- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvojnovics
tag
válasz
Nightfall75 #32991 üzenetére
A leírtak első felével egyetértek! Valóban! Igazad van! Nekem is ezért van még mindig HTC a kezemben! Viszont nem hiszem, hogy a rengeteg (jó néhány valóban haszontalan) widget közül éppen pont két olyan alapvető is eltűnjön a repertoárból, mint az e-mail, vagy az üzenetek! Aztán a továbbiakkal is egyetértek, ugyanis szeretem az egyszerű, letisztult, jól átlátható dolgokat! Azzal sincs semmi gond, ha bizonyos éppen trenden lévő dolgokat követ a fejlesztésekkel, ha mindezt úgy teszi, hogy mellette megőrzi az egyediségét a tömegben!
További szép napot és boldog új évet kívánok mindenkinek!
Krisztián
-
gidion90
tag
válasz
Nightfall75 #32996 üzenetére
Mikrofonhibát könnyű orvosolni? A másik fél telefonáláskor nem hall, csak ha kihangosítod a One-t Ez gyakori hiba nálatok is? Hova fordulhatok? Szétszerelés szempontjából mennyire szétszedhető ez a része, ha nem a kijelző a probléma?, hogy amikrofonig eljussak? Szedtem már szét lumiámat meg laptopomat! SZóval felszerelés van! Köszönöm
-
Nightfall75
tag
válasz
darál0w #32995 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, össze vannak ragasztva, és még ha nagy szerencsével sikerülne is leválasztani a digitizer darabokat a kijelzőről anélkül hogy az sérülne, kérdés, hogyan és mivel ragasztod vissza az új alkatrészt a kijelzőre, hogy annak ne maradjon nyoma, ne legyenek besárguló ragasztófoltok, ne kerüljön porszem a két felület közé (mert azt onnantól kezdve folyamatosan látni fogod) stb. Ráadásul a HTC One-t elég nehéz szétszedni otthoni körülmények között. Nem lehetetlen, de megfelelő szerszámok és ami talán még fontosabb, rengeteg türelem kell hozzá. Itt egy egész jó videó, épp egy kijelzőt cserélnek ki a telón. Itt is a digitizer tűnik sérültnek, de inkább kicserélik az egész előlaprészt. Az ebayen kb ennyiért tudod megvenni a komplett előlapot (ha kicsit tovább keresgélsz talán lesz olcsóbb is)
Azt még meg kell jegyezni, hogy a fenti videón nyilván nem elsőre szedik szét, ezért ott bár könnyűnek tűnhet a művelet, amikor még az eredeti gyári ragasztó is ott van az elő- és hátlap között, azt nem egyszerű szétfeszíteni. Lehet érdemes beszerezni egy hátlapot is a biztonság kedvéért, mert a hátlap fehér műanyag kerete is nagyon sérülékeny. Ráadásul amikor a végén a hátlaprészbe visszapattintod a telót, és nem ragasztod össze őket, hézagos maradhat az illesztés. Ha használsz ragasztót, kérdés, hogy milyen ragasztó a megfelelő erre a célra.
A lényeg, hogy elvileg lehet otthon is szerelni, de a végeredmény nem szervízminőség lesz.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nuada herceg #32994 üzenetére
garancia van, de biztosítás nincs...így meg a garanciával kb kitörölhetem
#32993) Klaus Duranma is tanultam valamit
-
Nuada herceg
őstag
válasz
darál0w #32992 üzenetére
Nekem még nem!
Olvastam mikor írtad, meg szerintem még sokan mások, csak aki érdemben nem tud nyilatkozni, az nem is akar hozzászólni, ne legyen sok off.Gondolom én.
Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám!
Egyszer-kétszer esett a telefon, de épp csak apró karcok, vagy kopás keletkezett rajta!Én úgy tudom, hogy azt egyben cserélik a kijelzővel, mert ott minden össze van ragasztva!
Szóval sajna drága mulatság lesz, ha nincs garancia! -
Nightfall75
tag
válasz
kvojnovics #32990 üzenetére
Anyagminőség és szoftveroptimalizáció terén még mindig ők a legjobbak android vonalon, és az utóbbi néhány generáció óta a flagship HTC-knek hangminőségben sem igazán akad párja (egyik platformon sem). A rengeteg widget és a csili-vili 3d effektes szoftver helyett most az egyszerű, de színes ui-al rendelkező szoftverek terjednek. Ez most a trend, a HTC csak követi ezt (bár itt is az élbolyban). Ha maradna a Sense 3 és 4 jellegű dizájn, akkor jönnének a bloatware-t kiabálók, és ők lennének többségben.
-
kvojnovics
tag
válasz
Nightfall75 #32989 üzenetére
Sejtettem! Ezzel csak az a baj, hogy így a HTC azon sajátosságait veszíti el, amik kiemelték Őket a tömegből! És így fog lassan velem együtt sok más embert is elveszíteni, akik ezen pozitív másságok miatt eddig kitartottunk és szurkoltunk a HTC mellett, a HTC-ért! Nagyon sajnálom, hogy ebbe az irányba megy el a HTC! Bármennyire is bíztam abban, hogy kijönnek a gödörből, most úgy érzem, saját maguk ássák azt! Szomorú!
-
Nightfall75
tag
válasz
kvojnovics #32987 üzenetére
A HTC a Sense 5 verziótól kezdve sok korábbi widgettől megszabadult, köztük voltak azok is amiket hiányolsz. Bár még Sense 5 alatt sikerült más telefonról (HTC Butterfly ha jól emlékszem) néhány ilyen widgetet átportolni a HTC One-ra, de a Sense 6 óta már ez sem működik.
Nem tudjuk még pontosan mit tartalmaz majd a Lollipop frissítés, de az eddigiekből kiindulva nem fognak visszakerülni ezek, hanem még inkább közeledni fognak a gyári android kinézethez, és kidobják azokat a HTC sajátosságokat, amiket nem használnak elegen.Tehát felesleges a gyári visszaállítás, nem fogja megoldani a "problémádat".
-
Valkűr
addikt
válasz
kvojnovics #32987 üzenetére
Gyári visszaállitás teljes...
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Kezembe jutott végre - ha használtan is - egy HTC One M7! Gyönyörű készülék, a liluló kamerát leszámítva! A papírjai sajnos már nincsenek meg, de sikerült kiderítenem, hogy még garanciális (persze kíváncsi leszek papírok nélkül mennyire lehet majd intézni)!
Viszont ami most nagyon zavar, mert eddig nem tudtam róla az a következő:
- sem a mail, sem az üzenetek widget nem található meg a jelenlegi szoftverben!
Tudom, hogy számtalan widget-et le lehet tölteni az "Áruházból", de eddig nagyon ragaszkodtam ehhez a felülethez!
És akkor a hülye kérdések:
- lehetséges lenne valami előző verzióból ezeknek az *.apk-ját kiszedni és kézzel telepíteni (nem értek hozzá, de gondolom nem lenne kompatibilis)?
- lehet rá esély, hogy az érkező Lollipoppal újra részét képezik ezek a Sense felületnek (van erről valami infó)?Egyelőre köszönöm!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
Krisztián
-
bega82
tag
Biztos én vagyok a béna, de nem találom sehol azt az infót, hogy mennyi ideje nem volt kikapcsolva a teló. Ezt hol lehet megnézni?
-
tom485
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy olvassa e valaki ezt a topicot, de lenne egy kérdésem HTC ONE M7-el kapcsolatban:
4.4.3 android sense 6.0 szotfver:6.09.401.11
A híváselutasítás előre megírt SMS-eket szeretném szerkeszteni, illetve előre megírni, hogy ne a híváskor kelljen megírni minden esetben. Tudja valaki, hogy ezt hogyan lehet megoldani? Előre is köszönöm a válaszokat. -
darál0w
Jómunkásember
tegnapi nap kicsit jobban sikerült a céges buli, és kicsit bizonytalanul vettem elő zsebből a telefont....le is pottyant, szerencsésen egy kavicsdarabra kijelzővel....digitizer betört.
valakinek csinálták már? cserélik külön, vagy csak kijelzővel? mennyibe kerül?
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #32975 üzenetére
DDDDDDD
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32979 üzenetére
És ez csak típusra bontva, darabszámra sokkal többet használtam, aztán arról nem is beszélek, hogy hány htc készülékkel volt már dolgom az évek alatt, mert az több százas szám 2009 óta.
Most meg szégyenszemre az anyukámnak karácsonyra vett thl t6 pro-t használom, amíg nem jön az sms a smartshoptól.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32976 üzenetére
Ezert mar alanyi jogon jarna nekunk az ajandek m9 megjeleneskor.
Diamond, hd, magic, hero, hd2, desire, desire hd, sensation, one x, m7, m8, szep sorminta. -
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #32976 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #32975 üzenetére
úúúú, bocs!
Más:
Tök jó megismerni ezta HTC-s csapatot. Lassan már mindenkinek ismerem az avatarját!
Tök jó mikor van egy HTC-s hír, és ott gyűlünk össze!
Lehet hogy az itteni emberek is megismertek már minket, mint HTC fanok!
De hát egye fene, kellemes időtöltés!Tudom hogy párszor kértem már!
Valaki leírná lenne kedves, hogy mi a módja, a követelmények, hogy avatart változtassunk? Hány hozzászólás kell meg ilyenek... Ha valaki lesz szíves belinkelni, azt megköszönöm, és elmentem a könyvjelzők közé, többször nem fogom kérni! -
no more
veterán
válasz
CptAdamica #32967 üzenetére
Egyetértünk. Szerintem is tökéletes az 5 inch full HD-ban. Veszettül gyors telefon lesz Snapi 810-zel...
-
válasz
Ununqatrium #32971 üzenetére
HTC EYE
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Mi az a rettenet az előlap tetején?
Ez mi ez? Küklopszphone?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Az elegedetlenkedok megint sirni fognak, hogy "csak" fhd, tovabbra sincs qui toltes, stb.
Ha mar az mpixelek szama miatt most majd nem lehet oltani.
-
CptAdamica
veterán
Egyre több helyen bukkan fel ez az M9 speckó. Ha valóban így lesz, akkor nagyon impozáns telefon lesz. Főleg, hogy nem kap QHD kijelzőt, ami a legfeleslegesebb dolog lenne, plusz marad az 5"-nál, ami szintén üdvözölendő.
Azt hiszem, ilyen paraméterekkel nagyot húzhat a HTC.
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32964 üzenetére
Semmi baj nincs vele. Egyszerűen nem olyan fényes a kijelző,illetve a fehér mintha melegebb árnyalatú lenne...
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Megèrkezett az M8-asom
Ezüstöt kaptam, viszont ami fura volt, hogy az én telefonomnak jobb a kijelzője,mint a baratoménak! Mitől lehet? -
Agony
aktív tag
Én egy Urban Armor Gear tokot használok. Nem mondom, hogy olcsó volt, de elég pofásan néz ki és kb. egy légicsapást is túlél benne a telefon.
-
Nightfall75
tag
Újabb javítócsomag érkezik az M7-hez. Nem Lollipop
-
gidion90
tag
VOlt már közületek valaki aki szétszedte otthon a telefont? Elromlott a mikrofon és vennék ebayen és szétszedném, már szedtem szét yt alapján lumiát, meg a laptopom is, de azt hallottam,h ogy nagyon rosszul szerelhető a htc one!
-
Zirowe
nagyúr
Ennél az imaknál szerintem a nillkin frosted jobban néz ki.
-
i400
senior tag
Köszi mindenkinek, csak azért néztem ezt mert mindenképp valami nagyon vékonyat akarok, hogyha bárhova lerakom akkor ne karcolódjon a hátulja.
-
baani59
aktív tag
Nekem is átlátszó IMAK tokom van kb. másfél éve, tökéletesen bevált.
A védelem is megvan és a telefon is látszik. -
i400
senior tag
Ki milyen rápattintós hátlapot használ? Megéri megvenni ezt? Vagy maradjak a párszáz forintosnál?
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #32944 üzenetére
Az OmniVision által gyártott OV4688 modult kell megvásárolni, mert annál ilyen jellegű probléma nem jelentkezik, hogy hő hatása miatt lila lesz a kép, mivel az csak a régi a STMicroelectronics VD6869 moduloknál volt jellemző hiba, de a garanciális javításoknál is rendre az újabb modult szerelik már.
Az M8 készülékekbe is ezt a típust lehet megtalálni és különösebb probléma ott sincs ezekkel. -
kirkri
addikt
válasz
HUTCHDB #32943 üzenetére
Erről nekem nincs igazán tapasztalatom, mert az M8 előtt csak két hónapig volt M7-esem, így olyan alaposan nem ástam bele magam az M7 topikba.
Józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy véglegesen meg kellene oldania, mert ez egyértelműen a kameramodul hibájának tűnik.
Bár ki tudja mennyi kamerát gyártottak le a kezdetekben, így lehet hogy modul csere esetén is az első szériás kamerák kerülnek a készülékekbe, akkor meg csak idő kérdése, hogy újra előjöjjön a hiba. (Ettől tartok az eBay-en kapható kamerákkal kapcsolatban is, ugyanis anno a One X esetén is rengeteg olyan új kijelző került fel az eBay-re, ami a kezdeti sárgulásra hajlamos Sharp kijelzők közül került ki.) -
kirkri
addikt
válasz
HUTCHDB #32941 üzenetére
Kellene egy olcsó készülék gyakorolni, de csak egy igazán olcsóba futottam bele eddig, azt meg nem volt szívem megbontani, mert csak szoftveres baja volt, amit fél óra alatt sikerült rendbe hozni.
De mire elhaláloznak az M7 akkuk, addigra meglesz a rutin.
Bár lehet, hogy a kamera modul csere miatt már most is érdemes lenne vele foglalkozni, mert ahogy nézem sok garancia nélküli példány van lila kamerával. -
kirkri
addikt
válasz
no more #32938 üzenetére
Nem tudom, hogy ez a postázás dolog min múlik.
Nekem a közvetlen ismeretségi körömben több HTC is járt szervizben mostanában a T-től és egyiket sem postázták, hanem érte kellett menni oda ahol leadták őket.Pedig a példád mutatja, hogy azzal rögtön lehetne spórolni jó pár napot.
-
törölt tag
-
kirkri
addikt
válasz
#41635072 #32933 üzenetére
A készülék jó, a fórumok sajátossága, hogy a hibákat írják meg a tulajdonosok, ezért akiknek nincs semmi problémájuk, azok nem jönnek áradozni, hogy milyen jó a készülékük. Ez így van más készülékek topikjában is.
Viszont a további négy év akkuidőt szerintem felejtsd el.
A 2.5 éves One X akkuk már kezdenek tömegesen megfáradni, az M7-es akkuja valamivel jobb, az talán 3-4 évet kibír, de 5.5 évet kizárt. Azonban annyira nem nagy a probléma, ha már nem 70k-t ér a készülék, hanem csak 30-at, akkor a tulajdonosok is bátrabban szétszedik, akkut meg lehet venni hozzá. Kétségtelenül nem egyszerű szerelni ezt a típust, de azért nem is lehetetlen, max az akku mellé kell venni egy másik burkolatot is, mert az a szétszerelés legkényesebb pontja.Szóval az én privát véleményem, hogy nyugodtan megveheted.
-
törölt tag
Olvasgattam a topikot, és ahogy észre vettem a legtöbb hozzászólás hibákról szól.
Tényleg ilyen sok probléma van ezzel a telefonnal. Egy másfél éves készüléket vennék amivel eddig nem volt gond, lenne okom izgulni? Kicsit elbizonytalanodtam, hogy lenne e értelme az üzletnek. Illetve még az érdekelne, hogy a nem kivehető akksi mennyire használódik el? Azért 4 évig jó lenne, ha még kibírná nálam. -
kirkri
addikt
Így van.
Nem tudom a Telenor milyen gyorsan intézi a garanciális javítást, de ha valakinek T-s telefonja van, az inkább vigye a Telemaxhoz direktben, ha teheti (szolgáltatós telefonokat is le lehet náluk adni a szolgáltatós jótállási jeggyel), mert tapasztalataim alapján akkor max. két hét alatt visszakapja a telefonját, míg a T-nél leghamarabb három, de inkább 4 hét.
A Voda két hét alatt visszaadja a készüléket.Az igazán botrányos a dologban, hogy ebből a több hétből 2-3 nap az amit a HTC szervizben tölt a telefon, a többi csak a szolgáltató logisztikai ügyintézése.
-
kirkri
addikt
A gyártástól számított két éven belül elég az IMEI, azon túl nem!
Ha belegondolsz, a HTC nem tudhatja, hogy a készüléket mikor adta el a kereskedő, így mi alapján számítaná a két év garanciaidőt? Egy dátum áll rendelkezésére, a gyártás napja, ami a készülék sorozatszámából mindenki számára elérhető. Ez egy egyszerűsítés az ügyfél számára, hogy amennyiben 2 éven belül van a készüléke, akkor papírok nélkül is megjavítják. (Ez sem okvetlenül igaz minden esetben, mert pl. egy GSM boltokban belefuthatsz olyan készülékbe, ami nem EU-ba szánt és így csak egy év van rá. Ezért necces ilyen helyen telefont venni)Ne vezessétek meg a fórumtársakat, ha nem vagytok biztosak valamiben...
-
kirkri
addikt
(#32926) no more:
(#32927) Loboda:Egyikőtök sem tudja pontosan.
A garancialevél elég (a T-nek is, csak náluk egy T-s telefonszámot meg kell megadni, amire felveszik javításra a készüléket).
Illetve IMEI szám alapján csak akkor javítják meg a telefont, ha a gyártástól számított két éven belül van. Ez az esetek többségében legalább pár hónap buktát okoz, mert a gyártástól számítva hónapok telnek el, mire a készüléket megvásárolják. Ahhoz, hogy a gyártástól számított két év elteltével megjavítsa a készüléket a HTC, már nekik is kell a számla, (vagy garanciajegy) amin rajta van a vásárlás dátuma.
-
törölt tag
Hello!
Szeretnék vásárolni egy One M7-et, de csak Telenoros garanciapapír lenne hozzá, számla nem.
Ezzel is vihetem garanciáztatni a HTC-hez/Telenorhoz, vagy így nem érdemes megvenni? -
madmike
őstag
válasz
enginev3.0 #32923 üzenetére
Sajnos nem garis. Szerintem akkor hagyom...
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Szemezgetek egy M7-tel. Az eladó azt mondta, hogy a hátlapi kamera képe lilás. Találkoztatok már ezzel a hibával? Ez szoftveres vagy hardveres lehet? Érdemes egy ilyen telóval foglalkozni? -
nem is igaz a bs player is fizetős továbbra is
-
zack
nagyúr
Ma van az utolsó nap, hogy az Amazon App Store-ból letöltsétek ingyen, ami egyébként fizetős lenne.
Sokat már beszereztem, de azért még így is akadt, amit elcsíptem ingyenesen. Worms3, Sonic 2 és ott van a 10 dolláros Castle of Illusion (Mickey Egér), ami lényegében a legszebb platform játék Androidra, és most pár száz forint. -
kdennis
aktív tag
Észre vette már valaki hogy egy idő után elkezd lassulni a One. Rájöttem hogy a túl sok kép az oka. 1500 képből 500at csináltam és egyből megtáltosodott. Nem értem miért lassítja a rendszert ha túl sok kép/video van amit nem is használok AKKOR ÉPP. Már 8 hónapja nem volt HardReset, most tervezek egy új HR-t ahogy kijön a Lollipop. Szerintetek javítják benne ezt a hibát?
-
Lexus sc
tag
Kamera lilulás és hívás közbeni hangszóró recsegés miatt lehetséges,hogy cserélik az M7-et egy új M8-ra?
-
handrash
őstag
Akkor mégegyszer: le lehet ezen a készüléken tiltani, hogy egyáltalán ne töltse le és ne figyelmeztessen a rendszer frissítésekre?
-
toeki
senior tag
válasz
princesama2 #32899 üzenetére
meg
ha valami baja van az több10ezres alkatrész és javitási költség, ráadásul akármilyen szerviz nemtudja javitani mert nagyon egyben van. Most 5ezer, vagy később 30-40 ha baj van... -
princesama2
tag
Ahogy olvasgattam igen csak "szarnak az egészbe" a szerviznél ezért kérdem... hogy megéri e azt a plusz 5 ezret
Az is benne van a pakliban, hogy a telefon nem fog elromolni xD -
Mi lehet a hiba?
Linux Mint 17.1 Cinnamon 64bit + 4.4.2 Sense 6
Se képet, se videót nem tudok Linux alatt másolni. -
migabi24
nagyúr
válasz
princesama2 #32899 üzenetére
Ha nincs gari szerinted hol javítják meg? Ha beviszed egy gsm boltba, lehet szét se tudják szedni, vagy ha igen annak nyoma lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged