na orulok neki, hogy ha szep es preciz munkat vegeznek.
Masik kerdes, jovo juliusba jar le a 2 ev garim. Erdemes varni a szervizelessel mondjuk januarig?! es csak akkor bevinni vagy minnel hamarabb adjam be?
-
batai15
félisten
És az m7 tudja gesztus vezérléseket is így ? tesztben írják hogy duplakoppintásos zárás ébresztés van, meg pl fel emelem asztalról elfrodítom és indítja a kamerát stb - Már mint az m8.
Ilyeneket is tud az m7? -
stilo18
addikt
Állítólag az M8-asok kapják a 4.4.4-et már most az új Eye funkciókkal kiegészítve !
Remélem nekünk se kell sokat várni... -
Nuada herceg
őstag
válasz
Skilly #31315 üzenetére
Ez nekem is új. Hogy házhoz hozza a telót! De szerintem jobb, mert a T-Mobil nem mindig küld sms-t, hogy kész a telefon. Én 3 hét után mentem be, hogy mi van a telómmal, koma meg nyugodtan mondja, hogy kész van már 1 ideje, itt van...
Meg szerinted a T üzletből, ahol leadod, "mi" viszi el, tovább Csehországba a szervizbe?
A hátlapod hogy sérült?Egyébként nálam nagyon szép munkát végeztek. A kezdetek óta volt 1 pici illesztési hiba, még azt is megjavították.
-
Skilly
aktív tag
Jo estet, sziasztok!
Mai nap beugrottam az egyik T-uzletbe, informaciot kerni, hogy is megy manapsag a garancialis szerviz.
Meglepodve tapasztaltam, hogy futar hozza hazhoz az elkeszult telot....Nekem ez kicsit uj, igy kicsit feltem a telot, mert dolgoztam futarokkal es nem eppen arrol hiresek, hogy himes tojaskent bannak a csomagokkal.A masik, felsoroltam neki mivel szeretnem gariztatni. Kamera lilulas, serult hatlap (amire azt mondta, hogy ez nem eppen garancialis problema), akku toltes + tolto aljzat kicsit kikopott.
Manapsag, az elmult 30 napba valaki adta le a telot szervizbe es vette at normalis keretek kozott?!
Egy kis off, csak mert vicces volt: Amikor mondtam a sracnak, hogy kamera lilulas van, egybol ravagta, hogy az szoftveres.
Mondom nem, ez hardveres problema. Erre o, akkor az, nem igazan ertek hozza.
Akkor minek mond baromsagot... na mind1
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #31313 üzenetére
Hát ha összehoznak egy 5" körüli 64 bites telót egy 8/4 ultrapixeles duo kamerával a szokásos designt szokás szerint kicsit felturbózva akkor szívesen használnám 2 év hűségidőig.
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #31311 üzenetére
Én is, simán
-
Nuada herceg
őstag
válasz
batai15 #31300 üzenetére
Én voltam, ne neki írjad.
De akkor javítom, hogy: ez itt hátécé ván! Most jó?Egyébként meg persze hogy fanok vagyunk. De nem azért, mert fizetnek érte, hanem azért, mert e telefon használata közben azzá váltunk.
És senki nem akarja rád tukmálni szerintem, kértél véleményt, a többiek pedig írtak. -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #31310 üzenetére
Hát ha most cserélek az nálam nem zárja ki az M9-et jövőre.
Sőt ha akkora dobás lesz akkor lehet még részletre is bevállalom T-nél. -
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #31309 üzenetére
Én is ezért gondolkodtam cserén, de majd jövőre inkább m9
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #31308 üzenetére
Jajj ne szívd már fel magad.
Te is tudod, hogy amíg nem használ valaki egy M7-et addig nem tudja, hogy mennyire is király.
Tényleg nem lehet belekötni az aksit kivéve.Mondjuk én most pont el kacsingatok.. de egyáltalán nem azért mert bármi bajom is lenne.
Mindössze kinőtte a kezem, meg már jó ideje megvan és szeretem a változatosságot. -
enginev3.0
félisten
válasz
batai15 #31302 üzenetére
Te kértél véleményt, én leírtam
Veheted elfogultnak, volt Sonym, nyomkodtam G3-at, S4-et, ha neked elfogult az, hogy nem vagyok vak, és össze tudom hasonlítani őket hétköznapi használatban, hát akkor elfogult vagyokNem tudtam, hogy azokon nincs teljes sense, de nem is értem, hogy jön ide egy alsó kategóriás készülék, mi köze az itt beszéltekhez
Nekem is volt már pár HTC készülékem, HD2, Desire HD, Sensation, One x, és mindre azt mondtam, hogy az android sosem lesz jó rendszer, mert mindig belassul egy idő után, ezért váltottam wp-re, majd megvettem, az m7-et, és visszaszívtam a korábbi kijelentésemet, mert ez a telefon még egyszer nem lassult be, úgy mint a korábbiak
Ezen kívül nem tudom miért lett volna elfogult a hozzászólásom, és egyáltalán nem oktattalak, szimplán válaszoltam a kérdéseidre (sense 6, kamera app ...), de már bánom, hogy megtettem
-
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #31306 üzenetére
Viszont nagyon szép a képernyő. Köszi srácok! Ha találok akkor jelentkezem, szép estét mindenkiinek!
-
batai15
félisten
Persze nyílván igazad van ,de az elfogult véleményekkel nem értek egyet.
Mondjuk a one x-et azóta is sajnálom ,csak ne lett volna az a nagyon éhes tegra és kicsi akkuja..
Na igen az oldal teszt szinten számomra nem is vélemény.
Gsm-arena tesztje ezerszer részletesebb minden téren-
Itt meg egy feltöltéssel megy két napot némi telefonálással és nyomkodással.
Pff na ebből szűrd le hogy akkor mennyit bír.. . -
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #31301 üzenetére
A Desire család legalján nincs igazi Sense, de az tényleg nagyon az alja.
(#31302) batai15: azért azt tegyük hozzá, hogy téged közel sem a Desire 210-es szint érdekel. A MA-s ármegnyílvánulásokat meg inkább ne is vedd figyelembe. Egyik esetben sufniárat néznek, másikban meg a lehető legdrágább gyártói garisat. Komolyan mondom, számomra egyre kiábrándítóbb, hogy nem képesek fejlődni, nincs konkrétabb akkuteszt sem csak beböfögik a teszt legvégén. Az árral sem bánnak rendesen, össze-vissza veszik az értékeket.
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #31301 üzenetére
Jajj ne oktassatok már
nem egy telefonom volt már htc is. Jól ismerem, mindenek előtt pedig nem kérek az elfogult fanboy szövegből. Én Hétköznapi tapasztalatokra vagyok kínváncsi nem arra hogy ez szifon ,htc stb me ez a legjobb! tessék nincs sense
[link]
ennyiért ez a telefon ?
No szóval köszi, de tényleg csak nem elfogult vélemények érdekelnek.
Nem azért jöttem ide hogy jöjjön az oktatás. Jó ez a telefon nem vitás ezért is érdekel, me szrt nem veszek . -
enginev3.0
félisten
válasz
batai15 #31300 üzenetére
Sense minden HTC telefonon van, kivéve ami wp, vagy ami Google Edition...
Nem lett rosszabb vele a telefon, egy két dolog kikerült, valamit meg megkapott
Igen ugyan az a kamera app mint az m8-ban, csak van ami hiányzik belőle, ezt leírták
Akksi időben nem bajnok a készülék
Androidban HTC-nél jobb gyártót nem találsz, mert minden más telefon szoftveresen egy rakás nulla, ez alól kivételt élvez a Xiaomi és talán a többi "kis" kínai gyártó, őket nem ismerem
Sony, Lg, samsung, szóba se jöhet, maximum ha nagyon kíváncsi vagyok hogy mi történik egy telefonnal, ha 2kg-mos kalapáccsal ráverek, akkor elfogadok egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest